Масово проверяват пътници от Гърция по германските летища

Властите в Германия са започнали щателни проверки по летищата на страната и те са валидни само за пътници, идващи от Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Масово проверяват пътници от Гърция по германските летища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то това е ясно и е задължително да се прави, но какво правим с милионите орки, които нахлуха като на парад през 2015-2016 година, след поканата на мути. какво правим с другите милиони неинтегруеми и агресивни орки, оседнали от десетилетия във франция, великобритания, швеция, белгия... за съжаление-отровата е вече дълбоко в тялото на европа, а европа няма топки! толерастките телевзии не ни ги показват тия работи, но мароканци потрошиха брюксел, не маракеш, а брюксел... само щото отивали на световно по футбол. нито един арестуван! негри потрошиха париж, защото...либия търгувала с негри-роби. либия търгувала, но те се завлекли на хранилка във франция и там беснеят пред триумфалната арка, все едно са в бантустана си!!! някъде да го видяхте това?! късно е, либе, за китка...

Масово ли ги проверяват или носово, че нещо не разбрах?

Защо направо не кажат да не излизаме никъде по Коледа. Даже вкъщи да ползваме каски и бронежилетки. А базарите са направо опасни за живота. Папата ясно каза след атентата в Барселона-"Бежанците са по-важни от сигурността ни". Ако е така, да оставим бежанците да вилнеят на воля, да идва цяла Африка и всички арабии, докато ние се крием по мазета и землянки.

Какво е "мосово"?

германската полиция заловила шестима 'бежанци' от Сирия, заподозрени в тероризъм. интересно, че тази новина няма да я видите по БИБиСи. Там такива новини не се пускат, защото не съотвестват на евро-атлантическия наратив и са 'руска пропаганда'.