Ердоган подаде жалба срещу германски комик

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган подаде жалба срещу комик, който рецитира сатирично стихотворение за него по германската национална телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган подаде жалба срещу германски комик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ERGENEKON по-добре се разкарай от нета , Кой ли ти е промивал мозъка някъде по Анадола...или в килийно училище от 13 век...

Че тогава Ким Чен трябва да осъди целия свят дето толкова му се подиграват, че и Холивудски филми има за него. Демократична модерна Турция...хаха

Eто един пример на безчовечната западна култура ,която взе повече да вони на гнило , което показва че скоро ще дойде новият ред в света, където внуците на FATİH- Mехмед победоносеца отново ще станат новите господари . Cъс сигурност се знае ,че този жалък германски комедиант няма да поречи успеха на Aнадолският тигър.

и още един пример за тесногръдието на един типично изостанал свят като турция Демократична модерна Турция...хаха

Да видим баба Меркел колко низко може да падне

По ниско от това дали има?!

Ivo

Стихотворението е яко, казва се че на Ердо топките миришат много лошо и че той обича да прави любов с кози и овце. Поетът съвсем точно е уловил същността на турската култура. Буахахахахахахахахахахахах

Гнусничко... Ако такива неща е писал немецът, май наистина се е поувлякъл. Всяко нещо си има морални граници, дори и да е сатира или критика.

Наскоро гледах един клип на германски комик,който осмиваше Буш.Няма да казвам как го наричаше,защото няма да ми прочетете коментара,но реакция от осмивания нямаше.Изобщо тираните се познават по липсващото чувство за хумор и себеирония.

и кое не е верно в маитапа? какво точно ще разследват? казаната истина? а не лъжите и изнудванията на ердоган? ....

ми е скрит ,защото съдържал обиди.Пък трупа плюсчета.Как така и що така?

Ердоган толкова се е вживял в мечтите си че вече не може адекватно да прецени силите си и тези на тюркието. Все повече и повече ше става за смях а анадолската република ше тъне в граждански войни!

Баси тоталитарната държава соросоидна Германия.... Ако "обидиш" политик години затвора .... Хахаха Хамерика сорос не си поплюват като защитава ислямските терористи с всички средства в окупираните страни като Германия и другите им пудели !

Е, Г-жо Меркел започнаха да сьдят германски граждани , че говорят свободно Разбрахте ли за какьв режим става дума Кажете Меркел видяхте ли вьрнати мигранти за 3-те милиарда лева Чакайте ! Чакайте! Предадохте цяла Европа!

През оная ми работа е госпожата Меркел, но тук става въпрос за ОБИДА! За това и теб мога да осъдя, без да си "известен политик". А иначе, за турският мангал, каквото и да се каже, все ще му е малко.

То тея правоверните са все обидени бе

Чудя се какъв цирк ще настане, ако фрау Меркел, вместо да се държи като ханъма от харема на султана, намекне на Ердоган за всички турски изселници в Германия и добави накрая думичките "възродителен процес". Ех, мечти...

Че защо ? Меркел няма да е вечно жива нито пък ще е все на власт Вкарат ли човекът в затвора вероятно ще я смени този който обещае най твърдо отношение към Турция

Твърдо отношение? Че останаха ли там сред тези меки китки и такива с твърдо отношение?

Този е глупак ! Дава ли си сметка Ердоган че ако вкара човека в затвора какви проблеми ще навлече на Турция Това с руския самолет ще е направо дреболия Или си мисли че Меркел ще е винаги на власт

Така като гледаш султанчото какъв тон държи на Путин и какъв - на Меркел, изглежда ли ти като да се притеснява от Германия повече, отколкото от Русия?

самозаблудата му се е градила с години, може да рухне за часове...когато решат и неговите господари

Ердоган ги плюе пък те си мислят,че дъжд ги вали, прибират бежанци и плащат милиарди. Свободата на словото, нещо не издържа пред чалмите....

Меркел, накарай Путин да ти проведе един семинар по взаимоотношения с Ердоган!

те всичките такива боклуци са винаги и много обидени от нещо си.... жалката им селтащина изпълва с погнуса и умрял козел. мога само да се възхищавам на хората, които успяват да се надсмиват над подобна диария в човешки образ.

Отива един германски лидер от близкото минало на работа и там един негов съратник от близкото минало вика: Майн фюрер, нещо ми изглеждате блед, какво има! А лидерът от близкото минало отговаря: Абе остави, сънувах ужасен кошмар: загубили сме войната, строим джамия посред Берлин, а канцлерът е жена!

адвокатът на комика да го защити така :путин го е заплашвал него и семейството му , ако не направи публично сатиричното стихотворение ! и вълкът сит и агнето цяло ! путин е свикнал всички нещастия да му се преписват на сметката ...едно повече , след като и без това са в най-лоши отношения със султана ,пука му , че му дреме !освен това , ако меркел го помоли , с удоволствие ще потвърди !

Да видим кой сега командва Европа. Историята: Всичко тръгна от една за наще разбирания безобидна сатира - песен в едно предаване по еднин канал които не е обезателно най-гледания в Германия. Реакцията на Ергоган - Германския посланнник в Анкара беше повикан да се обяснаява. И беше поискано свалянето на песента от мрежата. Следствие - огромен медиен интерес към песента. Бьомерман реши да си качи рейтинга от една страна и от друга натрочно да види реакцията на нещо доста по обидно. Исказа в това стихотворение по-принцип няма голяма естетическа стойност, но явно това е и неговата цел- да обиди Ердоган и да го предизвика. Защо ли, еми за да се види дали Европа и в частност Ангела ще защитят свободате на словото или ще останат в поза партер в очакване на следващото съвкупление с Ердоган.

Това оня Дон Пепон, дето Салиери и Морело са били негови хора ли е?

пет години зад решетките.

решетките в германия са златни , не като в турция !

Според германското законодателство обидата на чуждестранен държавен глава може да доведе до три години затвор, а преднамерената клевета може да струва на осъдения до пет години зад решетките.

НОВИНИ от дирника: 1. баба загуби портомонето си... 2. полицай се спъна.... 3. 4. 25 26.турция окупира бг региони

ердоган вече открито изнудва меркел!!! Крайно време е ЕС, ако иска да съществува, да сложи турция на мястото ѝ и ясно да заяви, че турция в близките векове няма да влезе в Европа!!! Макар че вече турците влязоха в ЕС по втория начин... Дано поне немските прокурори не се вържат на турците и не започнат съдебни дела срещу, защото това ще означава морално поражение на ЕС!!! Дали тогава ще има лозунги "Аз съм комик"?!

Смятай какво ни чака! Местан е същия, като Ердоган! Скоро и българите ще ги гонят щото се измли на тъпия Ердоган и Местан!

Да подкрепим смелия борец за свобода от Германия! В един общ глас всички да запеем неговата песен срещу Реджеп!

събира мангизи за да омилостиви феса. Ще му дадат още 3 млрд.

Тоя разпасал се наглец се е самозабравил тотално! Съсипа Турция и сега се напиня да създава проблеми в Европа и на първо място в България!

Ердоган подаде жалба срещу германски комик Султана не приема никакви критики.Само можем да си представим какво ще стане с Европа след нейното ислямизиране.

аз се чувствам обиден , когато съм виновен , но се затруднявам да си го призная !

Демократичен лидер на светска държава е ЕрдоганЯ, не мислите ли? Козяците, не ви чувам;-)??

Диктаторите по места съвсем се заплеснаха вече.

И Меркел е обещала, че Германия ще повдигне обвинение на комика по настояване на Ердоган, прочетете Ройтерс. Каквото поиска Ердоган от Меркел, го получава. 1. 3-6 млрд. евро (според Le Mode Ердоган иска по 3 млрд. годишно), 2. Европа да си мълчи за нарушаването на свободата та словото в Турция 3. Меркел, заедно със Зелените оттегли от Бундестага Закона, с който Германия признава Арменския геноцид, така, че вече Германия не признава ГЕНОЦИДА!!!

Реджеп върна ханъмките и фесовете, създаде и поддържа ИД, унищожава законния и справедлив протест на турците, репресира борци за права и свободи, свали руски самолет, летящ в сирийско пространство и след това уби единия пилот, убива борещи се срещу ИД, сега е на път да съди и журналисти от ЕС... Какво ли още ще направи този гнусен долен изверг-фес!

Тоз пък миризлив фес. Това да не тие Андола бе? АРЕ ЧИБА

доганя не мина теста поне за европеец- айде остави демократ- Де Гол някога си събирал карикатурите с него от вестниците и много се забавлявал

Ердоган - турският Фюрер!

"и обвинения, че Ердоган репресира малцинствата и се отнася зле с кюрдите и християните" А нима не е така?!!

Има два варианта. Ако баба Ангела изпълни "молбата" на диктатора Ердоган, ще я обвинят в слугинаж към него. Ако не задейства съдебната система в Германия, ще я обвинят в пренебрежение към тази система.

Има и трети вариант: Да даде срок на милионите турски изселници живеещи вече трето поколение в Германия, да се омитат от страната без право на връщане. Защото тези гниди като има дадеш малко права, почват да ти се качват на главата! По този начин Ердоган ще разбере, че не командва парада.

срещу комик!?Какви ли не работи стават, по тоз шарен свят!?

Машаллах, ефенди!

БРАВО на германския комик защото ердоган е заплаха не само за ДЕМОКРАЦИЯТА в турция и мира и спокойствието в Европа но и дирктно за нас посредством неговия ДОСТ местан

ЕС да забрани влизането на това чудовище в територията си.

И да забрани на Меркел, да му дава на Ердоган по 3 милиарда евро, през всяка идваща година от сега нататък.

Как така жалба? Практиката на Ердоган е арест, затвор или най-малкото публичен побой над осмелили я се да критикува егото му.

Ердоган защо не отиде да се жалва при педофила, от Анадола?! Българите сме яли попарата на "такива мъжкари"-султани.