Коментари - 9500 домакинства ще имат шанс безплатно да получат фотоволтаици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къщурките за гости трябва да се дооборудват.

Безплатен обяд няма. Ще има бумащина, ще има допълнителни екстри без които не може, ще има проблеми с енергоразпределението. С такава държава не искам да танцувам

Какви фотоволтацици ?! Дай на Бай Ганьо дръва и кимур ! Само от това разбра той !

Гледсм дирници, сте ми изтрили менението, че това с апяри хвуршени на вятъра. Бе, никаква ефективност и полза за икономика, освен пе ще направят ощр инфлация. Тези дотации са пълен тк.

Това е нещо като с катализаторите по комините преди няколко години, или нови серии на Кашпировски!

Долу-горе мога и да изброя имената на тия 9500 домакинства,които ще ги получат тия пари,макар и за тях да са джобни,ама пуста лакомия.

Хайде почвай!

Стигат ли за една малка спретнат партийка или са за джоба на Кирето ?

ше получите турски кюмюрокюмбаци.. ббаахаха

Поредната далавера, проблема да няма фотоволтаици по покривите на къщите в България, не е цената им, а процедурите за узаконяването им и включване в мрежата. Разходите да си сложиш фотоволтаици са горе долу като да си сложиш 2-3 климатика. Българите имат пари сами да си купят и монтират фотоволтаици, проблемите им са узаконяването и включването към мрежата. Държавта трябва да помогне за това. А не да радава пари на приближени до властимащите и роднини, да си сложат безплатни фотоволтаици.

с раздаването се говори и за промяна в законодателството! а дано!

Ами вместо да раздават пари, да вземат да променят законадателството. Това ще е достатъчно да се сложат не 9500, а 1 000 000 фотоволтаици. И то без държавата да похарчи и един лев.

Мда и с 10000000 фотоволтаици всички ше стоим на тъмно! Кой ще им направи дублиращи мощности. То не е направено случайно да не може сульо и пульо да си сложи фотоволтаик и да продава на енергото. Явно не знаете колко такива фалираха в Испания.

9500 къщи за гости на наши хора ... че малко им бяха по 400 000 Няма такава .... лоши думи бол ... изберете си някоя Терминал(НО)2