Бундестагът одобри удължаването на програмата за Гърция

Германският парламент одобри с голямо мнозинство удължаването с четири месеца на спасителната програма за Гърция, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Бундестагът одобри удължаването на програмата за Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото са в Еврозоната и им опростават били са лоялни но и Гърците прекалиха

Нали не си мислите че някои дава пари защото си много готин,Европарламента преди да отпуснат пари на която и да е държава гледат какво има зад себе си тази страна ,и каква полза от това ще има в последствие. Гърците не са по умни или по хитри от Българите .Не се зъблождавайте.

Айде още няколко месеца сиртаки.

Комшу, държим да танцуваме този и други готини наши танци во веки веков, а не само няколко месеца. И тъй като ние си ги танцуваме и в добро и в зло, уви, но май няма да излезеш прав. Но, понеже не сме егоисти, каним и всички наши добри приятели и комшии на танц, заедно с нас. Ти ми изгреждаш точно такъв. Затова, пусни в google думичлите "Волос сиртаки" и ако си навит, следи по нета и заповядай на следващото събитие. (както ще установиш, по време на криза ни се танцува още повече)

не е луд който яде зелника а този който му го дава..."

ти луд ли си бе... каква военна мощ???!!! сън в лятна нощ... точно те - нямат никаква военна мощ нито войска нито техника...

Комшу, ти ме развесели. Ето защо, за награда, ти давам по-долу линк от "специализиран" български форум. Пусни в google следната фраза: "Тия са ненормално милитаризирана държава за Стария континент" и се насладиш на "никаквата военна мощ" на моята родина. И моля, не завиждай. Или поне завиждай благородно. Ние сме страна на границата на Запада и той ни иска с военна мощ. Впрочем, с това което харчим в повече, в сравнение със средното на Еврозоната за военни разходи, и само с това, бихме си изплащали редовно дълга. Но, и в най-голямата криза, военния бюджет не се пипа.

Гарабет по нощите се върти в леглото, сън не го хваща, студена пот го избива. Жена му не издаржала и го сръгала: - Кво ти е бе? Кво се въртиш? - Ооох! Нали знаеш колко много пари имаме да връщаме на Киркор? - Е,и?? Я иди на прозореца и извикай, че няма да му ги върнеш! Гарабет извикал и си се гушнал спокоен до жена си. Сега кой ли се къпе в студена пот и не спи?

Сириза не са избрани да хранят бедните, а да редуцират дълга още наполовина и да вземат нов, два пъти по-голям заем. И виждаме, че спечелиха. А италианците и испанците нега гледат и преглъщат. На този етап им дадоха 30 млрд. ей тъй, за здрасти и за джобни за 4 месеца. 30 млрд. Евро, за 4 месеца, на една държавица колкото БГ. Представяте ли си пък кои сме ние и на кой свят живеем. А, колкото до протестите срещу Сириза, те са същите масовки, които се появяват винаги, когато Гърция трябва да излъчи мошен сигнал към ЕС. И ония много добре го разбират и клякат.

гърция е пример,как българия,макар и по бедна е много по достоина и предсказуема от колкото данаииците!мечтая за времето,когато ще имам прислужница гъркиня!

пиша с транслитерация отдалеч.

Ципрас да бяга при Путин - там пари с лопата да ринеш! И няма да му искат икономии в бюджета:)

Умните европейци прекараха ленивите африканци. Пуснаха им фалшивия играч Ципурис и нискочелите си счупиха караката да избират смелия антиглобалистки боец.... чукундури

И какво стана със Сиртакис? Атина въвежда купони за храна, отстъпва за приватизацията и заплатите. Е, как Бундестага да не одобри такъв добър план

Лесно се лъжат глупави избиратели А още по-лесно се лъжат мързеливи глупави избиратели. Поздрав за всички мурзилки

че и да не искат ще дават още пари. Купувайте швейцарски франкове, че тези евра не са намерени на пътя, а са напечатани нови емисии. Нови купища хартия, изсипани на европейските пазари.

Рублите как са?

Ципрас да се пази. И майдан ще му спретнат , и на живота му ще посегнат. Нримери много. Тези ес _ фашаги не си поплюват.

значи германците хрантутят половин Европа и най-вече големи най-мързеливци гърците и после били фашаги

Защо да се пази Той прие всички условия на Германия От гърчолята да се пази... това го разбирам защо

Със тая, ПогрОма, той, Шойлето, и у нас беше! Ядохме асфалта, а Боко си яде, филийте, с масс

Доста забавно е, как хората възприемат една новина по коренно различен начин. Явно само с разговори няма да стане. Ще дойде момента в който ще се видим на барикадата. Аз съм избрал да съм на страната, която има производство и ноу хау зад гърба си. Тия дето сте избрали да имате популисти и демагози зад гърба си, можете да ни замервате с лозунги.

... с лозунги и "донтноу".

На страната на Китай ли си? Защото почти всичко е правено в кита.

Не се се шегувайте с Китай,а по скоро със братската нам РУСИЯ!Руснаците са роби на Китайците! Китайците са предприемчиви търговци и производители!

проблема е че тия срещу теб ще бъдат подкрепени от руските танкове, да не говорим че щом маика русия каже че си враг на народа, дори брат брата ще убие, ставало е преди, става сега, и пак ще става, единсвеня начин да се избегне е обучение и възпитание, нещо което през последните години в бг се смята за ненужно и глупаво.

Тирикати гърци...ама винаги са били по добре от нас

Ето така се прави...Когато някой дължи малко е негов проблем, когато някой дължи много, тогава става проблем на кредитодателя...Аналогичен случай - сащ дължат огромни стойностти на целия свят, но не връщат нищо. Но България ако закъснее с 1 ден лихвите са страшни. Е това е двоен стандарт, някои го бъркат с демокрация...

Да, но имат огромна военна мощ и никой не може на практика да им изиска реално дължимото чрез силови мерки

Мдааамм , ето така се "Отстояват" национални интереси .... Нашите политици да се учат от гръцките ... Извоюваха си хората за следващите 4 месеца - "само" 20 000 000 000 евро .. а после .. ОЩЕ .....И то само с някаква си 'спасителна програма".,.И кого спасяват ??? И пенсионерите им си имат високи и гарантирани пенсиии..и трудещите им- си имат и работа и добри заплати ...?????? Ама държавата имала "ДЪЛГ"... МИ НЕКА СИ ИМА ДЪЛГ ..КАКВО ОТ ТОВА ...???? НАЛИ ИМА ДЪРЖАВНИЦИ - КОИТО ДА МИСЛЯТ ЗА ДЪЛГА .... ПО ИНТЕРЕСНОТО Е , ЧЕ ГЪРЦИТЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ ... В ДОБРЕ УРЕДЕНА ДЪРЖАВА СЪС ЗАКОНИ С РЕД ... А У НАС ..?????? КАК Е ???????????? ДЪРЖАВАТА /МАФИЯТА/ ВЗЕМА ЗАЕМ СЛЕД ЗАЕМ - ДОБРЕ ..АМА ЗА КАКВО ОТИВАТ - САМО МАФИЯТА В ПАРЛАМЕНТА ЗНАЕ !!!!!!!!!!!!! А ИНАЧЕ НЕ ЗНАЕ И НЕ Я ИНТЕРЕСУВА - ЗАЩО СМЕ БЕДНИ , КОРУМПИРАНИ .. ЗАЩО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕ СА В ЗАТВОРА - А НОСЯТ БЕЛИ ЯКИЧКИ И КУФАРЧЕТА ПЪЛНИ С ПАРИ ... СЕДЯТ НА БЮРА .... ДЪРЖАВНИ .. ??????

имат супер министър-Верно- Факис

Снимката на Шойбле ЯСНО показва кой на кого клекна! Има вид на препикано мушкато. Тези дни ви писах, че Меркел ще го спука за това ,че се опъва и даже може да го разкара и ме напълнихте с минуси. Много сте късогледи в политиката!

Ей, това като си повтаряш нещо достатъчно дълго и почваш да го вярваш, а? :))) Тия защо са на улицата да протестират тогава? Не са разбрали датата когато меда и маслото тръгват по чешмата ли? :)

факт е ,че Бундестага гласува ЗА

Убедително мнозинство от депутатите от десноцентристкия блок на германския канцлер Ангела Меркел подкрепиха удължаване на финансовата помощ за Гърция с още 4 месеца! След 4 месеца ПАК!

A споразумение от всички страни за санкзиите срещу Pусия има ли или е еднозначно

танти Меркел!

Всеки чете тази новина, както дяволът четял евангелието. :)))))))))))))))))))

А КАКВО МИСЛЯТ ЗА ГЪРЦИТЕ ВЪГЛИЩАРЯ ПЕТЕР МУНК И РАБОТНИКА ЙОХАН ?

тях никой не ги пита, като у нас

В момента гърците отново протестират виждайки, че Сириза ги предаде и не си спази предизборните обещание. Видяха, че нямат никакви пари и клекнаха пред реалността.

сутринта, а сега като чуят ,че идват пари дали ще протестират или ще повярват още повече в Ципрас, тролче?

Германия няма да им даде и едно евро без реформи - т.е. популизмът си отива ........

Частта с орязаните социални обещания, за да получат парите пропусна ли я или не я разбра? ;)

В същото време Гърция е разтърсена от протести срещу Сириза, след като партията се отказа от популистките си намерения в социалната сфера, под натиска на ЕС. Сириза, като всеки един популист ще бъде изметена от политическата сцена.

Фесовете с петолъчки от АТАКА как виждат сега Сириза през розовите си очила? ;)

Варадерко ще ни направи минималната заплата хиляда ама не лева а рубли

Време е народите на Европа да спрат да плащат на БРюкселските хлебарки и тогава те сами ще се разбягат. Нестига че доят най-хубавото на народа ,ами имат и условия.

Трябваше да ги оставят СИРИЗА да си правят каквото искаха, да стане Гърция една бананова република, да видим тогава кой ще протестира...

Ципрас пак постигна своето.

ПОСТИНГНАЛ ТОПКИ

... постигнал протести.

Сириза май си седнаха на дупетата, а? Видяха, че номерът им не минава. Сега ще ги изритат от властта за няколко месеца тези, които ги избраха. ;)

Май не четеш статията, германския парламент клекна на условията на Гърция...И номерът им минава съвсем добре.

Честито на всички, които вярваха в комшиите си!

Германците клекнаха на Гърция много по-лесно от очакваното.

Ти май си глух и сляп. Не виждаш ли, че гърците протестират? Не виждаш ли, че гърците клекнаха?

като протестират, значи не са клекнали.Ти си клекнал.