Германските власти натрупали 250 хиляди молби за убежище

Германските власти са натрупали 250 000 молби за убежище, които да предстои да разгледат, докато към страната се насочва безпрецедентен поток от мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Германските власти натрупали 250 хиляди молби за убежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според мен ,решението на този проблем е , че силните държави трябва да се интересуват от живота на бедните и да им създадат ,условия за нормален живот.... нормално е да се интересуваш от зародиша на болестта само така ще се излекува проблема

Без християнски ценности Европа и светът се циганизира поради колапс на моралните стандарти. След това следва неудържимо социано икономическо падение. Просперитета в общество което не следва божиите принципи и закони които подддържат животът във вселената е невъзможен. Основата на живота са любовта и истината. Когато обществото не спазва тези закони и принципи руши божият порядък с всички тежки последствия от това и хвърлянето на вината към политиците е бягство от отговорност. Спасинението и отговорното отношение са лично а не колективно дело и божието слово е пределно ясно по тези въпроси.

Докато се наддумвате тук за бежанците, останахте без гащи.Цъфнали сте и сте завързали,та за Германия коментирате.

Те щот в Германия до клозет не ходят горките.

глупаци, не се тревожете за германия, тревожете се за русия

И защо трябва да се тревожим за Русия?

Бандитизма в Сирия и останалите държави продължава и вероятно още десетки милиони ще се набутат в Европа.Не ми се вярва Щатите и останалите от НАТО да са толкова хилави,че да не са в състояние да въдворят ред там и хората да не бягат насам.Нещо, не им е чист косъма на американците.

Германия пак почват да строят лагери. Проблема е ,че то африка не идват високо образовани но бедни специалисти (инжинери, лекари, учени, икономисти и тн.) с минимум средно образование както едно време от соц държавите. Идват си американо-фанатизирани ниско образовани араби без дори да имат идея какво е Европа и какви са правилиата.

someone

може би наплива на мигранти от западните балкани означава нещо. може би в и около косово се готви нещо от ислямска държава.

колко са от Рая На света РУСИЯ

Пожелавам на братска Германия още 250 000 бежанци. Да са им живи и здрави!

И тия от Балканите - вън! Обратно, откъдето са дошли! Да си събират в Германия само чалмалийте-араби и турци и да ги интегрират. И да не се чудят, защо ще стават мургави арийци, ше маат шалвари, бурки и ше праат метани по пет пъти дневно! Не че съм религиозно нетолерантен, но наистина се радвам за братята немци за очкващото ги генетично и религиозно обновяване! Освен това и ще си решат демографския проблем в средно и дългосрочен план.

Абе защо нито 1 емигрант не отива в "РАЯ НА ЗЕМЯТА РУСИЯ". Нашите русофили също не искат да живеят там.

ivo10

Нека всички български мангусти станат германци. И без това имат нещо общо с арийските племена от индийския период. Така германия ще осъществи мечтата си за чиста арийска раса.

През нашите силно манипулативни продажни неолиберални медии се промъкват и оптимистични новини като напр.: "Нападенията над имигрантски лагери стават почти ежеседмично. През първата половина на 2015 г. са регистрирани 202 инцидента". Сигурна съм и че Пегида функционира.

Лошо Седларов.. Лошо !

Ма те германците са световно известни с гостоприемството си към по тъмнокожите. Веднага им строят дървени бараки с нарове за да се подслонят и починат след дългия път. След това ги пускат в банята да се изкъпят, а докато са голи им съхраняват златните бижута. Накрая следва парфюм с дъх на горчиви бадеми и воала... има ли още на опашката.

емигранти второ и трето поколение ... Бахти нахалните Райховци. А че без тях ще са по-застаряваща нация от нас и нема кой да работи за пенсиите не им идва ..!?!

Зап.Европа е на предела по отношение на емигрантите, което е добр, решението може и да не е далече. Както Костов не пусна албанциге от Косово у нас, така и Борисов трябва сега да откаже преразпределение в посока България.

Някой трябва да е луд да иска да остава в Б-я.

Па че ге вържем бе.

Ми то от толкова цигани тука къде да се денеш? Лошото е, че и циганите натам бягат...

Е, както казват всяко зло за добро. Лошо е ,че тук и те не издържат, но пък хубавото в това е, че се махат все пак.

Имигрантите там получават повече от работещите българи,страна членка на евро кофата!

а, меркел колко емигранта е подслонила у тях във всекидневната си ?

Да обменят и споделят опит с наште, че тук е мазало, навират се изпод телта, тичат хванати отзад към най-близкия кенеф и после питат за страната.

Как се определя дали някой е бежанец или просто използва момента да се уреди?

Ако под бурката е овързан целия с експлозиви, значи не ще да е точно съвсем случаен бежанец... Т.е. гледа да се уреди някак...

Хаха! Лошото е, че ще уреди и неизвестен брой неподозиращи граждани със себе си.