362 нови случая на COVID за денонощие, 100 души са били хоспитализирани

11 са жертвите на коронавируса за последните 24 часа, всички са били неваксинирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами при комунизма всички бяха ваксинирани и социалистически здрави, значи соц. ваксината - най добрата ваксина

Братя и сестри Българи, дойде ли наново ковид терора през есента - всички ние трябва да се противопоставим, чрез гражданско неподчинение. Без парцали по лицата, без затваряне по домовете, без забрани за посещения на заведения и мероприятия.

Чудех се какво ми липсва днес пък то било за ковида дето го няма от 3 месеца,но тия с портала не се отказват.

1024 спортиста припаднали със сърдечни удари и тежки заболявания. 666 починалите спортиста след началото на принудителното ковид19 ваксиниранев спорта. https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ На сайта са дадени новините с имената и диагнозите за всеки пострадал спортист.

То защото гаранция вакцинираните ги водят починали от нещо друго или невакцинирани, ако не е така, тогава защо на сайта не напишат поне какви са условията да се водиш невакцан примерно да пишат - вакцан се води човек с поставени една доза янсен или две дози от другите , ама до 9 месеца примерно или с бустер, защото пише само вакцан се води такъв със завършен курс, който е 12 месеца за България и 9 месеца за ЕС, в някои страни даже е 6-7 месеца след втора доза, като италия и гърция, ние откъде да знаем какво се има предвид под завършен курс 6-7 - 8 или 12 месеца ??!

Дирчовците са слуги, каквото им кажат, това пишат.

Третия ми бустер изтече преди 1 месец. Сега се водя неваксиниран. Медицина, майна, в 2022.

Около 2000 нови случая има на седмица. "През последните 24 часа са хоспитализирани 100 заразени, а са излекувани 6252". Тоест всички нови случая за три седмици (21 дена, карантината е 10 дена) са се излекували в един ден!

Леле ужас и всички НЕВАКСИНИРАНИ, подчертано. Да се знае. Да не се обърка някой. Директиви. Няма как.

5 април 2022 Припомняме, че във вторник данните принципно са по-големи, спрямо понеделник, защото в тях влиза информацията от уикенда, която е обработена в първия ден на седмицата.

Много лъжете измамници! Стъкмистиката да върви!