2019 - годината с най-много масови стрелби в САЩ

41 инцидента и 211 жертви - това е тъжната равносметка

Обратно в новината

Коментари - 2019 - годината с най-много масови стрелби в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност са много повече реално....

Слаби са ин ги стрелците. Требват тренировки повечко. Резултатите им ги са плачевни.

Акаш ли рядко. Това е от разстройството Ти.

През 2020 - повече!!!

Сега остава и да ми Пука за Смръдливътъ задокеанска КочинЪ. Нямя шанс

Тия за по-малко от 4-ма убити наведнйж не го броят за инцидент ами за нещо нормално и ежедневно. Баси държавата.

изглежда, че Швейцария има много по-ефективни методи, когато става въпрос за употреба на огнестрелните оръжия. На всеки 100 души там се падат 30 огнестрелни оръжия! Масовите екзекуции в Швейцария са рядко срещано явление, за което влияят и няколко фактора. Първо, в Швейцария е задължителна военната служба за мъжете, като жените също могат доброволно да я изкарат. Задължителната казарма е изключително популярна в Швейцария: 73% от швейцарските граждани са гласували против референдума за премахване на тази практика. След като са служили в армията, жителите на страната са резерв в армията! КОЛКО ОТ ВАС СА ЧУЛИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ В ШВЕЙЦАРИЯ???

Несъмнено 2020г. ще бъде още по-резултатна. Генно-модифицираните храни дават енергия на всеки притежател на огнестрелно оръжие в САЩ и го правят терминатор.

Туй "ги" що го туряш?

Гледай си Анадола и не се обаждай неподготвен по европейски въпроси.

...

т.е. - вместо да Тиражирате ЯсноЗащо това - Точно отн.Америка - Би следвало да СложитеПублично ДискретнатаВзривност на/от г-н Р.Леонидов ! ...ама то с това НЕистово Нонстоп Инсинуиране - Сами се фиткате, Дир.бг...

И те тръгнали да ни учат на демокрация. Смешници.

Шило

Ами това е резултата от криворазбраното право за носене на оръжие. Обама се опита да затегне режима, ама бай Дончо такова мамата и на малко постигнатото.

Това са нормални работи за капиталистическия свят. А иначе - лека им пръст на жертвите.

Така е в дивия запад. И със спада на икономиката им, все повече "задоволени" материално хора ще изперкват.

бас държа, че Путин е виновен

скрии се дърво пелтечещо

чистят се!

Шантава държава! Гмеж от бели, черни, жълти, червени и т.н. тъпаци! Какво да очакваш от такъв "матриал" ?!

Това не е въпрос на оръжие, а на манталитет. Убива не оръжието, а човекът. В Швейцария например има доста повече огнестрелни оръжия на глава от населението, но няма почти никакви стрелби. Явно защото там не живеят каубои, които са свикнали да си решават проблемите със сила. За съжаление така действат САЩ и във външната си политика. Те са предизвикали най-много войни за последните 100 години.

Това е началотою! Това са посели, време е за жътва!

Хайде момчета още по-добри резултати догодина!!

Глупости.

До година до амина...ОЩЕ ПОВЕЧЕ! А да им е честито!

Тази година с полуавтоматическо оръжие рекорд,догодина с автоматическо. Да ви е честита 2020 година

Болен мозък! Човека ти казва истината .В Швейцария всеки мъж има оръжие защото е записан в националната гвардия и има пълен комплект военна униформа с оръжие прибрани в килера, и в случай на война швейцарската армия се мобилизира най-бързо.

Нова година, нов късмет. Таза година още повече стрелби.

Ми то затова рублата ви не става и за тоалетна хартия.

кое точно са глупости? Конкретно! виж саттистиката: на 100 хиляди души в САЩ - 5,8 убийства, а в Швейцария - 0,6. Това е 10 към 1.

А у нази и без стрелби чезнем! Но пък сме щастливи, че други се трепят! Тука оръжието е колата на бай Ганя - айде догодина можем и повече утрепани на пътя!

Браво! Браво! Ти с тия 330 милиона от които 300 милиона имат оръжия ........ Ти направо раздаде оръжия и на бебетата бре! И на старците, и на мигрантите и на сульо и пульо! От къде я извади тази статистика, от въздуха ли?

Какво заглавие само! Да не съм лош пророк, но както вървят нещата 2019 година може и да не е най-рекордна по стрелби в Краварника! Все пак след няколко дни започва 2020 годин, и тогава какво ще настане в Краваристан с коледните и новогодишните отстъпки по продажба на оръжия и боеприпаси, ще стане най-вероятно нещо като Содом и Гомор!

Баси жалкото човече!

Кой, ти ли? Да нистина си жалък, и то от най-жалките.

Това са масовите стрелби с над 4+1 убити. А колко са "немасовите" - не пишат. Що така?! Дайте ни пак за пример Америка. Статистиката е на амер.държавен "Център за контрол и превенция" Убити за година (миналата) - 19 510 човека. Тази сигурно са повече. Среден коеф. 6 (на 100 000 човека). Повече убийства стават само в Латинска Америка, където се избиват наркобандите.

Не че е много хубаво, но по-добре да се гърмят там, отколкото да правят "революции" по цял свят. А най-добре е да се разпаднат и в резултат да се сложи край на експеримента "глобализъм". Видя се, че този експеримент е несполучлив.

американско човече е жалко, защото се мисли за господар на земята

"... много от масовите стрелби не попадат в медийния поток, защото са свързани със семейни разпри, нарковойни или вражди между различни банди." Някой разбира ли защо голяма част от стрелите не попадат в новините?!? Иначе нас обвиняват че нямаме свобода на словото. Бля бля по американски за балъци като нас

Сейнт Луиз е най-опасният град в САЩ - убийствата са около 57.7 на 100 000. Според статистиката това е около 10 пъти повече от средното ниво за САЩ.

лошото е, че и се гърмят там, и правят "революции" по цял свят. Едното не пречи на другото, даже напротив. Токъв им е манталитета.

е да има ПЕЧАЛБА ! ако един закон пречи на печалбата ,богоизбраните ще се сърдят много . а това е граничещо с антисемитизма !

На времето реших да не живея в тази страна и не съжалявам. Не казвам, че съм в България сега, но САЩ не е страна за живеене.

За 2019 убити и осакатени по-пътищата на БГ .Убити 680 ранени ,осакатени -3200 ,ПТП -3500.Трудно много трудно ще се отърсите от руския манталитет насаждан и днес от вестници и тв. Кадето и да отидете в Европа българин се възприемат къти руснак. Четете руски новини и там коментираите не в САЩ .

Щом им харесва нека се тепат. На нас ни харесва да ни управляват тъпанар и да сме бедни

Чети статистики и се радвай. Тъпо парче си, брат.

къде видя да се радвам ? просто отварям гуреливите очи на червените тролове. Гуреливи ,възпалени от многото крокодилски сълзи дето леят за гнилият Запад.......

В Европа " българин се възприема като руснак", заради непознаването на местните европейци географията на Европа. Образованието на Шорош не прощава на европейците.

Путин е виновен и агентите му от ГРУ за масовите стрелби в САЩ.

Ми то затова рублата ви не става и за тоалетна хартия.