Руски рокери планират поход от Москва до Берлин

Руският рокерски клуб "Нощни вълци" възнамерява да организира мотопоход от Москва до Берлин по случай 70 години от победата над нацистка Германия.

Обратно в новината

Коментари - Руски рокери планират поход от Москва до Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рокерите не е нужно някои да им нарежда, да са зависими от някой. По начало руснаците обичат Русия, те не са като нас българите. За това свидетелстват и събитията в така наречената Украйна т.е. това е тяхната Македония, всъщност Русия. Няма да позволят фашизма там да мине. Готови са през ада да минат заМатушка Россия, чувал съм го не един път от обикновени хора и от интелектуалци. Дано и ние българите някога да станем такива! Но само с малкото националисти трудно ще стане! Младите хора, колкото са останали в България трябва да се събудят, особено сега във времето на нашата трагедия, нещо което не е било никога България да е най-бедната страна в Европа!!!!

А като не им дадат визи , по водосточната тръба ли ще го правят тоя поход?

и после ше пратат на Путин само моторите...

малей ,тия колко бой има да ядат в Полша и Германия....

и аз се присъединявам към тях вече стегнах ижето напрет към берлин ура ох че ме зацепи главата май отрано почнах днес

доста долно.направете поход до сибир до някои лагер за политически затворници.то същото ако френски рокери решат да доидат до москва в памет на опожaряването на москва от наполеон.

Нощни алкохолици. Ще заредят със самогон и махорка и походчето ще им свърши в подмосковието.

При тези какъвто им е вожда , такива са и индианците ! (Индианките -стават :) )

"Индианките -стават :)" Ама за една вечер, че много налитат да се женят.

При колхозниците висчко се сгомнясва и бъгва . Каквато и идея и ценност да подхване мужикът всичко добива еднообразната и непроменима от хилядолетие форма на безхарактерен мужик , верен слуга и подлога на тираните. Взеха Маркс и вместо благоденстващ работник създадоха мужишка соволоч , верна на тиранина и бореща се за благоволението му и напираща да се приближи до него, за да краде и мачка. Православието се превърна от духовна практика в мужишка сервилност и възхавала на тиранина. Рокерите по света - символ на свободния живот- в руски вариант са банда мужици служещи верно на тиранина , като плашат недоволните.

А аз чух, че Бате Бойко щял да тръгне по маршрута на Бай Ганьо :)

защо ли всички искат в берлин а в москва никой не се кани да ходи ?

Те отиват да развеят знамената и пак се връщат. Никой не е казал, че ще остават там.

Те немците ако знаеха че тая зима ще е толкова мека щеха пак да тръгнат ама с мотори с кош

Малко им отбива на немците да спретнат такъв поход да ти кажа.

Страх от рокери ли стана сега?Ама наистина вкупом луднаха.Да бъде шоу! Не страхуйтес!

ще им стигнат ли рублите за бензин? или газпром ще ги спонсорира

Що да нямат бе пич?

всички рокери трябва да ги подкрепим и да тръгнем за берлин.да докажем на меркел,че народите могат да се обединяват срещу немскохитлеристката окупация.

Закъснял си.. с около 70 години.

"Полският премиер Ева Копач определи като провокация.." мишки срещу вълци цвъркат :)

ЯК БОЙ ЗА ТИЯ КОПЕЛЕТА-ТОВА ДА НАПРАВЯТ НЕМЦИТЕ!! ТОВА СА ПУПЛЕРОВЦИ! НЕКА ДА ХОДЯТ ПРИ ТЕХНИЯТ ФЮРЕР-ПУТЛЕР!!

Пак добре, че с мотори ще покоряват Берлин, че ако решат със селскостопансите машини- тракт'ор с вертиканон взльота да пристигнат и баварците ще си пресекат бирата.

h 1

ВРЕМЕ е всички РУСОФИЛИ да БЕГАТ БЪРЗО и ВЕДНАГА в ССС-СеРР , Северна Корея и преди всичко ВЪН от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! АНАДЪН МУ ?????? СМАХНАТИ НЕЩАСТНИЦИ !!!

TИPAMИCУ

С този турски си за под Босфора и можеш дори и без килимче да удряш чело в земята. Все някой ще хареса заобленият ти.....

Мека шапка с три букви що е то ???ФЕС

До ХА ха.. "Във всеки случай никой не се е обръщал към германските визови центрове в Русия" за получаване на правото да влезе в Германия по този повод, уточни говорителка на външното министерство." Тези ако решат , никакви визи няма да ги спрат.

h 1

Що не бегаш в СССеРР бре ? НЕ ЗАБРАВЯЙ, че Путин и Лавров НЕ са ПРОСТИ и ДЪЩЕРИТЕ ИМ СА В USA !!! Те пълнят ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ на такива като тебе С ПОМИЯ, НО СИ ИГРАЯТ ТЯХНАТА ИЗМАМНА ИГРА за сметка и на Нашия Народ !!! A ТИ СИ ТЪП ДОЛЕН, РУСОФИЛСКИ, ПОМИЯР и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!! ВРЕМЕ е всички РУСОФИЛИ да БЕГАТ БЪРЗО и ВЕДНАГА в СССеРР , Северна Корея и преди всичко ВЪН от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! АНАДЪН МУ ?????? СМАХНАТ НЕЩАСТНИК !!!

TИPAMИCУ

И недей да крещиш! Писането с капслок е равносилно на викане а викането не е най-убедителният начин да си изкажеш пристрастията. По-скоро е показател на ниска култура.

хаиде да видим как ще влязат без визи!

Хахаха и кой ще ги пусне тия палячовци и платени любовници на Путин?!

Ева Копач действа по заповед от посолството на Сащ във Варшава.

ще се срещнат с местните hell angels и ще стане интересно!!

Чул си от тАлвизията и жаЙтунгите за небесните ангели.

Може да вземете и Серго. Той също изявява желание, рокер е и най вече цоциалист.

И какъв е смисъла на това мероприятие. Искат да създадат напрежение. Защо?Путин се чуди вече как да се направи на интересен.

Не са опасни японските мотори и руските танкове, а пияните им руски екипажи. Но какво толкова? Не могат да изпият на поляците водката и на германците бирата. Не вявам да им наливат безплатно.

рокер комунист

Руски рокери с американски мотори!

Основно са японски.

А на този, дето е най-отпред на снимката, каската му е като немска войнишка каска от Втората Световна... как да го познаеш, че е руски рокер?

Немските кончитки ще посрещнат надупени руската рокерна лавина!!!

затуй рускините все мрънкат недоволни и въртят очи на 360 градуса..

си иска мотора от кратунгера с наци-каската..

Те хубаво си планират, ама май без кръчмаря(кръчмарите).

В тяхна чест дисководещия Ханс ще им пусне два диска от пулта на кулата

О това го обявиха още преди около два месеца?Каква новина е?Ама гледам нещо между модераторите Щерев или Пъстрата са се внедрили-квото не им е разрешено модерират?

По-добре с мотори отколкото както преди 70 години с танкове. А поляците да не зебравят, какво им се случи по време на войната...

Точно поляците помнят! Точно затова, съвместно с германците ликвидираха СССР! Нека руснаците не забравят това!

А!!!!! Значи поляците вече си признават че съдействали на разпадане на СССР. А това не е ли агресия и вмешателство във вътрешни работи на Русия? Или на Полска може всичко?

А тролската къща на Пу от която бивши тролове разказаха как се води лъжлива пропаганда ли..... как удобно пропусна дира тази новина......

Истината е че отиват да видят истински мотори и да си купят такива. Инъче тръгват на там с колела ЛАЙКА.

lu4ka

А може и с Т14"Армата".

да сте толкова кръвожадна ?

Не може, те са само 2 и двете се скапаха на тренировките за парада на 9-ти Май! Такава им е цялата техника! Оди им виж самолетите във Военния музей в София! Топорная работа! Се едно, че са правени в някоя Машино-тракторна станция на Колхоз имени Ильича! Му-ха-ха-ха-ха!

Само водача ше бъде с ижовка

Ама много смешни казачоци

Брей, щом ги е шубе от мотористи, се чудя, какво ще правят, ако тръгнат войници с танкове...просто на парад...

Хич не ги е шубе, просто хората са се нагледали на клоуни и фашистки шествия! Кафа!

Хайде сега да видим дали поляци и немци ще демонстрират евроатлантическите си ценности, сред които свободата на придвижване е основна, или ще проявят поредното лицемерие и ще спрат мотористите на границата. Между другото полаците преди две седмици спряха за неопределен срок издаването на визи за украинци. Те така.

То свободата на придвижване е основна, ама за европейци, а не за руските фашистки голодранцы, които не ги задоволява само окупацията на единствен Крим! Самата Москва беше внесла в ООН резолюция против фашистите!

Много смело разпределяш епитетите. С какво нощните вълци се различават от афганистанските и марокански имигранти, които Европа много държи да приемаме с отворени обятия? Да те подсетя ли за отговора? Първо: Вълците отиват до Берлин и се прибират в Москва, а мароканците отиват в Берлин и раждат 18 деца. Второ: Вълците отиват в Берлин и спят в четири и петзвездни хотели, купуват пръстени за гаджетата и часовници за роднините си, а мароканците крадат, работят нелегално или, в най-добрия случай, получават социални помощи.

Пуснете ни с моторите за да не дойдем с танкове

ета моточиклетчики наверна ?

Да си правят поход към Магадан!Кой ги иска в Европа???

до магадан дарога нет ! нада на поезд

От Санкт Петербург до Магадан преди две години с Корола 2012 и Акорд 2011. Поезд за който иска да пие по пътя. Пътят между Добрич и Вълчи дол е по-зле от този до Магадан.

ПУТИНОИДИТЕ СЕ ОКРАВАРЧИХА.

Преди малко по тв Иво Инджев показа как се е превърнал в американски вълк, как със зъби и нокти се бори срещу всичко руско и най-вече срещу признателността на цял народ/изключвам евреи /. Защото болшинството българи , които демонстрират върло русофобство го правят само за по-голямо заплащане. И утре, ако политиката се обърне моментално същите ще станат най-големи русофили.

Волин 4%на изборите!

Руснак-рокер ми звучи като ислямист -тамплиер, гей-мъжкар,КГБ агент-капиталист...бесепар-моторист..

Нема да одите до Берлин. Това съм го уредил. С тези заплати не можете да си купите бензин до Полша дори. Па и бензин нема.... нали за това ще давам бомби на братята си иранци... да пратят някой варел. Ама ако се газифицирате моторите нема проблем... ще ядете боб и ще пърдите в резервоарите... ех... забравих... та аз спрях дори и вноса на боб...

Нещо не си разбрал - те ще ходят с танковете и държавна нафта. Затова не са си взели визи.

Руснаците моШно гаврят немеца. Първо бяха писмата до Меркел, сега и този мотопоход. Ще си направят парада насред Берлин под аплодисментите на берлинчани, а Меркел ще скърца със зъби.

марш в панделата, трол!

тоя отпред с розовия мотор да не е сергеи станишев ?

дали на мишките подходяща снимка на котката да я коментират хаха, няма по-прости от вас

розовото ти стои добре. споко. не се кахъри. я умни ни кажи марка руски мотори, че решавам кръстословица.... :))))

Да се унижат (унищожат) ФАЩ и НЕТО ТОВА НЕ Е ЗАПЛАХА! Това е НЕОТЛОЖНА, РЕАЛНА НЕОБХОДИМОСТ!