72% от подкрепилите Карадайъ с вот за Герджиков, 65% от гласувалите за Панов са избрали Радев

Победителят е изгубил 1% от първия тур, които сега са предпочели опонента му, докато 6% от избирателите на победения от първия тур са отишли на балотажа за настоящия президент

Обратно в новината

Коментари - 72% от подкрепилите Карадайъ с вот за Герджиков, 65% от гласувалите за Панов са избрали Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев когато го питаха дали е ваксиниран мълчеше като гъз, със сигурност лъже

Срам за ДБ, тази партия се превърна в притурка на БСП, но всъщност е нещо много по-опасно, защото се маскира като "демократична", срам за България, срам ме е че този човек ще ни е президент цели 5 години! Срам и за Панорама и водещият, който беше много смел с победеният Герджиков, но защо не покани Радев, който никога не е ходил на интервю в Панорама или където и да е да отговаря на неудобни въпроси, "обединителят", който благодари за пореден път само на тези които са гласували за него

Избирателите на Панов излизат 101%.

Га ДПС гласуваха за Радев не ривахте...

Изборите показаха кой кой е , и с кого играе реално Не на герб Не на дпс Не на бсп с нинова

Затвор за герберите и събаряне на джамиите . Това е бъдещето.

ГРОБ са еничарти и мангалити.

Sega vsichki gerberi ot administraciqta trqbva da idat na borsata. Stiga lapane

Нищо лично, но не вярвам на тези анализи.. не мисля, че някой толкова лесно си е променил мнението между двата вота.. по-скоро или са дали грешна информация или са избиратели, които не са гласували първия път..или . ваксинирани , те са непредсказуеми от психологическа гледна точка

Не е изненада, че представителя на ГЕРБ и ДПС изгуби ! Тези две партии са в канализацията ! Радев просто им пусна водата !

След 32г преход, пак ще почваме преход.

Интересно защо дира не е питал гласувалите дали са били ваксинирани.

Та какво викате, ДБ била дясната партия на България, мммм добре. Долни комунистчета, начело с Ицан

Не само лидерите, но и избирателите...

ахахаххаа, време е новото поколение да си изживее катарзиса. Бяха под стъклен похлупак при Баце. Сега като се сблъскат с милата родна комунистическа картинка ще плачат в ъгъла :)

Утре като се събудя ще се чувствам пълноценен европеец , или пък не ? Ебали го !

ДБ каква партия са , някои знае ли ?

Партия са

Коментирах преди че, РАДЕВ ще победи, защо е така ли, защото, за 12г.с много добри възможности, икономически, върхушката не пожела да ги сподели, дано сега населението не е толкова овчи настроено и си отстоява правата.

Те правата вече са ясни: QR код за партийците и останалите на боклука. Виж какво става в Москва и ще ти станат ясни правата. Процента на гласувалите за Радев избиратели е равен на ваксинираните.

Гроб и ДПС - любов до ..... Пръст :)

Доказано ясно и точно от процентите му в изборите,че Герджика е субпродукт на Карадаиъ и на Бойкошенко Борисов.Много медии предварително оповестиха това ,но не вярвах ,че проф.Герджиков се е продал за три сребърника.Юда .

След като вота е анонимен? Некои ще обясни ли?

С мен всичко може.

след 4 години очаквам да са 4та политическа партия

А плужека каза,че турския вот бил почти по равно....Гербераст сър!

30% тласували?!?! Това легитимни избори ли са? Ами останалите 70% къде са? Срам 30% гласували!

Останалите седемдесет% са при осемдесетте процента дебили ( по иво христов ), както и при двете трети антиваксъри и плоскоземни Кю- анони. Това е положението с генофонда и генотипа.

но това не значи че изборите не са легитимни

Не обичат да ги правят на идиоти и е хубаво големите очаквания да отговорят на възможностите, че народната любов е нещо много посредствено.

ГЕРБ - ДПС вечна дружба!

Каишков, лошо!

Само в избирателните списъци!!

Много се ядосаха на насилствената ваксинация и понеже и двете кандидатури са за нея... просто ги игнорираха. Да не забравяме, че покрай ковид ограниченията свалиха Бойко.. голям фактор са