50% от германците не понасят мюсюлманите, 10% - искат фюрер

Германският канцлер Ангела Меркел погреба окончателно модела на мултикултурна Германия, пише днес парижкият в. "Фигаро".

Обратно в новината

Коментари - 50% от германците не понасят мюсюлманите, 10% - искат фюрер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За да насърчи интеграцията, правителството реши наскоро да финансира пълната образователна подготовка на имами в германските университети" Остава да повикат Бен Ладен и компания за "преподаватели".Как в Германия не разбират че това е път към тресавище.Късно ще се осъзнаят-пътят не минава през религиозни обучения,а към истинска интемюсюлманска грация.Ние всички виждаме настойчивато пълзящо налагане на религиозни "символи" с което притесняват "благоприлично" местните коренни жители.Това се прави със системност и с разширяващ се периметър навсякъде в Е.С..ТАКА ЧЕ ОБУЧЕТЕ ИМ И ИМАМИ-ПОСЛЕ ПАК ЩЕ "ПЛАЧЕТЕ".НАЙ ДОБОТО РЕШЕНИЕ-ДАСИ ХОДЯТ ВЪВ ВКЪЩИ

Не за първи път се формулира този проблем,така че има доста регулиране и дерегулиране,както е във всичко циклично в живота на хората в общества и природата..Първо в универсаланата декларация за човешките права и задължения на всеки индивид за демократичен мир,която отново и отново се декларира след всяка световна война или революция от 200 г,и сега пише,че всяка държава е длъжна да осигури реализация на своите граждани в професия и в обществото,задължително безплатно образование и т.н.и то първо за своите граждани,и ако не може се обръща към международната общност,като е длъжна да ползва постиженията на науката и техниката за поддържане живота и развитие,като наука е и политиката и обществените отношения ,като нсяко нещо си има измерения и ограничения-така вече в Англия няма възможност да се умеличава на брой населението,което расте най-вече от бързо-размножаващо се имигрантско население от Индия и Пакистан,тъй като не само не се интегрират достатъчно с възвращаемост от консумираното от тях от социалното подпомагане,но и лепсва възможност за още жилищно настаняванеданъкоплатците живеят в най-тесните жилища в ЕС и т.н.,огромен финансов дефицит -3 пъти БВП и то налага финансова дисциплина -намаляване заплати,увеличаване данъци и стаж до пенсия,а в същото време напливът от Пакистан е огромен да живеят на помощи н Англия- ами представи си къде ще се настанят ако тръгнат 500 млн от Индия и пакистан и Китай към ЕС ,който с наличните 500- 700 млн население е втория по гъстота на населеност континент след Азия -има ли къде ,и ако си забелязъл колониите милиони имигранти с ниски квалификации от азия с престъпност и насилие допринасят за избиването и преждевременната смартност на местното население на ЕС -толкова жестоки грабежи и убийства от неграмотните пришълци -чел ли си,олганизирана престъпност и проституция от мюсюлманската мафия,злоупотреби,сив и черен сектор,такива имигранти плашат хората в обществения транспорт в Германия с хулигански нападения ,обиждат и псуват местното население ,и не се интегрират с образование и производителен сложен труд и данъци в продължение на десетилетия,още от първата световна война,и по време на втората световна война това пак е било актуално -чети на англ повече

Гостуващите работници -гастарбайтери ,са били законно в Германия по двустранно споразумение между двете страни от 1961г,но то е прекратено през 1964 г,тъй като германските компании не са искали постоянно да обучават нови и следователно ниско-квалифицирани,но гостуващите не са си отишли,както се е очаквало от тях,е казала още г-жа Меркел.Тези гастарбайтери са там от десетилетия,много малко са се интегрирали- 15%,и само марка част преди са приели около 10 000 марки за доброволно изселване в Турция,тъй като нито те ,нито децата им ,някои трето поколение ,не полагат достатъчно усилие за интеграция,а са на безкрайно подпомагане,и са силно свързани с престъпността ,с обиди и насилие по улиците и в бита всяват ужас,цитирано....

Тази гнусна нация е трябвали още 44-45 да я премахнат изцяло, а не да изливат изтока и запада пари там и сега да са едни от най-богатите. Гнусни шваби!

бреииии така ли незнаех

То колелото пак се завърта и германците пак си искат фюрер! Пък и май осъзнават, че мустакатият дявол не е толкова чер :-D

Ислямът е създаден като противостоене с/у християнството - на първо място, и след това на другите религии. Индия е далеч от Европа, но поинтересувайте се как стоят нещата там м/у мюсюлманите и местните хора?! Иран (т.е. Персия ) е била люлка на една от най-значимите човешки цивилизации, и в момента, в който губят битката с арабските орди, се принуждават да приемат исляма, и приключват като цивилизация! Смятате ли, че това е случайно?! Този план не успя с българите, и за това кукловодите в момента строят молове на поразия и гледаме турски сериали!

"ислямът е част от Германия". Кога ли е бил част от която и да е европейска държава? Мястото му е в Африка. Там си вирее прекрасно.

От 6 века има АНТАГОНИСТИЧЕН СБЛЪСЪК между християнската и мюсюлманската цивилизация и той е най- силно изразен на Балканите, понеже тук имаше най -много мюсюлмански маси в сравнение с останала Европа. Сега ,когато германците и други се напълниха с мюсюлмани, видяха тази голяма цивилизационна разлика и от там нежеланието на мюсюлманите да се интегрират в техните общество. А специално турските емигранти са манипулирани със съзнание на пантюркизма, чийто конци се движат от Анкара. Исляма стои в 16 век спрямо християнството и остава не реформиран Но ислямистките фундаменталисти са разбрали опасността като носители на по ниско развита религия и цивилизация, мюсюлманите да бъдат абсорбирани от по-високата- християнство и за това повелява- (този, който приеме християнството/ или друга религия да бъде убит!). Това втвърдява мюсюлмански маси в Европа да не се интегрират. Това е главната пречка пред бъдещата интеграция на мюсюлманите в Европа и трябва Европа да не позволява драстично нарушаване на цивилизационния си баланс с числено превъзходство на малцинствата, носители на по ниска от европейската цивилизационна основа. Повече от сегашното 5-8 % мюсюлманско население не трябва да се допуска в Европа- това иска да каже Меркел. Това се отнася и до нас Българите! Сега Турция с троянския си кон ДПС е насочила вниманието си да ислямизация и турцизация на циганите в България. Пред последните години 300 000 цигани са се обявили да турци и са увеличили с 4 % населението в страната ни. Този опасен процес българи, трябва да се спрете със специална държавна национално отговорна политика за спиране на икономическото завземане на България от Турция, с ликвидиране на партиите работещи за чужди държавни интереси , за спиране турцизацията на циганите с приемане на европейската политика на развитите европейски страни за тяхната интеграция в лоното на цивилизацията на мнозинството- българите. Срам и национално безотговорност е да имаме такъв сатрап до себе си Турция, с най пъклени планове към нас, и да нямаме държавна политика. Но тя изиска и национално отговорни политици и държавници. Ако такива нямате сега Българи, сменете си политиците, ако искате да живеете спокойни в бъдещето си! Всички са единодушни, за да е мирен Исляма се нуждае от реформи специално в социалното неравенство и мястото и полата на човека в обществото. Но САЩ с политиката си на войни в Близкия изток спират извършването на реформите, а с голямата подкрепа на Турция на Балканите подканват големия антагонистичен сблъсък между двете цивилизации и спират демократичното развитие на балканските народи, отделят ги от Европа. За това Европа трябва да подходи по мирен и цивилизационен начин към проблема, с МИРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО с мюсюлманския свят, за да им помогне в реформацията на исляма. ----Цялото становище на Идея за България ще то прочетете в нашия сайт. Идея за България алтернатива на статуквото

абе спамер, кога ги пишеш тези романи бе, или си ги пишеш предварително и копи-пейст ?

Защо заклеймявате идеите на Ницше,Платон и Фихте? Защо спирате грамофона преди да сте чули шедьоврите на Вагнер? Я четете идеите на Кейнс и Стиглиц! Дали няма да откриете това, което 1945 г. заклеймява? А я четете повече за икономическия и нравствен бум в Германия през 29-39 г.

Подкрепям идеята на "Достойни за България".Точно казано! Вие движение ли сте или партия? Дайте координати, моля!

Дали твоя "просперитет" не е белязан от победата на 9.09.44г., дали не си обвеян/а/ от ореола на активностите, та така машинално и екзалтирано правиш осъдителен круиз през събитията от първата половина на 20-и век?Апроксимирай малко, помечтай за пропуснати възможности...Не надавай вълчи вой към звездите!

Разбира се, че Меркел не е против българи, македонци, сърби и румънци, но необходимостта е от високопродуктивна квалифицирана и трудолюбива работна ръка!

Желязната лейди беше и против консолидирането на славянската общност, против единната европейска валута, против разпадането на колониалната система,за фаворизиране закона за авторското право, с което да ограничи книгоиздаването и литературата, а с това и доста "тикви" нямаше да имат достъп и до Интернет...Най-вече тя беше върл противник на експанзията на класическата немска култура, която доминира Европа, а , ... и противник на левия волан в автомобилите!

В едно европейско социологическо изследване през 2006 г. 56 % от европейците са скептични към демократичните ценности в частта им за толериране на глобализацията, а 62 % искат ревизия на новия световен ред, което е с подтекст съмнение в неговия хуманизъм!Тепърва европейците ще се произнасят за вредите и духовните опустошения от имигрантите, особено тези с мюсулмански предразсъдъци.

Е като не им достига работна ръка само мюсулманите ли са вариант? Не са ли чували за българи, румънци, сърби, македонци, че и гърци? Със сигурност ще им се сторим почти арийци спрямо арабите и турците.

ей гледайте,пак изпуснахте.Бързо да го изтриете ))))))))

да не пихте кафе ,че изтървахте? хехе.

Меркел много бързо обърна позицията си. Миналата седмица я цитираха да казва, че германците трябва да свикват със строежа на джамии, а сега изведнъж заяви - при това с патос, неприсъщ на жена - че интеграцията на турците в Германия се е провалила. Ами то не е нужно да си много умен - ние от тук отдавна сме го разбрали. И въобще за каква интеграция на мюсюлмани с друговерско население! Самият ислям забранява това, като в същото време непрекъснато призовава (къде тихичко, къде на глас) на борба за световно господство. Останаха ли нормални хора въобще на този свят, които да имат още илюзии за същността на тази "религия". А най-неприятната истина за германците е, че турците никога не са били вярващи, а само използват исляма, за да се дистанцират от от тях, да имат само претенции и да демонстрират враждебно отношение. И всичко това се прави умишлено. Колкото до отрицателната поз. на М.Тачър за обединението на Германия, не може да се очаква и друго. Англосаксонското имперско мислене не може да забрави униженията от войните с Германия и да преглътне немското превъзходство като цяло, както не може да забрави и унизителното поражение при Дойранското езеро от малочисления бълг. корпус, под командването на ген. Вл.Вазов (брат на писателя ИВ.Вазов).

Напълно си прав! Ако имаше ГЕНЕРАЛИ като Владимир Вазов в днешна България,нямаше да бъдем толкова жалки мекотели. А днес в Бг има само мижитурки,плужеци,анекдоти,циркаджии и всяквъв друг чужд слугинаж. Германия,Франция,Холандия,Белгия и Австрия никога няма да приемат чалмите.

Не бъди така категоричен! Имаме си един ГЕНЕРАЛ - той води нашата родина към възход и ни обещава светло бъдеще. Също така не спи, не яде... не му остава време от безбройните задължения на национален ВОДАЧ.

Меркел вероятно е намеквала за позиция, че наистина трябва да се полага усилия за интеграция на култури и нации, когато цивеят заедно. Но явно се е стреснала от демонстриране на твърдото нежелание на турците за интеграция. Аз също гледах мача по немска телевизия и се стреснах от груба и националистична демомстрация на Егдоган с шала на Турция на врата. Целият огромен стадион беше с турски национални знамена и фанатично освиркане от турците на немския химн и то в Германия. Имах чуството за ужасяваща режесирана турска демонстрация. Та нали затова Меркел покани Ердоган заедно да проследят едно спортно събитие, та нали и затова в германския национален отбор игра и етнически турцин. Нали затова Меркел не беше с националното шалче на врата си. Е явно този мач, беше голяма турска плесница насред германия. Затова германците се стреснаха, затова и Меркел реагира, надявам се по европейски. Та Германия досега е нямала проблеми с европейските гасарбайтери, защото те се интегрират и уважават работодателя си Германия.

и какво" ей арис тъпчо такъв' ? Какво щеше да стане ,ако Германия не бе загула войните. Щеше да стане като ссср ,ама с германци.И какво от това.При всички случаи щеше да е по-добре отколкото при сталин.

Ердоган да си тунингова нацията, защото външните и вътрешни показатели на имигрантите са в контраст с европейските норми.

Ами така е, мечтата за единна Европа и глобализиран свят е балон. Различните култури са създадени на различни места и трябва да си останат там. Всичко останало е обречено на провал. Стремежа да се омешат всички хора ще доведе до нови войни и омраза.

Вън турската сган от Европа!

Крайно време е Европа да каже НЕ на турското преселение, било като гастарбайтери, било като еврочленство.Така ще се сринат икономическите потоци от ЕС към Турция, а с това ще се охладят и мераците за генетичен бум на една нация, превърнала раждаемостта в религиозна и държавна политика.Иначе количествените натрупвания ще доминират над интелектуалните традиции и ценности, което ще е пагубно за цивилизацията!А има още 2,5 милиарда години до Апокалипсиса...

Браво на Меркел. Хайде сега да помислим сериозно. Както японците мислят вече 10 години по темата "Какви имигранти искаме в държавата си, ако имаме нужда от работна ръка?".Искат ли германците и французите и др. да продължи мюсюлманската имиграция или ще се обърнат кум страните, които имат излишна работна рука от хриястиянско население. Дали не е по-добре да имат сега "украински водопроводчик" както преди време се плашеха от полския водопроводчик. Или предпочитат суданския водопроводчик, турския, иранския. афганистанския... а защо не от Зимбабве, Замбия, Конго... това може да е по-доброто решение... За съжаление много хора във властта просто не четат дебели книги, плашат се от тях. А там пише, че етно-културните модели са в конфликт, те просто са надстройката, която оправдава борбата за ресурси, за жизнено пространство. От тази гледна точка мюсюлманската инвазия в Европа е просто по-рафинирана от избиването на уседналото негърско население в Дарфур от арабските милиции на номадското пастирско население. Дарфурските "Джанджауит" в Европа и САЩ се наричат терористи, но процесът на инвазия е един и същ, различна е само технологията... мерцедеси вместо камили, затворени етнически общности, вместо лагери за вътрешно изселени лица... Същността на процеса е една и съща. Браво на Меркел, че формулира проблема. Сега е време да се намери решение. А то минава през бързо приемане на ЕЦ на Русия, Украйна, Белорусия, Грузия, Сърбия. Създаване на доминантен християнски модел в ЕС, който да е в съсътояние да размива, да асимилира външни елементи. които влизат в него, създаване на законова рамка за разбиване на всякакви форми на етнически, национален, религиозен и друг изолационизъм и за свиване на правата на малцинствата единствено до относителна културна автономия в рамките на читалища, културни центрове и др. подобни.

Също и да не им се разрешава да се заселват заедно и така да образуват гета, в които дори полицията влиза с нежелание. Трябва държавна политика по разселването им, защото са слаби и по-лесно ще се интегрират, когато живеят физически разделени от роднините си.

Перфектна идея! В тази сфера трябва да се пипа с много разум и визия за бъдещето. Трябва да се "затворят шлюзовете" както предлагат някои от политиците в Германия, но за гастарбайтери - нехристияни. Европа трябва СПЕШНО да сложи точка на ислямската инвазия. Иначе неминуемо ще се стигне до нови нацистки лидери - и то демократично избрани.

Нашите политици да вземат пример и да интегрират мюсюлманите в БГ.Това няма как да стане като им пускаме новини на турски по националната телевизия.

Съвременна Европа е белязана от два процеса, които не могат да бъдат неглижирани: 1.Национализма бележи подем във всички страни, като противовес на ислямската инвазия. 2.Индекса на политическо доверие расте към правителствата, които се противопоставят на имиграцията.

Следващия президент на Франция ще бъде Жан Мари Льо Пен. Сарко реално стана президент на Франция с идеиде на Льо Пен,но втори път няма да може да излъже хитрия еврейн :)

Скоро 50% ще заискат фюрер. И той е поставен на власт чрез избори. Новия обаче няма да прави война. Ще си оправи държавата. Между другото ние вече си имаме такъв.

Боко ако е фюрер, аз съм татанка-Йотанка.

Докато турците им бачкаха на конвейерите беше ОК. Сега, като трябва да им плащат пенсии- проблем.

Турците да не би да са роби там. Ходят доброволно, защото в собствената си държава са обречени на глад и мизерия. Същото важи за негрите и арабите във Франция.

Жалко е,че Германия загуби войната.Тази нация щеше да преобрази света и да го направи добро място за живот.Идеите за Евразия са брилянтни, като всяка нация щеше да има адекватно развитие, според ниво и развитие, което щеше да бъде стимул за саморазвитие на всеки индивид, без колективни мимикрии.В противовес обаче, корнуолските апаши и американската псевдодемокрация поквариха идеалите на света и развитието на АЗ-а не се случи!Все по-цинично доминира капитала и арогантната игра на шах с отделните нации и религии!

Аристотел млъкни и не пиши глупости. Добре че Германия е ЗАГУБИЛА и двете световни войни. И не пиши в глаголно време все едно си бил съвременник на тези събития!Цял свят празнува победата над тях, и че това зло нацизмът е било смазано. Ако не си чел Маргарет Тачър е била върл противник на това двете германии да се обединят, по обясними причини.

Аристотел, каква гениална мисъл? Значи с идеите на Хитлер щеше да се преобрази света, но преди това ще се избие половината от населението му и претопи на сапун? Ха ха ха Идея за България, алтернатива на статуквото

Евала Аристотел ! И аз от доста време мисля по този въпрос. Май си абсолютно прав - ако нямаше малоумни Цигани и алчни Еври, светът май щеше да е направо Рай! Затова почвам май да съжалявам, че бат Адолф не спечели, а доскоро му бях върл противник!

абе защо сте толквова пурвосигнални че да си мислите че един чеовек (хитлер) е могул да направи всичко това... колко прост трябва да си да вярваш в такова нещо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.