Коментари - 2803 новозаразени с коронавирус за ден срещу 2890 отървали се от него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така както си преобърнахте най накрая езика че са починали ''от'' със ""С"" вирусна инфекция така се напънете и кажете колко от оздравелите са реално лекувани и колко са били само карантинирани.. От ''много доброто'' лечение по някакви ''протоколи'' смъртните случаи набъбвт ама ония от щаба продължават да се пъчат с менторите си колко ''много са направили'' да ни опазят...

Интензивните отделения при нас са нещо като приемна на Свети Петър с еднопосочен изход към предверието за рая или ада! Чували ли сте,някой да е умрял от ковид в къщи - всички са умрели в болница.Затова при влизане в болница подписвате информирано съгласие - за умиране там!

Sm3hurk0

Мисирките к'во Ше кажат ? Искам да ме стряскат и к"ат си пусна телевизора да да се надървям от страх... и от мигрантски вълни ..... .. мигрантите свършиха ли.. ? Я претоплете някоя манджа....

А стига бе,много малко коментари за ковида днес!

От няколко дни е така. Изборите минаха, пък и от дир-а смениха кепчата, заради което на ботовете им трябва период за адаптация.

пръцвителство, жонглиращо със разни числа

goose

Първиите преболедували вече нямат имунитет, ние още блокираме какво ли не с идеята за плавно натоварвне на здравната система докато народа придобие имунитет ... Само аз ли виждам нонсенс-а в горното? И до кога ще се крием?

Сега остава и да вземеш да се аргументираш с някакви данни от сериозен източник. Понеже иначе са теории на квартален разбирач след две ракии.

Какво са ти блокирали пък на теб? Видели сте затваряне, блокиране, локдауниране! Я се огледайте наоколо и по света какво става. У нас е разграден двор, ама вие продължавате да си мрънкате, стадо нещастни мрънкачи!

Не правете тестове, безполезно е и само си давате парите!

не го слушайте тоа. той е гей

Ето ги новинитеее... Голямото умиране предстои. Таймера за следващата вълна вече цъка въпреки че тази още далеч не е приключила. А като гледам най-вече някакви откачени антиваксъри се вълнуват. Очевидно сме нация самоубиец. Ако не сме вече умрели като нация...

че си тъп...

Крайно време е да се открие и една графа-Умрели от ваксина !

Двуседмична смъртност сред 1 000 000 неваксинираните без ковид : 600 Двуседмична смъртност сред 1 000 000 ваксинираните без ковид : 601 Ако всички умрели "С" ваксина ги сложиш в графата умрели "ОТ" ваксина, получаваш 99,8% грешка. Двуседмична смъртност сред 1 000 000 неваксинирани, но с ковид: 20 000 Ако всички умрели "С" ковид ги сложиш в графата "ОТ" ковид, получаваш 3% грешка.

нищо не разбрах....

3евзек

Все пак не е по силите на всеки.

А умрели от невежество кога?

Медицинската сестра,която почина от ваксината и тя ли е писана,че е умряла от ковид ?

Имала е много придружаващи заболявания.

не разбра ли, че е починала заради тежките си заболявания.

Ваксиниралите се са изложени на двоен риск: Първо от ваксината,второ от Ковид 19. Неваксиниралите се поне само от ковид.

Това според най-новите ти изследвания в мазето ли е?

Невероятна логика.

Независимо, дали харесваме Слави или Бойко или щаба или Мангъров. Можехме да сме затворени като кучета, както във Франция и Канада - по-зле щеше да е!

И 136 починали!!! Това за мене е важната информация! Защото повечето други няма и да разберат, че имат корона вирус, но много от тези, които не са разбрали преди 2 седмици са заразили някой, който днес вече не е сред живите!

да живееш вечно в страх, че някой ще заразиш и някой ще те зарази. Този страх няма да мине, дори и 100% от хората да се изваксинират.

нормалните хора се притесняват че могат да заразят и да убият някого, това се нарича човещина... егоистичните чалгари като теб са готови да минат през трупове...

Такъв идиот! Написали му 136 починали и това е чистата монета! Елементарното мислене на голяма част от световното население ни доведе до това положение.