17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е посегнало на сидеровата булка пишлемето? Аре бегай на Варадеро :)

В целия запад, но не само там, и в предишните системи, който иска драстични промени на самия строй или нещо велико, е преследван, мачкан, унищожаван. Льо Пен , алтернатива за Германия, при нас е Сидеров. Особено днес по време на големия ресет, тези хора са особено опасни за злодеите, така да очаквам и дела срещу Възраждане.

Абстиненцията не прощава.

за Сидеров,че ходел в руското посолство само,за да се наплюска като свиня и веднага се махал.Не се интересувал от темите,които се разисквали там

А няма ли кой да го фрасне,като пред ВИТИЗ?

И тоя боклук е кандидат за президент. Тъкмо му изтече условната за едно хулиганство и веднага се изяви.

Защо говедата в България се разхождат по улиците, а не са в оборите?????????????????

Приберете психопата в психиатрия, преди някой да го смаже от бой, защото си го търси със свещ.

ли кой да разцепи манерката на извратения екзибисионист Болен Сайдеров, пълен боклук!

Този човек е психично болен, моля ви не го канете в медиите, не го коментирайте, а му помогнете да се лекува доброволно, преди да извърши нещо ужасно.

КУКЛОВОДИТЕ ПОЛУДЯВАТ ОТ СТРАХ И ЗАПОЧВАТ ДА РЕПРЕСИРАТ ТЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА ЗАПЛАШАТ СТАТУКВОТО. ЗАПОЧВАТ С ИНСЦЕНИРОВКИТЕ, ОБВИНЕНИЯТА, АРЕСТИТЕ ДОРИ. ВОЛЕН И ДО ДНЕС ИМ БЪРКА В ПРОДАЖНИТЕ ДУШИЧКИ, СКОРО ГО НАПРАВИ И В ПАНОРАМА. КАКТО СЕ КАЗВА" ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА", В СЛУЧАЯ ВИЗИРАМ ИМПЕРИЯТА НА КОЯТО СМЕ КОЛОНИЯ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ. НЯМА ДА ИМ РАЗВАЛЯ СУПЕР СЦЕНАРИЯ Я! С КИРЧО, КОКОРЧО, РИСТЮ, МАЯМА, ХАДЖИЯТА И ПР. МИР И ЛЮБОВ!

Хаджийката иначе за другото ПОДКРЕПЯМ! за намая

Интересно, преди два дни пък някакви изроди представящи се за журналисти, тормозели децата на К.Костадинов от Възраждане.

Няма ли кой да го върже или поне турне един намордник!!

Сидеров няма шанс на изборите,ще гласувам.за Възраждане и Костадин Костадинов. Другите са слуги на САЩ и ЕС. Румен Радев също. 6 месеца няма промяна. Все едно е Борисов. Дори стана много по-зле . Високи цени, инфлация, принудителна ваксиниция. Радев вдига тока и парното от Нова година с 50 процента. Само Възраждане и Костадин Костадинов. Ще махне мерките,маските и фалшивите ваксини.

Герберастка измет.

Волен го поръчаха защото в последното издание на Панорама по БНТ каза цялата истина за пландемията. Докато евтините политици обещаваха светло бъдеще в Еврогейския съюз ,Волен ги смаза както трябва. Лупи не знаеше къде се намира и искаше да си ходи.

Също като Сидеров:)

В нормалните хуманни общества лудите ги прибират за лечение и дори ги връзват когато е необходимо. В България поради липсва на средства, лудите стават политици и ги прибират в Парламента. Там никой не ги лекува, само им гледаме сеира. В последните два парламента на половината депутати им хлопаше дъската.

Хахах хахахахахахаха хахахах

Ако беше вярно щяха да извадят записи от камерите.

Това беловласо, мъничко, слабичко човече ако ми падне ще измета Витошка с него.

Трябва причини и факти и 2. зависи от( УЧАСТНИКА )

Жертвата да не е от,, Ситемата ни убива"?? На Мая електората?

Сидеров не е лумпен. Пресметлив и алчен, а когато излезе от сцената и не лапа пари- агресивен. Ако не му се обръща внимание го боли най-много. Което не означава, че следващата прокуратура не трябва да го прегледа.

ПОМНИМ КАТО БЕШЕ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ ПРИ БОРИСОВ АТАКА КАК ХОДЕШЕ ПО ПАРИЖКИ ХОТЕЛИ НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ И ПИЕШЕ ШАМПАНСКО ПО 500 ЕВРО. На изборите - 0,5 процента за боленчо

Беше златен прът при кОРЕШАРСКИ, недей пренаписва историята

Когато първият кабинет на Бойко Борисов, който се водеше "на малцинството", ползваше "услугите" на Атака

Този лумпен няма ли да го затворят най-накрая? Няма ли кой да му хвърли един бой на този изрод.

Отдавна трябваше да в в Карлуково или Курило.

Всички ще ни избият до 2025г, усещате ли го...

Волен се води от мотото няма лоша реклама.

Бай Сидер не е никак лесен, колко хора проплакаха край него :)

Пак се дрогирал и си мисли че 17-годишен минувач по улицата е нает от ЦРУ да го следва. Не е смешно, но манията му си е опасна. Има медикаменти и терапия за такива индивиди.

17 годишния минувач е бил на стаж при него, по-скоро е същия боклук, отколкто жертва

Всеки знае, че това вече е тъпкачът на волен сидеров. Имат сексуални отношения, но момчето има доста интересни видеа как сидеров е облечен като руска матрьошка и пие пикня от члена на един ром.

На този изборите му действат като валериан на разгонена котка.

Време е Златка Уайт да потърси клиника или комуна за лечение на зависимости