Борисов: Да бяха нападнали, когато задържаха медиците ни

Тази операция трябваше да бъде водена, когато задържаха абсолютно незаслужено българските медици в Либия. Тя сега е крайно закъсняла и срещу много, много по-силен противник, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да бяха нападнали, когато задържаха медиците ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТО ДА НЕ Е ДА РАЗСТРЕЛВАШ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА С РПГ ЗАПОДОЗРЯН ЗА НЕЩО СИ, В КЪЩАТА МУ, ЩОТ НЕ ТИ СТИГА АКЪЛА ДА ГО АРЕСТУВАШ ПО ЕВРОПЕЙСКИ .

Нима си мислите, че нападат Либия заради медиците. Ужас.

Бойко няма алтернатива! Той е най-интелигентния, най-честния и най-компетентния български политик от 50 години. Той ще ни оправи. Не е казал никога нещо тъпо до сега.

абе тоя досега го търпях по липса на други алтернативи, но сега вече се осра с това изказване... няма ли някои да му казва какво и къде да говори, че се излага като кифладжия с тия простотиии... да били нападнали тогава, а не сега??! тоя в ред ли е?? съдят нашите гурбетчии заради битови простотии и заради псевдо-престъпления - и аиде, да се вдига нато да напада либия заради това?? тоя е изкукуригал съвсем...

Боже боже изпрати ни цунами отърви ни от безмозачни селяндури нямам сили вече да слушам глупости срамувам се да се нарека /БЪЛГАРИН/

Не мога да позная ББ . Какво му става на този човек . Какви са тези изказвания. Може ли така да говори един премиер . Дано се съвземе . Имам чувството ,че губи контрол над нервите си .

да бе!-някой ще води война заради наш'те гурбетчийки, че Кадафи ги е прибрал за курвалък и като екстра им добавил "умишлено заразяване"! Сега повода е как да се свали Кадафи без да се смени от АлКайда, а причините както винаги в тоя регион са нефтени, а ние сме много малки да се бутаме

ПАК ПОПУЛИЗМА НА Б.БОРИСОВ!!1

ПРАЗНАТА глава пак се изказа !!!

Компире,компире сега ли се сети да ръснеш тези тъпизми.Ами като не са нападнали Либия заради сестрите,сега защо им се кланяш.Защо не тропнеш по европейската маса и да кажеш,че народа ти пищи от глад и нищета.Казаха ти го в прав текст,че бългрите са зле,много зле,но ти като селски нтарикат,неискаш да го признаеш.Защо не спреш поне временно банковото и кредитно ограбване на българина,приемеш закон за пустеещи земи и неизползвани сгради?Защо не спреш ограбването на българския производител с евтин или контрабанден внос отвън.С тези стоки от съседните държави последните правителства убихте производството.Компири и мафиоти сте.И по-големи бабаити от теб сме виждали.Някой вече платиха с живота си,а не само плакаха.Помисли си,докато все още имаш някаква надежда.

Бегайте да копате картофи,мързеливци.Да изпълним заръката на Пожарникаря-слънце.

Заради продажни и корумпирани политици, никой не ни бръсне за слива. Тези двамцата искат, някой да води война за 5 български мед. сестри! Не, че те не бяха въвлечени в политически интриги! Ама, чак пък да вкарат НАТО във война за 5 българки, които, както много други българи са натирени от нашите си правителства да слугуват по света! Първанов, Борисов, това да не са ви журналисти на BBC или CNN? Онези са граждани на страните си. А ние сме само избиратели или електорат. Смешници!

интересно какво ни очакваше преди оината , *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А дали ще има след.....подцениха много този психопат,готов да изтрови Земята с химическо оръжие ако някой му вземе властта....

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ДАМИ И ГОСПОДА(РИ) Пределно ясно и открито ПРАВИТЕЛЯТ ББ оповести поредната новина. "ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА И ЗА ТОВА КОМЕНТАРЪТ Е НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН". Затъването е не с дни, а с часове!!!

Виж са... Тоя цървул спечели още малко време преди да го нарита някой в 21 век в ЕС. Проблемите в България са на заден план, радваме се на още малко време.

То каквото и да се случва у нас, по света или във Вселената, за нас все е на зле.Май бг паспортите ни са проблема ни...

И Боко Тиквеник, и Гоце Първи Сирищник, са едни и същи експертни школи. В Европа дрго такова експертно величие е Марин Льо Пен, фашистката от Францата! Дали пък не са си рода?

Бойковци, Първановци, Аньовци, Младеновци - СМЕШНИЦИ. Искат нещо, не знаят какво. За нищо не ставаме като армия - ИСТИНАТА В ОЧИТЕ. Фрегатите са черупки. Стават да гонят само рибари. Ха, Ха. А защо имаме ВВС след като нямаме и един натовски изтребител не знам. Това не е вина на ГЕРБ разбира се. Вината им е че се правят на ощипани. Икономиката е съсипана и сега петролния бум от войната ще утрепе герберите. За съжаление бедните ще го отнесем. Бойко е бесен - изтърваха икономиката .

Ами ние и не очакваме..

Сигурен бях, че и без да прочета какво е казал министър-председателят на България по тази тема, че това ще бъде поредното допълване към ТЪПИЗМИТЕ на Бойко Борисов, т. е. БОЙКОВИЗМА се РАЗВИВА! И това е изказване на премиер на страна, членка на общността на демократичните страни от Европейския съюз - никой ли не му е казал, че нито ООН, нито НАТО, нито ЕС и която и друга страна НЕ Е ОБЯВИЛА война на ПРИЯТЕЛЯ му - Кадафи. Светът се опитва да опази бунтовниците от бруталните действия на армията и зомбираните хора на Кадафи!!! Толкова ПРОСТ премиер няма никъде по света!!!

Никой не напада Либия. Мисията е за защита на мирното население от изтребването, което Кадафи е предприел. Нападат се военни обекти с цел да се спре масиран огън срещу мирно население.

Б.Борисов ще се оправдава и с Кадафи за икономическата немощ на правителството за което е виновно ООН С РЕЗОЛЮЦИЯТА СИ.

До сега - било каквото било, от сега нататък - както е било до сега...

Какво ще спечели България от подобни изявления? Нито ще уплашим либийците, нито ще спечелим уважение в света - само негативи!

Боко, от твоите глупости ми писна! Защо държиш войска в Афганистан, да обслужваш гъза на големия брат? За сметка на моите пари, не твоите? Сега бил против военната акция в Либия? Ти ли я вършиш бе, лъжец? Вършат я големите, България не участва. Но така ти пробутва да говориш големия брат, понеже той не участва от лицемерие също?! Ти си не по- малко лицемер от Първанов- еднакви и по фасоните сте!

Двамата глупаци да си затворят човките.Все те знаят, кога какво е трябвало да стане.Ако тогава беше нападната Либия българските медици нямаше да ожвеят.

Нас пък кога ни е очаквало нещо хубаво?

А парарахода "Радецки" защо го забравяте? И въобще цялата флотилия от лодки на Дунав-а.

С парахода "Ррадецки" ще стане добра работа! Та нали с него е извършен първият в света терористичен акт за завладяване на кораб.

Още едн великопатриот. Сега се оказа , че и пиратството е БГ патент.

БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ! ББ е казал по телевизита:в момента с вътрешния и с външния министър, с шефовете на служби работим относно това колко време ще трае операцията, може да продължи и няколко месеца, къде ще бъде насочен основният удар, с кого след това ще трябва да си говорим като правителство, за интересите на българските граждани, хуманитарната помощ, каза по НТВ премиерът Б. Борисов

Тази седмица предлагат ново меню в Макдоналдс:Дюнер"бат Бойко"+ енергийна напитка"Чернобил-Фукушима".

Бойко-кебап, ГЕРБ-кебап, Цветанова салата.

А за гарнитура калинки и фидоски.

Е,тука не е Большой,но за цирк "Буш"ставаме.Само дето нашите тук си вдигат и двата крака.....Желая ти успех в Малта!

Благодаря!

Веждито как не се е сетил все още да предложи на боко да изпратят платнохода "Дръзки"?

По-елементарна "позиция" от българската (президент- министър- председател) едва ли има: да се предизвикала война, заради несправедливо обвинени български граждани ?! А България защо не обяви война на Либия, като сме толкова ербап ?! Да не говорим, че по онова време България не беше членка на ЕС. Срамота и пълна политическа некомпетентност от страна на българските политици. Като се дистанцирате, направете го поне твърдо и категорично, както направи Унгария.

ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ АМА КАТО НИ КОМАНДВА НАЙ ДОЛНИЯ ЕТАЖ НА НОМЕНКЛАТУРАТА, КАКВО ОЧАКВАШ

Не стига ,че ядеш американски хляб,ами отгоре на тово не си разбрала едно нещо-нефта се търгува,а не се граби,както мислят много тъпи парчета у нас!Няма по-страшно нещо за либииците от това страните ,които внасят нефт от тях,да им обявят мораториум и да спрат вноса!За един месец тези са вдигнали бялото знаме и ще го ударят на горещи молби!А какво значи "грабят",ако от тези тъанари1които използват този израз,един поне успее да даде сносен отговор?!Но няма,те говорят тъпо и инатливо без да си дават сметка какво искат да кажат!

нещо не си разбрал,просто иронизирам социалистите във форума..........добре че са "западните агресори" и щатите да им разработят нефтените находища, да им предоставят специалисти,да им предоставят тахнологии,и да им изкупуват нефта като къпят камиларите в милиарди долари........иначе кадафи щеше сега да е стареишина на племе от стотина човека в пустинията и да пасе камили

А защо нашенските политици не припомниха на Муамар Кадафи, че има най-високото българско отличие-"Стара Планина", че е почетен гражданин на София Варна и Сливен.Неприемливо е Първанов да го критикува...

Ако тъй се празнихте дето трябва,а не във форумите,сега щяхме да наброяваме 66,а не 6 милиона.

Да, и пак само един милион щеха да изхранват останалите, преброителююю.

Против!!!И какво ще ги правим после толкова деца?Гастарбайтери?Или бачкатори в България за 250лв/мес.Да ме псува цял живот,че съм го родила.В чужбина българи имат по 5 деца,но в България...

Е,нали си в Малта

Ние 6 милиона не можем да изхраним, какво остава за 60.

ех, как няма в българия петрол за да ни обявят воина американците и ни демократизират и наи-накрая освободят от владичеството на чебурашките и техните слуги гоце, боико, серго, станишев , доган-пак нямаме късмет,това е......

пиши си по американските форуми и недей да ръсиш акъл тук.Кой те излъга,че като миеш чинии и разнасяш пици си в интелигенцията?

Много добре казано.

Човече,знаеш ли колко хорица от любимия СССР мият чинии,строят и изобщо слугуват тук,в Малта?От целия соцблок.Дори и нелегално.И не щат да чуят за комунизъм.И на децата си по улицата говорят на английски език.

Ей на, .... ще пратим единствената си фргата "Дръзки". Това се казва сериозна сила ей ... със целия си флот ще участваме ....

Тоз боко защо взима страна във военния конфликт? Кога се очаква да свърши тази война, че от сега предвижда последствията?

Да изпратиме всички мангусти от България да разчистват ,като им обещаем:всичкото жилезо дето си го намерят - да е за тях + онова от АЕЦ-а.

да хем японците доволни хем циганите , а и ние че ще се оттървем от тях.

Тодор Живков ги е научил да се снижавт при буря (но това не е актуално сега, било е при негово време) сега като се снижават и пишат общи приказки след като всичко се е случило - говори зле за държавата ни А в същото време тук мафията комунистическата продължава да управлява държанвата (вижте последните документи на Wikileaks - Bulgarian organized crime (uncensored Wikileaks cable

Тоталитарният боко се бои, че и него може да го гътнат с някоя военна операция, ако се самозабрави както е тръгнал...

Вонните дуйствия ще продължат до около 6-7 април ,а либииците ще обесят тиранина в началто на следващата година!Никой няма да тръгне на война за няколко българки,като имаме предвид колко лошо име имаме по света!Ако продължаваме да страним от общоевропейските ценности имиджът ни ще става все по-калпав,а бъдещето все по-лошо!Така е и сега-цял свят гледа на Кадафа като на престъпник ,а у нас неокомунисти го величаят!Много тъпа!

И Дафинка героиня изкараха. Смеееееех.

да, "Покрепа" призоваха да приемем 200 000 японци и кво? никой не се изказа!

ама що не пращаме хуманитарна помощ в япония кадето хората имат нужда от помощ,и което след това ще запомнят,а ние на война ,бахти държавата.

Тоя кабинет и във война ще ни вкара. Вън от политиката на Б.Б. и ГЕРБ!!! Толкова години стояхме в страни от военни конфликти, сега от изказванията излиза, че съжаляват, че не могат да изпратят военни сили в Либия. България няма място в тези военни действия!

Да не би те да отидат , щяха да пратят пушечно месо и като тръгнат ковчезите към нас ще направят едни такива трагични физионномии тези лицемери. Добрият държавник печели от търговия не от война, който е тръгнал по пътя на войната не е стигнал далече.

Това правителство бавно и със сигурна ръка води България към поредната национална катастрофа. Вече им загубих бройката. Време им е да си ходят, преди да са направили по-големи поразии.

Много сладко животинче...храниш си го,поиш си го,бършеш след него...и това само за удоволствието да дочакаш онзи момент,когато ще го изриташ в задните части и ще го пратиш там...в едно място.Същото важи и за политиците ни.

Амче то като мойта котка в София било.Но нея не я ритам.И е талантлива-дига задно краче като на Большой Театр.