В Германия хванаха сирийски бежанец, вероятно готвил атентат

Германската полиция е арестувала 24-годишен сирийски бежанец по подозрение, че е планирал джихадистки атентат, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Германия хванаха сирийски бежанец, вероятно готвил атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

откачалката меркел се осъзна, че идат избори. и тя трябва пак да бъде преизбрана, защото според вашингтон поуст тя няма алтернатива, както и откачалката клинтън.

И ще бъде преизбирана докато затрие Германия. Но от това ние не губим нищо.

Пак са "изтървали" (случайно разбира се - :-)!!!) най-интресния момент. Швабите нещо се объркаха или на някой от ченгета вече му е писналон и се е разприказвал, но по едно време (за кратко) беше разпространено, че този е член на Свободната сирийска армия, но намерленото в компютъра и телефона му сочело връзки с Ислямска държава... Освен това, той е пристигнал като "бежанец" в началото на годината и е арестуван, когато е бил на гости при майка си в Муттерщад - явно, цялото това джихадистко котило вече е в Германия и работи за насаждането на Новия ред... Меркел Акбар!

Късно е вече...

колкото виеш против някого - толкова повече се страхуваш от него. Америка ти била виновна!А другите държави - ангели поднебесни. Тъпанар. При създаденото положение за мен е виновна главно Меркел, и другите европейски държави. АОко границите си бяха граници и се охраняваха, ако не се допускаха хора без паспорти и визи, това нашествие отдавна да го нямаше.

Америка е единствения виновник за сегашното положение на ЕВРОПА...натикана в миша дупка!

Европа, в лицето на английските минстър-председатели, френските президенти, германските канцлери след 90 г активно съучаства на американците в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан. Навсякъде се опитват да изнесат демокрация, което е чист износ на революция, отречен от Коминтерна през 30 г. Резултатите са налице, и понеже не си ги признават, не искат да носят отговорност, я носим ние.

когато една нация е свързана с отговорността за превръщането на седем милиона човешки същества в дим и пепел, тя е комплексирана от толкова мощно и деструктивно чувство за вина, че поканва милиони други човешки същества да живеят заедно, да ги обслужва и понася, та поне малко да се оневини с проявена доброта и фалшиво съчувствие.....колко ще издържат така и няма ли комините отново да задимят.....

Поканените са само човекоподобни същества. Не са хора, които могат да живеят по техните правила. Затова поканата не е правилна!

тъп народ надмина франсетата, заедно с глупаците от шарли ебдо и глупака оланд

абе всички да ги арестуват ,няма да сбъркат...и после да отворят лагерите...

A вас всичките окаяни писарушки тук трябва да ви арестуват за радикален расизъм.

Объркал/а/ си статията "мелиха 2". Ти поне знаеш български, но с ценностната система си зле!

ти, измет, заедно с онази т.нар. ... светла иванова - стодентка мюнхе..., кога ще се разкарате и ще спрете да пикаете срещу вятъра, като дразните хората с малоумната си защита на човешките права на тези отрепки, дето нищо градивно не са и няма да постигнат за прогреса на цивилизацията, а. приятен ден.

В България дори и да ме арестуват резултата ще е нулев - нито дознателите ще съберат правилно доказателствата, нито прокурора ще се напъне, а дори и да стане съда винаги може да бъде нает за кратко.

Хахахахахаха... Кой ми говори тук за расизъм? Абе скрий се бе овцо зачулена смърдяща!

В Германия има хиляди такива. Вкараха си автогол и то страхотен. Ще дойде време и тези ненормални мюслита ще се взривяват като пуканки в тиган. Германия и Западнала Европа са пътници.

А кога ще арестуват клинтънката, която "вероятно" готви третата световна?!

Рани куче, да те апе.

Надявам се без да са си губили времето с въпроси направо да са го разстреляли.

В Русия щеше да пише : Сирийски джихадист беше НЕУТРАЛИЗИРАН.

Ха, честито!