Коментари - 2370 са новозаразените с Covid-19, но броят на болните в реанимация не намалява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През последното денонощие са били установени 2370 нови случаи на зараза с коронавирус, като при 79,83 процента от тях хората не са били ваксинирани, показват данните от Единния информационен портал. За денонощието са били направени 30 737 тестове. Активните случаи са 105 178, излекуваните - 3008, а новопостъпилите в болница - 609, като 83,91 процента от тях не са били имунизирани. За денонощието са починали 113 души, като 89,38 на сто от тях са били неваксинирани. Статистиката не е в полза на ваксините!

Напоследък много здрави спортисти получиха сърдечни атаки. Един от хората - най-големия пропагандатор - беше (казвам беше, защото почина от Ковид 19 доц. Ангел Кунчев. Ваксъри, тоя човек е изкопал много гробове на хора от народа, чрез пропагандата, която водеше по много от каналите на телевизиите - не излизаше от студията да ни обяснява как ще измрем и колко е важно да се набодем с бъркоча !!, но който гроб копае другиму - сам пада в него - народа го е казал !! Интересното обаче е, че нито един ДЪРЖАВЕН ПОЛИТИК не попадна в капана на вируса?! Сещате се защо - нали ?! 3/4 от медиците също не искат да си слагат истински ваксини ? Защо, бе дами и господа ваксъри ?! Ето защо онзи, мразения - д-р Мангъров - отговори на въпроса на журналист, "ще си сложи ли ваксина" и той отговори "че само ако му сложат пистолет до главата" !! Изключително прав излезе...

Чудно какво ще кажеш в понеделник като Кунчев се появи жив и здрав?

Ще кажа, че моята информация е взета лично от тази медия преди известно време, даже дадоха и датата на смъртта - 08.11.21-ва !! Бяха замесени и думи на г-н Тикваров - С ЕДНА ДУМА СЪТВОРЕН БЕШЕ ЕДИН ТЕХЕН ЦИРК, НО ЧЕ Е БИЛ МНОГО БОЛЕН И НЕ СИ Е ЛЕЖАЛ СПОКОЙНО, СПОКОЙНО В ЛЕГЛОТО - ТОВА Е ФАКТ !! НО БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ ТОВА ЕДИН ДЕН - МОЖЕ И СКОРО ДА Е - ТОВА ЩЕ СТАНЕ РЕАЛНОСТ (ЗНАЕТЕ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ?)

Започна да се наблюдава една тенденция сред новозаразените на намаляване на процента на хотата, които не са ваксинирани.

Терористите,ОТКАЗВАТ ДА ОТГОВОРЯТ,А “МИСИРКИТЕ”,ДА ГИ ПИТАТ!: НА КАКВО ОСНОВАНИЕ,ВТОРА ГОДИНА ИМА ВЪВЕДЕНО-ИЗВЪНРЕДНО ИЗВРАЩЕНИЕ? Как така заради2-3 хиляди-“ПОЗИТИВНИ КЛЕЧКИ”,НЕРАЗЛИЧАВАЩИ-46 РАЗЛИЧНИ ВИРУСА,90%-БЕЗСИМПТОМНО БОЛНИ,600-700 души С КУП ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И,ИЛИ ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ,ВИРУСНА(И) ИНФЕКЦИЯ С-99.8%-ПРЕЖИВЯЕМОСТ-ПРОДЪЛЖАВА НЕЗАКОННОТО,ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО-ИЗВРАЩЕНИЕ? АКО СЕ АБСТРАХИРАМЕ ОТ МЕДИЙНАТА ИСТЕРИЯ(ПЛАТЕНА ОТ ТЪРГОВЦИТЕ НА КЛЕЧКИ)- В НИТО ЕДИН МОМЕНТ,НЕ Е ИМАЛО ОСНОВАНИЕ ЗА-ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ В -КАЗИЧЕНЕ,КАМО ЛИ ЗА ТОВА-ИЗВРАЩЕНИЕ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! ДА УМРАТ В МЪКИ,ДА СЕ ПЪРЖАТ В АДА!!!

Ся, отдавна говоря едно и също - това е епидемия на възрастните. Ако има локдаун, той трябва да е за хората над 60 год. възраст и тези, които имат тежки странични заболявания. Трябва да се създаде организация такива хора да биват обслужвани от общински служители /пазаруване, плащане на сметки, снабдяване с лекарства и т.н./, дори ако е необходимо наемане на хора на временен трудов договор. Така хем леко вдигаме заетостта, хем спасяваме възрастните хора. А всички останали трябава да си работят. Да бачкат, да изкарват пари, да пазаруват, да плащат данъци. Това е! Не е есложно, но трябва воля, за да се направи.

Как не го проумяхте това бе ..те си пускат вирусите, те си пускат инжекции, и двете ви редуцират с прилична добре приемерена скорост....няма деца, няма възрастни - всички ги инжектирват/ убиват вече насила....

ако не излезем на масов протест тази измислена гадост наречена ковид с фалшиви статистики и разни експериминтални вещества под названието ваксини които нямат нищо общо с предпазване от този изкуствен вирус нямада престане смърт за бялата мафия

Ами, протест няма да има. Овцете вече свикнаха. Даже им е добре - малките се кефят "на онлайна", по-големите - се кефят, че "си работят от вкъщи". Останалите - не им пукало, ча им искат "зелен сертификат", щото те по заведения не ходели. И те така. А тия, дето това ни пречи вече сме дърти за протести... Младото поколение е загубено. Масово са неграмотни, не се интрерсуват от абсолютно нищо. На него у дай фейсбука, инстаграма и тиктока и край. С това приключва всичко, от което се интересува. Ех, не ми се мисли какво щеше да им се случи на политиците, ако бяха посмели да направят тая простотия през 90-те.... но пък тогава дори нямаше и да им мине през акъла подобна глупост.

В Холандия излязоха, във Франция излязоха, в Гърция излязоха,в Австралия излязоха, някъде пропуснах ли? Е, какво стана , успяха ли? Папагалчета,знам че е мъка да се отърсите от соросоидната пропаганда, но не става с протести, те точно за това са измислени - реквизитен пистолет в ръцете на недоволните, само гърмят , но са безопасни.

Защото протест не се прави така, както го правят. Протест се прави с погром на ДЪРЖАВНИ учееждения и с побой над онези, ЗАРАДИ КОИТО е такова положението. Протест не е да излезеш да викаш... протест е да излезеш, и да потрошиш парламента, парламентарни коли и т.н. Абе, в ютуб има достатъчно клипове от 1997-ма. Ето така се прави. Само че сега нямат топки за такова нещо.

Навсякъде протестират вече ... НИК й не може насила да ти инжектира отрови,за да те убие пред очите на семейството и приятелите ти като осъден смърт престъпник...

Когато бъде подпален пак парламента, всичката сган да се е барикадирала вътре, да се посере от страх... както 1997-ма. Да има няколко пребити ковидара, които постоянно повтарят "ваксината е свобода".... Когато има няколко обесени ковидада - ето това е протест. Няма такова нещо като "мирен протест". Аз на това му викам сеир. Няма такова нещо като протест, в който се хвърлят яйца и домати. Протест ще е, ако са камъни и гранати. Мирен протест???? Неее, няма такова нещо. Мирния протест е подигравка.

"Навсякъде протестират вече ... НИК й не може насила да ти инжектира отрови,за да те убие пред очите на семейството и приятелите ти като осъден смърт престъпник..." Миналата седмица имаше протест и в Брюксел. Но за това не се споменава никъде... и като качих клип в ютуб, познай колко време изкара :)

Аз трябва да ходя на работа и да си гледам децата. Връщам се у дома изморена. Отиди да протестираш от мое име ако обичаш.

Ето това е точен пример за ОВЦА. Ми няма да хориш на работа бееееее, ще отидеш да протестираш. 1997-ма мислиш ли, че някой е ходил на работа като подпалихме парламента, и упавляващите ги беше страх да се покажат навън месеци????

Аз трябва да храня децата ми. Ако се държиш така, не искам да ходя на протестите ти! Не искам да поддържам хора които се държат лошо като тебе. То едни лоши ще махнем за да сложим други лоши като тебе на тяхно място - от трънка на глог! Ходи сам да протестираш, без моята благословия!

Овцо, овцо…. Добре, че не са били дедите ни като тебе. Щото ако бяха - сега щяхме да сме с фесове и фереджета. Седи си в кошарката, и се дръж добре с овчарите си!!!!

Мен ми е много интересно как антиваксърите "доктори" тука, като институция, не искат да се идентифицират. Сигурно е защото не искат да бъдат намирани от народът и органите на реда ако нещо се обърка.

Дай си номера на сертификата за ваксинацията ти бе, маймуно, най- малкото щот заплашваш тука системно хората , дето не искали да се инжектират с не знам кво си, дошло от без нам къде си...Ама нямат такъв номер, нито сертификат, нито си се инжектирал....И не заплашвай тука никой с органите на реда, щото точно те пуснаха отворено писмо , че не желаят да се инжектират , нито да ги принуждават с уволнения да го направят....

Чакай малко! Защо като професионален представител на вашата медицинска институция ме обиждаш? Не съм заслужил това отношение с нищо! Като гражданин на тази страна съм в пълното си право да питам организирани институции като вашата за такава информация. Вие сте видимо институция и трябва законно да се идентифицирате за да давате медицински съвети публично и видимо вие давате такива. Защо въобще трябва да спорим тези неща след като сте запознати със закона и видимо настоявате той да се спазва? Най-сетне ще ме открехнеш ли кои сте за да знам кой да държим пред съд ако нещата които административно налагате и чията истинност гарантирате са правилни и че трябва да се следват са грешни? Можете ли да поемете тази отговорност въобще?

Дай си номера на сертификата за ваксинацията ти бе, маймуно, най- малкото щот заплашваш тука системно хората , дето не искали да се инжектират с не знам кво си, дошло от не знам къде си...Ама нямаШ такъв номер, нито сертификат, нито си се инжектирал....И не заплашвай тука никой с "органите на реда", щото точно те пуснаха отворено писмо , че не желаят да се инжектират , нито да ги принуждават с уволнения да го направят....

Честит ви нов главен инспектор, Кунчев вече официално не заема тая длъжност :)

Няма ли поне да кажат какво е станало с този човек? Може да ме дразнеше много, ама... все пак заслужава да кажат истината какво стана с него? Кое го премахна - третата доза, или ковида въпреки двете дози?

Ами ако имаха поне малко акъл, нямаше да го крият изобщо от самото начало. После "ама защо вярвате в конспирации" - а де, защо? Дали пък не е заради такива премълчавания?

Кво очаквате от убийци и лъжци...Тия новите кириловци и Асеновци на "промяната" много добре знаят кво му се случило, ама още през да са заели постовете почнаха да ви мамят и те ... Трифоновци и корнела и те знаят какво е станала с Кунчев и траят и ви лъжат да се инжрктирате ..

в Япония пък са възникнали толкова много мутации на Делта варианта, че накрая вирусът почнал да се самоунищожава

"2370 са новозаразените с Covid-19, но броят на болните в реанимация не намалява" Как точно ще намелее, след като ако намалее - няма да има "първа линия" и няма да има по 1000 лева към заплатката? Както и по няколко хиляди на болен от здравната каса????

Няма да има и тлъсти патеки, които на всичкото отгоре са лесни случаи и дори някой да почине, казват кошит и повече въпроси няма

Така е. Всичко е пари. Фарма мафията в момента парите ги пеачата - буквално. И странно или не - всички одобрени от СЗО ваксини са.... ами американски. Защо бе? Файзер, модерна, джонсън, янсен... все хамерикански. Всички са работели на загуба до края на 2019-а, след това - вземи тия милиарди. Ама нека. Те овцете слушкат. Овчарите си ги доят и стрижат, ама то това е за тяхно добро. И ги затварят в кошарките - пак за тяхно добро. Що ковида е само в Европа, и в подвластните на САЩ страни извън Европа/япония, австралия и т.н./???? Що "учените" се чудят как можело в Африка да нямало ковид? Що няма ковид в Беларус??? /и не, не ми говорете за Русия.../ Що няма ковид в Англия??? Вече не са в ЕС, и ковида им изчезна, а? Що в Италия, за където се изписаха сума глупости за сертификати, ваксинации и т.н. - НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ МИ ИСКА НИЩО????

Който пребие антиваксър, прави добро дело. Който пребие двама антиваксъри, прави две добри дела. Който пребие ТРИМА антиваксъри, прави ТРИ добри дела. Схващате ли ми мисълта? Тия антиваксъри трябва да бъдат пребивани и натикани по затворите (не са толкова много и са лесни за откриване по ФБ профил) докато мине пандемията.

Мдам. Те из цяла Европа са ваксвани и кво става???? Мрат като мухи. И са в локдауни :) Хахаха, прецакани ваксърииии, айде на боцкане всеки ден, а? Хахахах, както е модерно - луузъри :)

Току що купих от ваше име и за ваше добруване вакси за 40 милиарда от фирмата на мъжо ми.. нали не очаквате да ги изхвърля, мамини златни.. запрятайте ръкавите..

Така, нали видяхте новата наредба на ЕС за зеления сертификат? В него ще влизат хората с три дози. Искам да попитам двудозовите не се чувствате малко глупаво (най-меко казано), след като вече сте в отбора на плоскоземците? За еднодозовите да не говорим - те са за затвор. Бу-ха-ха!

Съветвам ви да го правите и вие, ще се учудите колко от тия фашисти , агитиращи за масово задължително инжектирване не са инжектирани сами те или са с номер на сертификат за плацебо ....

А ако тези които агитират за ваксинации са алергични към ваксината и няма как да получат сертификат, но имат нужда тези около тях да са ваксинирани за да оцелеят, тогава какво ще правиш?

Вгорчете животът на антиваксърските тролове като им се смеете на коментарите и не казвате нищо друго.

Ама още им се чудя, защо пък точно Бил Гейтс ще ги чипира. Защо не е например Илон Мъск???

Това деление "ваксъри" срещу "антиваксъри" е много удобно на манипулаторите.

Хаха Кунчев как умря след инжектирване на трета доза обаче, герой , хаха устиска две дози и на тортата бум изгърмя хаха...Коритаров,Ваня Костова, Клара Маринова обаче умряха след първа- втора доза....Кунчев е герой на ваксиналния труд...

Я си дай тука номера на сертификата ти за твойто ваксиниране....Май ти не си ваксиниран също с отровата!?

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 2027 човека. От тях до 70г. са 37%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5,5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

Това го публикуваш всеки ден.

И какво излиза. 11процента ваксинирани са починали.

Абе овце тъпи, докато има неинжектирани преболедували неумрели небили в болници, няма доказателство че инжектираните е нямало да преболедуват и без инжектираната опасна субстанция в телата им ..30% от инжектираните са плацебо, не чу ли вчера мед сестрата от Словения, дори се знае кой номера на сертификатите показват плацебо инжектираните овце...

увеличаване на броя на ваксинираните се увеличава и броят им като новозаразени, тази тенденция е по цяла Европа - повече ваксинирани, повече нови случаи. Процентът им в смъртните лучаи също се увеличава... Ваксинацията не е правилния път! Сменете тактиката! Засега ме най-добре в Е, новите случаи намаляват, докато навсякъде има пик и рекорди по новозаразени! По-добре си признайте грешката по-рано, че после ще е късно!

На кой му пука за хората....Всичко е за мноооого пари!

Кой ти каза или "то се знае"?

Няма ли право да му сложите снимката на сайта No more silence!? Ако семейството му или кацаровците от фашисткия му отбор не го направят, ми ще го направя аз...ще му кача снимката сред хилядите там осакатени и убити от килгеноцидовката с техните истории...Вече има един подобен на Кунчев и идиот - кардиолог от канада Sohrab Lutchmedial...агресивен мръсник, пукнал след третата доза сега ноември

Безследно изчезнал след трета доза кил геноцидовка...

PCR тестовете реагират на самия вирус, НО бързите тестова са антигенни, т.е. те реагират на антитела, независимо дали след преболедуване или създадени/провоцирани от ваксина. Когато преболедувал или ваксиниран си направи бърз кръвен тест (IgG) той е 100% положителен - това е и критерия за доказване на успешна ваксинация или преболедуване. Секретите в носа и гърлото се изселедват с бързи тестове които реагират на същите антитела. Самите секрети се създават от жлези на база на телесните течности лимфа и кръв в които бъка от антитела при преболедували и ваксинирани. Поради всеобщо насажданата истерия всеки кихнал/посмърчащ/грипясал/настинал като се тества с бърз тест има над 50% шанс да даде положителен резултат. В България за болни се броят всички дали положителен тест независимо дали е бърз(антигенен) или PCR. И колелото се завърта все по строги мерки и насилствено ваксиниране водяд до все повече психоза и "положителни" бързи тестове. На някой да му прилича на самозахранваща се истерия ?

Понеже си написал съчинение с елементи на разсъждение по тема от която нямаш халхабер. Сядай да четеш, че тотално си се омотал в антигени, антитела и тестове. Тотално.

най- вече В учебниците по медицина...вие от отбора на кил геноцидис не сте ли ги чели!? ...Само един прост дебил може да се цани за масов убиец като вас .. не що не сте чели, дори и Хари Потър, камоли учебници по медицина ..

Sm3hurk0

"..а новопостъпилите в болница - 609, като 83,91 процента от тях не са били имунизирани." Расте броя на ваксинираните, които са постъпили в болница... - вече е около 16% Онзи ден ( преди 3-4 дена) бяха около 10% Явно ваксините са калпави.. или съкмистикара няма на къде да ходи и за да се поддържа страха, нещата тръгват в посока, която подкрепя конспиративните теории.

Ако 100% са ваксинирани Каква част от влезлите ще са ваксинирани? Шок! Отново 100%. Напълно нормално е да растат процентите на ваксинирани във всяка група. Пък колко са ваксинирани лежи на тяхната съвест. За мен е обнадеждващо, че от 1000 на ден вече хоспитализираме малко над 600.

Зеленият сертификат се въведе края на октомври и засили "интереса" към ваксинирането. По правилата те броят за ваксиниран 30 дни след втората доза. Тоест тези от последния месец още не ги броим за ваксинирани. Чакат си втора доза и после още месец, за да се счита за ваксинирани. Та как точно зеления сертификат обръща нещата в момента? Увеличеният брой ваксинирани е от пролетно ваксинираните, на които им изфиряса защитата.

Няма как да знаеш дали са калпави докато не ги пробваш... ако не те е страх де...

Sm3hurk0

аде.. нЕма нужда.. :) давам път на желаещите и уплашените :) Аз не съм от тези 2 вида !

И изведнъж репутацията ти на вакс експерт и куражлия падна до нулата. :)

Ваксините явно не помагат, а отлагат проблема. Нека се признае като временна мярка, подходяща само за уязвимите, за да доживеят по-добро решение на проблема. Всеки, който има собствен начин за предпазване е добре дошъл да го прилага. Лекарството също ще има странични ефекти, но антиваксърите не са против него, нали? Антиваксърите са полезни с това, че създават полезна критика към нещо, което може да бъде подобрено.

Тъй като ковид ваксините действат подмолно и агресивно те напрягат общия имунитет и затова има за 3-4 месеца някаква обща защита, но след като се правят на 6 месеца нови вливки то и имунната система ще почне да се бъгва и резултата ще е плачевен. Да не говорим за автоимунните заболявания, които при част от иглиниците ще почнат да се проявяват.

И там се вижда масово възпаление на всички органи в инжектираните младежи чрез невиждана лимфоцитна инфилтрация в тези засегнати от инжектираното органи - сърце, бъбреци, мозък, черен дроб, далак... Другата публикация е на кардиолози от сащ, които доказват с клинично валидиране диагностичен тест неколкократен скок на всички кръвни белтъчни маркери , предвещаващи възпаление на сърцето в хора след инжектирването им с кил геноцидовката.... Имай на предвид и че вече по думи на медицински служители изтича инфото че 30% от инжектирваните боклуци са плацебо партиди , даже мед сестрата от Словения пише как да ги оценявате запознаете по номера на на сертификата, който са ви отпечатали.... ..

Дай си името и адреса за да знаем че наистина стоиш зад думите си на експерт.

А ти как се казваш и от кои служби си!?

Хахахаха как се криеш! крий се ти, крий се! Покажи им нагледно на тукашните как бягат страхливците!

Как беше възможно да бъдат парализирани 7 милиарда население на планетата от съчиненията за "убиеца вирус", който им давал право да ви третират като домашни животни?! Много просто - контролират ви чрез така наречените "основни медии". Реално всички медии - вестници, телевизии, радиостанции, интернет мрежи - са контролирани от същите Сатанински сили, бомбардиращи хората по 24 часа на денонощие с измишльотини за вируса с епични пропорции и прочее лъжи.Така нареченият прозорец на възможността на обикновените хора бързо се затваря заради апатия, неразбиране, безразличие, конформизъм, страх и глупост, въпреки че тяхната съдба е да бъдат затворени и погребани в този глобален концлагер на англо-американския ционизъм !! Обикновените хора отново станаха "маси", които са дебилизирани чрез унищожение на образованието. Всички драконски мерки, налагани на целия свят като "предпазване на населението от вируса", всъщност имат за цел да унищожат имунната система на хората, да ги направят по-податливи на болестите. Добре дошли в глобо-концлагера !!!

Медиите си имаха тази роля и преди пЛандемията. Истерията разбира се никога не е била такава.

Виждам че не знаеш как се пише "пандемия". Имаш ли нужда от тълковен речник? Има онлайн много.

Странни хора са антиваксърите. Убедено вярват, че имат шанс да не срещнат ковид вируса, а ако случайно това се случи - да го изкарат безсимптомно. Не искат да повярват на учените хора, че ако биха изкарали леко вируса, още по леко ще усетят ваксината и обратно - ако имат някакъв риск за тртомбози от ваксината, в пъти повече е риска ако се разболеят. Но тогава няма да са подготвени и няма да го очакват. Развиват фантасмагории, че виждаш ли, ваксината ще има страничен ефект след 10, 20, 100 години. Казват - не се притеснявайте, нали сте ваксинирани. Хубаво, но се вижда, че вируса мутира в големи неваксинирани общностти, където се задържа дълго време. Кой го знае дали няма да стане по опасен и за ваксинираните.

Ако не живееш на територията Бг шанса да не срещнеш "вируса" е по-голям, ако живееш в Африка е огромен, понимаеш разведчик?

Стига с тия поръчкови учени, все са някакви към фондация Рокфелер и тем подобни.

Ами след като стана точно така, защо и как да не вярвам.

C'est la vie!

От едната страна в спора са световната наука и медицина с всичките им достижения до сега. Може лесно да сравните средната възраст и продължителността на живот в изостаналите държави в Африка, от където се е пръкнал новия готин вариант и тези показатели в развитите държави в Европа, за да ви стане ясно какво имам предвид. От другата страна са тролове, наети от хора със съмнителни намерения и цели, чиято експертиза е в заблуждаването, лъгането и манипулирането на хора. Тоест психолози тип квартална врачка или мургав телефонен измамник. Общество в което тежи повече мнението на троловете, отколкото на учените не го чака нищо добро. Може пак да видите как е в Африка дето ви я хвалят троловете. Такова общество и не заслужава нищо по-добро от участта на изостанала африканска държава.

Трола вика дръжте трола…бойковизми некви… А междувременно в новините на дира: “ Високите равнища на ваксинация за Западна Европа не облекчават болниците. Ситуациоята в Португалия, Нидерландия и Германия се влошава все повече, което налага взимането на различни мерки. Португалия въведе отново някои наложени заради пандемията ограничения, по-малко от два месеца след отмяната на повечето забрани и след като постигна целта за ваксиниране на 86 на сто от населението, съобщи Асошиейтед прес.”

Точно хора като теб имам предвид. С огромно самочувствие и дебелоочие противопоставяш мнение подкрепено с подбрани извадки от заглавия в пресата и опорки, на мнението на наши и световни учени и експерти. Всъщност, точно като мургавите телефонни измамници манипулираш хората, като събуждаш страх, съмнения и объркване, които затрудняват трезвата преценка.

Аз пък имам предвид хора като теб - манипулиращи за пари с тези нямащи нищо общо с конвенционалната наука и промотиращи мерки обосновани от политици не от медици. Затова и ти давам да прочетеш какво казват световните агенции за провала на вашата теза, нейната несъстоятелност и се надявам да се потърси отговорност от вас и хората, които ви плащат за нанесените щети.

Ти преди няколко дена даваше да прочетем едни писания базирани на теоритични изчисления на ООН от преди ковид в опит да убедиш хората, че коефициента на обща смъртност у нас е намалял дори, благодарение на нашата "мъдрост" да не се ваксинираме. Добре ще е поне източниците които даваш да попрочетеш. Ама не само заглавията и не само, които си решил, че ти подкрепят пропагандната теза. А иначе много ще се радвам да се потърси и да се види, кой, как и какви щети нанася и защо го прави. Даже настоявам за това. Убеден съм че ще последвате съдбата на колегите си телефонни измамници при такова развитие.

но не припомняш великата му реч от 2011 за съкращаване на население, като свършел "добра работа с тия ваксини" ....Истинските учени , непродали се на кил геноцидис, са единствените които публикуват коректни изследвания и добре описани експерименти в научни статии ...У там се вижда че инжектирваните гнусотии на кил геноцидис, които дори не те пазят от никви вируси, предизвикват масови лимфоцитни инфилтрации по засегнатите от инжектирваните наноотрови органи ...Също така в клетъчни култури т.нар чист спайк протеин, добавен в куктуралнара среда на нормални човешки ресурси бдителни клетки предизвиква предизвиква масова клетъчна смърт - апоптиза....А къде са твоите молекулярно- клетъчни експерименти с доказателства за където и да да е Т клетъчен имунитет след което нжектирванеъо на отровите!?!? В кое списание сти ги публикували с кил гейтс!?

Не са само тролове. Антиваксърите се вживяват в ролята на "просветени" и "спасители". Много се филмират. Това са хора обикновенно протестиращи срещу всичко. За тях винаги системата им убива и все някой им е длъжен. Вярват в демокрацията дотолкова, че да могат те да правят напук на правилата. Малко на психопатия избиват......чак ми е жал за тях

А ти нещо си се вживял в ролята на фашиста Менгеле....лайно тъпо, ама ще идеш и ти при Кунчев ...защо скрихте от него и не му пратихте правилна дърта късокосместа мед сестра да му сложи пкацебото и на него като Тулупа и Пеевски....!?

Антива троловете обичат да държат политиците, медиците, медиите и известните личности отговорни за действията им. Лесно е като тези групи стърчат - имат йерархия и организатори/собственици. Ама кой държи антива троловете отговорни когато като нямат нито йерархия, център и органазация? Да познавате трол който може да държите отговорен ако се окаже че ви е лъгал и тези лъжи са довели до проблеми? Едва ли! Те бягат като ги хванеш на тясно, бягат като сменят темата на обиди на лично ниво. Това е защото те само повтарят каквото им е удачно лично на тях. Един говори за митос и религия, друг за конспирации, трети за отрови, но в реалност, те незнаят какво говорят. Нагледен пример е информацията която пускат за ваксината, която е включва това че ваксините: - са защото съдържат графен - имат чипове за да следят всеки от името на Бил Гейтс - причиняват тромби до две години - са експериментални - заразяват околните - са знакът на звяра - имат за идея да намалят населението Ако се опитате да съберете всички тези "открития" на антиваксърите стигате до заключението че: ваксините са експериментална отрова, която съдържа чипове за да следи пратеникът на Белзубуб, Бил Гейтс къде ще умрат голяма част от населенетието от тромба до две години. ГЕНИАЛНО!

Това са боклуци, но каква им целта - ще броим близките умрели след инжектирванията и след няколко, например две години ще разберем освен моменталните имат ли скрити дъргосрочни смъртоносни ефекти.... И само още едно нещо - след като толкова много неинжектирани хора преболедуваме ковида вкъщи с домашно лечение, няма доказателство че инжектираните, които също се заразяват го преболедуват заради инжектираните в тях....Точка!!! И НИК й не може да докаже, че без да са инжектирани е нямало да оживеят след ковида,след като милиарди неинжектирани също преболедуват в домашни условия....Има още милиони противоречия, лъжи, измами и престъпления, които вървят с тоя тормоз над цивилното население от нЕкви педераси, лапнали властта като хуйове....

Понеже го твърди малка група неграмотни анонимни тролове, а от другата страна е мнението на всички агенции по лекарствата в света без изключение с всички необходими проверки, доказателства и документи на които се базира разрешението за употреба на всеки медикамент.

Доказателството съм аз , семейството ми,съседите ми. .всички неинжектирани познати, които бяхме диагностицирани с вашите фашистки писиари за положителни....И никога не сме били в болница, дам стреса от вашите ужасяващи новини помня да ме изнервил, но т.нар смъртоносен вирус мина през всички нас и никой не умря.......ние да не сме нЕкви супер човеци случайно, че нямахме нужда от токсичната ви инжекционна отрова, предизвикваща масово възпаление в цялото тяло и никъде Т- клетъчен имунитет ....шибанякооооА колега с три дози от боклука ви , едва не пукна като го хвана ковида....

Доказателство като "аз и съседите ми" гарнирано с няколко неграмотно възпроизведени научни термини е със страшна тежест. Направо да се чуди човек защо се напъват да четат и учат хората вместо да те питат как си точно ти и какво правят съседите ти. Отделно, че хич нямаш навик да лъжеш като гледам. Излишно се напъват в науката да искат доказателства за всяко твърдение.

Винаги едно “…, но…” - сякаш поучително ти казват - “не се отпускайте - това е новата реалност - стриктен контрол над свободното движение”. Справка - вчера по тукашни данни болните в реанимация бяха 797, днес са 787 - аз ли съм глупав или бройката е по-малка?

https://www.youtube.com/watch?v=gJ8t0qQ5R4I

Има нов изпълняващ длъжността на главен санитарен инспектор. Въпроса е дали е временно.

Сигурно е само временно. Последно Кунчев бе в болнични до края на Ноември. Е много леко го изкара, два месеца ни жив, ни умрял, гласовата поща и два постинга, очевидно не негово дело. "Ваксините" "помагат"? Или физиологичния разтвор за пред камерите?

Ваксъри идете си направете изследване за Д димер и докладвайте резултата тук

Милиони години еволюция, хилядолетия прогрес, милиарди загубени животи в интерес на парите и отново стигаме дотук да ни обясняват разни амеби по телевизора, че сме го пропуснали всичкото това и трябва да слушаме 10ината човека дето единствено знаят какво е най-добре (ама за джобовете им). Армия от чехълчета им приглася само и само да се почувства значима и да живее от секрецията на самопровъзгласилите се за господари едноклетъчни. Чак ми иде да деволюирам. Рим е клекнал на варварите, след стотици години морален разпад и развала. Нашите варвари ги поканихме тука и за ваша информация нито се ваксинират, нито мрат, ами на всичкото отгоре се и размножават, докато ни се присмиват на глупостта.

за общата смъртност у нас успя ли да оправиш поне? Нещо навири гребен и закукурига фалшиво отново. Гледам 10 неграмотни, неуки трола се мъчите да давате наклон, нищо че сте пропуснали развитието на множество хуманитарни науки. Трябва да си много глупав и много нагъл и арогантен, но пък анонимен за да го правиш това.

Ей ги чехълчетата :). Я сега да видим едноклетъчно кво всъщност защитаваш?: “ Високите равнища на ваксинация за Западна Европа не облекчават болниците. Ситуациоята в Португалия, Нидерландия и Германия се влошава все повече, което налага взимането на различни мерки. Португалия въведе отново някои наложени заради пандемията ограничения, по-малко от два месеца след отмяната на повечето забрани и след като постигна целта за ваксиниране на 86 на сто от населението, съобщи Асошиейтед прес.” От съседната статия… Айде марш под моста тролове малоумни.

какво казваш? Вижда се че мнението ти или по-точно пропагандата, която прокарваш се базира на опорки и електронният еквивалент на изрезки от вестници. При това изрезки от заглавията само. Една от големите разлики между троловете и учените срещу тях е в качеството и количеството на прочетеното. Онези коефициенти показаха, че дори целите статии нямаш навик да четеш, а имаш наглостта да даваш акъл със самочувствие при това.

Казах ти вече, че си едноклетъчно и ти пак си ръсиш простотиите. Та за да говорим с официални числа и документи - НСИ няма информация за смъртността за 2021г. Видно от официален документ получен по ЗДОИ и видим тук: https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/ За малоумни тролове ще преразкажа - нейде лятото на 2022 ще се знае от НСИ каква е смъртността и данните на сайта им се базират само на кодиране на РЗИ без проверка със документацията за причини на смъртта издавана от лекари. Каквото и да не ви харесва у аферата - документа е там, официален и с изходящ номер - демек проследим :) за разлика от вашите внушения, инсинуации и сериозно фалшиви данни. Та кое са изрезките от вестници? Това което предаваме като предположение в ЕУ? Както казах многократно доста четене ви трябва на целия смотан офис за да можете дори леко да ме накарате да се замисля. Айде сега марш при супервайзора (отговорника) да се оплачеш, че пак сте се преработили без да има ефект и това ви действа деморализиращо, ама един бонус ще оправи работата или като минимум да ви сложат на “първа линия”, че ипотеката в кръстова вада върви.

Едно е сигурно- иглите не помагат ,а можем само да гадаем какво ще са страничните реакции след години!

Какви години, що народ измря след ваксинация от тромби, а колко още получиха тежки странични ефекти , никой не казва.

Колко народ бе нещастник ? Къде има официална статистика колко хора от коя ваксина са починали ? Пишете си сами глупости и си им вярвате :) :) :) Правете го, щом тва ви осмисля жалкия животец...колкото и да ви е останал от него...

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 2027 човека. От тях до 70г. са 37%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5,5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

За да се установи с точност причина за смърт се прави аутопсия. Всички видяхме как се пълни кови статистиката със скочили от тераса, изгорели в пожар, загинали от тежки травми в катастрофа. А в съшото време много хора, починали внезапно след ваксинация и без видима причина не са от препаратите за третиране.... Ние нямаме нито едно отчетено усложнение от ваксина, е няма такава нагла стъкмистика. В ЕС случаите са над милион, у нас - НУЛА.

Аз съм дал числа и проценти зад нещата, които казвам. Би ли го направил и ти, щом не си съгласен с мен? Понеже така ти е гола пропаганда мнението без доказателства.

Ти робот ли си? Не научи ли нещо ново. При 800 човека е реанимация ти още ли вярваш, че всички умират от катастрофи, защото честно трябва да си с половин мозъчна клетка за да го твърдиш. То няма доктори за най-елементарни неща, ти аутопсии искаш. Отивай да ги правиш сам! Както си толкова вещ. 800 човека са в реанимация. Това съвсем ти прави тезата на пух и прах. Но разбита се има една армия идиоти, които като теб не могат да зададат правилния въпрос и за това и не получават правилния отговор.

Не е и нужно, всичко се намира, иди на сайта на ЕП, има мотиви на искането създаването на фонд за компенсация на жертви от ваксини. Данните в обясненията са от преди близо половин година. Има си разписани умрели, различни приятни доживотни състояния, цял букет от скъпи и редки болести с отсъстващо лечение. Сумарно за страните с някаква статистика са над милион. И никаква статистика не даваш, в написаното от теб няма линкове и официални документи.

Пъшо, използвай кенефа по предназначение, а не клавиатурата.

Говедото си е говедо. И да обясняваш и да не обясняваш все тая. Безнадеждна работа.

Видя се, че ваксините не помагат. Заливат ни нови и нови вълни на вируса. Подготвят ни и лекарство с което най-вероятно ще се спаси кожа, така че ваксинираните да не се отчайват след краха с имунизацията.

Можеш ли да покажеш как стигна до това заключение?

До колкото стана ясно, в статистикатаза към неимунизираните включват и хората с една ваксина, защото те са толкова незащитени, колкото и невакксинираните. От друга страна при имунизирането по време на епидемия е важно да се знае дали ваксиниращият се не е в инкубационен период, тоест вече заразен но още безсимптомен. Защото в тези случаи заболяването може да протече по-тежко. Това лесно може да се избегне ако преди имунизация се направи антигенен тест.

С всички стъкмистики, които се правят - всички починали се пишат кови, ваксинираните с една ваксина - неимунизирани, фалшификациите заради кови пътеката и събирането на болни от други болести с болни от кови, че да се предаде и на тях, та с всичко изброено - 20 процента ваксинирани са сред приетите вчера. Кога някой ще отговори - защо данните от тестовете на ученици не се вкарват в стъкмистиката? Ако не стават - защо са нужни?

НОВОПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ - 83.91% от тях не са ваксинирани 79.83% ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА ДЕНЯ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ Май ако почнат да броя и заболелите след 1-ва игла е ясно че ефикасноста ще е негативна - повече заболели ваксинирани от неваксинирани спрямо ваксинационното покритие на населението.

а заразените/умрелите - двойно повече от миналата година! Парадокс или успешна бизнес/политическа схема?

защото сме бедни, студено ни е и храната, която продават престъпниците за космически пари, е отровна.

На всички,които не са ваксинирани! Хубав петък

Добро утро, дебилчета-антиваксърчета!

Васксата те прави свободен и безсмъртен

НОВОПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ - 83.91% от тях не са ваксинирани 79.83% ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА ДЕНЯ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ Все по лоши са ви цифрите и все по гневни ставате :)

Докато мърдашш и цвъкаш...

Абе все си мисля, че ако сме честни заглавието би трябвало да е : “Намалява броя на заразените и хоспитализираните с коронавирусна инфекция, НО расте процентът на ваксинираните сред притетите за болнично лечение и починалите с ковид.”

За какво се бори те, дори 100 процента да се ваксинират след това няма да изчезне ковида. Ще почнете да обвиняват тези само с 2 дози, че са антиваксъри и ви заразяват. Затова да го духате.

Това в момента се случва в Гибралтар.

Вече много доктори си дъвчат дипломите...

Са виновни за високата смъртност.Директорите на болниците с фантастични за България заплати,а и малки останали доктори с евтини лекарства не могът да лдкуват.А бедните умират,а богатите се спасяват вфъв Вма.

Очевидно не им дреме - малкото дето практикуват класическа медицина като Мамгъров и Сардовски са низвергнати.

Вчера близо 20 процента от постъпилите в болница са били ваксинирани. Нали ваксините пазеха от тежко протичане?

обаче причинта винаги ще е в децата, в младежите, в културата, в извънземните, и никога в скапаните абсолютно неработещи неработещи експериментални препарати...

Колко много заразени/умрели, пък военните камиони с черните чували още не са тръгнали по улиците... :)

Станахте банални с тези стъкмистики. Да пръдне човек и се диагностира, че е от ковид. Бих влязъл в отделение с най-тежките случаи на вируса, защото зная от среща с него, че изобщо не е страшен. Страшно е невежеството, страшна е паниката която създавате и плашите хората.

По-опасен от СПИН-а, по-страшен от рака Сега за сега Си остава простака!

За който не е разбрал простака и невеж си ти. Но то простака от ирония не разбира

Е ЕС, вече сериозно обсъждат, да изтича сертификата, не след година, а след 9 месеца. Другото е, че във все повече страни, ако ваксиниран се зарази, сертификата му автоматично пада на 6 месеца...

В Немция в момента имат два пъти повече заразени, от максимума през Декември миналата година. И от два дни не са публикували данни. "Ваксините" "работят".

Това става ясно на все повече хора и у нас и по света. Властите обаче, напук на всякаква логика стават все по-големи гьонсурати и все повече затягат.

"Интересът клати феса!" - още от време оно...

Абсолютно вярно - миналия декември имаха по 20000 заразени на ден, сега имат по 70000. Само ми е интересно защо премълчаваш, че през миналия декември при 20000 заразени на ден имаха по 1000 умрели на ден, а сега при 70000 имат по 300 умрели на ден? Така че, да - ваксините работят!

Нищо не премълчавам, вирусът убива за 21 дни средно. Ще видим какво е положението след три седмици.

са повече заразените? И как заразените/болните са станали по-безсмъртни. Нещо логика?

А ти погледни данните на евростат за Германия за общата смъртност - декември 2020 г с 30,9 процента над нормалната при толкова много умрели - около 800-1000 на ден от совид, и септември 2021 г когато в същата Германия, починалите от ковид са по 40-50 човека на ден по техни данни, общата смъртност е с 10,2 процента над нормалната, да видим на 16 ноември какви ще са данните за октомври , а на 16 декември за ноември .