Коментари - 3440 са новозаразените с COVID-19 за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“ German state allows ALL businesses to ban unvaxxed customers – even for groceries & other essentials” Да ви е ясно, че веднъж опитали от фашизма няма да спрат. Господа и дами ваксинирани, обръщам се към вас - не участвайте в това. Не бъдете част от проблема.

Когато светът тръгва нагоре ние почваме да копаеме.Честито затваряне.

лъжи по събахлем

80% неваксинирани. Болниците пълни.... ДЪРЖАВАТА ЗАТВОРЕНА Благодаря ви малоумни антиваксъри

10% от влезлите в болница е пак толкова от починалите са били ваксинирани. Това при положение че ваксинирани са под 20% от населението! Ами не се получава добра успеваемост на ваксината. Тогава защо ваксинираните да имат привилегии?

Да ви напомня, че преди 90 години така се е постъпвало с евреите в началото. Сегрегация, отказ от права и нататък знаете.

и защо други държави нямат този проблем.... Хмммм хубави въпроси на които съм сигурен че няма да отговориш

Как да нямат проблем? Я виж коментара ми отдолу - в Германия безпроблемно ли ти изглежда, че се стига до ексцесии?

Уважаеми Г-н.Без паника.Оставете хората да преценят сами какво е добро за тях и техните близки.Всякакви фалшиви коментари относно качеството на ваксината и техните ползи оставете на компетентните хора.Гледайте официалните факти за заболеваемостта и смъртността между държави с висок процент на ваксинирани и такива с нисък и просто замълчете.

да прочетем "новината".

Поднасям информация дето не ви отърва, а? Боклуци платени.

Английския текст в гугъл и ще ти излезе. Линковете тука нямат дълъг живот.

генерира неравенство и омраза в огромната маса "материял", тоест хора генериращи благата и носещи основните задължения но нямащи достъп до благата. Която някак си следва да бъде канализирана и съответно ролята на гръмоотвод за нея все на някой ще се падне

Неваксинираните ударно намаляват!

Именно официални факти ти споделям, бре промит мозък. Чети.

Ммм, вече не ти стига ГЕРБ, разширяваш омразата и към Германия, галош прост! Ето твоя кумир Радев ни управлява, що не изчезна ковида? Пак ще те затворят, да си знаеш!

А пък в 84 милионна Германия вчера починали 82. Под ЕДИН на МИЛИОН жители. Така се управлава пандемия, когато има държава.

Да благодарим подобаващо на селския идиот Мунчо!

А дали 10% от ваксинираните са фалшиви? Много удобно. Както удобно забравихте за Израел и Масачузетс където 8б% от заболелите бяха ваксинирани.

преди ваксините. България с или без ваксини винаги води класацията по смъртност сред масовото население. Като изключим локалните пикове в старческите домове в Италия и Испания. Тук населението е хем застаряващо (6-ти по процент застаряващо население) хем неподатливо на никаква дисциплина. Вижте смъртността в Япония с най-старото, тоест уязвимо население преди да излезе ваксината

една добра новина

Лесно спираш да си евреин в случая. Много по трудно се спира пушенето, но и там доста спряха в резултат на "фашизма".

Яко ще се мре!

А твоите дружки комунистите направо взривяваха църквите! Там право на избор нямаше!

Всъщност ще видиш, че ако го приемем за нормално няма да е лесно хич. Това ще е едно от малкото изисквания да си ариец - веднъж започнали ще продължат да се трупат. История, момче, история.

И какво му е на девет милионен Израел? Вчера има само двама починали и общо 7 976 за цялата пандемия. А ние имаме общо 22 188 и за вчера 86. Та какво му е на Израел?

Нали ваксинираните не умираха? Откъде тези 9%%

Я да видим кой "тарикат" е с фалшив сертификат! И бог да го прости!

За вас РТ ли е жълт сайт? Или ако го няма в блица не е вярно, а?

А за фалшиви сертификати чувал ли си, а?

Дори и в един момент да му дайде акъла на тариката и да иска да се ваксинира, няма да може, понеже системата го отчита като вече ваксиниран. Ще трябва да си плаща на Мафията за ваксини на черно. Парапитеци Сър.

То няма лошо да се изчисти генофонда, но кой ше работи?

493 от 3440 разболели се са ваксинирани 679 от 3440 произволни са ваксинирани 493+232 от 3440+232 е реалният процент ваксинирани, т.е. 232 души не са се заразили благодарение на ваксината ---- 68 от 740 хоспитализирани са ваксинирани 146 от 740 произволни са ваксинирани 68+97 от 740+97 е реалният процент ваксинирани, т.е. 97 души не са влезли в болница благодарение на ваксината ---- 7 от 86 починали са ваксинирани 16 от 86 произволни са ваксинирани 7+12 от 86+12 е реалният процент ваксинирани, т.е. 12 души са живи благодарение на ваксината ---- Ако ваксините не помагаха, първите два реда щяха да съвпадат. Третият ред показва реалния ефект от ваксините. Ваксините спасяват живот.

а ти продължаваш да си мислиш че всичко е измама. ХАХАХАХАХАХА

Новата опорка : Всеки умрял ваксиниран, сертификата му бил фалшив.

Все повече и повече машини работят. От няколко години тече дискусия за значително вдигане данъците на фирми използващи роботи, за да има средства да се изплащат социални на безработните.

Всеки ден умират над 80 човека. Това очевидно за един президент и министърът му са жертви по време на война. Но като не се посочва враг, теззи жертви не може да се оправдаят по никакъв начин. До тук жертвите по брой минаха тези от бойните действия от Втората световна война. Не може да се бездейства така.

това е фалт. Съдейки по останалите ваксинирани страни.

Понеже 3 милиарда ваксинирани не умряха след шест месеца нито след една година ще умрат след десет години. Числата са недвусмислени пък вие както искате.

Слушай, вземи малко се поспри с тва ежедневно проявление на липса на мисъл, математически познания и лоша преценка спрямо знанията и възможностите на останалите. Нивото ти е под това на сервитьорка с тия сметки.

Около 3 години и 100 хиляди и повече починали докато придобием групов имунитет.

То генофонда от гетата го изкара без карантини и ваксини и ударно се увеличава, така че не знам кво ще чистите. Ама пишете си простотиите, то си е за вас в крайна смета - от панелката в люлин до кутийката в кръстова вада - житейския път на платения трол…

Мунчо и Кацата ще ни затрият!

Ти вярваш ли че са починали само 86 българи, при положение, че болниците са препълнени? Това си е обикновена червена манипулация, за да подтискат напрежението преди изборите. А който не вярва, да отиде да види комина на крематориума, който не спира да пуши по цял ден.

"Факт" - без доказателства :)

Баба ми е виновна че грам мерки няма!

Но тия дето ги спускат тези опорки няма да доживеят да видят!

Нещо си се объркал - държавен сайт с високи стандарти за журналистика и признат основен новинарски конкурент на всички големи медийни групи. До момента пропаганден го наричат само конкурентите му, но не и правителствата. В това число и тези в чиито държави се излъчва съдържание на собствения им език подготвено локално като САЩ и ГЕрмания.

а вие не се ваксинирате..... защо това е проблем на РАДЕВ???

95% от починалите и приетите в болница са неваксинирани. Хайде Сега започвай с великите изчисления за да ми докажеш че 95% е повече от 5%. Сигурно ще успееш. Ама няма кой да ти повярва.