Водите, заливащи Чехия, се оттеглят

Водите, заливащи площи в централните и южните райони на Чехия, започват да се оттеглят. Намалява и скоростта на реките в тези региони. Наводненията в Централна Европа отнеха живота на най-малко 11 души. 7 от жертвите са чехи.

Обратно в новината

Коментари - Водите, заливащи Чехия, се оттеглят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно вълната, мога само да добавя, че няма да е водна , а лай..на!

Народната власт,под мъдрото ръководство на другарите Педерас Станиш и Местан Манаф ага победи окончателно ! Аллах керим ... Юни стана май ! Язък,че го няма мавзолея да спретнем една всенародна манифестация ! РЕВОЛЮЦИОННА БДИТЕЛНОСТ ДЕНОНОЩНО И ИЗТРЕБВАНЕ ДА КРАК НАРОДНИЯ ВРАГ ! Безмилостно избивайте гадовете !

На колко ли "малки" си бил, когато си написал това?

къде ще отиде водата от Чехия и Германия, ако не в Дунава и да не би да се изпари докато стигне до България. Бих посъветвал кметовете на крайдунавските общини да не лежат на това ухо, а да предприемат каквото трябва за укрепване на дигите и за подготовка за наводнение.

Сега сигурно ЧЕЗ ще дерат още повече за да компенсират загубите в Чехия!

Не, защото от ЕС ще им дадат пари като компенсация за щетите от наводнението. Всеки чех, който е имал щети в дома си може чрез СМС да изпрати данните за това, за да получи помощ. Вече е обещано от ЕС да дадат пари на Чехия, Германия и Австрия. Може би и на Полша, където също има наводнения.

да , дават им, защото правителството няма да ги открадне, а ще ги използва за каквото трябва прочети, властите им осигуряват топла храна и евакуация, а тука всеки сам се спасява и години наред къщите си тухла по тухла си ги оправят сами а що се касае за ЧЕЗ, Чехия няма нищо общо с ЧЕЗ Чехия е една от най-подредените страни с малко простоватичък , но добър народ и сърдечен