18 г. затвор за съпруга насилник, бил и рязал с нож жена си до смърт

Убийството на 48-годишната Светла Славейкова бе извършено в столичния кв. "Модерно предградие" преди 2 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Побъркаха се хората

Русия е виновна пак :) комедиантите от БХК и Анимус пак са на амбразурата. След близо 30 годни лапане на средства липсата на ИК им е виновна. И, да: Путин. И Православната църква.

За другото си прав, обаче да ти пикая на православната църква. Няма такива манипулиращи, алчни, продажни кучи синове. Същите са като ДПС, и има сфера на влияние точно по същата причина - електоратът им е прост и вярва на чудеса и приказчици за малки деца.

Защо да го хрантутим тоя изрод. Сега само ще яде, лежи и пърди. Смъртна присъда трябва - убиеш ли, ще бъдеш убит. Иначе престъпността никога няма да изчезне.

Престъпноста никога няма да изчезне ако ще да се дават и по 100 смъртни присъди на престъпник. Смърттната присъда няма възспиращо действие върху хората решили да извършат умишлено убийство. То затова и в по-голямата част от света смърттната присъда е отменена или има мораториум върху нея.

Смъртната присъда има ефект за престъпността. Но тя е отменена в много страни, защото ако по късно при някакви обстоятелства се докаже че обвиняемия е невинен как ще го реабилитираш след смъртната присъда.

Жената като го познава защо не си е купила един пистолет, да не се отсавя на произвола на съдбата, сега щеше да е жива

не е жена или мъж, бял или мангал. забранено ни е да се защитаваме. и вместо оръжие, ни пробутват "ИК" и демократична демокрация.

Крайно недостатъчно са. Доживот или поне 25+ за такова нещо.

Средна телесна повреда не се брои за домашно насилие. Закон съдействан от Руската Църква. Decriminalization In February 2017, with the support of the Russian Orthodox Church, Russia decriminalized domestic violence in cases where it does not cause "substantial bodily harm" (such as broken bones or a concussion)[38] and does not happen more than once a year.[39] As a result, domestic violence increased[40][41] while reporting declined sharply, and police began to refuse to investigate domestic violence cases.[4]

И пак най-страшните изроди, серийни убийци са от САЩ.

Бъркаш се. Гледай филми за най-страшните затвори в Русия. Един съвсем нормално си разкаваше как негов приятел му бил на гости, но се скарали Убил го и го разчленик, сложил месото в хладилника Дал част от него и на колега, жена му направила пелмени. Русия е N1 и тук !

Мазнобрадите са си отколешни садистчета...

кога ли ще върнат смъртната присъда.. такива уроди сега ще храним 18 г

Български убиец!

Що не го накълцат него малко - да усети какво е?!?

Човек не може да бъде засегнат от това, което не знае. Не е лошо да изневеряваш, жалко е да те хванат. Пазене, триене на мейли, съобщения изобщо всякакви следи и всичко е ок

Всеки има свобода да си прави с живота си каквото си иска и никой не е роб на друг- нито жена на мъж, нито мъж на жена- но има право да го напусне, ако отношенията се разпаднат

но за изневяра преди развод трябва да има присъда. като не и харесва да си ходи, не да лъже ПС 18 години са адекватни само ако са без замяна.

Домашното насилие трябва да бъде декриминализирано както направиха в Русия през 2018!!! Жената ТРЯБВА да се подчинява на мъжа. Иначе бой без никакви последствия за насилника. Това е истинското традиционно християнско семейство.

слушате: поредния трол, служител на Анимус. После пак ще пишат статистики за 'омразата'. а сами ходят да се правят..

Това е лош хумор !!!!

ти наистина си мошенник и лъжец. От БХК или от Анимус идваш, за да говориш глупости за българското християнско семейство? Явно даже не знаеш какво означава ПАТРИАРХАТ в България, и че в него жената - майка е на изключителна почит. не-храни-майко е най-тежката обида.

Напротив, точно в Русия забраниха жените да получават доживотни присъди за домашно насилие.

За християнско семейство не знам, но при мюсюлманите си е културна особеност. Стига да не я повредиш, няма проблем Корана разрешава.

като не знаеш не се обаждай. ПС и при муслиманит е различно - Саудитска Арабия и Афганистан не са единствените муслимани.

Ако не е междукрачието на жената, мъжете въобще нямаше да ги забелязваме, че съществуват, камо ли да ги храним, поим, издържаме. Щеше да ги гоним и подритваме като к.растави кучета. Те никога не търсят в мъжа "човека" и "човещината", а само интереси и пари им се върти в п.ростите глави.

Деянието на този "човек " не е оправдано.Всичко може да приключи с 2-3 шамара,ако го е лъгала и да я остави да се оправя сама.

Ами да ти напляскаме два три Шамара на теб…що на жената… всеки има право да си избира с кой да е… а другия ако не му отърва да си търси друг партньор.

Я прочети какво съм написал бре,чукча.Обърни внимание и на кавичките

Опа, пак се оказа, че не е циганин, а?

да бе, баси и изключението. то и за това е осъден..

Да де, то всеки път като се окаже, че престъпникът пак е българин, все е "изключение" за ганювците.

ми... изключение е. Циганите за това даже не ги арестуват, между другото. да, циганите, при които си правите статистиките.

Ти откъде знаеш, че е изключение и циганите вършат повече престъпления от ганювците, като циганите даже не ги арестували?

Откакто свят светува мъжете са стигнали до извода, че жената не е човек. Тя дори не е и животно, а нещо много по лошо.

а ти си оня гей-флеймър от НПО-то?

Жената и да и даваш свобода, тя пак няма да е вярна до живот. Ще ги смени поне няколко, ако има късмет съпругът и да е сляп и глух чехъл, мухльо, за да не я разбере и засече. Ако обаче той си е мъж на място и си има едно наум, рано или късно ще я хване и при Свети Петър ще я прати.

Психопат! Казвам го като мъж, никой не е собственост на никого. Такива слаби мъже като теб и като тоя от статията трябва да бъдат "изолирани на далечно място", където да се учат всеки ден да бъдат хора.

зарежи го тоя, педал от БХК, идва само да прави изказвания от името на 'българските мъже'.

"Тя напуснала семейното жилище в жк "Обеля", след като в края на януари с.г. Любомир разбрал, че има извънбрачна връзка. " Аха, значи може да изневерява парантията, но иначе мъжа бил виновен. Чакайте малко. Като иска да изневерява, да се разведе първо. За прелюбодейците никаква милост!

Фамилното Ви име ви отива!

Ама ако мъж изневерява и НЕ се разбере, всичко е точно, нали? Не подкрепям такива отношения, но хайде малко по-сериозно... Нека няма милост да убийци, изнасилвачи, крадци и т.н., пък за прелюбодейците ще се тревожим след което!

1) убийството не е оправдано 2) никой не е казвал, че мъжете са ангелчета. но ако жена беше заклала детето си или мъжа си, нямаше да има такъв отзвук ПС 18 години е сериозна присъда. Ето, че може и без ИК.

Наистина си тъпак ,щом сравняваш изневяра с убийство.

Ако жените не кръшкаха мъжете нямаше да ги натирват, бият, пребиват и убиват. Щеше да си живеят в мир и спокойствие с половинката си. Ама те нали по природа са гадни, подли и отмъстителни същества само с мръсотии се занимават и правят. Те затва и си го получават.

Какво ли би казал чичко Фройд? Едипов комплекс? Може би! Не знам, наистина. Но сте интересен екземпляр, признавам!

Чак пък интересен, типичен пуТ!о, страхлив и неуверен, вътрешно травмиран. Пълно е с такива олигофрени. Страха, омразата към себе си, неувереността, некадърността са много често срещани характеристики.

Най-обикновен провокатор.

Санди ,ти си педал и ако още не си го осъзнал,време е!

Той го знае ама не му харесва и затова си мисли, че да унижаваш жени е мъжко, а то всъщност е най-големия признак на НЕмъжество. А пък смятай колко е зле тоя и колко е травмиран, че да седи и да пише коментар тука през две мин. Явно няма къде другаде да си сподели мъката. Анонимен, страхлив, скрит педал.

Липса на уважение, възпитание и елементарна любов. Това, съчетано с мизерията кара доста хора да бъдат ... нещастни! Не е хубаво да се говори така, но щом покойната я е сърбяла катерицата, оставят децата при близки, сядат на една маса, и тихо и спокойно се разбират какво ще правят, защото те са най-важни! Скандали при подобна ситуация са висша форма на егоизъм. Не оправдавам и не съдя. Но сега децата ще страдат най-много. Единия до пенсия няма да излезе от затвора, а другия - в гроба! А децата какво са видели и каква психическа травма ще имат ... не ми се мисли! Много е тъжно това! Хора, бъдете широкоскроени! Давайте свобода на ближния, защото няма по-голяма отговорност от нея! Ако го/я държите като затворник рано или късно кучето ще скъса синджира. И понякога става това! Тоя явно е завършен егоист с болезнена мания за обсебване на останалите. Абе, човече, дори и така, слушай разума бе! Искал си да се самоубиеш след това, ама хич не си помислил, че имаш и деца, нали! Света не се върти около нас, приятелю! Имаш си отговорности, деца ...

Трябва да има убийство, за да се обърне внимание на такива казуси. Законът за защита от домашно насилие е граждански, не наказателен! Убити ще има още с такива “закони”

НЕСЛУЧАЙНО ВСИЧКИ КАЗВАТ, ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ РАБОТИ....

Е няма ли пак циганите да са ни виновни?

великодушето на съда прави един убиец щастлив, това е възможно само у нас, виж в нормалните държави щеше за толкова жертви да полуби бонуси от по 50г. на човек и щеше да бъде вечен в панделата, все пак нашият съд трябваше да се сети, че сега не е Коледа за подаръци

По принцип по-сурова присъда е възможна, но колко жертви имате в предвид? Реално убитата е само една? Или имате в предвид да го осъдят, защото се е опитал и да се самоубие?

Явно е сиромах този, иначе до сега съдиЙти да са се произнесли "справедлива присъда" - условна

В други държави този психопат щеше да лежи в психиатрията и щяха да го натъпкват с дезипан и електрошокова терапия за добро утро.

не виждате ли че чонекае леко изперкал ве го оправдавам естествето но това че се е опитал да се самоубие..говори много за откачане...жал ми е запдецата

Мда, жал ми е за децата, че носят гените на един психо и на една, да кажем леконравна жена. Неочаквано 'добра' комбинация.

що зя жесток човек си а ти носиш гени на темерут

винаги ужасно ме натъжявят такива неща ужасно трагедии..и за близките и за децата

Курви сър. За да подтикнеш човек да прави това с теб значи има добра причина. Представяте ли си какъв психически тормоз е оказвала жената върху горктят мъж. Дано не му дадьт много години за да може да излезне и да създаде ново семейство с истинска жена която да му бъде вярна

Ти нормален ли си?

Абе тоя явно е не наред с нервите човек за да направи каквото е направил. НО и в днешно време изневярата се пренебрегва с лека ръка и не се брои за насилие а си е точно такова.

Когато те е отгледала курва - всички жени ти се виждат курви.

Амеба и то тъпа си ти.

Само в България има такова смешно правосъдие. Това в нормална страна е доживот. Ние сме котило на престъпници- след това се чудим защо е толкова висока престъпността. Тоя ще лежи половината и после мак ще е навън да убива други жени. Убиец на свобода…

Българските жени са способни. Могат да изкарат извън нервите и будист....

Още един свинар се изказа

Свинар си ти! Аз съм говедар!

направено от демокрацията, европата и натото!

Погледни довечера, като си лягаш, под леглото да не се крие някое НАТО.

него путин го пази от страхотиите под леглото, няма страшно.

Иииии както винаги полюцайте идат накрая тежко въоръжени и поне 200 човека

Както и да го гледаме, срамно е да си български мъж, точно заради такива питекантропи

Убийства на “честта” - срещани в арабския свят. Ако жените започнем да колим и бесим няма да остане жив мъж на тази планета.

Аз ще остана ,да ви гледам сеира.

Много точно казано !!!

Бас държа че на този не му работи пневматиката. Нещо много съседи като този трябва да се обслужват напоследък.

По-скоро не му работи мозъка.

Мозъка му е работил от към долната глава.

защо са спасили изрода?

За да може друга си се влюби в него.

Тамън, нека се мъчи тук... нещастник! Няма нъжда да я торнмози и там, където я е пратил.