Шулц:Без кабинет край с кариерата. Зеехофер:Не само с твоята

Водещи политически фигури в Германия се безпокоят за бъдещето си в случай на провал на преговорите за коалиционно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Шулц:Без кабинет край с кариерата. Зеехофер:Не само с твоята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краж с #европата! сега и завинаги! да живее балканската федерация! амин!

Много важно! В Италия за 50 години се смениха 70 правителства, ама икономиката работи на автопилот и Италия се изкачи на 8-мо място по БВП в света! В Русия правителства не се сменят, икономиката е на ръчно управление и за 3 години си получи пълен ИЗДЪН, от 5-то на 15-то място по БВП! Коя държава е по-велика Русия или Италия? Миниатюрната Южна Корея стеритория 170 пъти по-малка от "великата" Раша е също по-велика, на 11-то място е, и там икономиката е на автопилот! Мухахахахахахаха!

Пурко, късогледичък си. От 5-то на 15-то се дължи не на Русия, а на санкциите. Въпреки това, Русия много бързо започна да преструктурира икономиката си и се справя отлично за условията. Чети и мисли малко повече!

Баш пъ на санкциите! Путин нали каза, че санкциите само помагат на Русия! Ти не вярваш ли на най-великия човек на планетата? Ама зависи за кво помагат, може би по-скоро да се озове на бунището на Историята, както беше предсказал Великия Ленин за Империализма? Ако бяха причината са санкциите, Русия от 5-то място трябваше да скочи на 3-то, изпреварвайки Джапанките! Тука има нещо друго, нещо тайнствено, дали Путин не решил да ликвидира напълно Империята на Злото! Евала на Путин, так держать!

Що се отнася до късогледството, държал съм два държавни изпита по Марксизъм-Ленинизъм! Последния с отличен 5 в Москва, по времето на СССР в 1982-ра! Така, че не си познал, сорри!

Е как така дължи се на санкциите?Та нали самият Путин каза,че санкциите са оживили родното им производство .

а ,,нашият,, самолет с боико ,,пилот,, все още е в ,,хангара,,...!!!

Тук на става дума само за дебелото ядене, а за християнската същност на Европа - не на диващината, носена ни от диваците!

Това което сега става в Германия, а оттам и в Европа е политическа порнография и проституция.

Абе какво са се затръшкали, Путин ще им намери местенца в Газпром :)))

ШУЛЦИ КАТО СЕ СНОШИ С БАБАТА РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е НЯКАКЪВ РАПОН КАТО СЕРЕ-ГЕЙ СТАНИШЕВ :))

Ами щом "ГЕНИЯТ" от Белия Дом така наредил.....

Hit the road, Granny, and don't you come back no more!

abasador

в случея, няма какво да се коментира! За това, че все още в Германия няма правителство (много моля четете до края!), вина носят на първо място Кристиян Линднер - лидера на FDP (СвДП), а сега главният виновник се очаква да бъде алкохолика Мартин Шулц - лидер на SPD (ГСДП)!?! В Германия политическите гафове започват да миришат много повече от тези в България. Никой до сега в Германия не обвинява изтрещялата баба Меркел и застаряващата подложка Зеехофер (две съюзни партии победители в изборите от месец септември 2017), че носят вина за това, че до сега няма правителство!!! Тези хора, подкрепяни от поставеният като президент Щаинмайер, обвиняват останалите опозиционни партии, че в Германия за това, че все още няма правителство! На всичко отгоре медиите им пригласят в хор... като платени!!! И ако тази диктатура на управляващите политици в Германия, човек може да определи като демокрация ... то аз съм извънземен! Бабо Меркел и безхаберника Зеехофер, взимайте си шапките и се махайте от политиката, германският народ не ви иска и то най-вече заради едно ... миграционната политика. В предизборната борба Мартин Шулц заяви, че част от програмата на ГСДП е края на голямата коалиция и начало на едно ново по-младо и добро многопластово управление! Ако все пак този алкохолик одордиса на баба Меркел и ако отново направят голяма коалиция, това ще бъде тотална катастрофа за социалдемократическа партия. Лек ден.

позволи на Германия да компенсира човешките загуби и да възстанови страната след WW2, та много е лесно за разни туземни фасюлькьофци да се изживяват като последна инстанция критикари ???

От снимката: - Е , сега вече изпуснахме кокала, бабо! - Сус бре, такъв кокал изпуща ли се ! Ще я нагласим някак си, важното е да го представим за полза роду! Аз на тебе - ти на мене! Нали се сещаш ...

к'ва кариера тея дръти плиткоумни порове американски слугинаж провалиха Европа

Айде. Бай-бай!

Ха-ха ,след тия изцепки може да сме сигурни ,че ще има правителство ,иначе на избори народът ще ги изрита! Ще поживеем ,ще видим.

Край с християнска Германия!

на тях изобщо никога не им е пукало за християнството, не им пука за германия и ес. като ясно се видя, че за тях кариерата им е юбер алес! (над всичко). това са техните "ценности", за които ни проглушиха ушите и за които въведоха цензура, диктатура и узакониха най-безцеремонно nедофилияmа. ФАКТ!

това е толкова ужасно и потресаващо, наистина! и сега ще трябва да започнат да работят някъде на две места за нормална заплата, каквато получава "средно"-"статистическият" германец, който си плаща не само разноските сам, наема, бензина, но и данъците. обаче няма страшно, де! на зеехофер не му трябва кариера веч, а просто да си гледа старините с мизерната пенсия, която ще получава. ние ще пращаме по някой друг благотворителен смс, за да не яде само лапад и коприва, горкия. шулц ще отвори пак книжарничката си и даже може милиардер да стане, като един бесос. при капитализъма трябва само да си инициативен и да не чакаш наготово! меркел ще го загази, щото ще трябва да влезе в затвора за 15-20 години, ама за добро поведение може и само седем да изкара. инак тази коалиция има още какво да краде, пък и що следи още има да замита.... абе, да не забравя да попитам: пускате ли вече дрона американски, който струва на данъкоплатците (не на вас) 1млрд € да лети от новото берлинско летище? шулц "принципния" как пак се извъртя. само преди няколко месеца за него беше изключено да прави голяма коалиция. после не били прави онези, които сравняват политиците с калайджии, да не кажа като третополови....

а за ЕС им е все тая!

Кариерата им е важна на тези политици,а не хората!! Затова са и горе за пари и кариера!!!

ЩЕ ИМ СПРЕТНА ЕДНА ХАКЕРСКА АТАКА.

Веднага Бойко да ги оправи.

За да си запазите кариерата изберете пак лудата крава!

Либералните престъпници направиха Европа непоносимо отвратителна с мигранти, квоти, НПО, политкоректност, цензура, новодуми, лицемерия, ислямизми, нагъл натиск върху ЕС членове и още сто гадости. Дреме му на някой за кариерата на продажни безличия.

сто плюса!!!

Тези даже не се замислят какво плямпат вече. Ние знаем, че всички тези са болезнени кариеристи и в името на постовете си са готови и майките си да продадат, ама поне да не приказват публично, че водещ приоритет е собственото им политическо оцеляване, а разните там принципи, държавност и прочее кучетата ги яли. Ние знаем, че е така, но те поне да се правят, че не е, иначе става гьонсуратлък хептен.

Проблемът на Шулц е ,че и да се коалира и да не се коалира ,с него е свършено.След провала в изборите беше най-добре да си подаде оставката.Ако сега се коалира ,това ще бъде една безпринципна коалиция, направена единствено с цел да се спаси политическата му кариера .Но няма да я спаси ,а само ще отложи един още по -голям провал,който ще прати не само него,но и партията му в четвърта глуха!Не в трета ,в четвърта!!...Но и положението на Меркел не е много по-добро!

Мисля, че хората и там не избират никого за да си оправя кариерата, но и там боклуците това разбират за избор.

Че,тя внуци има ли Меркел ?

няма.лезбиика е

или ти?

НА ТОЗИ БЕРЛУСКОНИ МУ КАЗА ЧЕ ПРИЛИЧА НА ПАЗАЧ ОТ ГЕРМАНСКИ КОНЦЛАГЕР ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!

dobrin

мозе и да е прав

ще се коалират, няма начин! Нашите с патриотите, с националистическите партии се коалираха, та там ли?! Нелепо е да изпуснеш кокала за такива глупости като програми, идеи и пр....

МЕРКЕЛ ДА СТЯГА КУФАРИТЕ. Да ходи да си гледа старините, да си гледа внуците .. пардон, тя няама деца, .. ами да си плете на две куки и да се разхожда в парка....

Е, Боко ше я приеме в Банкя. С Цецка двете ще си плетат и ще бистрят политиката. Може и Плевнялиев да се включи. Пък за жена си да няма грижа.

Паисий

Меркел и Цецка са примери, че има трети пол. Вече няма да можем да откажем да го признаем!

Тия и за чеп за зеле не стават.

Ко викаше колежката Ню ланд - фак еу!? А!?

С политическата кариера на всички тия идиоти е свършено, така или иначе!

германците ще продължат да бъдат управлявани от рамщайн, когото и да си изберат за канцлер

абсолютно правилно.... Само че правителството не е в Рамщайн , а в във Фашингтон

в Pамщеин е наи-голямата USA-база в Gермания

А да го кажем по друг начин- Политиците в много европейски държави стават от столовете си само временно докато се проветрят тези столове от пръднята им, но тъй или иначе сядат отново.

Плешивата гадинка, дето няма завършено и СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ е направен шеф на Европейския Парламент направо от някаква провинциална общинска партийна длъжност.

Ми затрийте Германия и Европа, за да си запазите "кариерите".

всички знаем, че ще има кабинет, така е наредил чичото от америка и това ще е естествен край на политическата кариетра на този шут

и лицемерни досущ като наще. За тия две изречения на Шулц и Зеехофер няма ли да им скочат немците?

Казва се: "който гроб копае..--" нарави противна предизборна борба и авторитета му падна! Не спази тактиката :"не прави противникът си лош...."

неграмотниик слага минуси и се излага? НЕ ПРАВИ ПРОТИВНИКЪТ СИ ЛОШ!

Дреме му на някой! Хващай пътя и дърпай, към залеза. Вземи и тая бабичка с теб.

И тези са същите боклуци като нашите,нямат ли власт за..."упражняване",няма да ги знае никой,кои са,що са:)))!!!

15,НОЕМВРИ,2017 - "Тогава дойде Мартин Шулц и ми каза: "Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол." И Баце го послуша... Ма то туй, че е приел от Шулц съвета, а не от ШЕФА НА ЕНП.. То си е досадна подробност.. Щото - няма ли власт за Баце наистина си е пагубно.. А Шулца - него не го мисли... "Северен поток 2" са задава... Сам си виж кой е СП1..