Още 24 българи спасени от либийския ад

24 българи бяха евакуирани от румънски и украински самолети.

Обратно в новината

Коментари - Още 24 българи спасени от либийския ад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е "либийски ад" защо повечето от евакуираните искат да се върнат в Либия и казват,че там се живее добре?

пък май 240 искат да останат там пред перспективата да се върнат в "рая" швейцаро-балкански )))))

Както съм писал и преди, решението за Либия и много подобни страни са две: едното се казва Трайдънт, другото - Томахоук...

ти коаг ще си платиш бе гащник???

Досега само аз знаех, че си тъпоъгълник, вече го знае целия форум!

Взе да ми писва от тия нашенци в Либия. Имаха достатъчно време да решат ще остават ли или ще се прибират. Какво ми се точат на час по лъжичка?! Няма за всеки поотделно България да праща самолет за наша сметка!! Като са отишли там да правят пачки, да бъдат така добри да си плащат поне билета, а не да се возят гратис, а на летището да се хилят и да мрънкат колко пари имали да вземат и затова пак щели да отидат в Либия. Никой от нас не е длъжен да плаща за глупостта им!

Подкрепям напълно.

И все пак ,трябва да благодарим за човещината и безкористния жест от страна на Румъния и Украйна- Благодарим Ви съседи и на вас братя славяни !

Досега се завърнаха -с първия самолет 110 ,с втория 1-на екскурзиантка,с турския кораб -22 ,сега с румънски и украински самолети 24 -общо -157 човека. В брифинга си миналата седмица говорителката на Външно министерство заяви ,че в Либия работят над 1500 българи Следователно почти 90 % остават в " ада " ,вместо да се върнат в "рая " - България.

Докато ни "заглавичкват", инвазията на НАТО в Либия вече е започнала. Има една статия.Казва се Военната намеса в Либия започна - Военнослужещи от страни от НАТО са на либийска територия, провежда се и информационна операция... Оказва се, че това не е от вчера, а от по-отдавна. Що ли пък някой да ни каже, кво става - журналисти и политици мълчат като комунисти на разпит!

То не е либийски, а направо лесбийски ад! Оная мутра откачена още ли е жива? Сега да идат нашите сестри да му разкатаят верицата поганска мръсна!! Хора, видяхте ли до какво води автократизмът в управлението и една фалшива идеология, базирана на страх, бой, глад и подчинение?

"КЪСМЕТЛИИ", СЕГА КАТО СА В БГ, ВЕДНАГА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ /ЦЯЛАТА БГ ДЪРЖАВА/ ЩЕ ИМ ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЧЕ ДЪЛЖАТ МНОГО ПАРИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ Е ПОЛЗВАЛ

Въпросните 8 Българи които са отказали да напуснат "Абу Камаш" Либия - са стари кучета във завода за производство на полиетилен ... Така че не ги мислете тях - всеки си има къща там, където да живее, а в момента ги пазят и местните берберски племена .... Освен това много от тия работници са на важни позиции - началник смени на инсталации за обезсоляване на вода с която се снабдяват околните градове , монтьори и заварчици на инсталациите които са на завода и т.н. - А и в момента е тръгнал един як кефал и лаврак - къса въдиците като луд ...... И накрая - завода е само на 5 минути път с кола от Тунизийската граница :)))))

Сега същите червени манипулатори ще ореват орталъка, че правителството не праща самолети за сънародниците ни. Абе, принципа е да се вредителства. Да се клати правителството да белким падне. Ама криво си правят сметката. Добре, че вождовете им са си същите, Хамстера и Агент Гоце. Като се изявят по медиите и на народа му се очтява комунизЪм=социализЪм.

Грешиш че червените ще ореват орталъка - Абу Камаш е било , е , и ще бъде място откъдето Др. Корнелия Нинова цуцка парички - старите ченгета от ДС на времето приватизираха Техноимпекс почти без пари чрез мениджърското дружество Техноимпекс 90, а Корнелия беше изпълнителен директор на новата фирма и настана яко папкане :) ... Между другото същата съдба очаква Техноимпортстрой който също беше обявен за приватизация от кабинета на ББ :)))) .... Най- смешното в тая история обаче е че като видя сега Корнелия по телевизията и викам "браво" на съвременните пластични хирурзи - много добре работят когато трябва да по-подмладят някого :)

Вълкът кожата си мени, но нрава никога. Така и нашите комунисти. Само преди 2-3 дни четох изказването на един от тях, че всичко в Либия е спокойно. И не бива да се доверяваме на империалистическите медии. Пък тя каква излезе? За КуРнелия Нинова не ми се говори. С една дума- к.ч.а.

Русия, Украина, Румъния изпращат самолети за да приберат своите хора, българското правителство обаче хич не мисли за своите граждане... Какъв позор!

От луната като ви гледам и ме хваща смях.

ideyazabulgaria.org

Оргиналния ник ideyazabulgaria.org не си служи с такъв простоват език. Което значи, че не само си менте, но и хранен от политическата мафия.

уревахте орталълка че сме прибрали 5 човека с наш самолет, а сега си траете като мишки. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

маитап няма ...

ще се спасяват я ,ама са отишли за петролни доларчета така че не са за ожалване..сега Кадафито им виновен,ама като им даваше тия доларчета добър беше ..аман от двуличници,и на дедовия не му се живее в мизерния Булгаристан ама дъртите ги немат за нищо в тая територия..

Хайде сега...фактът, че толкова чужденци работят там означава, че местните не ги бива за нищо. Нали все някой трябва да върши тази работа? Откъде иначе ще идват приходите на Кадафи и фамилия? Освен това, хората са отишли там да практикуват и усъвършенстват професиите си, не за да изтърпяват тъпите им революции или пък да взимат страна.

А ти бил ли си там, видял ли си местните и завода ... или само ей така си плямпаш ??????

Друже, май ти трябва повече да мислиш като ги правиш тези коментари. Това , за което говориш принадлежи на миналото. Ерата на Кадафи е минало. Най-много да се разцепи държавата - но ми се струва, че това ще бъде временно. Хората по върховете на властта и представителства в чужбина се отказаха от малоумния Кадафи! - мислиш ли, че са толкова глупави и не занят какво правят и какво ги очаква? Човек трябва да мисли, преди за се изказва...

Видно е, че правилно поемаш това което поднасят медиите на масите. Революцията в Либия ще постави начало на една нова демократична ера, на един по-добър живот, на едно по-хуманно общество в Либия под егидата на ООН ... и т.н. Продължавай все така.

Стана катос Гея-остана самотен,изоставен и пребит на изборите!Бойко-Бойко си остава обичан от българите и Европа! А комуноидите да се учат на международно сътрудничество!Светът не е това ,което има в безумното им съзнание!

8 българи са отказали да бъдат спасени от либийския ад! Работници от химически комбинат в Триполи - в завода са останали още 8 българи които отказват да се евакуират.

чакат заплатите си, може би

8 българи са отказали да бъдат спасени от либийския АД! Работници от химически комбинат в Триполи - в завода са останали още 8 българи , които отказват да се евакуират. Прос народ са това българите - харесва им да живеят в ада!

Господине, търсеше олигофрените и те се появиха в следващия постинг. Тези, които избиха хиляди българи след 09.09.1944.год без съд и присъда, както това прави параноичният Кадафи. Които 45 години държаха тови беден народ в пълна мизерия и изолация. Които непрекъснато трупаха за себе си несметни богатства в банкови сметки в презирания от тях Запад . Тези претендират за народната любов. Да ходят сега да защитават идейния си брат, Муамар Кадафи!

Това е един добър пример за международно сътрудничество при спасяването на хора без разлика на националност и гражданство! А това, че британските самолети не са искали разрешение за навлизане във въздушното пространство на Либия - когато става дума ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ХОРА, подобни формалности може да се пренебрегнат. Пък и не се знае, дали щяха изобщо да получат разрешение! А що се отнася до харченето на парите на данъкоплатците за спасяването и на чужди граждани, цената на човешкия живот не може и не трябва да се измерва с пари! Един ден може би границите ще изчезнат и тогава понятията свой и чужд ще изгубят смисъл! А и не бива да забравяме, че Ний всички сме деца на майката Земя!.

Всички го изоставят , горкия Кадафи. Само с наемници не се живее, а любовта народна ??? ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ - ще стане като в България при Борисов !

Либия се състои от племена. Има над 100 племена. Няма партии и конституции. Племето на Кадафи е едно от най-големите. Синовете му ръководат най-добре въоръженитите елитни полкове - на практика Кадафи има пълен контрол над армията и може без проблем да смаже другите племена, иначе досега да беше паднал както според CNN всички били против него. И други големи племена още поддържат Кадафи. Мислите ли, че племето на Кадафи, което сега реално е най-облагодетелствано ще отстъпи ей така мястото си на другите племена които се "борят за демокрация"

Избистри си картината върху нещата в Либия, драги! Твърде объркана и противоречива е.

Къде са олигофрените, които коментираха разходите, направени от България за евакуирането на чужди граждани?

ауууууу как може самолети от всякакво страни да харчат пари на данъкоплатците си, за да изкарват чужди граждани?!?! повръщаше ми се, като чета коментарите на някви неуспели лузъри, които се имат за големите данъкоплатци и евала за международната мобилизация в този план!!!