Коментари - 2368 са имали постваксиналните реакции у нас след ваксина срещу Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Шиповият протеин на корона вируса се свързва с ACE2 рецепторите, за да може да влезе в клетките. Но за да влезе в клетката, шиповият протеин трябва да се отдели от вируса. За "щастие" вируса прави фуриново разцепване на правилното място и шиповият протеин може да се отдели. Оказва се, че самият шипов протеин е активен патоген и токсичен. Болните от Ковид страдат от увреждания на множество органи, като тези увреждания се предполага че се дължат на токсичният шипов протеин. При едно изследване при мишки цитирано от списание Нейчър се оказва че самият шипов протеин може да премине кръвно-мозъчната бариера и да нанесе неврологични увреждания. И точно този шипов протеин е вкарван на всички, които се ваксинират с векторните Ковид ваксини. А при иРНК ваксините самите клетки на тялото го произвеждат.

Псевдонаучни идиотщини. Ама пък как звучи... "Фуриново разцепване" Абе ти сигурен ли си че не бъркаш нещо понятията и термините? И да вземеш да обясниш. Защо му е на вируса да си набутва S-протеина в клетката? Аман от глупендери с претенции и фасони!

стига бе антиваксарите казаха 99% умират след първата доза. Така ни контролирали. В България вече измряха 1.5 млн човека, ама го крият. вЕрвайта ми.

Сигурно може да цитираш и да дадеш източници за твърденията ти?

Може само да бълва простотии, които никой никога не е казал, ама така му отърва.

Който не иска да си сложи "експерименталната" течност е антиваксар, браво! Може ли да се твърди че тези течности са утвърдени по надлежният ред да получат заветното име "ваксина". Това станало ли е? Тогава антиваксари са само тези които са заблудени че това са ваксини, и всяка взаимовръзка с някой който откаже да си сложи сегашните "течности" е повече от абсурдна.

Кажете една по-добра дума за това масово "доброволно" мероприятие? Това не е експеримент, така ли? Не винете хората, експеримента не е само медицински, а и психологичен и видимо тираничен. Ми то самото заглавие е подвеждащо, "ваксина срещу Covid-19". Няма още ваксина срещу Covid-19, обяснете ясно това на хората, а не ги подвеждайте като им насаждате страх и паника. Ако искате да бъдете коректни с хора, още повече вашите сънародници, обяснете ясно че това нещо още не се нарича ваксина, ами си е нещо експериментално. Знаете ли какво може да стане след година-две? Ефикасност? Това никой не може да каже, всеки може да си твърди както му отърва, а производителите винаги ще твърдят че са много ефикасни. За какво тези производители правят тези "ваксини"? Да спасят човечеството? Има ли изобщо необходимост? Ми ние сме последни по ваксинация, и така наречената "пандемия" си затихва със същите темпове като при шампионите по ваксинация. И докъде стигна всичко това? Вижте на какво прилича Европа, не страни ами концлагери. Как така всички конспиративни теории започнаха да стават реалност?

ти що си прост?

Кое има и кое няма. След 10 години ще си говорим.

От всички ваксинирани, които познавам, само 1 се е оплакал официално. Всички други седяха вкъщи, търпяха и мълчаха дали от срам, дали от страх.

да е нито едно от двете - аз например не сигнализирах никъде, просто защото не сметнах за необходимо, нито ме е било страх, нито срам!

Само женчовците и лиглите не ги е срам да се оплачат официално, че ги боляло на боцнатото.

Това важи ли и за тези които търчат при лекар и си правят корона тест щото им тече носа?

А големите мъжаги като са толкова безстрашни, какво ги накара да отидат да се боцнат? Или те се жертваха да докажат колко безвредни са течностите в спринцовката? Или пък нещо друго ги е стреснало? Не, не, как "ша" са изплашат от едно вирусче, не, не, не. Явно трябва да покажат мъжествеността си това лято извън пределите и на родината, и просто им трябва "цифров сертификат" . Който и да е случая, големи мъжаги са!

Не знам за големите мъжаги, но аз като един кавалер ще дам път първо на дамите....

3евзек

Г-жо :), От тестовете за корона също се оплакват женчовците и лиглите. Едни ги били заразявали, при други всяко дребно неразположение водело до положителен тест... Лигавщини! А обикновените хора си ги правят, не защото са герои или големи мъжкари, а за информация дали да пазят околните. При това в лаборатория, не при лекар.

Колко от смъртните случай от всички причини от началото на годината до сега са били при ваксинирани с Ковид ваксина?

Поставям Ви плюс, но не мога да се въздържа да не отбележа, че в българския език няма дума в множествено число, която да завършва на Й. един случай - много случаи

От началото на годината починалите по всички причини са около 6000 на милион с поставени ваксини и 8000 на милион без ваксини.

Източник?

Зевзек, така казано нещо не го разбирам! Много те моля оправдай ника си и ми го кажи по научно. Да речем, в двоичен код или шестнайсетичен... :)

3евзек

Г-жо :), Източниците са няколко, но не са само източници, ами има малко осмисляне. Например публикациите на НСИ показват, че с отминаване на заразата, смъртността намалява. А с увеличението на ваксинираните, тя се връща до обичайната. П.П. Ако беше бот, вероятно щеше да ти е по-лесно да го разбереш в шестандесетичен код или поне малко по-научно, но за съжаление няма как.