Сирийски терорист е заловен в Германия

Сириецът, заподозрян в планиране на бомбен атентат в Германия, е бил арестуван в източния град Лайпциг, съобщи германската полиция в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Сирийски терорист е заловен в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от редакторите са добри в географията. Аз мога да напиша че исках да посетя източния град Варна. Бил хубав град. Не беше ли в Лайпциг някакъв процес който прослави България?

А терористи не могат да влизат като туристи или бизнесмени, нали? Или студенти да речем. Само като бежанци... Трябва да спрем бежанците! Най-добре всичките мюслита, а? Мохамед Али ще го изровим ли да го изхвърлим или той може да остане? Атеистите, ще ги пускаме ли? :))

Германците отдавна са на 'ти' със сатанизма. Би трябвало да се справят с гостите си. Само трябва да спрат лудата бабка.

До лесбийката Меркел като дойде Килърито, нашия травестит и още някоя подобна марионетка - кой да предполага, че светът ще бъде затрит от луди бабички ... !

Жени, които не се борят за живота и мира са пародии, посмешища и срам за света.

Кой квото сам си направи...

Пък на магучая все някой друг и го прави, а? :))

Като се има в предвид че почти всеки втори арабин е такъв бомбаджия като тоя немците просто си нямат идея все още какво ги очаква , а тъмните още не са се развихрили. Ще дойде момент когато нито армия нито полиция ще съумее да се справи с тях.

Верваме ви на всичко.

Явно германците следят под лупа покупките на водороден пероксид и ацетонови лакочистители. Това са суровини за любимото взривно вещество на джихадистите "майката на Сатаната" Браво за това.Но малко трябва да си променят и методите на задържане.

Този явно е бил безпроблемен случай и са му дали политическо убежище за три месеца. Явно е бил преследван от Асад за бомбаджийство. Вероятно са го хванали като е куппил огромно количество кислородна вода за да си изруси косите, та да заприлича на германец. Колко ли са като него но си траят? След някоя друга година ще получат германско гражданство и ще тръгнат без задръжки по Европа. Нищо чудно да дойдат и до Бг, като онези бомбаджии от Бургас. Абе на Меркел и трябва един германски Тръмп да и види сметката. Освини Европа.

Я виж ти, освен лекари и инженери, между гостите на Меркел , имало и химици. Взривни вещества могат да произвеждат.

Е, ще каже едно sorry и ще го пуснат.

ЕЙ ДИРА ... НАПРАВО ИМ ДАЙТЕ РЕЦЕПТАТА НА ДЖИХАДИТЕ В БЪЛГАРИЯ ... ЩО МУ ПИШЕТЕ САМО ИМЕТО НА ВЗРИВА ДЕТО МАНГАЛА Е БЪРКАЛ:)) ... ИНАЧЕ ВЗРИВА Е СУПЕР -СТАВА ЗА ПОДПАЛКИ НА БОМБИ БАГДАДКИ :))

ГЕСТАПО действа, не се подмотват, като франсетата и белгийците !