България и Европа взимат спешни мерки срещу тероризма

Властите у нас затягат мерките за сигурност по летища и гари след терористичната атака в Париж. Спешни мерки срещу тероризма вземат и Великобритания и Германия.

Обратно в новината

Коментари - България и Европа взимат спешни мерки срещу тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерките са скрити полицаи в патрулките и отворена граница с комшиите.ураааааа.

Като мярка за спокойствието на народа ни трябва на турската ни границата на всеки километър да се постави за отговорник ПО ЕДИН ДЕПУТАТ. Поне да свършат някаква полезна работа!

Помните ли уважаеми сънародници, как журналистката госпожа Михнева и други журналисти в зората на демокрацията обикаляха кльоновета по границата и със сърцераздирателни вопли заклеймяваха оградите. Питате ли се кои демократи наредиха РАЗГРАЖДАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА, КОЙ БЕШЕ ТОГАВА президент? Сега нов кльон и защо не за сметка на тези разрушили границата на държавата, а за сметка на мизерстващите. Поне да бяха взели пари от ЕС.

и то много добре помним всичко! А те помнят ли какво им се казваше тогава и какви "благопожелания" имаше по техен адрес? Май настъпва времето тези "благопожелания" да се превърнат в действителност.

смешно заглавие,именно българия е наи-големия саратник и подкрепител на тероризма....пример ли?къде са произведени калашниците на терористите

Е, па! К'во убаво заглавие! Па. мие сме начело у цела Европа, га се земат мерки!

България и Европа вземат мерки !!!!!!. Обикновено на България и дават готови мерки , комплектовъни с готови санкции за по-удобно . Или поне през последните сто години .

Нещата са доста по-разбираеми, ако, хората имат волята и смелостта да погледнат истината в очите. Става въпрос за два коренно противоположни, несъвместими мирогледа. Европейската ценностна система се е изградила върху принципите на Християнсвото. За съжаление, политиците от така наречените християнски страни прегърнаха светски принципи, които прповядват непристойно поведение и начин на живот, несъвместими с истинските утвърдени през вековете ценности и насърчават егоизма. Това драстично отдалечи тези народи от Бога и последствията са съкрушителни.

Светът се превърна в химическа реторта, в която се смесват свободно различни, непознати и случайни компоненти и какво друго да очакваме освен взривове и човекоубийствени производни? Да не би някой още да смята, че по този начин може да се синтезира нещо от рода на всеобщ просперитет? Това звучи все по-алхимически и налудно. Човешката история от хилядолетия показва необходимостта от държави с граници във всякакъв смисъл. Друг е въпросът, че тези граници не трябва да са абсолютни, но разградените дворове не са мечтата на никой народ в този свят. Ние вече не сме номади и искаме спокойствието и сигурността , които може да даде само собствения дом, а правилата в него искаме и сме в правото си да пишем сами.

Уважаеми от, Европа, Америка - север - юг, Африка, Австралия, Нов Зеландия и Океания .. И тук таме някоя цевилизована от Азия..! Вземете най-после сериозно това, което се случва последните години в света. Престъпници, финансиращи се от проституция, порно индустрия, доставка и търговия с наркотици, кръвожадни убийци криейки се зад ислямската религия, парализираха цевилизования свят с брутални убийства. До кога света ще търпи подобни престъпници и ще им дава оптеделение като.. Ислямска Държава, Ислямска Милиция и т.н. Уважаеми Господа, до когато не започнете да мерите и наказвате изродите убийци, с техните закони и по техните правила, Европа и света ще тръпне в сртах. По техните закони: за всеки убит ислямист, трябва да бъдат убити по сто Неверника (т.е. различени от тяхната вяра). Предлагам да не се избиват по сто ислямисти. Нека с по-толерантен закон от техния, само да се премахват родовете им до Девето коляно... нека да разберат как целия им род вече не съществува, пак тогаз да ги пратим там горе, дето го чакат по 100 девици! Ще им се дръпне л....о на безмозъчните убийци, като знаят те както и бъдещи кандидат-убийци, какво чака целият им род! Лек ден, уважаеми.

Границата гостоприемно,широко отворена. Тъй наречените "бежанци", перфектно организирани се настаняват в България, с месечна издръжка 1000 лв????........ А се засилвала охраната по летища и гари......... Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! .

Ами пазарджишките цигани салафити "муслимани " !!!!

Pesh0

България участва активно в борбата срещу тероризма , като не си пази границата и никой идея няма кой минава и какво носи . Доказано е само че по около 100 човека се предават да ги храни държавата , всеки ден. А колко минават ?????????

Чрез налагане на масова мизерия напред към всеобща сигурност!Да ама не,да не си отгледаме местна порода тероризъм,че на човек като му заври джезвето знаели се на къде ще отплесне?!

Pesh0

Богомилите , са били първите терористи в света . и са отгледани в България :) Така че имаме опит в отглеждането на нови породи.

Взима не взима, гърмежи и убити тепърва ще има.

Предполагам, че "мерките" включват преселване на роднини на воюващи за ИДИЛ под името "имигранти" у нас.

Как,като увеличат дюнерите на всеки ъгъл?

Я сега оня палачо наречен БГ президент да излиза и да обяснява на народа що не искал войската да пази границата!!!

Войската има други задачи. След като граничната охрана не може да се справи с този наплив,ТО ТРЯБВА ДА СЕ ОСИГУРИ С ПОВЕЧЕ ХОРА И ТЕХНИКА И ТЯХНАТА ИЗДРЪЖКА ДА СЕ ПОЕМА ОТ EC.Само, българските безродни политици нямат куража да поставят ребром този проблем в ЕС. Те се интересуват от далаверата да живеят НА ГЪРБА НА НАРОДА И ДА ПЛЯЧКОСВАТ ОТ БЮДЖЕТА ПО НАЙ-РАЗЛИЧНИ СПОСОБИ. Например като си осигуряват ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, екскурзии в чужбина , НАХАЛНО СИ ГЛАСУВАТ И ВЗЕМАТ ДОТАЦИИ ЗА ПАРТИИТЕ СИ, най-скъпи лимузини да извозват задниците си .ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА НА НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА И НАЙ-МИЗЕРСТВАЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СЪЗДАЛИ ЕДНА ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩИТЕ НЯКОГА ДЪРЖАВА. СРАМ, СРАМ ЗА БОЙКО И БОЙКОВЦИ, СТАНИШЕВ И СТАНИШЕВЦИ. РЕЖОРМАТОРИ И ДЕФОРМАТОРИ - български кърлежи.

Абе хора, мерете си приказките ,бъдете толерантни, уважавайте се, светът много по различен от това да стоиш пред ком.и да пишеш ппростотии. В момента бурето с барута е без капак...

ще ни убият от смях преди терористичните атаки. Щели да правят инструктаж, ха-ха. Че има ли кой да ви го напише бе, вие нямате грам подготовка, а общи приказки в инструктажи не вършат работа. Май пак ще опрете до братушките, щото се видя каква слаба ракия сте и великите европейци тоже. Нямате стратегия за национална сигурност. Що не отидат журналята да видят "оградата" която може да се среже с обикновена ножица по думите на командировани полицаи, щото пак някой е откраднал от материала. С други думи хвърлените пари за ограда, не я правят ограда...

''България взема спешни мерки срещу тероризма''? Самото заглавие е някаква хумореска. След като е напускала десетки хиляди от Сирия, Северна Африка и господ знае още от къде, без паспорти и минало, България затягала сигурноста?! Амчи то 1-ви прил още много далече бре папагали....

Защо ще пазят летища и обекти при положение, че някои наши политици искат да пускат Пришълците от Азия( Крадци, просяци и Терористи), да влизат в страната без проблеми. Дали ще нападнат хората в някой град, село или пък Посолство и Летище- НЯМА значение, защото пак ще пострадат Българи. Да пускат само хора, които могат да докажат че имат пари да се издържат. Останалите да ги връщат обратно, към Турция, а те ако искат да ходят- в Африка, или Папуа- Нова Гвинея. Важното е да не са в България, за да не се занимаваме- с тия Крадци, Просяци и Терористи.

ДЕН СЛЕД КАТО ОЛАНД ПОИСКА СВАЛЯНЕ НА САНКЦИИТЕ ЗА РУСИЯ........МУ СЕРВИРАХА "ТЕРОРИЗЪМ"....... Е СПОРЕД ВАС ХОРА ОТ КЪДЕ Е ПОРЪЧАНА ЦЯЛАТА РАБОТА???????? Е ОТТАМ ДА..... ОТ ПРЕЗОКЕАНА

Да това наистина е тревожно че си болен мозък

Още по-тревожно е,че тъпаците сте мнозинство

това което трябва да направят е да затегнат мерките на границата с турция.

ХАХАХАХААА, това заглавие е повече от смехотворно! Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Каква външна сигурност ще правим бе абдали.Цялата агентура в тези държави я публикувахме, одупихме се и сега първоначално боли...Ще свикнем, като сме тъпа нация. Германия защо не публикува агентурата на ЩАЗИ, А ? Ние без никаква съпротива срещу Бай Тошо сега имаме хиляди борци против комунизма....

Това е престъпление срещу човечеството. Тези хора са варвари!

Как се затягат мерки с граница която се преминава съвсем спокойно, без да разбереш, че има такава особено от мястото откъдето идват най-многото предполагаеми заплахи...?

Да се поучат от Йосиф Висарионович, а не само да го плюя.Може да е бил всякакъв,но ги бяха наврени в миша дупка. Това е война и трябва да се държим като на война. След като за нас няма милост от какъв зор трябва да има за тях.Закона трябва да се прилага с цялата му строгост- като при военно положение.Казват,че който искал сигурност се лишавал от свобода.за какво ни е тази свобода? да избираме начина по който да изгубим живота си.Ако трябва ще ограничим свободите,но този тумор на човечеството трябва да бъде изтръгнат из корен.Трябва виновните и техните подстрекатели които и да са те да бъдат изправени пред съд ,независимо кои са и да отговарят с главите си.Трябва всички които искат да живеят нормално да направят тази жертва и човечеството да направи тази стъпка,за да не се случва никога повече.Другото са празни приказки на политици научени от нашето бездействие само да обещават и да се сещат за тези които са ги избрали само на избори, или когато ножа опре в кокала.Древните са казвали:" Лекарство след смъртта".Сега е същото.Загинаха хора в Сърцето на Европа и седнаха да затягат мерките.Къде бяхте преди да се случи.Усмихвахте се самодоволно пред камери и фотоапарати, а сега "осъждат и вземат мерки".Лицемери.

"България взема спешни мерки - хаха

''Саид и Шериф Куаши от години са били в черния списък на САЩ за терористи, пише Ройтерс, като се позовава на близки до разследването източници.'' -- Hо франция не ги затваря , или изгонва от страната. Cлепотата и самодоволният оптимизъм, непочиващ на реалността ще донесат още жертви, за жалост. Bчера канадският праим. мин. каза : ''Tероризмът е тук, за да остане''. Hяма да има покои , нито пълен мир нито в Eвропа, нито а Kанада, YCA или Aвстралия. Tези са луди от омраза, заслепени , но решителни , за жалост. A и подготвени, както се видя.

Какво друго и остава да пише на Ройтерс?! Че никой не е имал представа къде ще се случи атентатът и кои ще са участниците му?! Което си е самата истина...

Така са ги затегнали че всеки каналджия може да докара произволен брой терористи и оръжие през южната ни граница - а ние да ги ги храним поим и отглеждаме..

Заплаха във влак Всички пътници от експресния влак по линията Лион - Париж са били евакуирани, след като сирийски емигрант на борда е заявил, че е терорист. По данни на полицията мъжът заявил, че ще извърши атентат. За заплахите съобщил британски турист, пътуващ във влака. .....Полицията спряла влака на гарата в Отон и е арестувала сириеца. След щателно претърсване на багажа във влака не е намерен експлозив... Та в този ред на мисли да питам г-жа Кристалина Георгиева,дали е удачно да си реши проболема с демографският срив у нас,като настаняла бежанци от Сирия и не само,в обезлюдените места в БГ.Да не се отвори друг по-голям проблем?!

Има ли по-голям тероризъм от този провеждан като държавна политика?! Не! Няма такъв! И как ще познаете терористите?! По физиономия, начин на държане или с крупно полицейско присъствие, например както в определени случаи заграждахте с полицаи през 10-20 метра бул. "Цариградско шосе" и други пътни артерии и площади?! Техника Ви трябва, техника! И то не за да следите някого, ами незабележимо, неусетно за всеки от намиращите се в дадения периметър и от далече да сканирате всеки човек, багаж и машина дали има оръжие и взривни вещества. Това е единствения Ви изход. Всичко друго е "показухи" и отчитане на дейност, които ще Ви оправдават само в собствените Ви очи, но няма да предотвратят белята и да спрат никой които си е сложил главата в торбата!

"Властите у нас затягат мерките за сигурност..." ... и един мармот завива шоколада със станиол... ХАХАХААААА!!! То границата няма кой да пази, те мерките затягали...

Радикална мярка вън арабеските от България.

Те Петко Сертов не могат да намерят..ха..ха

с талибанската корупционерска ченгесарска турска ислямска партия ДПС.

като нерадикален ислям. Нерадикален е кога е слаб и набира амсалаци. Като ги набере става радикален. Ако третата световна война е започнал ще е добре да се въоръжим, а не да се правим на демократи.

Хе, хе, в новината е изведен коментар, който проповядва: "да изградим плуралистична, мултикултурна общност, в която всеки е свободен да живее според собствените си разбирания и принципи". Как така, нали отдавна имаме такова изградено общество? Но докато разни такива НПО-фондации мътят водата, пищят сакън да не закачиш някой полуграмотен престъпник, а пък ние, мнозинството, им се вързваме, идват тихо-мълком ислямистите и си колят и бесят. Нека да се разберем господа "правозщитници" - ние в ЕС нямаме проблеми по между си, имаме голям проблем с мургавите фанатици-имигранти. А вие, ако искате да помагате, вземете да ги възпитавате не в Европа, а в техните разорани от САЩ държави. Да, ама не. Не е лесно да напуснеш топлите си кабинети и тлъстите хонорари.

АМИ ИЗГОНЕТЕ И НЕ ПРИЕМАЙТЕ ПОВЕЧЕ БЕЖАНЦИ БЕ!Тотално си просите ние да се оправим с тях-мине ли някой границата гледай как там ще си остане..

"България и Европа взимат спешни мерки". 'Баси! И добре, че беше България. Иначе Европа да е загинала. Я, четете това дето го пишете.

Наистина, че беше България и хан Тервел, защото иначе още 8ми - 9ти век арабеските щяха да направят Европейски халифат. Ама днес евродецата са пораснали (поне на ръст) и вече е техен ред. Ние си свършихме нашата, когато бяха малки.

+1-620-215-0252 от този номер днес някакви мутри са заплашили Петьо Блъсков - с убийство. Заплашен е за това , че души около КТБ, а по план нещата трябваше да са забравени, парите са изплатени над 90 процента, за заема вече забравихме, Бойко даже си отдъхна. Горния номер е от САЩ, Канзас Абонент с номером +16202150252 ФИО абонента: - Не определено Город: - Не определен Адрес: - Не определен Крупный город: Fort Scott, KS Тип номера: Cell Number Компания: Cellco Partnership DBA Verizon Wireless Возможные варианты набора номера: +16202150252, +1-620-215-0252, 620-215-0252, 1 620 2150252, +1-620-2150252 США Fort Scott, KS на карте мира

Мерките за сигурност,трябва да са взети както от вътре ,така и отвън.с едно уточнение,че трябва да за засилени отвън,т.е. на външната ни граница,защото,ако се допуснат да влязат в страната,е по-трудно до бъдат заловени.

Куневица иска да интегрираме бежанците. кажете как и къде има интегрирани бежанци мюсюлмани??

у сапунеркатахахахаха.

Ние си правим майтапи, обаче знайте , че шиптарляка в Косово, Черна гора и Македония е не по малко опасен и безумен от тези гадове. Нищо добре но можем да чакаме от тях. Навремето Енвер Ходжа и Тито ги душеха в железен обръч та не смееха да шукнат, сега обаче нещата са изпуснати безвъзвратно.

представете си че щяхме да обучаваме дваисет хиляди либиици тук???

България взима смешни мерки срещу тероризма.

Европа и САЩ създадоха развъдниците на терористи Афганистан Либия Ирак Сирия и подобни. Защо не се мислеше за последствията когато се бомбардираше Кадафи бил диктатор бил еди какъв си при него имаше ред и държава сега има хаос и убийства Европа ще плаща за своите грехове към арабите с кръв жалкото е че кръвта ще е нашата на простите и обикновени хора а не тази на политиците които запалиха тези пожари.

при арабите мюсюлмани - брат срещу брата, братята срещу бащата, семейството срещу рода, рода срещу племето, племето срещу държавата, държавата срещу света. Съвременна цивилизация с талибани и мюсюлмани не става.

кви са тези глупости.при христяните няма така ли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво правим с тия арабски копелета, дето са се намърдали по фирми и институции,а??? Какви са тия Абас, фарис, Махмуд и сякви подобни подозрителни младежи???

В БГ парламента от партия ГЕРБ има даже депуат иракчанина Семир АбуМелих баща му бил главен лекар на Саддам Хюсейн

Ако искат да имат ефект новите мерки, трябва да включат и нещо такова в правилата: "Шегите от първа страница с вероизповеданието на повече от 1 млрд. души на планетата не е свобода, а липса на здрав разум, на етика, на морал, на усещане за реалност и кауза."

Ето, това е живият пример за несъвместимост между демокрацията и въпросната религия. Това показва че и в БГ има симпатизанти на това проклятие.

това е боков - баща. нема се плашиш. :-)

има и друг начин!!! когато ,,сауд.арабия,, построи църква, и аз мога спокоино да се разхождам с кръстче на врата и ,,библия,, в ръката тогава да сте ,,свободни,, мюсулмани тук!!! не е трудно нали??? ще има разбиране от вас ,да направим една църква или повече за ,,чужденците,, които са там!!! смятам че не обиждам ,,пророкът,,??? толкова е просто!!! толерантност!!! нали???

този не е мюсулманин, а най-обикновен "комунист" излязъл за глътка въздух въздух от пъклото. това са най-новите им стари тезиси за бъдещето на комунизъма, който построиха, обаче само за себе си и отрочетата си. за останалите - само гърч, и хвърляне за храна на свинете. те също взривяваха църкви, но бяха и първите след свалянето на тошко, които палеха свещи в църквата. на такива вяра никога нямай! но сатаната, на когото служат ще си ги прибере. това е сигурно.

Европейската цивилизация е християнска. Това е. Който не му изнася да си ходи от Европа към анадола, че и зад него.

Как ги преброи?

Естественото продължение на идеите на Хитлер в действие. Фашистка Европа най-накрая започна да изгрява в пълния си блясък. Полицейщина, корпорокрация и тотален централизиран контрол. Хитлер се усмихва в гроба. Всичките му идеи се реализират една по една. Не случайно Русия, Китай и Южна Америка бягат на далече.