Расте насилието срещу чужденци в Германия и в Австрия

Германското правителство е обезпокоено от зачестили прояви на насилие срещу чужденци, а в Австрия расте броят на нападенията срещу бежански центрове.

Обратно в новината

Коментари - Расте насилието срещу чужденци в Германия и в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е естествена реакция на местните,когато нашественици идват и развалят това,което тези хора са градили със столетия.

! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери.

Никакви работници не са им нужни-имат достатъчно роботи с комп.управление,достатъчно дейности са вече в Китай, просто се прави смяна на населението докато бялата раса изчезне и остане само африкано-ислямска маса,която лесно се управлява от "богоизбраните"-рижите ,обрязани умници. ферщеен зи? ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ

да,но кои сте работи?

! В метрото във Франкфурт така смърди на коч и урина Нещо страшно е! Арабските бежанци са изключително агресивни и нападат полиция и обикновени граждани. Никакъв респект нямат към труда на другите и от властта! Казват, че ако не получат социални помощи HARTZ IV ще режат глави на неверниците. Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ () СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА. ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖИ, ЗАЩОТО има ПОЛИЦЕЙСКА ДИРЕКТИВА от БУНДЕСТАГА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ!

Не е луд този, който изява цялата баница,а този ,който му я дава. Така ,че не Турция или мигрантите са виновни за унищожаването на Европейските държави в това число и БГ, а самите европейски държави стегнати в клещите на юдео-масонските корпорации. Безобразията нямат край: И разградените граници,и даването на местожителство и помощи на африканци,араби и т.н. равняващи се на минимални заплати и превръщащи ги моментално в търтеи и лентяи живеещи и размножаващи се на воля на гърба на местното население(за справка виж циганският етнос в БГ )

Националсоциализмът е левичарска политика. Подобно на интерсоциализмът. Дясна политика е фашизмът в Испания и Италия. По-късно Чили.

Подтекстът е : "Расте самоотбраната срещу чужденци в Германия и Австрия"

Същността е, че тласкат германците към саморазправа с "мигрантите", като ги отклоняват от вярната посока, а именно, да линчуват меркел, да си сложат нормален канцлер и германската полиция и армия да си свършат работата.

или лайнари не стават за нищо? Кой те знае какво правиш в Родината? Нещо за 300 лв ли?

германското правителство сте се обезпокои,когато го изхвърлят от управление.

Това не са просто чужденци.Това са ислямски нашественици и няма нищо по логично европейските народи да реагират отрицателно към тях за разлика от европейските политикани.

Обезпокоените правителства май са изненадани, че европейските граждани все още са живи и мърдат.

А посещенията и поклонениеята в Браунау се увеличават десеторно.

всеки да си ходи в къщи, не може да приемаме тези черни мангали, та те са цигани то се вижда не се различават от циганите...да си ходат в държавите и да си направят държави като тези в Европа а не да идват в Европа да ги хранят, хрантутници не ни трябват, да работят да работят за да си заслужат хляба но те са агресивни и за нищо не стават , махайте ги от Европа те завзеха нашите места на българи на румънци и други

След тази и хиляди други статии разбрахте ли защо ПУТИН ЗАТВОРИ НПО-тата ? Сетихте ли се, че "Отворено общество" на Сорос функционира в България отпреди 10 ноември. А защо ли всички "политици" на ключови позиции и особено тези които са министр на Външните работи, Икономиката, Правосъдието, Образованието, Медицината и др. са ВСЕ КАДРИ на "Отворено общество", "Център за либерастки стратегии", "Центрър за изследване на демокрацията", "Конрад Аденауер", "Фридрих Еберерт" ... безкраен е списъкът на чуждестранните фондации и НПО-та, които дефакто управляват България ! В ТАЗИ СТАТИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НА ЧЕРНОТО СЕ КАЗВА БЯЛО !!! ДОВЛЕЧЕНИТЕ ОТ ФАЩ И МЕРКЕЛ ЧУЖДЕНЦИ ИЗВЪРШВАТ НАД 70 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (съпоставени при развни условия) ОТ МЕСТНИТЕ УЖ ДЕСНИ В СЪЩНОСТ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ НО СОРОСОИДНАТА МЕДИЯ ТРЪБИ ОБРАТНОТО !

Соросоидта са авангард на антихристиянската, антиевропейска ислямистка армия, нахлуваща под прикритието на "бежанци".

Германското правителство май не беше толкова обезпокоено когато мигрантите нападаха и изнасилваха германки по улици и площади.

Пак беше обезпокоено - да не би да се развихри насилие срещу емигрантите.

Абе ела в Германия , и да видиш що става - AfD : събират гласове и вече се чувствува , че Меркел трябва да си купи еднопосочен билет за Чили , Куба или Конго!Всеки втори човек тук има травматичен ПИСТОЛЕТ или РЕВОЛВЕР!!!А Госпожата Меркел изяви ПУБЛИЧНО , че всички жители в Германия са ВИНОВНИ за поканата на ГОстите и трябва сега да ги търпим: а ТЕ получават безплатно мобилни телефони и безплатен Интерент и са страшно нахални, понеже са "само ГОСТИ "!

Признай си го!

Когато е нужен хаос се провокират и двете страни, като в Украйна, например - снайперистите стреляха и по "свои" и от другата страна на барикадата. И в Либия беше така, и в Египет... Утвърдена технология. Искам да кажа, че вместо да бият навлеците, по-добре да хванат да линчуват Меркал, да си сложат нормален човек за канцлер, пък после германската полиция смятам, ще знае как да си свърши работата.

мюслитата рано или късно ще спретнат и атентат у нас защото такава им е природата, естествено службите ще проспят всичко и едваааа чаааак тогава ще се събуди общественото мнение и гнева на българина и дай Боже тогава тези нашественици да бъдат един път завинаги изметени от земите на Левски и Ботев барабар с политическата паплач която ги допусна тука

Вчера Аркан Четин, турчин е убил 5 души в гр. Берлингтън, щат Вашингтон, САЩ. А, хаирлъ олсун аркадешлер!

Още един турски пехливанин.

българино ти кога ще се събудиш,да изметеш мигрантската паплач.

за съжаление никога -всичките които работо спобни да работът са зад граница -а останалите в българия или са много бедни и нямат и немогат да противопоставят на богатите или тези които работът се плашът и това да не зугубат

А ти от кои си??

...и всички чуждофили????

Е кой ще остане тогава?

Мигрантите трябва да бъдат изгонени.

Ами ще се усетят най-после, че от тоя орки полза няма и това не е никаква мултикултурна Европа! Превръщаме е в сган от всекакви отрепки, които ще ни асимилират в най-скоро време и не знам защо политиците ни правят всичко възможно да задълбочат този процес, колкото се може повече. Не съм и вярвал, че ще го кажа, но Бойко Борисов този път е един от най-разумно действащите политици в ЕС! Много ясно, че ще си затоврим гранциите и аз не виждам никакъв проблем с това! Колко ли са й платили на Меркелицата да върши тия простотии, които върши, а?

Борисов е с изключително забавени реакции, разумно действащи бяха унгарците! Цената на грешките на Борисов и останалата пасмина в българското правителство и парламент ще плащаме ние, данъкоплатците, дето ще ги храним тия човекоподобни...

Така ще бъде, защото управляващите и по-точно госпожа Меркел взеха решение да приемат бежанци, без да попитат народите си, искат ли това? Не може някой да ти се нанесе в къщата, да го храниш, да живее на твой гръб, да те изнасилва и ти да си доволен!

Ако ти беше мой гост, щях да те изгоня! За всички ТЪПИ, които се смятат за умни /но са папагали/, за разлика от нас, ОНИЯ ГО ИМАТ ТОВА В КОНСТИТУЦИЯТА СИ - не поканват, А ПРИЕМАТ - дават подслон на нуждаещите се!

въшкарите да слагат минуси.

без въшкари не става. не знаят какво значи КОНСТИТУЦИЯ! Това е чужда дума, която може да се използва и в България! Алоооо

Абе ела в Германия , и да видиш що става - AfD : събират гласове и вече се чувствува , че Меркел трябва да си купи еднопосочен билет за Чили , Куба или Конго!Всеки втори човек тук има травматичен ПИСТОЛЕТ или РЕВОЛВЕР!!!

КАК СЕ ИЗМЕРЯВА ВЕЛИЧИНАТА НА ПРЕЗИДЕНТА - задачата на всеки президент е даде на всички жители работни места или социални които да са примерно като средната заплата на работниците !А какво направи ЕС (командван от фащ)обявиха САНКЦИИ и загубиха стотици работни места - 200 милиарда евро само за една година . ДОКАРАХА И МИГРАНТИ (и пак по командване на фащ )! ИЛИ В ЕС НЯМА ДОСТОИНИ КОИТО ДА КОМАНДВАТ ! А някой помни 50%от всички на изборите в ЕС имаше - кой ??? а стана кой с 2% и най важното той не можа и в собственнна та си страна - всички помним - да ? и какво искаме -какъвто е ЕС такъв е и неговия шеф

баце, дай малко кондиция :-)

А путиновите 23 милиона бедни с под 130 долара на месец?

Привет братушка !!! Ела в Бавария и ще видиш що става тука: всеки втори гражданин има РАзрешение за носене и използуване " при самозащита" газов пистолет или револвер ! А аз имам два : при защита ги използувам , както и газови балончета с ВАСАБИ или лютив пипер !!!България е била и ще бъде винаги с Русия - там е голямата истина !Этот год я был в Пскове - никакие санкции , все есть и все можно купить!А здесь, 650 немецкие фирмы закрыли, которые торговали с РОССИИ,а газ получаем от САЩ !Россия заказала 600 Аirbus - 320 и 340 ,но Немецкое Правительство запретило этот заказ !!!

съжеление----

Когато кърлежи(паразити) ме налазят съм длъжен по - най - бързия начин да се отърва от тях! Какво етнически нетолерантно има в това изречение?

В Австрия трябва спешно да клонират "чичкото с мустачките". Той ги умее тези работи. Рязаните карабини на бързо ще бъдат евакуирани през комина на голямата печка.

Heil !!!

Те чужденците са други ама и те могат да го отнесат заради нашествениците.

Ако искаме да сме равноправи хора трябва да се запитаме - ЗАЩО ТОВА Е ТАКА ! Всички помним Колин Пауер които показа малка епроветка и БЕЗ НИКАКВА ЕКСПЕРТИЗА ОТ ДРУГИ СТРАНИ КАЗА????!!!!!! ЧЕ ИМА ИРАК ХИМ ОРЪЖИЕ!!! И като следсвие повече от 1000 000 убити иракци !кой уби ЕДИН ОТ НАЙ ВЕЛИКИТЕ ПРАВИТЕЛИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА КАДАФИ ! кой нападна на СЪРБИЯ (И ДАЖЕ бяха с уранов заряд !!!)и защо простиутката европа се съгласява с тези които и и мислят поробяването (знаем ,че никога ЕВРОПА няма да има своя армия докато са тия(ФАЩ)ВСЕКИ СЪРБА ТОВА КОЕТО Е ЗГОТВИЛ !!! от българия излезе почти всичкото способно население и развърза ръцете на купетите ни правители ! и имама това което сме -роби !!! как е въможно някой си да решава проблемите в чужда държава ! И АКО СЕ СЕТИТИТЕ КОЙ ПРИЧИНАТА ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА И ДЕИСТВАЙТЕ

Когато малоумните политически демократични ръководители, като климактриума Меркел, не осъзнават какво се случва, народа взема нещата в свои ръце.

Вмести да протестурат, Германците да отварят бързо концентрационните лагери и гаЗовите камери, ...

ГЕРМАНСКОТО ,АВСТРИСКОТО И БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВА ТРЯБВА ДА СА ОСОБЕНО ДОВОЛНИ ОТ СТАВАЩОТО.КОГАТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВДЯНАТ КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА НАШЕСТВИЕТО НА ИСЛЯМА В Е.С. И ТРЪГНАТ СРЕЩУ ТЯХ,ЗА ТЕЗИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И МАРИОНЕТКИ НА С.А.Щ НЯМА СПАСЕНИЕ ЧАКА ГИ СЪДБЯТА НА СЕМЕИСТВО ЧАУШЕСКО. ЗА СЕГА ГИ КРЕПИ ЕДИНСТВЕНО ПОЛИЦИЯТАИ СТРАХА НА ХОРАТА,ХО ТОВА Е САМО ВРЕМЕННО.

неолиберали ,подмениха,термините, родолубез равен на назист, повече ред в еу равно на сталинисам,индититета е нетолерантност ...созялен ред равен на егоисам ...меркел прави зовесчки ехперимент, са сриване еу континент , в афроасяцки ресерват...

много неграмотен народ тази сутрин бре ... ти не го ли забелязваш ?

абсолютно правилно. а успешния социяен модел на соцялдемокрацията от 80-те, които направи швеция,норвегия и западна германия в наи-успешните общества, днес неолибералите определят като "краино ляв екстремизъм".

ей прости хора бре вместо да им построят джамии те ги бият и палят

Почакай още малко да видиш какво ще им построят.

За това ли в нета се търсят планове на Освиенцим?

интересна гледка. русофилите, които си умират по баи тошовия соцялизъм и дружбата межу народите, тук викат фашистки лозунги. да се чудиш соцялисти ли са или са национал-соцялисти?! хизлеристи-путинисти?!? просто прости фашисти!!!

Що рече?

А дали знаеш въобще кой стои зад комунизъм, социализъм, демокрация националсоциализъм и много други -изми, а също и кой наднича зад всички партии по света, знаеш ли ?

Знае, но няма да ти отговори, щото рухват опорните точки по които драще тук нещастника.

Същите дето дадоха пари на Троцки да направи Октомврийската революция и да съсипе Руската империя. Е Сталин им го зачука като утрепа Троцки (един от малкото утрепани по негова заповед) и направи Съветската империя, ама тия след него я бастисаха. Сега темата със съсипването на държавите се развихри отново с пълна сила

Този спиртосан кретен пак се езходи из форума.

Ти Spiritus malum ли си или Spiritus maluumum?

Той е Бай Хой-дори темата да е приказката за Пепеляшка, той/хой се за Русия, там путлер и т.н.- е това ако не еталон за идиотизъм...

Ти да не си рязан бе? Ела в Баварияи и ще видиш що става тука: всеки втори гражданин има РАзрешение за носене и използуване " при самозащита" газов пистолет или револвер ! А аз имам два : при защита ги използувам , както и газови балончета с ВАСАБИ или лютив пипер !!!България е била и ще бъде винаги с Русия - там е голямата истина !

Брей тези люспестите, оня дедо, а имат и доста помагачи в Европа я разбутаха и това е.Не им стигна света че опряха и до Европа.А има една поговорка която гласи - Което не става с пари, става с много, много пари, ха дано ми пуснат и коментара !

ако Хитлер не е бил прав, то е било само в едно: диктатурата на днешното еврейство! подценил е "гигантите", които определят политиката на "големите", които се изнизаха, като тънки черва след аферите с банките на дойчланд, като швейцареца акерман - приятеля на мерки-комсомолката. имам ви снимките, мерки и помним повече от Слон!!!! но и мерките ни ще са такива, като наслон!!!

Хайде Сорос да даде паричките си за Десетилетие на арабското включване", а за да не обиди, едновременно да подеме Десетилетие на персийското включване, Десетиление на авганското включване, Десетилетие на пакистанското включване, но най-вече Столетие на Китайското завладяване.

сорос загуби в тази война на ротшилд и нормалните хора! парите и без това не са техни! те са само инструмент за налагане на политика, която винаги е била грешна. защо трябва сега да се доверявам на евери, мръсни дори в бактериите, с които те са напълзели света?

Нищо не расте така, както ужаса в очите на либерастите-гей социалисти, че все пак може би идеите да са им грешни, както евреите са! Защо е останала приказката за содом и гомора, а евреи? защо повтаряте най-смъртните грехове? за да пробвате, дали Той съществува?

А някой знае ли какви са тия чужденци, срещу които са зачестили прояви на насилие? Дали са любознателни туристи и пътешественици, или са от ония, които баба Меркел покани и които в екстаз на благодарност към гостоприемната бабичка нападаха и насилваха германски жени и деца? Ама щом Германското правителство е обезпокоено и щом го наричат "дело на десни екстремисти", май не ще да са любознателни туристи, или греша?!

А такааа... толерастията в Европа дълги години ни упрекваше, че сме били варвари с търтеите цигани и роми, че не сме ги хранили и отглеждали, а сме били агресивни към тях. Хайде сега да се надяваме да си научат урока, как се отглежда паразит, как се интегрира и така нататък...който ние знаем наизуст.

на чуждия гръб и 100 тояги са малко ...

а, чужденците са 507 пъти повече... Някаква овца се опитва да се подиграва с коефициента ми на интелигентност !

Ама те, швабите и австрийците, имат ли полиция? И разузнаване? Чудно за какво им е, след като всеки нелегално превинал си прави каквото си иска. Късаш личните документи и си недосегаем

На всяко действие, на еврофаковете предатели на Европа...Има ранво по големина, и по сила противодействие, на верните патриоти на християнските култура, ценности и традици!!!! Скоро еврогейските предатели, ще виснат по фенерите в Брюксел!!!

браво ето тези хора са патриоти -мръсните мангали и паразити и мюсюлмани вън от европа тя не е тяхна за последните 100 години 100 милиона европейци са умрели и избити за да е това което е да се бият циганите в държавите си и да си създадатпо добър свят -готованци

има още надежда

Кой и защо докара паразити и терористи в Европа ? Кой и защо извършва геноцид спрямо работещото и плащащо данъци население ? Кой и защо разпалва етнически и социални конфликти в различни държави ? Кой толерира мързеливите, кръдците и убийците ? Попитайте за това юдо-масонските конспиратори !

Кой и защо?

Това е много добре. Да се върнат в землянките и колибите. Чалми не искаме

Нещеш ама никой не те ебава за нщо, и никой няма да те пита кво искш!

Аааа, лъжеш се, глас народен - глас Божи. А забравяш на Содом и Гомор какъв беше краят. Изобщо не личи къде са били.

Май ще събудят някой чичко с мустачки и после и помен няма да остане от емигранти и мигранти

Скоро ще дойде чичкото с малките мустачки, както е тръгнало...

N. S.

Не забравяй какво е казал чичкото с мустачките. Ако аз не успея - свършено е с Германия . За жалост , не му достигна времето. Иначе сега светът щеше да е една дисциплинирана общност, с ред, закон, ценности.....

'Неонацисти и противници на приемането на бежанци са извършили 78 палежа на сгради с настанени в тях мигранти" Само така, трябва да изгонят хлебарките от Еропа!

Може ли някой да ми обясни защо тези чужденци винаги избират да членуват в работническата партия на държавата в която са се преселили? Имам предвид след като получат документи за пребиваване- винаги, ама винаги в работническата партия.

Никой не им разрешава, пък не могат, да станат чиновници.