Съдът в Щутгарт ни връща шофьора, убил 3-ма младежи

Съдът в германския град Щутгарт е разрешил екстрадицията на Хуриет Сюлейманов, осъден на 15 г. затвор за смъртта на трима младежи при катастрофа у нас.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Щутгарт ни връща шофьора, убил 3-ма младежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да го връщат ама в чувал за смет.... за какво ни е тая измет... направо да го преспиват...

Чета "визитката" на неграмотното говедо... да, де факто нещото на снимката е убиеца, но де юре истинските убийци са МВР, прокуратурата и съда! За кой ли път...

d4

и пак на дневен ред стои въпроса. какво се разбира под "домашен арест"?? хем си арестуван, хем си си у дома, ама не съвсем...в Германия.

А сега пак пуснете този неграмотник.... Няма книжка, а кара кола, следователно трябва да се съди за умишлено убийство. Цял свят ни се смее колко алчни и жалки съдии имаме.....

2015 пиян шофйор прави катастрофа в Ел пасо,Тексас и причинява убийство на трима души ..Пускат го под гаранция от половин милион докато тече делото и хората правят подписка

Да се увеличи задължително присъдата му поне с 5 г. заради бягството от закона!!!Хайде сега да видим нашите съдии спазват ли законите ?,подкупни ли са?,работят ли в полза на спазване законността ? и т.н. и т.н...

Върнете ни гнидата, ние ще го пуснем на свобода! Гарантирано от бг-съда!!!!

Шофира от 18 години или от 18-годишен?

Не го щем.

И как се казва съдията, който го пусна под домашен арест, за да си чеше сърбаците?

"дейностите" на българските прокуратура и съд!Дванадесет присъди и тези горепосочените, уж призвани да опазват гражданите институции, почти двадесет години не пожелават да неутрализират злостния престъпник-рецидивист!Логично се стига и до отнемането на живота на три невинни млади души, в началото на жизнения им път!?Тези съдебни "власти", също носят много вина, заедно с отвратителния, престъпен негодник!

Разбрахме, как 4 малки кончета и две кучета бяха осъдени на смърт чрез евтаназия и присъдата бе мигновено изпълнена, защото не са били с чипове и превозни документи, каквито и да са били те. А този юнак рецидивист не заслужава ли същата съдба? Той си е чист убиец.

сокола доган ще се застъпи за сънародника си и няма да лежи и един ден

Присъда: Донор за органи!

Германците без да го търсят, го намериха. А нашите го оставят да кара 18 години без документи. Сега можеше и трите деца да са живи.

Я да видим: Убити при катастрофа 3 човека в условия на рецидив от страна на извършителя, бягство от правосъдието и накрая присъда 15 години. Съдебната система пак си е свършила "отлично" работата. Как да не си отпуснат по още една 15 и 16 та заплата бонус за геноцида над нашия народ? Да не се чудите един хубав ден защо народната любов толкова боли. Само напомням, че за престъпление срещу държавата - срещу всички нас, а не срещу държавната машина - по нашите закони се наказва със смърт, а при завишени вреди - смърт и на всички до 4то коляно от рода на извършителя. Геноцида срещу българите е много по-голямо престъпление и рано или късно олигомафията ще отговаряте за това.

А затова че се е укрил няма ли да му увеличат присъдата? Ако не значи ще си играят на котка и мишка. Българска му работа. Никой вече не се притеснява от съда и полицията. В полицията едно време биеха. Сега кафе ги черпят.

Проклет турски убиец !

То добре, немците ще ни го докарат, ама у нас има ХК, АзБ и т.н. дето ще се хвърлят на амбразурата и ще докажат, че се нуждае спешно от лечение в чужбина на маесъл например! Е а тогава какво правим? Защита на "човешките " му права и т.н. все пак! А едно време такива копаеха в рудниците на Бухово и не ги хранехме ние, а те си се хранеха!

сега тоя дето го пусна да плати всички разходи!

Не се ли полага и удължаване на присъдата, затова че се е укрил? Още 10 години поне да му дадат?

що не му светнат едно бързо дело за отколняване от изпълнение на правосъдие и да го стоплят за още 20 години отгоре?

Искаме доживотна присъда!!!

A дано и фесът убил мотористите да е избягал в Германия, за да има правосъдие! Или още по-добре би било, ако го/ги осъдят и този, и другия в Германия. У нас може пак да им се размине.

ако беше убил на трима съдии челядта ,същото наказание би получил ? трябва да се бие самаря,че да се сети магарето !

"...през юни т.г германските власти потвърдиха..." Дир,Честита Нова Година !

Не ги защитавам дир-а, те са малоумници, но не те разбирам ?

Юни.... тази година.... завръщане в бъдещето. Както и да е, това не е важно. Важното е, че все пак ще има справедливост. Рано или късно.

И него ли трябва да хрантутим с удръжките и данъците си в затвора? Просто му спретнете там по пътя подобен "инцидент" и въпросът е решен.

В панделата ще се казва Жулиет.

Жулиет, Жулиет, може ли един.. кибрит да ми донесеш? Знам, че съм голяма гад и ще вря в Ада за това, ама този не е човек и не заслужава човешко отношение.

Какви 15 години за 3 прекършени млади живота на по 20 години ... Да се преразгледа делото и поне 3х20 години ,ама не да "лежи" а някъде да чука камъни , поне да си изкарва за хляба и битови разходи по пребиваването му в затвора !

Не искам да го храня това допотопно същество в затвора. Разрешавам от мойте данъци да се използват само 10 лв. за въже.

Малко са 10 лева. Отпусни му малко края, празници са.

Добре де аз отпускам и малко пирони за под ходилата.