Коментари - 67-годишен плевенчанин загина при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аман от дебили създаващи рискови ситуации по пътищата. За къде бързат? За гробището ли?

Добре, че не е убил момичето, пенсионерът нещастен.. За къде бърза, че да изпреварва на забранено? За гробищата ли? Ето, бързо е стигнал..

Ех, колко отдавна този път трябваше да е с 2 ленти във всяка посока, но няма. Ако беше край София щяха да са го напправили, но нали не е?! Това е единствения път толкова натоварен за тази част който е с по една лента в посока. Ще продължават да умират хора по него.

Вземи го направи тоя път .

Joe69

Ей Дир-ници! Какво е това:"67 годишният, 30 годишната"??? Хайде имайте малко уважение към хората! Съвсем изпростяхте!

Алкотест? Какво ли ще е това?

Сигурно малко се движат и много получават или си заработват. И винаги долитат като лешояди СЛЕД, никога ги няма ПО ВРЕМЕ НА или когато вали.

Бряяя...45 години съм по пътищата и днес ,всеки ден съм зад волана , ама се чудя ,как сме е карали навремето ...без Интернета и без "Дир"-а... който постоянно ни "осведомява"...

Навремето карахме почти сами на пътя , дори да искаш нямаше в кой да се удариш защото липсваше движение. А че си карал без да си информиран за нищо това не значи че не е имало катастрофи , хоризонт тогава не казваше нищо по тоя въпрос. Така че продължавай да се чудиш , с ограниченият си мозък явно не може да проумееш доста неща.

Това за "липсата на движение" говори само за някои твои "липси". Затова пишеш глупости.

Не му обръщай внимание ...келеме е...Де да знае,като не е било родено тогава. Лятото,в началото на 80-те...юли-август,като тръгна от Бургас посока Пловдив или София.... докато не стигна Петолъчката или Сливен се пълзеше в плътна колона с по 30-40 ,че тогава и камионите не спираха,а бяха едни дето едва пълзяха...А що чужденци имаше ... чехи,ГДР-ейци,поляци, унгарци и всичките на коли ,а всяка втора-трета я с ремарке,я с каравана... А тоя е карал "сам на пътя" защото не е виждал асфалт ...по поляните между селата...