2000 ядрени бойни глави са във висока степен на готовност

Ядрените държави продължават да модернизират арсеналите си

Обратно в новината

Коментари - 2000 ядрени бойни глави са във висока степен на готовност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхувайте се! Гласувайте за Боко и той всичко ще оправи.!

Абе, що тъй за тез държави може, пък за Иран не може, а?

логично е да продължават - наскоро САЩ излезе от договора за ракетите и даде тон за песен. лошото е, че има изгледи до излязат от още един важен договор. или по-скоро да не го преподпишат.

Колкото и ядрени глави да имат свръхсилите те е могат да се сравняват с пожарникарската банкянска глава която издигна България на непознати в историята висоти.

За Иран ще има геноцид и бомби - евроатлантически ценности. САЩ са гнусна държава, уж морални а реално ходят и убиват невинни хора без истинска причина, само с измислена такава.

Дира, нали имасвобода а словото, какво сега - само да хвалим банкянската глава иначе - цензура?

Колко пъти би се унищожил живота на земята с това оръжие?

Защото не може да се допусне фанатици да притежават оръжия за масово поразяване.Противно на всякаква логика е.

Според либералното право можеш и да излезеш от договор, който си подписал, даже без да платиш неустойка, ако извадиш бухалката. Само че Божието право не прилича на човешкото и от Божието справедливо възмездие няма измъкване.

Няма по-добър ръководител от Бойко Борисов!

А, има ли? Свобода на словото.

Как се разбра, че са "фанатици"?

В Русия има...

Путя е по добър - той е просто незаменим

За България ме интересува.

Иран е единствената държава в света,която не признава съседна на нея държава и открито да заявява че ще я унищожи(и се опитва да прави това с различните си там военни формирования

.......Украйна - третата в света държава по мощност на притежаваните от нея ядрени оръжия се разоръжи (предаде тежките си ракети с мощни ядрени бойни глави на блрядовете) и виждаме какво и се случи, така че ако искаме мир никакво разоръжаване,....човечеството все още не е дорасло за един мирен свът!

Герберастките орки от ранни зори се напъват да словославят (не че те знаят какво означва тази дума) банкянския шайкаджия. Сега че ги ударим в земята! "Борисов и Мария Габриел обсъждат изграждането на суперкомпютър у нас." Представяте ли си? Двама титани та IT индустрията и стратези от бъдещето обсъждат... изграждането на суперкомпютър в България?! Сякаш имат ресурс или пък нещо зависи от тях? Гаче ли това е да си насадиш 2 лехи чушки и домати в градината в Банкя!

Коя СЪСЕДНА държава не признава? А, при Сърбия и Косово, като как е положението - признават ли се? А, при Китай и Тайван?

поКрайната никога не е притежавала ядрени бойни глави! Те са били собственост на СССР, а тая НЕдържава не е и никога не е заявявала, че е наследник на пасивите и активите на СССР! Все едно да кажеш, че главите, разположени в бившата ГДР са немски!?

а сега ако обясните какво получи в замяна Украйна, цена няма да имате.

Колкото у генерала толкова и у тебе - фатмака.

Примерите които даваш нямат нищо общо с Иран и Израел. Нито Косово иска да унищожи Сърбия,нито Сърбия Косово. А примера с Тайван и Китай е смешен. Иран не признава израелците като нация и няма духовен или военен лидер на Иран който да не се заканвал да унищожи Израел. А що се отнася за фанатизма - то Иранския фанатизъм е радикален съпоставим със С.Корейския

Аха! Разбрах - "заканвал" се! Начи, номерът е да унищожаваш без да се заканваш! Както унищожиха Ирак, Либия, Сирия, Югославия, Украйна... България.

под свобода на словото се разбира свободата да псуваш, да ругаеш политиците...Това си е просто "предвиден социален отдушник"...Онова, което липсва, е ИНФОРМАЦИЯ...Или я няма въобще, или закъснява, или не е точна...Всичко това се вижда при проследяване на чуждестранните медии...

Май...ната ви на всичките "развити държави"...НАшите приятели от УСА се въоръжават а нас ни накараха да с инарежем ракетите които могат да носят ядрена бойна глава...

Този е генерал-МЕНТЕ! Под достойнството ми е да обсъждам начина на подаването на пагоните му. Ще кажа само, че Румен Петков запалката го предложи, а му ги даде Ахмет Доган. И за разлика от теб и него, аз имам официален документ от Менса БГ и резултатът записан в него е трицифрен, за по-простите като теб това означава "над 100".

Не можеха да носят руските ракети "ПРАВИЛНИТЕ, ДЕМОКРАТИЧНИ, АМЕРИКАНСКИ ЯДРИНЕ БОЙНИ ГЛАВИ"!

е оазис на мир, добронамереност, религиозна толерантност...

В ЗАМЯНА НА КАКВО?! Да не би да са поели част от дълговете на СССР, че да имат претенции за друго?! Пасивите и активите вървят ръка за ръка.

За Северна Корея ясно че не се знае точно. Но как па за Израел се знае? Те даже официално не признават че имат атомно оръжие.

Освен това 25 години от обявяването на своята независимост до 2014 точеха газ на корем, като мургавите ток в България! Тая газ да не би да я плащаха?

в замяна на разоръжаването - били са 3 в света ядрена сила. на този въпрос идеално би отговорил Бил Клинтън, подписал Будапещенския меморандум и един от инициаторите на това разоръжаване.

SirBob

Тук си напълно прав.

Получи един "демократичен". Като България.

Не са накарали нашите приятели от УСА ами вашите господари от Кремъл.И то веднага след закопуването им.И не защото са можели да носят ядрена бойна глава ами защото можеха да стигнат до Крим и Краснодар.

Очевидно,, над сто,,за активна антибългарска и антиевропейска пропаганда са ти дали руските ти господари

всеки самурай или ислямист е готов да се самоубие, така е и с човечеството

Е явно е че си несведущ. Ами да дам и аз примери. Не, както унищожиха Германия,Франция,Италия,Испания,Холандия цяла западна Европа + Япония,Ю.Корея ,Кувейт,Дубай.Катар.Мароко.Тунис. По голямата част от тях водещите 20 иконимики в света. Ирак,Либия,Сирия бяха унищожени от собствените си диктатори.Войната срещу Сърбия прекрати едно повече от 10 годишно клане. Украйна като гледаам някой друг се опитва да я унищожи. А България не знам как попадна в твоята класация. Брутния Вътрешен продукт на България в момента е почти четири пъти по голям от по времето на соца

Не разбирам за какво си си вадил документ от Менса? Да го размахваш ли или за да покажеш, че не си под 100 ли? Ами аз изкарах над 180 и то без никаква подготовка, така че мога да ти кажа да не се напъваш по въпроси които очевадно са ти трудни. Разбира се, че тези "титани на IT" могат да обсъждат Суперкомпютъра, защото от тях зависи къде да бъде разположен, как да се захрани и т.н. административни въпроси и проблеми, но явно напразно са ти дали над 100 от Менса.

Дават прекалено много за Великобритания и Франция като бройка и малко за Пакистан и Индия. Те трябва да са много по-назад. Последно като гледах класация, тя бе: Русия, САЩ, Пакистан, Китай, Индия, Франция, Великобритания, Израел, Северна Корея. Само заради договора Русия и САЩ вървят към едно количество, иначе Русия можеше като при СССР да има с десетилетия двоен арсенал, като и главите им бяха по-мощни. Сега поне са много по-модернизирани, а САЩ отстъпва много. Само заради бройката Русия не може да се справи с тях без поражения, въпреки че с отделна ракета сигурно да се справят. Но реално са постигнали мечтата на САЩ, за възможен първи ядрен удар без отговор. И това вбесява американците, но им е прекалено скъпо.

Доналд Дък скъса договорите. Допълнително Дък показа, че ако имаш ядрена армия няма да те изнудват и закачат. И какъв е изборът на малки държави да се защитят от крадливите САЩ? Ами да се сдобият с ядрено оръжие. Мислите ли, че Иран ще чака дълго? САЩ са толкова алчни и отчаяни, че вършат простотии само и само да се доберат до природните ресурси на дадена държава. Ако Венецуела има избор мислите ли, че ще чака дълго преди да се сдобие с ядрено оръжие?

А докладът на СИПИ - кварталната отганизация на анонимните алкохолици обявява, че във всеки един момент има поне 200 пияни глави във висока степен на готовност.

.....Е щерев, много ама многоо си се объркал, ако това което си написал е вярно то тогава защо има Беловежки споразумения с които Украйна се съгласи да предаде тежките си ракети с ядрени бойни глави на блядовете гадове, срещу гаранция за нейната териториална цялост....видяхме какво се случи с териториалната и цялост!!!

Руслямска държава естествено има най-много ядрени бойни глави, но не е само това те са и много по-мощни от тези на другите държави. А територията и е най-голяма. Това ги прави нагли и нападат всички съседни държави, а като СССР предизвикаха над 95% от всички въоръжени конфликти по света.

Стойност на IQ над 140 Хората, които имат стойност на IQ по-голяма от 140 притежават отлични предпоставки за творческа дейност и служат като ориентир за останалите. Те са големите имена на своето време - създават теории и изобретения. В света тези хора са приблизително 0,002%. . . . Дир-а издирете го тоя български титан на мисълта бе! 180+ ИМАЛ НА МЕНСАТА!

По колко ядрени глави имат е ясно,но имат ли ГЛАВИ да не ги използват,това е въпросът на днешния ден. Като гледам лидерите, не споделям оптимизма за утрешния ден. Нито форма нито съдържание. Големи небостъргачи,но с празни последни етажи.

Нямаш ли роднини, които да те заведат при психиатър?

България пък има бойни глави, макар и не ядрени, но с много по-разрушителна сила от ядрените За съжаление българските бойни глави падат само на българска територия. те са от серията БОКО

И до какви точно природни богатства се добраха в Сърбия?