8 г. затвор и 150 000 лева кръвнина за убийството на 11-годишната Никол

Непълнолетният Иван я наръгал, защото не му позволила да я целуне

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор и 150 000 лева кръвнина за убийството на 11-годишната Никол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разговарях с моя позната за случая -има ученик в същото училище! Оказва се че момичето убито от Иван е имало доста свободно поведение. разправяла е истории от срещите си с приятели от фейсбек! На доста от съученичките си е правила насмешливи подигравателни подмятания и забележки. Доста от децата в класа и се стремяли да и подражават. Казва го майка на дете от същият клас със съответното безпокойство за детето си. Не искам да ме разберете непровилно и не защитавам осъденият независимо от твърдението на родителите му дали е виновен. За да се стигне от пъпа на Бургас до мястото на инцидента, където единствен познат е Иван, убийството да стане във входа в който живее .....

Колкото и да си пропаднал не заслужаваш такава смърт. Тове ,че момичето бог да го прости не е било много читаво (можеби), не пречи момчето да е отрепка.

Чакаме те пиле шарено за да ти спукаме гъза от ебан цели 8 години.

Защо 150 хиляди? Защо не 1.5 милиарда! Те 1 лев няма да платят на практика, поне да звучи добре на народа!

Това е българският съд. НЯМА ТАКЪВ. Това е изродена система, която убива България. Липсата на правова държава съсипва всичко.

държавата е НЕправова, защото хората искат така

Нещо не захапах поста ти и какъв извод да направим от него

Защо като такива като този не могат да ги пъхнат доживот в затвора поради жалката ни съдебна система и са хаховци, не ги изпратят в затворената психиатрия без право на излизане. След някоя година този изверг като излезе от затвора може и друго момиченце да наръга.

Лайното пак ше държи 21 сантиметров,ама у.й,цигански,у панделата....

Какви изобщо трябва да са наказанията?! Някой е извършил нещо нередно, осъжда се, изтърпява си наказанието, а после?! После, или се поправя, или отново престъпва закона, повече или по-малко, а съдът го осъжда и отново цикъла... А дали е по-добре такива асоциални типове да са на свобода и да тормозят нормалните хора!? Те в затова няма да се поправят, а ако се поправят и се докаже, тогава да ги пускат!!! Аз не искам да живея и покрай да има непоправили се престъпници и постоянно да се притеснявам за мен или децата си!!! Вярно, че този начин на мислене изисква едно общество с намалена свобода, но с повече сигурност - е имаше едно такова и го премахнахме, че се изроди. Правилното решение изисква и разумни хора в достатъчно количество, но ги няма... Та така, обречени сме да живеем заедно с потенциални или явни престъпници и убийци, и само трябва да се пазим от тях, а на който му писне, да тръгне да си раздава сам правосъдието!!!

Ало, форумния раздавач на правосъдие, ти познаваш ли момчето, че знаеш дали ще се поправи или няма? А по отношение за обществото, където сме го имали някога, знаеш ли, че томовете със съдебна практика по престъпления от онова време са големи като тухли, м?

Ами като не е могъл да кажа нищо пред съда, как тогава са разбрали причината за убийството? Или в ареста са го млатили дакато си "признае"? Апро по, каво стана с 19 годишния циганин - педофил-син на цигански барон от Бургас който също беше арестуван в региона на убийството, за непристойни действия с малолетни момичета?....

Ами то разследването не се провежда в съда. Майтапа настрана, дават му възможност да каже нещо преди обявяване на присъдата, ако иска.

До сега е с "лека умствена изостаналост",а кога излезе от затвора ,ще е с ....ПЪЛНА ТАКАВА ! Поне 11 да му бяха дали,на колкото е била Никол или да бачка в тухларната,докато си изплати тези 150 000 присъдени за "кръвнина",като му се удържат и "режийните" за присъствието му в затвора....Няма ние да го храним я ! За мъкнене на тухли или чукане на камъни , не се изисква някаква "умствена напредналост " ! Това е ЗАКОН ! ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ ! Всичко останало е ПЕРВЕЗИЯ и БЕЗХАБЕРИЕ ! АЛА-БАЛА и ЗАПЛАТКИТЕ НА ЗАКОНОТВОРЦИТЕ И ЗАКОНОПРИЛАГАЩИТЕ ДА СИ ВЪРВЯТ ...С БОНУСИТЕ !

Едно време месаря в нашият квартал го осъдиха на 20г. за това че е крал месо. Той обжалва и го осъдиха на смърт. Сега убийците ги осъждат на 8 г. а крадците изобщо не ги търсят.

Това е толкова тъпа лъжа, че направо е смешна! Осъден на смърт, че крал месо от месарница.

Лъжа ама факт: Продавачка на Плод -зеленчук, благодарение на това че е възстановила "усвоените" пари лежа САМО осем години в Сливенският. А и още нещо, лесно е да кажеш -Лъжа! Едно време така наричаните СУИНГИ с панталони "КЮНЦИ" с дълги коси, с палта ДЖОБЕ отиваха в лагерите дори без следствие и присъди. Справка ЛЕЯ ИВАНОНА (Чико от Порто рико дали въобще си чевал тази песен!?)

Нямам думи................. демек 4 години и навън, да убие следващото дете..........

И този като излезе на 21-22 години ще е провалено човешко същество. Има ли смисъл?

Ако му беше пуснала да я болясва нямаше сега да е така

Пожелавам ти да си на нейно място : )

Най-много ще лежи 4 години , а пари родителите няма да видят и стотинка ! В България Убийството не е наказуемо само в много редки случаи !

КОЙТО ЖАЛИ ПРЕСТЪПНИКА НАКАЗВА ПОСТРАДАЛИЯ....

Това е тактиката на Сорос, ама не само неговата. Не я издавай, че може някой да я схване.

Имал, "Лека,... Умствена Недостатъчност "????? НО,....Убил момичето!! Ами, ако го Опрaскам този, "Hедостатъчният",... с тъпото на брадвата по глупавата тиква,Колко ли ще ме осъдят,....сигурно два пъти повече?? А сега НЕДОСТАТЪЧНИЯТ ИЗРОД ще живее и като излезе пак, Може да убива!! Еба ти Кенефа!!;))

Докато проявяваме МИЛОСТ, към престъпниците ТЕ ще бъдат БЕЗМИЛОСТНИ ,към жертвите?

нищо повече

Деца убиват деца и вече е ежедневие.................................. М да това се получава когато превърнеш една страна в гето. Това се получи последните 30 г.

Ежедневно знаеш ли какво значи? Колко случаи можеш да изброиш? 5? 10? Имаше един дето уби едно момиченце с ритник, без да иска, един цинго, който удави братчед си преди седмица две и този случай. Я кажи още няколко ежедневни случая на дете убито от дете.

това говедо отново ще щъка свободен по улиците, и ще е един от нас. Лежиш половината от присъдата, която и без това е половината от това, което трябва да го осъдят и това е цялото ти наказание. Че няма да плати никому нищо, защото нито може нещо, нито знае нещо - това е ясно от сега.

Кво ши ни пречи?

утре ще срещне и твоето дете и ще рабереш : )

Твърдят, че не е той... А аз не мога да съдя по думи от вестници. Ако е сигурно, че е той, прав си. Но кое ли днес е сигурно, освен, че родителите на горкото момиче са зачернени за цял живот?

Чудя се дали тази кръвнина въобще се плаща?! Присъжда се, но след като лицето излезе от затвора или не работи и не могат да вземат и лев или взема твърде малко пари, за да му удържат! Според мен затвора трябва да важи докато не се изплати кръвнината, но не по-малко от срока на присъдата!!!

Да допълня! Не може ли да работи в затвора, а със заработените пари да изплаща кръвнината! Когато изплати тогава излиза!!!

Нека да посмятаме малко. Има да дава 150 000 лева. Ако дава по 1000 лева всеки месец докато е в затвора, това прави 150 000 / 1 000 = 150 месеца в затвора, което са 150 / 12 = 12.5 години. Издръжката на един затворник месечно (заплати и осигуровки на охраната, ток, вода, отопление, амортизации и СМР на затвора и храна и дрехи на затворника) са НАД 1000 лева. Пита се в задачата - КАКВА ЛЕГИТИМНА работа може да върши един затворник, за да изкарва НЕТО 2000 лева на месец, при положение, че СРЕДНАТА РЗ в страната е ПОД 850 лева (отново НЕТО)?

И откъде ще им ги вземат тези 150 000 лв. Ще работи ли обществено-полезен труд, за да изплати поне част от тази сума заради садистичната си постъпка, или ще го хрантутит и това приматче в затвора?