17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно, шефьорът на втория неадекватен автобус е бил ваксиниран и се е появил бъг. Бай Дъ Уей, я вижте колко много внезапно починали има и ДНЕС в новините, защо ли? И са все "антиваксъри" ЙЕЕЕ .. Ваксинирайте се бе, погребалния бизнес също трябва да плаща заплати.

шофьор на автобус в градския е изключително тежко и отговорно - аз понякога се препотявам само докато шофирам уж читав и новичък автомобил, в лудницата в СФ, а това пък по цял ден .... си е като миньорите за 1-ва кат. Сигурно и с трамваи и тролеи е същото

Аз пък като шофирам в трафика на лудницата София, постоянно го дървя, щот, накъдето и да се обърна, все някоя кифла зад волана ще зърна.

че се попикам от смех... само у бугаристан... и не може да даде адекватни обяснения толку е прозз

много изнервени станах хората, що катастрофи, убийства, инзиденти, ужас. С тази пандемия, добавена към другите и без това толкова беднотия,нищета, и неуредици, направо...

Е какви логични обяснения да деде - че е карал прекалено бързо, че е е спазвал дистанция и е блеел нанякъде (много вероятно говорейки по телефона или ровейки в него) и е ударил предния автобус... Това ли очаквате да си признае!?! Шофьорите на автобуси на градския транспорт масово нарушават правилата (и не говоря за не сложен колан, а за преминаване на червено, неспазване на предимство, засичане, говорене по телефона) и им се разминава постоянно, защото КАТ не им обръщат никакво внимание, а всички останали се пазят от тях, заради размера на автобуса.

види се отражение еконт в най-горната снимка което заедно с инфо в статията подсказва се че е близо до клон на визирания пощ.оп-р находящ се на бул.т-р кабл-в н-р 24 и бензиност-я петрол; предвид че реално рейс,тролей,трамвай един ч-к го упр-ва - да се монтира във всяко общ. обществ. трансп.ср-во у-во за бдит-ст идейно копче което да бъде натискано през примерно всеки 20 секунди : все пак водача едновременно отговаря за себе си, возилото, всички пасажери в него ,светофари, вид настилка: мокра от дъжд, сняг, пътни знаци, други возила около него, живи и здрави

Е това е резултатът, когато непрекъснато не спазват дистанция и карат с 200

с 200 км/ч ? това са си 55 м/с ! погледнах преди секунди днешна дата в гугъл мап (карти т.е.) обща дължина на соф. бул.тодор каблешков и изглежда да е ~1200 м , е просто няма как ,дори и практически да профучи без спиране, от начална до крайна спирка да ги измине тези 1200 м за ~21 секунди . Има тук-там малки улички от всяка една от които е възможно теоритично да излезе автомобил,велосипедист,моторист и да не изчака да мине преди него движещо се по булеварда трансп.средство а експресно да заеме част от булевардн.платно за дв-е, имайте предвид, моля, бл-ря че това не Ви е бул. царигр.шосе където са налични минимум 3 ленти за дв-е във всяка посока ,живи и здрави

Двамата шофьори са ваксинирани и са получили команда през 5G . Когато карам колата си често виждам картини от миналото,от морето,от планината ,миражи и халюцинации. Защото съм ваксиниран.Често чувам гласове,сякаш има някой друг в мен. Със сигурност ще откажа трета доза.

Баце, сутрешната ракия не е била от добра реколта шъ знайш. Преди да я пиеш, тря да я тестваш на нещо. Примерно ако я разлееш на дървената маса в хола и лака почне да се топи - не я пиеш, страничният ефект е лоша връзка с руски спътник от 1980 та. През тая връзка Баба Ванга и Дедо Миле Китич не моат да се погрижат за менталната ти стабилност.

Има нужда от повече психодиспансери в България.

Човека споделя мнение вие го храните

Дааа корона вирусът е големият проблем на България точно така... Ако го нямаше него тия автобуси нямаше да се блъснат..

“Приятели, осъзнайте се! Тъпчат ни правата! Ще организирам тази събота протест срещу задължителната шофьорска книжка за управление на автомобил!!! Мярка, която е абсолютно излишна, противоконституционна, и дори антихриянска! Шофьорската книжка от нищо не ни пази!!! Не се лъжете! В 99% от катастрофите е карал човек с книжка!!! Това защо никой не го говори по медиите?! Питам! И като започнат да ми обясняват тези с книжките - в цял свят хората имали свидетелства за правоуправление... Ми мене не ме интересува цял свят дали е карал курс. Аз откъде да знам дали след години няма да ми стане нещо. Книжки има от миналия век, няма достатъчно данни, че са безопасни. А и събират личните ни данни! Е това вече е върхът на абсурда. На мен ми се ограничават правата да сбъдна детската си мечта - да карам училищен автобус! И да ви питам накрая - къде в Библията пише, че бог е създал шофьорската книжка и това беше добро?? Казвайте откъде да си купувам книжка, защото утре ще кандидатствам в СКГТ. По линия 74 мисля да карам.”

Явно е взел книжка!

Това вече се изтърка, стига сте го копипействали

Ти си за жълта книжка май.

Всъшност, в компентара ти по принцип тъпашки, щото се опитваш да правиш абсолютно индиотска аналогия с едни препарати наречени "ваксини", има известен смисъл. Някъде до средата на 50-те години на 20-ти век в САЩ, която по това време е държавата с най-развит автотранспорт, може би по-развит дори от сега в БГ, не е имало документ за правоуправление на автомобил от тип "шофьорска книжка, driving license". Невероятно може би за тебе, но факт! След около 20 години стръвна "борба с тероризма" сега ти изглежда абсурдно да си вземеш бутилка с вода за изпът с ръчния багаж, нали. Естествено ти е да я купиш срещу 5 кинта (лева, евро или долари според зависи от летището) след чекинга, нали!

Като гледам велоалеята само колоездач им липсва да е там. Затуй на платно с колело не стъпвам.

Ще се стовариш с висока скорост с колелото върху слизащите от автобуса пътници? Или ще изчакаш? Не! По лесно е да хвърчиш по тротоара и да се кефиш как всички бягат от Селянина с колелото.

/ шок и ужас! Страницата, която търсите, не съществува или сте въвели грешен линк. Няматe много голям избор освен... да се върнете към истинските новини

предвид очакваното голямо количество искащи да разгледат фотографиите, а фактически невъзможността да бъде напъхан салам в солета (сравняване на диаметри имам само предвид) - временно е прекъсната нейната връзка с интернета , в друг сайт, или в някой тв канал може би ще може да видите фотоматериала, живи и здрави

Няма достатъчно шофьори , водачите не почиват 2-3 седмици това е резултата . Обездвижване , недоспиване убива, правят инфаркти , инсулти .

Мачкай Юрданке камунезите!

Е как така,нали се движат по разписание? Фандъкова да не си ни излъгала нещо?