Die Welt: Българи са сред чужденците, които най-често крадат в Германия

Българи са сред чужденците, които най-често обират къщи в Германия, сочат данни на службите за борба с престъпността. Българи, карали инвалид да проси на прочутия булевард Шан-з-елизе, пък бяха арестувани в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Die Welt: Българи са сред чужденците, които най-често крадат в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спасявали сме евреите от принудителен труд а не от изтребление или т.н. Холокост.Вярно че е имало гонение на евреите от Ротшилдовата мафия, за да ги подгонат към Обетованата земя.Но да говорим за 6 млн. убити ,смайващо е ,днес има интернет лесно се оборва тази лъжа.Или чети сайта на Ифандиев-Диагноза малко да ти светне.

Айде за експеримента да заменим ВСИЧКИ наши високотехнологични специалисти, работещи в Германия, със "небългарите" с български паспорт (за каквито става въпрос в статията) и да видим какъв ще е резултата. Пък ако няма разлика във работата им ще приема, че ония в статията са били българи. То не е проблема във циганите - те са си такива, каквито са, а във "журналистите", дето причината им за съществуване е да изсрт статия като тая и да привлекат внимание. Че са подвели незапознатите и са омаскарили и без това пребитата ни страна не им пука - направете си изводите доколко това са хора. Етика, морал, професионализъм - какво им пука, на човека му пука, на двукракото мекокиткесто мекоглаво - не.

О, свещена люхота! Името ти е на журналята от "Света" на фелдфебелски. За какво да хабя емоция за умрели между ушите тъпанари, дето се чудят по какъв начин да привлекат внимание към себе си? Наводнили са се със преселници от Африка и Азия, те тръгнали идиотите да храчат по българина. Да наричат мангалите с български паспорт българи - "случайно", "без расизъм". Да бяхте отворили да речем google и да напишете в търсачката за изображения българин, а после циганин - джебчия и да сравните снимките със вашите, а? То дори и шимпанзета с последна фаза на деменция ще намерят разликите, ама вие сте прекалено "умни" и за това. Да ви пя на самочувствието, интересно ми е какво ли бихте били ако нас ни нямаше, а? Още от 8-ми век щяхте да сте Европейски Халифат и вашия император Карл (пука ми как се казва точно) вместо да си говори на родния си немски език с конете, а на латински с хората, щеше навсякъде да шпрехи на арабски. Маната ви. Високо летите и от високо акате върху другите - от високо ще се паднете и ще се удавите в собствените си ла*на.

Кога "великите" европейци ще се научат да правят разлика между БЪЛГАРИ и български граждани с неуточнен етнос? Има ли въобще такъв шанс или нямат такова желание?

Не плачете,че нашенци са ограбили някой и друг европеец.Елате да видите какво се нарича кражба.Крадат ни вече 23 години поголовно.Ако имате някаква възможност елате да спасявате един народ от престъпните комунисти!При вас е детска играчка.Те ни крадат и след време стават ваши комшии.От най-бедната европейска страна излизат /без да са работили/най-голямите богаташи.Справка-Р.Овч.,Масларова,Софиянски и още мн.други на които България не им е мила и си внасят парите,откраднатите,във ваши банки и закопуват жилища във вашите страни.DIE WELT престъпниците са при нас,а погледът и стремежа за живот е при вас.

ЦИГАНИ;РОМИ;МАНГАЛИ;ДЖОРЕВЦИ.........НО НЕ И БЪЛГАРИ !!!

Във Франция е най-голямата безработица от 16 години насам. Сега помислете, защо толкова реват западните държави срещу България и Румъния. Изкупителни жертви, няма що!

Абе стига с тия "българи"-кажете го по-ясно.ЦИГАНИ!

На тия херовци от Велт трябва да им се отговори подобаващо. Значи ЕС е умряла работа, освен просия и кражби, друго нищо не може да предизвика. Едно време от България идваха изгонени дисиденти, доста образовани хора, подобни идваха и от Сирия и др. Сега като окрадоха преди 24 години какво имаше за крадене от нашите държави, вече има само цигани и просяци, които идват в държавите им. Друго нещо ЕС не е способно да роди.

Правителството да поработи върху структурата на българската емиграция,която сега е неправилна и вредна за имиджа ни по дие Велт.Нямаме примерно емигранти-юристи,а трябва-всичките тия адвокати,частни съдии-изпълнители и вся осталная сволоч да се подтикне към миграция за да покаже на ди Велта що е българска честност,а и ние тук в земята на Ботев и Левски да живнем малко,г-да ромите да си стоят по Шанзилизето,там им е мястото.

повече да не наричат българи крадливите цигани! Правилно е да ги наричат цигани с българско гражданство. Така е защото разликата между истинския българин и крадливия циганин е такава, каквато е между днешната и фашистката Германия.

Франсетата и дойчовците май разбраха що за хора са мангалите! Нека сега да ги видим дали така яростно ще ги защитават, когато се опитваме да ги култивираме!

"българите, които живеят в катун".....Ееееее,това ми дойде в повече! Тенденциозна еврейска преса,оплюваща всичко,което си хареса! Няма такива българи,калтаци такива!В катуни и гета живеят и са живели само евреи и цигани,но българите НИКОГА!

ДОЙЧОВЦИТЕ РАЗЛИЧАВАТ ЛИ БЪЛГАРИН ОТ ЦИГАНИН?!?! И ЗАЩО СА ТОЛКОВА ЕТНИЧЕСКИ НЕТОЛЕРАНТНИ?!?!

са потомци на Хитлер!

В района на Дортмунд има около 20000 новопристигнали цигани - 1/3 от тях са български цигани. Жителите на Дортмунд и околните градове са се видели в чудо - нашите са неопитомени диваци. Не са "българи" онези,които крадат. По някаква ирония, това са "български граждани" , но "българското" свършва до тук.

Ами немците да довършат започнатото от Хитлер и цигани ще има само в майка Индия! Евреите няма да предизвикват финансови кризи, а и региона ще се успокои! И света ще стане по-добър!

Че да ви крадат вие имате пък и знаете как да се справите с тези крадци "българи". Нали вие имахте един железен портал с надпис "Чрез труд към свобода", така де няма ние да ви учим опита си е ваш!

Не са БЪЛГАРИ, а ЦИГАНИ.

Пълни глупости ! Българите не крадат ! Крадат циганите ! И е крайно време Германия-Белгия-Франция да вземат да интегрират циганите. Даже ако искат и да им дадат жителство.

Жалко, ако е така.Затова и не ни искат....

ЦИГАНИТЕ са граждани на ЕС просто такава им е културата и традициите номади , крадат коне и друго каквото им попадне интегрирайте ги момченцето с мустачките знаеше рецептата инсталациите още стоят в Германия

Цигани та цигани! Германците не знаят ли, че това са цигани?! Ами господа пишманбългари за германците е трудно да отличат циганите от по-тъмничките и по-рядко къпещите се българи. Ако искате вярвайте, но понякога познавам коя е българин и кой циганан, чак като чуя говора им. Е да ама немеца не знае български и си мисли това което пише в паспорта.

Не са само мангустите, не се заблуждавайте. Пълно е и с чисто бели българчета в Германия, които ограбват скъпи къщи, крадат коли, занимават се с курви и други простотии. Още преди да са си отворили устите ги разбирам, че са от БГ...наперени, арогантни, прости, ръчкащи 20 годишни баварци.

Така е- някои българи тука се държат като араби. Минавам си ония ден покрай един строеж и некви мазно мазно ми подвикват, обръщам се да ги напсувам на чист френски-гледам двама облечени в строителни гащеризони с кола с пловдивска регистрация. Голяма излагация.

БЪЛГАРИТЕ пловдивчани са изключително свестни хора,готови винаги да ти помогнат (аз съм варненец!). Та тия са явно пловдивски цигани,от "Столипиново",няма начин!

Що не кажете нещата такива каквито са?! Че не са Българи и индобългари!

Индо"българи".

Циганите са си цигани! Те никога не са били българи и не могат да бъдат!

черепа, кокала,..., цигани ли са ? С подобни бг туземци е пълна за съжаление Европа, което срами и почтените българи, които с чест, достойнство и професионализъм са се интегрирали в Западния Свят !!!

Еее,Корлеоне,Сорвино и всички други предци на Маджо-баджо,Черепа и т.н. те какви са,да не са българи?! Мафията си е мафия,а циганите са си цигани!

Писна ми! Няма ли кой да озапти тези престъпни групи? Едва ли не са извършвали престъпления и в България? Защо не са в затвора, а са пуснати да ни излагат? Гордо казвам, че съм българка и не искам да мислят за нас като за престъпна измет. Опитвам се да показвам винаги какви сме българите- работливи, предприемчиви и чесни но става все по-трудно.

от азиатски болшевикистан за дестабилизация на омразния им Запад. Чий го дири маджо на прием в болшевишкото посолство в София, по случай националния им празник ???

Цигани с български паспорти. Но няма как да виним германците, на паспортите на тая измет пише българин...

Булгари? или ЦИГАНИ с БГ паспорти?

А добре е да не забравят "милите" германци, че те са сред чужденците нанесли най-големи поражения на България (след турците разбира се).

Полицай Крабтри: "Добриутро!"))))

Това са цигани с български паспорти.

хаиде пак оправдания ,абе то и децата знаят че българите са крадлив народ ,добре че ги има циганите та да се оправдават с тях ,типично за ганювците

кои балгари ,мургавите ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-добре ще бъде българското Външно Министерство да се РАЗГРАНИЧИ от ТЕЗИ ЦИГАНСКИ орди от крадци и да РАЗРЕШИ НА ВЛАСТИТЕ в страните в които бъдат заловени ДА ГИ РАЗСТРЕЛВАТ НА МЯСТО !!! Света няма полза ОТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ ! ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ ЗА КАСТРАЦИЯ НА цигани, роми и турци ОЩЕ ПРИ РАЖДАНЕТО ИМ!!!

е не може така нали това са избирателите на сегашното ни правителство. те ходят по митинги и пеят химна заедна с премиера и приятелите мъ. това е балгарското общество което ние показваме на света защо казвате че не са балгари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде ако може да се уточнява специфичния произход на тези индивиди, притежаващи български паспорти. Писна ми заради един бюлюк неконтролирани цигани /няма грешка - не са неконтролируеми, защото те могат да бъдат много лесно озаптени, стига МВР да си върши работа, за която им плащаме заплати с нашите данъци ама нали има избори през няколко години/ да страдат всички нормални българи по Европа. Не съм расист, но доскоро в зоната, в която живея, нямаше никакви престъпления. От година-две се напълни с всякакви български, румънски и прочие цигани и обирите с взлом посред нощ по къщите станаха почти ежедневие. Колкото и да си търпелив, толерантен и благовъзпитан, като ти влязат да те оберат посред нощ у дома, възпитанието и цивилизоваността минават на заден план. Докато МВР само се почесва там, дето не го сърби, нещата няма да се оправят и съвсем съзнателното и пресметнато лунатично поведение и реторика на хора като г-н Сидеров ще печелят все повече поддръжници.

Мисля,че ще дойде времето,когато всеки циганин ще бъде наричан евреин - да видим колко приятно ще им бъде...

Германските инвеститори са от чужденците,които най-много крадат.

ДИ-ВЕЛТ: "Българи са сред чужденците,които най често крадат в Германия" ИНФОРМАТОР: "Германците са сред нациите които най често правят Световни войнни и колят за да превземат света,и на края лапат дървото". След англичаните,започват и германците....С Гърция почти се оправиха,сега е ред на България...след това Румъния и Сърбия!!! Трън в очите сме за ЕвропаТА. Трябва да ни съблекат голи,да ни унижат и да ни накарат да млъкнем... Може ли да са толкова прости че да помислят дори за миг че ще успеят?Историята на нищо ли не ти е научила? П.П. Те много добре правят разлика между ром и българин кореняк...просто това им е политиката...така им е изгодно....намремето,и тук и в Гърция ни настаниха Хуни да управляват. В България СакскоБУРГотски,в Гърция ГликсБУРГ.....рода бате,какво да правиш?

Предполагам че минусите не са от българи.... не мога и да помисля че българин иска да ме убеди че принадлежи на нация съставена от крадци...... Освен това,Ди велт да направи един списък,за това коя нация е на първо място по зоофилия(със закон който я разрешава)и коя нация е първа по секс туризъм(включващ и педофилия).....ЧАКАМ!!!

Ако си мислиш, че някой по цял ден седи и мисли какво да прави с тебе много се лъжеш. Нещо параноята яко те тресе.

Уф!!! Продължавай да ми пишеш....много ми се иска да разбера,колко ника ще измислиш още!!! Както и дали си идиот или полу-идиот... интересен си,наистина!!!Дебили като теб не се срещат всеки ден бате...........

Сите ма.гал са българи в чужбина. Чужденците не знаят с какъв животински вид си имат работа. Циганите приличат на маймуните, които крадат от посетителите на зоологическите градини всичко, що видят. За тях няма значение дали ще ограбят грохнала старица, някой дом у нас или в чужбина, дали ще сглобят далавера с международни паспорти или ще затрият някоя светиня, като паметника на Апостола. Мястото им е на Сатурн.

Абе какво става? Напоследък ни заливат публикации, че сме най-нещастни, най-мразещи, най-неграмотни, а сега и най-крадливи. В тоя блог освен лузъри, няма ли и патриоти - както Манго казва: Теа европейци па да не са по-убави.

Не са по-убави,живота им е по-убав

Aми те затова като видят бял българин т.е рус или кестеняв се чудят какав е ,защото лицето на България са циганите! Циганите крадат ,но като е такава политиката на управляващите от както си отиде др.Живков те не си знаят местото,а напротив стават нагли и нахални и тук в нашата страна !

Това не са българи а гнусни цигански уроди. Българите в Германия са високо квалифицирани и ценени специалисти. И то още от времената когато мнозина бръмкаха около немското посолство в София за виза! Има и студенти, които 98% ще останат да работят и живеят в Германия след като се дипломират. Моля ви не бъркайте циганите с българи!

Niщо не е д анапомним че терористи и манипулирани обемно западни служби ползваха "ДОйче банк" за натрупване на измислен външен дълг преди 10 ноември 1989 година заради тях сега нашата нация загива" заради тези мръсни копелдаци" подава природата на германия

бъдете точни!!не българите,а циганите!!правете разлика ,вече,това племе ви е познато!!!

Като го хванат манго и го питат какъв е, казва че е българин. Не , че е ром от България. И като отидеш там и им кажеш, че си българин, мислят ги ги будалкаш, защото си много бял за представите им. Не казвам , че свички българи са светци, но повечето отиват там да работят, като спазват законите.

Я питайте скандинавските държави - арабелките пък са най-големите изнасилвачи.

Какво прехвърлиш темата за скандинавските страни и арабите, като в статията оплюват българите?

ПРАВИЛНОТО ЗАГЛАВИЕ НА МАТЕРИАЛА ТРЯБВА ДА Е : БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ КРАДАТ НАЙ-ЧЕСТО В ГЕРМАНИЯ!!!!

Не съм съгласен да ме отъждествяват с циганин.

Долно племе - лъжливо и крадливо. От мангал до политик, "управленци", министри и т.н. НЕма да е за дълго. На запад циганин = българин. Калпава държавна политика спрямо циганите, които храним и издържаме. Срам ме е да се нарека българин.

Пишат "българи" ЗАЩОТО В ГЕРМАНИЯ СЪС ЗАКОН от -след 1945г НЕ Е РАЗРЕШЕНО ДА СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ИНДИВИДИТЕ ПО ЕТНОС И ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ .....Хитлер е позлвал термина "циганюрин" -циганин ,и затова сега това е мръсен термин

Тогава да ги пишат "български граждани"!!! Разликата е тънка, но за някои хора има значение!

Ми наричай се македонец бе кой те кара да се асоциираш с това долно, лъжливо и крадливо племе дето е дошло от северния полюс? Аз продължавам да си се наричам българин, защото колегите ми така или иначе ме уважават.