18 частни имота в район "Младост" стават общинската собственост

Спасихме от застрояване 11 декара междублокови пространства в този столичен район, коментира председателят на СОС Георги Георгиев

Обратно в новината

Коментари - 18 частни имота в район "Младост" стават общинската собственост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изпуснали срока"... лицемерна и лъжлива реплика... Нека Стефанов покаже документите на колко хора отказа да издаде разрешително за ПУП и всички мръсни игри, които играе с главния архитект. Нека журналистите, ако има такива остали, да проучат нещата и извадят истината, не само да служат на определени партии и интереси.

Тактично този гербаджийски тарикат и вероятно кандидат-кмет, премълчава колко милиона от парита на данъкоплатците са отишли за това "Спасяване". Те бяха закупени от общината на цени многократно по-високи от пазарните или заменени с по-апетитни терени , на които застрояването да продължи. ЕДин от щастливците облажил се от тази корупционна схема е добре известния гербадийски теляк Петьо Блъсков, издаващ вестник Труд. Същия който години наред ползваше безплатно етаж и половина от НДК и когато поискаха от него да почне да плаща, той орева орталъка по медиите. Предполагам и другите не са случайни хора. Имаше много други начини да бъде попречено на тези напористи строители да строят в терените, но ГЕРБ избра да им подари много милиони общински пари, а този има наглостта да го представя това нещо като грандиозен успех на управлението на Фандъкова и ГЕРБ

тв вече има и репортерка Айше Али , след 20-30 г министър пр ще е меемед

Спасили сте частни имоти и сте ги присвоили в общински и после на търг ще ги дадете за нови блокове. Общината така действа.

Имаше една кметица на Младост - Десислава Иванчева... Публична тайна е как тя развали далаверата за десетки, ако не и стотици милиони, вече дадени, подадени под масата и раздадени за едни 50-100 блока , които ще се строят в Младост. В Младост между сегашния младост-3 и новите небостъргачи, това поле. Защото не беше от статуквото и защото наистина искаше да ги спре. После помним статуквото какво театро спретна с белезници, подкупи, съдилища , театро както си трябва - с всички бухалки на властта. Но вместо да излезем 1 милион на улиците в нейна защита, ние си казахме - еееееееми сигурно и тая краде, стана кмет ояде се :)))) Такъв народ сме ние... И затова сега ще ни строят на главите, докато не изчезне и последния кът зелена градинка в София и последния кубичен метър въздух между блоковете.

Жалко, че не спасиха повече. В младост 3 до старата деница се почви едно грозно нешо. Води се административно жилищна сграда. Няма едно мясро за паркиране, ама вътре работят 600 човека. Наоколо вече няма и едно мяасто за паркиране. Няма и минаване. И това нещо няма бутане още един век - и вниците ни ще гледат таз грозотия. Чудно кой подписа разрешение за това безумие.

Баш. Селяните са такива.. плъхове

Просто са преместени в Младост 4

еми окрупнили са му на човека малките смешни имотчета в младост 1( щот там големи за застрояване нема) с един огромен имот на метроспирка срещу бизнеспарка в младост 4.... малеее страхотна жертва за човека и страхотна работа за тези измекяри.... аз съм сигурен, че можеше да му се забрани да строи на поне половината от малките имотчета.... боклуци

Като чета комунистическите ви коментари,разбирам какви нещастници сте. За вас угоди няма за това ще тънете в мизерия в нещастното си соц кварталче. Законите за вас са без значение,важното е да краката пред блоковете си и да тръбите ,че нямате въздух,а нямате защото не сте свободни.