18 частни имота в район "Младост" стават общинската собственост

Спасихме от застрояване 11 декара междублокови пространства в този столичен район, коментира председателят на СОС Георги Георгиев

Обратно в новината

Коментари - 18 частни имота в район "Младост" стават общинската собственост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета комунистическите ви коментари,разбирам какви нещастници сте. За вас угоди няма за това ще тънете в мизерия в нещастното си соц кварталче. Законите за вас са без значение,важното е да краката пред блоковете си и да тръбите ,че нямате въздух,а нямате защото не сте свободни.

еми окрупнили са му на човека малките смешни имотчета в младост 1( щот там големи за застрояване нема) с един огромен имот на метроспирка срещу бизнеспарка в младост 4.... малеее страхотна жертва за човека и страхотна работа за тези измекяри.... аз съм сигурен, че можеше да му се забрани да строи на поне половината от малките имотчета.... боклуци

Просто са преместени в Младост 4

Жалко, че не спасиха повече. В младост 3 до старата деница се почви едно грозно нешо. Води се административно жилищна сграда. Няма едно мясро за паркиране, ама вътре работят 600 човека. Наоколо вече няма и едно мяасто за паркиране. Няма и минаване. И това нещо няма бутане още един век - и вниците ни ще гледат таз грозотия. Чудно кой подписа разрешение за това безумие.

Имаше една кметица на Младост - Десислава Иванчева... Публична тайна е как тя развали далаверата за десетки, ако не и стотици милиони, вече дадени, подадени под масата и раздадени за едни 50-100 блока , които ще се строят в Младост. В Младост между сегашния младост-3 и новите небостъргачи, това поле. Защото не беше от статуквото и защото наистина искаше да ги спре. После помним статуквото какво театро спретна с белезници, подкупи, съдилища , театро както си трябва - с всички бухалки на властта. Но вместо да излезем 1 милион на улиците в нейна защита, ние си казахме - еееееееми сигурно и тая краде, стана кмет ояде се :)))) Такъв народ сме ние... И затова сега ще ни строят на главите, докато не изчезне и последния кът зелена градинка в София и последния кубичен метър въздух между блоковете.

Баш. Селяните са такива.. плъхове

Спасили сте частни имоти и сте ги присвоили в общински и после на търг ще ги дадете за нови блокове. Общината така действа.

тв вече има и репортерка Айше Али , след 20-30 г министър пр ще е меемед

Тактично този гербаджийски тарикат и вероятно кандидат-кмет, премълчава колко милиона от парита на данъкоплатците са отишли за това "Спасяване". Те бяха закупени от общината на цени многократно по-високи от пазарните или заменени с по-апетитни терени , на които застрояването да продължи. ЕДин от щастливците облажил се от тази корупционна схема е добре известния гербадийски теляк Петьо Блъсков, издаващ вестник Труд. Същия който години наред ползваше безплатно етаж и половина от НДК и когато поискаха от него да почне да плаща, той орева орталъка по медиите. Предполагам и другите не са случайни хора. Имаше много други начини да бъде попречено на тези напористи строители да строят в терените, но ГЕРБ избра да им подари много милиони общински пари, а този има наглостта да го представя това нещо като грандиозен успех на управлението на Фандъкова и ГЕРБ

"Изпуснали срока"... лицемерна и лъжлива реплика... Нека Стефанов покаже документите на колко хора отказа да издаде разрешително за ПУП и всички мръсни игри, които играе с главния архитект. Нека журналистите, ако има такива остали, да проучат нещата и извадят истината, не само да служат на определени партии и интереси.