От Унгария през Австрия,мигрантите се устремиха към Германия

Около 6500 мигранти са достигнали Австрия от Унгария днес. 2200 от тях вече пътуват към Германия, една част вече са и пристигнали.

Обратно в новината

Коментари - От Унгария през Австрия,мигрантите се устремиха към Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както се пропускат "бежанците" където си искат, а те искат - виждаме ги с вдигнати ръце и юмруци искат Германия, та могат ли така безпрепятствано не членките на Съюза - от Сърбия, Македония, Косово и др. и те да ходят където си искат по съюза? И ще ли ги посрещнат с цветя и пози.

което е показателно че в ЕС има някаква договорка. Вкарани толкова много хора с друга вяра, култура и разбиране за живота задължително ще доведе до релегиозни, културни и физически сблъсъци. Нагнетяването на напрежение и то в икономическото сърце на Европа има някаква цел. Само Меркел може да ви каже. Но споде мен щом САЩ несе обажда значи те са поръчителите.

Не Гърция, а хамериканците са виновни за мигрантите! Да си ги пребират в щатите!

ме преследва. И се сетих - прилича ми , когато след 9 септември надойдоха от села и паланки подобни като на картинака - същите на вид и с пистолети ни изгониха от нашите къщи и апартаменти, защото били бедни, а ние сме се ширили. Ама това, че това е дело на труда на поколения няма значение - равенство и братство - на всекиго по равно. Ще се радвам много когато настъпят интересите на комунягите - най-богатите сега.

А стига бе , вчера гледам как посрещат " бежанците " на гарата в Мюнхен с букети от рози , а днес отивам на разходка и един мургав на развален английски ми продава ... рози ...

Свиквай!!Тепърва ще ставаме малцинство!

Това е последица от арабската пролет!краино време е някой да потърси сметка на виновните за нея САЩ .Защо Америка не си отвори границите за тея бежанци

Аз едно не мога да разбера!Какъв бежанец си,щом имаш претенции в коя държава искаш да отидеш!Ако бягаш от война-ще останеш там където няма такава!Но щом имаш претенции-си икономически бежанец и за такива си има други закони!защо точно в ЕС идват тия мюсюлмани!?Голям процент от Азия,Близкия Изток и Африка са изповядващи ислям.Защо не се насочат натам?Защото всичко предварително е планирано и вече се изпълнява-унищожение на ЕС и господство на САЩ,които предизвикаха този хаос!Господ да ви накаже,дано!!

То още Кадафи, преди да го убият каза - аз спирам бежанците от цяла Африка да нахлуят в Европа. Аз спирах бойци на радикалния ислям да нахлуят в северна Африка и Европа, сега , след мен, вие му мислете ! И беше прав.. за съжаление. Държавите, които спираха миграционния поток от Африка - това бяха Египет, Либия, Тунис - сега са в руини. И пътя на бежанците е отворен.

да си припомним, че синът на един сирийски емигрант ни даде iPhone. Името му е Стив Джобс. But, lest we forget, one of the men who most dramatically impacted human civilization in the last decade was the son of a Syrian who migrated to the U.S. in 1954. Perhaps you've heard of him. His name was Steve Jobs.

какво не ти хареса ? Че някои деца са по кадърни от твоето ли ? Това е истината , Стив е син на сирийски бежанец.

ми то и Джон Атанасов е с български произход. Той пък е предложил идея как да се направи компютър и конструкция. Ако смяташ че Айфона е по велико изобретение спрямо изобретението на Джан Атанасов начи си много как да кажа прост.

Ma мноогуу си тъп бате!!!! Стив Джобс ти го е "ИЗТЪРГУВАЛ, ПРОДАЛ, НАБУТАЛ и т.н.". Той самият не го е създал, а е ограбил труда на други хора! Хайде, че ми се повръща от "тъпанари" като теб!

През 14 век по подобен начин византюгите вкараха в Тракия османските орди, които като видяха зелената, тучна и плодородна Тракия не поискаха повече да се върнат. Същият византийски номер сега се прилага на милозливите и оглупели германци, на които целият свят им вмени во веки-веков вината за Хитлер и нацизма. Сякаш тия западни държави като Англия, Франция и САЩ нямат никакав дял в унижението на Германия през 1919 г. във Версай. Унижиха един велик народ и получиха още една война, под знамето на нацизма и расизма. Питам се защото новите поколения германци трябва да живеят с чувство на вина за миналото отпреди повече от 70 г.? Има нещо сбъркано в Германия!

продължава и след Втората Световна Война. С плана Маршъл и след това към 70 години на миналия век когато започнаха да вкарват турски гастърбайтери. Малко по малко германската кръв бе смесена с турска хихихи. А преди това по естесвен път се опитаха испанци и италианци да влезът в Германия и да заживеят ама те немогат да разредят германската кръв. Планът за успокояване на германците върви в пълна сила от 1945г.

Защо имам чувството,че Меркел нещо не е добре с главата ?Нима не разбира,че с изявената готовност да приема който и да е- създава вече огромна опасност за страната си и за Европа ? Обикновено отговорът е,че за това я натискат американците. Вярно ли е това ?

Ти нима не знаеш, че Политиката на Германия се изготвя в Държавният Департамент на САЩ и Германските правителства я изпълняват! И у нас е така! Премиерът ни забравяше понякога това и изказваше пред медиите свои съображения по някои въпроси. Часове след това се коригираше, след набиване на канчето от господарите му! Напоследък, май, са му забранили да говори публично несъгласувани неща! Вече говори пред медиите много по-малко от първият си мандат!

Прочетох коментарите и научих от какво ви е страх в България: Мангали, негри, хомосексуалисти, араби, руснаци, ИДИЛ, турци, жълти, тъмни, бедни, млади мъже, САЩ, Франция, Великобритания, чужденци...общо взето от всеки, само за комшията нищо не прочетох... От този момент нататък мене ще ме е страх само от едно...тъпи български расити като вас. Добре че се изнесох, обмислям дали да не си изгоря БГ паспортът от срам!

Айде , ако обичаш по-бързо се освободи от българския паспорт , че мен ме е срам тук такива като тебе да ги наричат българи , само защото имат български паспорти !!!

Има ли правила за имиграция в ЕС като цяло и в Шенген в частност? Има! Тогава какво критикувате Унгария, всяка страна, особено от Шенген, трябва да ги спазва. Спомнете си какви изисквания и мониторинг ни налагаха за затягане на границата, ако искаме да сме в този Шенген. А той се оказа един голям балон, с шум и трясък се пръсна. Оказа се, че всеки мургавелец, неидентифициран и без документи, може да си пътува до Германия. Пък и транспорт, храна и квартира трябва да му се осигури. А за европейците от страните извън ЕС, това е немислимо, сякаш за тях само важат тези правила.

А сега товоришчите да кажат кой е прав Орбан или ципуряците?

Няма спор, че Гърция търпи критики и е виновна за много неща, но... за гладните по цял свят, за измислените войни, за дупката в озоновия слой... не се ли увличате?

Брех, Гърция ли разбута близкия изток?

Опааа , гледам немците почнаха да разпределят бежанците в бунгала с нови газови печки , сигурно за да се постоплят ...

То бива глупост, но чак пък толкова. Гърция не е виновна за мигантите, а САЩ, Англия и Франция. Германия не взе участие във военните действи, подготвени от САЩ в Северна Африка, но в момента е пътърпевша заради канцлерката си, която е слугиня на ФАЩ и заради криворазбраната, сантиментална западна толерантност. Както колегата е написал по-долу тази миграция е вграждане на мюсюлмански бойци, джихадисти в Европа, защото децата и жените са много малко, а в състава на мигрантите преобладават мъжете между 18 и 45 г., които би трябвало да останат в собствените си държави и да се борят срущу "побратимите" си от ИД. Прочетете изказванията на Хуари Бумедиен /алжирски президент/ от далечната 1972г. , ако не се лъжа, в ООН и съдете за настъпващите събития.

Грешка. Изказването е през 1974 г. пред асамблеята на ООН. Ето и цитатът: "Недалек тот день, когда миллионы людей покинут южное полушарие и переберутся в северное. Они прибудут не как друзья, а как завоеватели. Их оружием будут дети, лоно наших женщин оружие нашей победы. " (Выступление на ассамблее ООН, 1974)

Тая тъпа немска лелка не разбира ли че къде що има мангал по света се е юрнал към Германия, на границата къса паспорта и лъже че е сириец и веднъж влезе ли не му трябва шестица от тотото, никога никой няма да може да го пипне, само права, никакви задължения и цял живот социални помощи.

Отвратително! Какви бежанци са това. Те не идват от страни -театър на военни действия, а от Турция. Никакви бежанци не са. Преобладаващият дял представлява лица от мъжки пол, в млада възраст, което автоматично поставя въпроса дали не са авангард на ИДИЛ в Европа То бива тъпота на държавно ниво, ама пък чак толкова!!!.

Това ми напомня следния виц: Каква е разликата между камион с въглища и камион с негри? Ами въглищата не може да се разтоварват с вили.. ;)

Гърция в опит да си отмъсти за референдума Охи организира имигрантския хаос в ЕС. Сега е на ход ЕС да си отмъсти на гърците

Сега е време ти Асанчо да си вземеш хапчетата ...Минава 8.00 часа!

Нали меркел ги покани. Много ясно че натам ще се устремят. След фрем немското име Ханс ще изглежа доста странно за всички ,,германци,,

Не бабе, името Ханс просто ще се 'трансформира' в Хасан ..... само малко разместване и една буква повече .....

Хитлер беше от там, нали, а в Германия има негови последователи, които никак не са доволни от действията и... .Меркел не може да нарежда вечно.Не вярвам недоволните да оставят психично болен човек начело на държавата си.

Братя и сестри , носете си новите дрехи ...

А не може ли да спрат да ги избиват, за да спрат да бягат? От къде тръгва и продължава проблема? За малоумни ли ни имате или вие сте такива?

Аз мисля че хамерика ги праща в Германия като отмащение за умиротворяването на Украина!

запиши се след 10 дни във втори клас, защото не си добре с правописа!

Напротив!Една жена е на път да унищожи Европа,ценностите ни,историята ни!Подобно нашествие унищожи Римската Империя.Историята не трябва да бъде забравяна!Защо останалите не затворят границите си?Какво се чака?А веиката китайска стена?Нима не е била издигната с такава цел?

Подобно нашествие унищожи Римската Империя"- жизнена преди това :) а къде е там едната жена?

Ами бори се за ценностите...с едната жена:)

Всъщност римската империя започва да залязва, когато западат нравите. Разврат, изпедерастяване, демократични лигавщини - партийни борби, армията през ден се командва от различни хора и т.н. А дали ще е жена или формален император... когато елита е изгнил... края е един.

Не ме е срам от циганите, които са намесени в камиона на смъртта, а ме е срам повече, че нямаме политици като унгарските, които имат кураж да казват нещата каквито са, без страх, че щял някой цървул, който си заслужава, да се обиди, че не могат отстояват интересите ни и се огъват в кръста раболепно. От това ме е срам най-много. Искам унгарски политици и тук, а не продажници и некадърници

Ами заминавай да товариш в гръчко и ги изсипвай в Авсрия за некой лев...

ЩЕ Я НАПАДНАТ УЖ ЗАРАДИ ИСИС И ХАЙДЕ НА НЯКОЯ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ЩЕ МУ ДОЙДЕ КАТО НОВА ПРИДОБИВКА, ЕЙ ТОВА Е ВСИЧКО

AMERIKA И АНГЛИЯ СА ВИНОВНИ ЗА БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА. ТЕ УБИХА ПОЛК. КАДАФИ,КОЙТО НЕ ДОПУСКАШЕ ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ ИЗВЪН АФРИКА И СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ДОБЪР ЖИВОТ НА ХОРАТА СИ.

Битката е за власт и ресурси. Системата е конусовидна и целта е върха на конуса. Който владее ресурсите и контролира средствата за производство и доставка на стоките, както и масмедиите, транспортните връзки, управлява долната част на конуса... Хората не ги броят... освен като евтина работна ръка или средство за достигане на цели... май така със силно изразена конкуренция в условия на оцеляване и оскъдно целенасочено информиране...

"Свобода, демокрация и прочие ценности" са професионален грим на горното.

Големият чешки политик Вацлав Клаус - за мен най-добрия източно-европейски политик за последните 25 години, допринесъл много за това да направи Чехия най-стабилната и благоденстваща държава от бившия соцлагер, първи е подписал петиция срещу нелегалната имиграция. Жалко, че начело на Германия и Франция сега няма такива политици...

Просто трябва да се патрулира Средиземно море по права линия от турция до испания, да се изгради на всеки 100 метра сензорна система за преминаващи съдове и да се прихващат връщат, а корабчетата потопяват намясто за да се откажат.

Да спрат войните там. Могат. Даже може и ред да има там. Явно не искат. Правят точно каквото могат, от това, което искат.

Ами запиши се доброволец в армията и марш да воюваш срещу ИДИЛ... Аз предпочитам да "воювам" в къщи...

Гърция и Италия са виновни че минават много Пришълци към Европа. Обаче, заедно с тях, ВИНОВНИ за идващите Пришълци са и Франция и Германия, които ДАВАТ помощи на Пришълци. Като спрат всякакви Помощи за хора дошли от Азия, и увеличат срока за получаване на СТАТУТ на 5 години, и тия Пришълци ще се откажат да идват в Европа. Който има пари, да се издържа, няма да дойде в Европа да взривява бомби !!!

аз се надявам да има все осте здрави сили в европа,които да спрат цирка,устроен от техните боклуци.

САЩ и НАТО носят основната вина за бежанската криза в Европа. Това каза лидерът на крайнодясната Австрийска партия на свободата Ханс-Кристиян Щрахе.

Тия не бяха ли върли привърженици на Путин?

Абе защо не си регистрираш ника? Писна ми да се чудя вие ли пишете...

че за миграционния процес стои Русия и основно старото, болно човече от Кремъл. Целта е да се разбие ЕС, но дали ще стигнат силите.

чукундур не позна! Тоз дето ти плаща да спамиш тука некой американски еврейн дърпа конците тъ светна!

Най добре в турция да бъдат товарени на запечатани влакове, за да не наси... всичко по пътя си. И директно в берлин, париж и брюксел.

Двама гранични полицаи, пропускали нелегални имигранти към границата със Сърбия, са били задържани. Те са вземали по 1000 лева за кола, съобщават в. "Телеграф" и "24 Часа". Арестите са били извършени от агенти на "Вътрешна сигурност" към МВР, признали неофициално от "Гранична полиция" пред медиите. Полицаите са действали по сигнал, че колегите им на браздата в района на Драгоман изнудвали чужденците. Двамата гранични полицаи били задържани, след като пуснали във вторник пет коли с по шестима имигранти към границата. Извършени са били обиски в домовете на полицаите, както и в къщи на техни близки, в които били укрити голямо количество пари и валута. - Без коментар

Защо се учудваш? Хората правят пари в мътни води. Как иначе мислиш забогатяха всички от нулата през прехода?

Ако Гърция играеше по правилата на ЕС, досега да са изпукали от глад и мизерия като богатите си съседи.

Не е виновна Гърция. Виновни за всички злини са САЩ и техните европейски послушковци. Безмозъчни същества, не виждат ли, че Европа загива. Е ония зад океана това и чакат. Какво ли не прави лакомията и жаждата за власт.

Я обясни какви точно интереси имат САЩ в случая с преселението на мюсюлмани в Европа. Или по шопски "най-обичам да мразим". И понеже нямама достатъчно акъл да преценявам, мразя Америка, понеже нищо не знам за нея.

Гърция, Унгария и ЕС нямат шанс срещу бежанците ДОКАТО не затракат картечниците. Ако нелегалното минаване на границата не стане толкова недопустимо, колкото беше доскоро - няма шанс. Бразда, ивица, мрежа, табели... Пресечеш ли ги, следва стрелба без предупреждение. Като започнат новини "Днес на гръцката/българската граница бяха застреляни нови 78 нарушители...", емигрантският поток рязко ще намалее. И съм 99% сигурен, че скоро след това ИД ще започне да изчезва от новините и тихомълком ще "се разпусне" (т.е. ще им спрат парите и който правил дюнери, пак ще си припомня занаята).

Трима объркани "хуманисти" цъкнали минус. Същите по най-бързия начин ще тичат при ходжата да се поклонят някой ден. Подли нагаждачи, вярващи си, че са умни.

Направо повервах

Унгарците как си представят гърция да упражнява контрол по границите си, като се има предвид големия брой острови и близостта й с тутция, която съдейства на ИД да изпращат мюсюлмани в ЕС с цел ислямизиране на тупите и триполови западноевропейци?

хаъде баба меркел *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джой Айяд с нови предсказания за 2015!" Чудовищата ще извършват все по големи зверства, и ще се опитат да занесат войната в сърцето на Европа. Убийствата на журналисти и евреи в европейските столици е само началото. Ислямистите ще се опитат да извършат масови атентати в европейски столици, но ще бъдат усоетени. Европейските лидери ще осъзнаят крещящата нужда от действие и заедно с Америка и подкрепа от арабския свят ще влезнат със сухопътни войски в територията на ислямистите, но пак казвам, войната ще продължи с години!"

Да им са честити

Не е виновна Гърция, а едни чичковци които обичат да дават държавно гарантирани кредити.

До края на година ЕС ще се разпадне! Страните от Централна и Източна Европа е по-добре да излизат от този милозлив и оглупял съюз, дето с лека ръка приема всякаква сган!

Лека корекция по дигиталната тангента.: !2,7 и 14.5 са печеливши числа на другарите калхозници Дегтярев-Шпагин и Владимиров. А ако под кал /9/ разбираш Макаров калибърът е 9,2. Проста работа като тест за БГ дипломати; Взема се патрон Парабелум 9мм и при вкарване ОТПРЕД в цевта на пист Макаров куршумът влиза. Обратното обаче не става патрон от 9 мм Макаров не влиза ОТПРЕД в цевта на 9 мм Валт,Берета и т,н. Пък има и шублери за измерване или мастари

Ако питате Америка, естественно че Гърция е виновна. И Германия също, и България, и кривата ракета, и вторият левия крак, но най- много виновен Путин- за къде без него?! Америка? Тя неееее, защо пък тя да е виновна?!

ха ха

Вчера един колега от Сровения с гордост съобщи, че ще се строи първа джамия. Викам му: "Брато, докато се обърнеш и те ще са на всеки метър!"

Гърция въобще не е виновна. Тя трябва да изпълнява Конвенцията за бежанците и да не ги спира, Конвенцията=Правилата на играта е замислена преди да започне Играта и Авторите са знаели какво ще се случи. В БГ я подлиса Мин предс 1998.Сега Германия ще си отбере кой си иска, а останалите ще върне в Бъдещия сентър за емигранти БГ. И ще застави БГ да тегли заем да ги храни, след това като стане гражданска война ще даде заем за оръжие, след това заем за възстановяване , след това заем за музей на някогашната БГ нация. Още когато се строяха стотици ненужни джамии в БГ стана ясно, че те ще бъдат населени. Мин на правосъдието придоби тайно собственост върху казармите на БНА и сега ще ги даде на безанците. Ще станат Местни Конаци и там Простият и глупав БГ ще ходи да проси работа и милостиня от черарапин. Доклад на Далечното задгранично БГ разузнаване с всичко, което сега се случва беше сложен на бюрото на Анти Кирил/Методий и на драга левски лаборантин през 1998. Те се изсмяха и се подиграха и дадоха ход на унищожението на БА заедно с 3/4000 предприятия. Ха сега им потърсете отговорност. Унищожението на войската стана под маската на преминаване към евро интеграция и нато стандарти План 2000, ;2005 -10 ; 2015 докато се стигна до кръглата НУЛА. Сега БГ ще храни чужда армия, ако преди това не бъде изклан от неизвестен извършител с брада.

Естествено ,че Гърция не е виновна ,имат 15000 км граници с островите ,и господ не може да ги опази .Тия реват за 150 км със Сърбия.

+++!! Само едно уточнение, за да си припомним - Министър председател през 1998, т.е. мандат 21.05.1997 - 24.07.2001 г. - Иван Костов.