18-годишен български студент бе убит в Германия

Младежът е бил открит тежко ранен на улица в град Карлскрон

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен български студент бе убит в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шерше ла фам

като е българин да си стои у българия всяка жаба в гьола си

18годишен и студент???И вече със семейство? Абсолютен циганин...

Майка му и баща му не са ли му семемейство.А дори да е циганин , мисля че щом е студент може би е бил свястно момче.

ама не е бил студент! нито германската полиция е казала, че мотивът е по расистки подбуди

Не, не е циганин! Само майка му и баща му са цигани, но той не е. :)

Расистки подбуди? Или нападателят е черен, или българинът не е българин.

хората казват, че няма все още информация за расистки подбуди, лайнарите от дир.ру пишат обратното!!!

Нито българите са българи нито немците немци в тази Германия.

Българин е толкова колкото, оня където ритна жена в гръб в немското метро.

Да е учил в България. Предатели и сметкаджии.

А ти някъде изобщо учил ли си? Или само от думата студент ти става гадно?

Студент.. Отново тъпа жълта новина.. бездомен български циганин, принудително станал "ученик". https://www.merkur.de/bayern/karlskron-bayern-schueler-erstochen-buergermeister-angst-ist-spuerbar-13022001.html

Да беше прочел статията към линка, който си постнал. Говорят за студент, не за циганин.

Не се казва студент, а ученик. И че е принадлежал към бездомните.

Еми нямало е наблизо един Полфрийман да го защити :)

Ако знаете малко немски, моля прочетете: https://www.merkur.de/bayern/karlskron-bayern-schueler-erstochen-buergermeister-angst-ist-spuerbar-13022001.html Става дума за бездомен български циганин, принудително станал "ученик"

Явно и ти не знаеш немски и не си чел статията. Говорят за студент, не за циганин.

Красимир Кънев ти ли си бре...да н\ма пак среща зад опагката на коня

Студент? По какво?

факултет- грабеж и обир

Искал е да ограби някого, и са го закладки като шопар пред коледа.ха.ха.ха

Не можем да знаем какво е станало, но се чудя действително кой носи кухненски нож? Носят се пеперудки или сгъваеми ножове, евентуално кинжали, ако си по-така „оръжеен маниак“. Но ако се спречкаш с някого в дома му току виж те ръгне с първия попаднал му нож - кухненския.

Някой от гостите на Меркел го е убил за 10 евро и кутия цигари.

За това младо момче, но по принцип и извън контекста мога да кажа че проциганите са най опасни. Много хора не ги различават и дори ги поздравяват въпреки че те ги отсвирват и им се подиграват.

123

Чумавите прасета ги колят навсякаде.ха.ха.ха

че имаш подкрепата на системата иначе щеше да си изтрито скоро

Пускайте ги още черни да влизат...и тука се навъдиха

Супер неадекватен коментар... Какво общо имат "черните"?... Освен, че за европейците ние сме по-зле и от черните.

Ти сам не си вярваш. Ходи в саит за видеа и напиши UK knife и ги виж

Е, няма да се случи на меркел я, тя си пазарува женичката жива и здрава и не си слага мноо на сърце какво ставало с некакви си простосмъртни. Ай нема да й образуваме бръчки ся на женичката с тия лоши новини.

Когато сме расисти спрямо мигрантите е добре. Като наш е жертва на престъпление в друга държава е лошо. Лицемерие

Колко убити мигранти има в България? Нула. Със здраве.

Тези новини се крият и не се казват. Крадем им парите ,бием ги ,има много случки които не се съобщават ,част от народа( слава Бога е мн малък) иска кръв от мигрантите..в Западна Европа всеки ден мигрантите са жертви на расизъм,убиват ги всеки ден

Поне един, онзи който бяха застреляли някъде в пущинаците ...

И също така един български камион изоставен в Австрия с дететина човека, задушили се в него.

Кои етноси се разхождат постоянно с ножове навсякъде и посред бял ден? Даже не всички циганари, ама почти всички мюсюлмани. Ще почакаме ще видим какъв е извършителят, но малко ще се изненадам.

PEYTSCH

Според германците този е бил бездомник и живеел в контейнер...

Е нали па живеел със семейството си там. Те цялата фамилия ли са бездомници? Или викаш всеки с контейнер си бил.

Някой не е със себе си!

По тежките престъпления,няма как да бъдат прикрити,обаче другите масово се крият и информацията тотално се цензурира.Така бяха направили със стотиците сексуални посегателства в Кьолн,Дюселдорф,хамбург,бремен.те станаха известни само благодарение на социалните мрежи.проблемите от година на година ще стават по тежки.интеграцията не работи и това се призна даже на правителствено равнище.

Кухненските ножове и брадвите са често срещано средство за разрешаване на спорове между социалните господа.

ти кажа лъжат крадат и бият наред

освен че не са никакви господа про цигани са

Дир пак са написали простотии! За дир журналистика няма! Доукрасили са си статията и са надраскали някакво съчинение разсъждение! Точно Merkur съобщава, че лицето не е студент, а ученик! Освен това Merkur изрично съобщава, че няма улики за расистки подбуди!

Германия вече не е сигурна страна за живеене.в училищата децата са подложени на физическо и психологично малтретиране от арабски афганистански и други етноси.учебния материал не се усвояваa преподавателите изпитват страх.

Ако предварително се уточним, че всички във Факултето са "студенти" - да, сигурно можем и така да го наречем... Ами вероятно е досаждал на някоя "студентка" и баща ѝ или брат ѝ са разрешили въпроса в съответствие с културно-религиозните си разбирания. Иначе българите трудно отделят пари за да изпратят и издържат студент в Германия, и обикновено не се мъкнат на тумби цялото семейство с него...

И все пак: ИМа голяма разлика между студент и ученик. Дори и дете с училищни познания по чужди езици ще разбере, че става въпрос за ученик.

Ами в момента 12-и клас съответства на 19 години. Съответно няма как на 18 да е студент, освен ако не е тръгнал на 6 години на училище и да е някакъв особено надарен, та да е завършил една година по-рано, да е кандидатствал веднага и вече да следва (а и то в момента учебната година още не е започнала, така че той реално трябва да е започнал от миналата година, за да се води студент...) Но за журналистическите тикви това са "незначителни" подробности, на фона на "сензационната" новина...

В Белгия има студенти на 18 години. И бакалаврите не учат 4, а 3 години. Нека се произнасят хора, познаващи системата

Дир-а , вие циганите,... студенти ли ги наричате вече??;)

Германия е доста по-цивилизовна държава и доста по-спокойна от бъглария. България е на 4то място в европа по предумишлени убийства и на първо място по смъртност от катастрофи. Ако в БГ има 1.6 убийства на 100 000 души, то в Германия те са 0.8. Потърсете в чичко гугъл малко информация ако не вярвате. 1 новина извадена от контекста със емоционален заряд (за жалост трагичен) само потвърждава нерационалните гледни точки на недоволните хора. Винаги проверявайте фактите и търсете изсточника на новината. Потърсете как се разивива престъпността в гермаия за последните години от официален източник. Въпреки мигрантите (за които не торичам, че определена гупа имат агресивна култура) престъпността в германия е на най-ниски нива. Обадедете се на приятел или роднина, който живее там и ги попитайте как се чувства.

Децата отдавна не се пускат сами далеч от къщи. Не бихме минали вечер през тъмен парк. Ако има тълпа тъмнокожи - избягваме ги. Е - да кажем квартирните кражби са много по-малко, но ги има.

Ти живееш в Германия отпреди 20 години. Усещането за живота в Германия сега е несигурност, омраза и страх.

Да почива в мир момчето! А че Германия е станала свърталище на бежанци и цигани е самата истина. Попаднах за няколко часа в Дортмунд на летището, ами честно казано бели почти не видях. А наскоро един служител тук в Лондон ми каза “Г-це, моля закопчейте си раницата освен ако някой източноевропеец вече не я е претарашил”. Няма какво да кажа повече...

Санта ли си кранта ли си тъпа путко , английските олигофрени не могат да стъпя

Добре Сме

на малкия пръст на източноевропейците

Какъв студент , като гледам района наблизо няма университети , това си е точно шулер - ученик. А българи ученици там незнам да има, или поне такива живеещи по такива села. ма кой знае.

Малко невероятно звучи 18 годишен студент да е там със семейството си. Обикновено семейството пастри парици тук за да прати студент там. А ако семейството значи жена и деца - тогава е твърде малко вероятно студентът да е българин. А пък в немските сайтове пише шулер, което значи и ученик.

Енаще го карат по американски,нали сме вече по-големи американци от самите американци та шюлер го заместваме със студент!

Кой уби журалистката от Русе? Пиян цигаски алфамъжкар, който се разходжда в парка след запой? Вярваваш ли народеее умен?

Кой я уби? Сорос?

С помощта на преводачи се извършват разпити ?? Тоест там в района има доста башибозук който не знае немски, а вероятно и английски?? Къде е това село??

Я, да питам, аз - с чии пари, политиците циганизират Европа и не е ли време да ги пометем. Шмекерела, колко тъмнозелени покани, ама не на собствена софра, ...

Братушките се упражняват върху нас :).

Каквото сееш това ще получиш

Атака... ко стана сега с родоотстъпниците -Швабите ше ги мушкат там, а ние обратно не ги искаме...

Тебе пък кой те пита какво искаш? е направиш жива верига на летището или какво?

Благодаря, че ми напомняте защо напуснах България...толкова много полуидиоти и расисти...толкова много против всичко, че няма нищо останало в кухите тела...колко жалко...

Абсолютно! От 78-съм в Германия, и не съм срещал расист. Добронамерени хора само, усмихнати и приветливи. Та зависи от средата в която се движиш и общуваш. На когато не му харесва шарена и мешена Германия, ами да ходи да работи и живее в Русия. Там пълно с русокоси и синеоки руски православни християни. Какво търсите все в Германия. Това е отворена и либерална страна, не е за балканският, азиатско-мохамедански манталитет на българите!

Анонимен, жалък си - радвам се, че си се махнал завинаги от родината ми.

Сиктир,бе. Те и през 30-те и 40-те години бяха толкова добронамерени, та видиш ли, не знам как избиха милиони. А бе ей, таранкоулу, вземи се в ръце бе. Тези малоумници са си все същите. Полагат много усилия да го прикрият, но фашизма си избива отдолу.

Ани ако е бяло българче убито от емигрант или неонацисти,пак ли ще се пените???Загубеняци!!

Хей жмульо какви неонацисти в Германия бълнуваш . Това да не ти е 1933 г. Неонацистите там като видят 5 турци че се задават и палят маратонките . От сегашните немци по- страхлив народ няма в Европа. Поскоро някой българин или някой от източна европа го е резнал

Германците като цяло имат негативно отношение към българите,обикновено не ги отразяват,а ако все пак го направят,то е или лицемерно доброжелателно или пренебрежително.За тях българите са цигани,но високомерно е отношението им към всичко що е от бившия източен блок.Респектирани са от тези,които са ги били в историята,като шведи,англичани и руснаци.

Защо?

Ако е бил като оня студент, от агитката, може да си го е търсил.

Меркел покани ислямските скакалци в ГДР и те вече се активират. От тук насетне ще има много такива случаи.

ми убит е и какво от това ? Ние да не би да сме вечни ,и ние ще пукнем като кучета от нещо си

Няма да стане в София същото защото ние нямаме богата социална система. Тука ще умряг от глад

Ми мене ме долуснаха за 3 години защото съм записана вуниверситет и имам пари. Като свършиха парите се прибрах още съжалявам че си доидох. Но за да избягам пак ми трябват пари

ми то язък за тия години в университета де....да те запишат пак?

Почни да лапаш патки за пари и пак ще те вземат

В Германия не е спокойно! Навремето дядо ми са се мъчили да го отровят в колата с газ вкаран в спринцовка. И то в ГДР

Точно така. По мое време Бон беше красив спокоен град. Като се върнах 2017та лудница цигания нищо общо. Бежанците ги завзеха. Всеки втори арабин.

Навремето беше спокойно в Германия. Наскоро ходих сега е пълно с чужденци и е лудница. Почвам да се замислям дали не е по добре в София

Скоро и София ще стане като в Германия. Нали сега ЕС ще налага законно да се приемат чужденци.

Нищо няма да наложат, защото и сега срещат отпор. Най-много да засилят процесите на разпад.

В немската преса пише, че е ученик, а не студент. Живее в Германия със семейството си от известно време. За разпита на близкото му обкръжение е бил необходим преводач. Това навежда на мисли... Каквото и да е, Бог да прости момчето.