Рекс Тилърсън: Ще сътрудничим с умерените талибани

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилерсон заяви, че сред талибаните има и умерени представители, с които биха могли да си сътрудничат.

Обратно в новината

Коментари - Рекс Тилърсън: Ще сътрудничим с умерените талибани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е човека - грозно е и в разрез с добрите обноски да не сътрудничат със създадените от самите тях креатури.

Умерен талибан звучи малко като мирен ислям или интегриран ром а такова животно нема.

Никнейм кенеф по 7, този път не успя да изкакаш съдържанието си - браво !

В резултат на сътрудничеството талибаните няма да взривяват небостъргачи по-високи от 35 етажа и ше трепят янките по един не вкупом. Честито бай Дончо !

"Умерените талибани", в смисъл - това са тези, които не режат глави пред камери, а без камери. С тях ли ще си сътрудничите!? Ами ако отрежат главата на някой ваш близък, дали пак ще ги смятате за "умерени" и дали ще си сътрудничите с тях? Или понеже режат чужди глави, това какво ви засяга!?

Как се създават абсурдни фрази... "Умерени талибани, борещи се за демокрация и мир" Някой все още да му вярва на този?

Нещо подобно на "умерената опозиция"(които напрактика са си чисти терористи и преливат от идил към умерени и обратно)

зелен кон, умерен талибан и умен американски политик няма. Основен закон в природата

Кристалина Геогриева е по-хард - предлагаше Ислямска държава да стане член на ООН. Идеята й беше, че когато джихадистите вземели властта, щели да станат легитимни...

Умерените педофили да се назначават в " закрила на детето " Кой не ги обича тези мъдри американци ?

ВБА

Айдеее, и старата песен на нов глас. Така де Ал Кайда 2..... Американците яко затънаха в Афганистан. И в Сирия може да го закъсат, като подкрепят СДС барабар с кюрдите, като са им обещали най малко автономна република, но като нищо, ще ги предадат. С тези си действия, още повече разбунват региона само и само да се докопат до петрола. Но си имаме една поговорка ...лакомо дупе кръв сере..... Дано арабите се усетят навреме, за да разберат дали Русия или САЩ в действителност са им приятели макар и малко пресилено казано, но определено едните са за предпочитане, а Вие си преценете, кой....

Бедна ми Америко/откъм идеи/---Пак ли до ТАЛИБАНИ ОПРЯ????Нищо чудно щом БИЗНЕСЪТ е основа на всичко.

Аз

Лекар: - Ще си сътрудничим с умерените туберколозни бацили.

Янките да престанат да създават и подкрепят терористите ,че ми писва от тях...навсякъде където минат създават хаос и сеят разруха и смърт .

Путин отдавна продава оръжие и взривни вещества на талибаните и им пропуща наркотиците за Европа! Също продава и оръжие за правителството в Кабул!Тъче та два стана!

А на Женския да са пуснали нещо евтино сирене? Кашкавал нещо?

На САЩ им трябват ''ПОСЛУШНИ'' държави , баш като България /българските управници/.

--''ХУМАННИ'' войни! --''Приятелски'' ракети! --''Умерени'' талибани ! --''Америка за България'' ??? --''ЗЕЛЕНИ'' карти за българи , ама друг път, по-скоро за българите , ''ЗЕЛЕН ХАЙВЕР''.

Е па няма само с крайните талибани да си сътрудничат..ще трябва и с умерените!

Умерените талибани!! :)

А в България умерените крадци и убийци щели само да ги порицават - нямало да ги съдят!

Тъпо малоумно соросоидно зомби да бях вече щеше да ми писне от глупостите на господарите ми. Ама пусти центчета... какво да правя... аз никаква работа не мога да работя, освен да си продавам задника.

На всички стана ясно , че САЩ са главния терорист в света - главатаря на терористите!Те ги създават , те ги обучават , те им плащат , само и само да клатят света в техен интерес!Но....ще дойде ден за разплата и с тях!

''С техните камъни , по техните главури "!

Прибира се Щерев в къщи и казва. Тате аз съм умерен гей. Бащата. Каво е това умерен гей? Щерев. Ами обичам мъжка любов. Бащата. Какъв умерен гей си бе? Ти направо си пед....т.

Той е умерен щото само прави умерено сфирки и го боцкат отзад, без други ексцесии..

БРЦК

Умерен талибан = терористичен урод който е съюзник на САЩ. Обикновен талибан = терористичен урод. Това е тънката разлика. Същото е и в Сирия с 'умерената опозиция'.

Не си разбрал - неумерените, крайните, фанатичните талибани са съюзници на сащ. С "умерените" преговарят.

,,..Правителството на талибаните подпомага логистично организацията на Осама бин Ладен Ал Кайда. Това се изтъква като основание след атентатите от 11 септември 2001 година, през октомври САЩ да нападнат Афганистан и в тясно сътрудничество с опозиционния Северен съюз, да свалят управлението на талибаните. Бойните действия в различни провинции обаче продължават, по-късно към участниците във военните действия се присъединяват и други страни, сред които и България. Действителните интереси на всички чуждестранни сили в региона са комплексни и разнопосочни. Например пакистанският генерал Зафар Абас твърди, че южен Афганистан, силно обхванат от наркоиндустрията е пропускан винаги при бомбардировки на фона на увеличението на производството на дрога след свалянето на талибанското правителство до близо 7000 тона годишно (от 185). Дори само логистиката на хиляди тонове опиум поражда въпроси. Когато процъфтява на територия под контрола на американски миротворци, вече се превръща в отговор..,,???

Бизнесът на ХЕРОИН е 10 милиарда,в САЩ в 2000г.....Ти би ли застанал на ПЪТЯ на 10 милиарда..????Нищо чудно... щом БИЗНЕСЪТ е основа на всичко в неолибералната идеология на сащ

аС като порасна, искам да ста умерен талибан.

преди една година краварите така говориха и за умерените Ал нусра и Ал джабхад в Сирия и крещяха : не закачайте нашите хора.Тогава Лавров ги попита: кои умерените ,дайте им телефонният номер или адреса за кореспонденция, ние ще се свържем с тях.Исе свързаха : за 1година ги изтрепаха до крак барабар с американските им кукловод-инструкори и резултата: Сирия- цяла Асад пак е там .Късно е либе за китка

Пълна глупост.Чудят се вече как да се справят с кашата там. Само един крайно неграмотен Рекс,може да говори за "умерени"талиби.Няма такива брадати същества на Планетата."Студенти"по Ислям.Зубрят на арабски суните,без да разбират езика.И така с години.Абсолютни коне с капаци. Умерен талиб.....а с"умерени"терористи ще си сътрудничат ли!?

А дали умерените талибани удариха кулите в NY? Или си беше неумереното ЦРУ?

Вместо да казвате САЩ това САЩ онова, никога не забравяйте договора им "Технологии срещу генетични експерименти". А може би "умерените талибани" да са от генетичните експерименти на онези. Някои казват че представителя им тук се казва Крилл, нещо като титлата крал. А вас простите ще ви изселват на Марс.

ИМА ЛИ УМЕРЕНИ ТАЛИБАНИ ?

НТС - Хероин, Талибани, ЦРУ

ще сътрудничат с талибаните срещу талибаните?!?!?! А ходи ги разбери говедарите? Я некой соросоид да го преведе това!!

Тези които ближем задниците на господарите от сащ сме ''умерени''.

Благодаря!

Добрият талибан е умереният талибан.

Нещо като ''умерен гей'' ли?

И защо трябваше толкова време да отричат очевидните факти? САЩ подкрепят тероризма и те го създадоха, за да държат целия свят и всички в ужас и страх..... Безобразно е това еврейско поведение, защо искат само те да живеят на тази земя..... За мен американците вече са долен и подъл народ и това, че имат повече пари не може да им изгради човешки облик пред света!

Е, самите американци са си хора като всички нас. Става въпрос за една гадна прослойка престъпници, които държат всички пари.

Шефовете на сащ се чувстват безнаказани в престъпленията си срещу човечеството и станаха неумерено, крайно, нечовешки нагли. Демек, свалят хуманоидната си маска.

Умерени, ха-ха-ха...

Логично, нали най-големите находища на литии са в Авганистан.

Не са там а некъде по перу или около...

Става въпрос за новооткрити ;)

Нещо като "умерено" бременна.

Ако се борим мафията , да предложим на умерените мафиоти участие в правителството и готово ! А ?

Ами да, има и жени, които са малко бременни и почти девствени.

Ем, кат има "умерени" идиоти по света и у нас, да им връзват на простотиите и гадориите, що не.

Както е казал Франклин Делано Рузвелт през 1939 година за диктатора Сомоса: "Somoza may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch." Нищо не се е променило в Америка даже от времето на робовладелския строй ...

Някой да поясни,що е Умерени талибани? Божеее,на какви ли безумия още ще станем свидетели?

"Умерени талибани"?!? Дали пък няма и "умерени терористи", с които американците да трябва да си "сътрудничат"...?!?

Ами ''умеренита опозиция'' в Сирия са терористите които си сътрудичат със сащ.

А бившият президент Хамид Карзай по руски канал даде интервю, че американската намеса в Афганистан е толкова нефелна, че вече става подозрителна. Буквално: "Ние ги питахме защо толкова години няма резултат от присъствието им и да не би това да е целта или планът". Каза още, че им стоварвали с хеликоптери бойци от ИДИЛ. Това интервю трябваше да е световната новина 1, а не поредните безпомощни обяснения на американците. Пък Карзай си беше личен приятел на Буш баща, после и на Буш син.

Шило

Я, сега и талибаните ли станаха "умерени"? Щото довчера ги гърмяха по планините.