Обама издава указ за имигрантска амнистия

Президентът на САЩ Барак Обама ще защити от депортиране четвърт милион нелегални имигранти, заети в земеделието.

Обратно в новината

Коментари - Обама издава указ за имигрантска амнистия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГМОмаймуната иска да омаймуни изцяло Америка.

humfry

Кой друг иначе ще работи в земеделието за жълти стотинки, ако не нелегални имигранти?

Невъзможно е да се изгонят 250 хил. Поне така ще плащат данъци. Америка е голяма - има място за всички

скоро ще затвори вратата на Белия дом зад себе си.

Съвсем скоро, след 2 години, когато му се изхлузи втория мъндат!

Вижда се какво уважение има американското правителство към законите на своята страна, щом президента им застава на страната на престъпниците, промъкнали се нелегално през границата, и не иска те да бъдат депортирани! Между другото, за Обама също има съмнения дали е роден в САЩ (което е едно от изискванията за президент), така че в някои американски форуми се майтапят, че той е първият президент - нелегален имигрант!

В отговор на указа на Обама за амнистия на 250 хиляди, Путин реши да амнистира 48 милионна Украйна.

"...неуважение към конституцията"?? Че колко поправки и направихте така че тя изгуби оргиналният си смисъл???Ше ми говори за уважение после..

И кога ще паднат визите за САЩ за Българи ??? И ли българските власти работят срещу това. на тях им трябват тука хора да им работят и да им плащат данъци. Дирът да не ме пипа.

Само не разбрах тези имигранти какво търсят в САЩ след като там според родните рублофили е толкова зле

Пешев, аз съм русофил, но никога не съм казвал, че в Америка е зле. Такива личности като мен в България няма. Дори и да се роди, не може да се отчува. И в Русия и в Америка съм живял по 10 год. И в двете страни има хубави неща, които аз хваля. Не е удобно някак си, да ядеш руски или американски хляб и вместо благодарности, да ги псуваш. Но американците са си доста фалшиви. Не ги депортират, защото при това положение нямат избор за работа и работят най-лошата работа, която не я желаят американците. Сърбал съм и попарата, но все пак казвам-благодаря.

Селския де Мучи от Плевенско пак се появи с бисери. Много си проницателен бе байно. Щом и там не си успял, значи си много нефелен.

Руският хляб е по-хубав от американския, щото се прави от смес на америкатска и българска пшеница! При смес 1/1 българската пшеница осигурява вкусен и качествен хляб на 14 милиона братушки, 10% от всех российских жительов, въпреки, че Путин обяви България за враг на Русия! Нищо, кушайте братушки вкусния българо-американски хляб, Путин ни плюе, мъ и той го предпочита!

Ми ти кво очакваш от НЕГРАМОТНИ, дошли от ДЖУНГЛИТЕ в Южна Америка и които според законите на САЩ ще получат шофьорска книжка, право на глас и доживотно цоцане на социални помощи без да работят? Естествено, че ще изберат САЩ вместо Русия.

Имигрантска му работа, да ходят в Русия, мъртвите сабирски полета, така си стоят ...

В Русия няма да им дават социални помощи до гроб и право да гласуват. Естествено, че неграмотния дето не може да си напише дори името на испански ще отиде в САЩ.

това място сащ все повече се превръща в афро-латиноамериканско гето...

Гето, ама като си помисля за луксозните софийски квартали, в които няма канализация, дори улици, а за тротоари да не говорим :D Не случайно пееше Васко Кръпката, май се казваше: "Искам да съм негър в щата Алабама".

Явно имате преки впечатления.

Обама ме кефи: бавно, но славно разваля Америка: в морален, икономически и външнополитически аспект.

Тя баба Ванга, мир на праха и, си го предрече.

Да, в следващите 2 години предстоят събития в САЩ.

Не сакам съм добре, сакам Вуте да е зле - Ой сельо, сельоооо! :D Но товарищ Обама не е като товарищ Путин - несменяем.

А пъ мен ме кефи Путин: бързо, и славно разваля Русия: в морален, икономически и външнополитически аспект. Вече тотално изритан от вякакви Г-та, Бъ-та, Е-та, и Шъ-та!

браво ПИЧ, не като онова лилипутче Фон Путлер лично отговорен за избиването на ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ невинни руснаци ...

Разликата между "отговорен" и "лично отговорен" знаеш ли я? Путин лично ли ги е застрелял или е подписал заповед "да се екзекутират"? Не се напъвай в изразните средства, защото всяка дума значи нещо. (Ако държиш да пишеш верни неща.)

А кой подписа заповедта за тотален геноцид в Чечня? Върховния главнокомандващ Путин! Резултат - 200 000 утрепани, предимно жени, деца и старци!