Коментари - 2370 са новозаразените с Covid-19, но броят на болните в реанимация не намалява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете ли? Мрете ли? Нека! Нека! Колкото по-бързо, толкова по-добре!

МНого странно. Новите случаи намаляват, смъртните и активните случаи - също. Що така, в интензивните, броя нещо не намалява?!! Хм!

Я! Васко пе....са :)

100 НОВОЗАРАЗЕНИ-1500 В БОЛНИЦА!

Ти не си наред с главата!!!!

Ме навивам никого за нищо! Но ми е мъчно за хората около мен, които не се ваксинираха и починаха. А най-вече за близките им. Всичко това можеше да бъде спестено. Ето още по темата: " ваксина не може да възпрепятства разпространението на респираторен вирус, а усложненията от него и най-вече смъртността. Пример от страна с висока ваксинация - Великобритания. Денят, в който, в България починаха 214 души, от поданиците на леля Бети си отидоха само 164-ма. 6 927 000 (2020 г.) срещу 67 220 000 души (2020 г.). Сравнете и натискът върху здравните системи на двете страни" Взето от нета

Пак се почна. Да се дойдем на думата, както се казва.

НАмаляването в интензивните става само по един начин - десет дни издевателства с маркуча и вливане на Менделеева таблица, после 9 от всек идесет излизат с краката напред, а последния със спринт се изнася с обещанието повече никога да не си причини българска реанимация.

Слабо сме набоцкани и затова не можем да постигнем германския и австрийския стандарт.

Пак дира заработва надника!!! Сводката за сезонният грип....браво!! Достойни последователи на Австрия...

Къш бе трол. Откъде ви кооат бе?

Как са германците минаха ли сто хиляди за ден?

Броят на хоспитализираните не намалява защото лъжат за броя на заразените. Както лъжат за всичко в тази държава. Пазете се сами, защото няма кой друг да ви опази.

май колкото повече се ваксинират толкова повече се разболяват; преди година по това време нямаше ваксинирани и болните бяха почти два пъти по-малко (справка дирника) май има нещо гнило с тая ваксина... тя просто не работи срещу вируса ами направо за него

На една моя роднина, не в тежко състояние, без допълнителен кислород, ѝ предложиха да влезе в интензивното, под предлог, че там щели да ѝ обърнат повече внимание. Съгласила се и съжаляваше.

Пикаем ви на заглавието! Нагледахме се покрай тоя Ковид на "журналистическа логика", или "как да отразим една новина по възможно най-негативния начин, при това - без да нарушим страшно много законите на логиката и на истината"... Нещо като: Надбягвали се президентите на САЩ и Русия (само двамата). Американецът победил. Руските медии отразили новината по следния начин: "Нашият президент финишира втори, а американският - предпоследен!"... И при вас така, само че в негативен смисъл...

проваксърите, като започнат да Ви дупчат и тровят на всеки 6, че и на 3 месеца, защото Ви се е скапала имунната система. На мен ми е мъчно за ваксърите, които са починали. Няма гаранция, че нямаше да изкарат вируса без ваксина и да са живи. Ама все си е друго сам да си го направиш.

стига агитация за генна терапия на здрави хора

В Немция в момента имат два пъти повече заразени, от максимума през Декември миналата година. И от два дни не са публикували данни. "Ваксините" "работят".

Е ЕС, вече сериозно обсъждат, да изтича сертификата, не след година, а след 9 месеца. Другото е, че във все повече страни, ако ваксиниран се зарази, сертификата му автоматично пада на 6 месеца...

Станахте банални с тези стъкмистики. Да пръдне човек и се диагностира, че е от ковид. Бих влязъл в отделение с най-тежките случаи на вируса, защото зная от среща с него, че изобщо не е страшен. Страшно е невежеството, страшна е паниката която създавате и плашите хората.

ваксинирането по време на епидемия/пандемия е възможно най-неразумната стратегия, понеже дава възможност на вируса да мутира и да се приспособи към всякаква ваксина. Това е забелязано още през 60-те години на 20-и век, покрай една болест с висок процент смъртност по домашните/промишлено отглежданите кокошки - докато преди ваксината процентът смъртност бил 60% при неваксинираните кокошки, след ваксинирането, тя станала 60% при ваксинираните и 100% при неваксинираните! Само че при ковида имаме 20% вирус и 80% политика и "бизнес"... Жална ти майка, човечество... Особено с такива лумпени начело!

Това става ясно на все повече хора и у нас и по света. Властите обаче, напук на всякаква логика стават все по-големи гьонсурати и все повече затягат.

"Интересът клати феса!" - още от време оно...

Колко много заразени/умрели, пък военните камиони с черните чували още не са тръгнали по улиците... :)

По-опасен от СПИН-а, по-страшен от рака Сега за сега Си остава простака!

Абсолютно вярно - миналия декември имаха по 20000 заразени на ден, сега имат по 70000. Само ми е интересно защо премълчаваш, че през миналия декември при 20000 заразени на ден имаха по 1000 умрели на ден, а сега при 70000 имат по 300 умрели на ден? Така че, да - ваксините работят!

Вчера близо 20 процента от постъпилите в болница са били ваксинирани. Нали ваксините пазеха от тежко протичане?

Нищо не премълчавам, вирусът убива за 21 дни средно. Ще видим какво е положението след три седмици.

Вече много доктори си дъвчат дипломите...

са повече заразените? И как заразените/болните са станали по-безсмъртни. Нещо логика?

За какво се бори те, дори 100 процента да се ваксинират след това няма да изчезне ковида. Ще почнете да обвиняват тези само с 2 дози, че са антиваксъри и ви заразяват. Затова да го духате.

Абе все си мисля, че ако сме честни заглавието би трябвало да е : “Намалява броя на заразените и хоспитализираните с коронавирусна инфекция, НО расте процентът на ваксинираните сред притетите за болнично лечение и починалите с ковид.”

Са виновни за високата смъртност.Директорите на болниците с фантастични за България заплати,а и малки останали доктори с евтини лекарства не могът да лдкуват.А бедните умират,а богатите се спасяват вфъв Вма.

обаче причинта винаги ще е в децата, в младежите, в културата, в извънземните, и никога в скапаните абсолютно неработещи неработещи експериментални препарати...

Очевидно не им дреме - малкото дето практикуват класическа медицина като Мамгъров и Сардовски са низвергнати.

така да лъжем ( да не се лъжем, политиците са час от населението)?

Добро утро, дебилчета-антиваксърчета!

Това в момента се случва в Гибралтар.

На всички,които не са ваксинирани! Хубав петък

Васксата те прави свободен и безсмъртен

защото сме бедни, студено ни е и храната, която продават престъпниците за космически пари, е отровна.

а заразените/умрелите - двойно повече от миналата година! Парадокс или успешна бизнес/политическа схема?

НОВОПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ - 83.91% от тях не са ваксинирани 79.83% ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА ДЕНЯ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ Все по лоши са ви цифрите и все по гневни ставате :)

Докато мърдашш и цвъкаш...

НОВОПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ - 83.91% от тях не са ваксинирани 79.83% ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА ДЕНЯ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ Май ако почнат да броя и заболелите след 1-ва игла е ясно че ефикасноста ще е негативна - повече заболели ваксинирани от неваксинирани спрямо ваксинационното покритие на населението.

До колкото стана ясно, в статистикатаза към неимунизираните включват и хората с една ваксина, защото те са толкова незащитени, колкото и невакксинираните. От друга страна при имунизирането по време на епидемия е важно да се знае дали ваксиниращият се не е в инкубационен период, тоест вече заразен но още безсимптомен. Защото в тези случаи заболяването може да протече по-тежко. Това лесно може да се избегне ако преди имунизация се направи антигенен тест.

Видя се, че ваксините не помагат. Заливат ни нови и нови вълни на вируса. Подготвят ни и лекарство с което най-вероятно ще се спаси кожа, така че ваксинираните да не се отчайват след краха с имунизацията.

защо не се радваш за мен, примерно? Аз не се ваксинирах и не починах... Или, викаш - моето е грешка?

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 2027 човека. От тях до 70г. са 37%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5,5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?