17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непълнолетен , в полунощ навън. Тук куца всичко.

Батко,като бях на 17 ходих сам на море и планина,кой младеж ни го пускат навън преди да стане на 18 ?!?

от как свят светува мъжете се колят за жени, пари, имоти и власт!

Само смъртно натазание ще доведе до спокойствие сред хората .Грешка бе,че го отмениха.

А не трябва ли да е по чл.115 от НК за умишлено убийство ?! Чл.129 от НК е много леко обвинение ! Нещо мирише тука ! Кои ли са близките на кандидат-убиеца...

НЕ можах да разбера, какво общо има жената с боя между двамата ??? Тая Проститурка ли е ?? Та тоя който се е описал като приятел ходи да бие хората, които жената срещне ??? Или оня 17- годишен е някъв роднина на Турски башибозуци, които правят от Българските проститтки ??? Та е искал и тая да направи проститутка, ама е ял бой ???... Във всички останал ислучи, жената, ако не е живяла в гората,заедно с семейството си, би трябвало САМА да избере кои да и е приятел... А може би тия двамата дето са се сбили, са гледали Китайска ПРОПАГАНДА- как някъв китаец чака пиян американец да се напие с алкохол за да му каже да се бият, и вземе парите и жената на американеца ??? Такива глупости, може да ги гледат САМО в Китай,. Ние Българите, НЕ даваме жена на араби и китайци. Жената, с семейството си, сама избира мъжа си- някой българин.

Много Сандокани станаха! Чичо ще трябва да се преражда по-скоро, че не е добре работата!

КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ НА 27год УЧЕНИК ?АКО СИ БЯХА НА МЯСТО ДО ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ !

ИМАХ ПРЕДВИД 17 год

Абе мъже глупави, има милиони путки, защо се убивате за някаква?

тегави резани селяци

Примати се трепят заради к*рви.

И за това, че е на 18 г. да го наръгат за наказание че не е спазил ученическия час, а ако не е ученик

Той не е на 18. И както виждаш, има връзка с наръгването и факта, че след 22 ч. не си е бил вкъщи. И къде видя написано, че е трябвало да бъде наръган. Явно много трябва да ви се обяснява, след като ви липсва умението за "четене с разбиране".

Забелязвам, че напоследък на "ромите" вече им казват "младежи". Всякакви други обръщения, но не и истинското им наименование. Сякаш някой мангаУ ще дойде да чете тук и ще се разсърди... хаххах Абсолютен смЕх.

На 17 г. в 23:50 в градския парк. Вероятно е учил нещо по астрономия. Имам 2 въпроса: 1. Баща му и майка му забелязали ли са, че не е вкъщи? 2. Знае ли училището къде се намира? На следващите въпроси: получават ли помощи и детски знам отговора.

Газ, чорапи, наметало, ох взвод химически дай ми ги !

там са турски цигани

Батко,баба ми е от Исперих и ще ти кажа,че турците там вече са мнозинство,по улиците се чува основно турска реч,а циганите не са повече отколкото в другите градове.

Рязаните от Разград почнаха предизборна кампания. Добре е да се уточнява ,че става дума за Айше и Хасан . Първобитните порядки на турци и цгани не са български знак!!! Статистиката трябва да разграничава тези общности .

Българите сме ужасно примитивни и нямаме никакви задръжки. Липсват ни възпитанието, корективът на обществото, моралните устои и страхът от закона. У нас вече расте второ поколение българи с тотално изкривени представи за демокрация и свобода, към което се добавя чувството за безнаказаност и осъзнатата липса на контрол от страна на държавата. Резултатът е, че най-елементарни битови ситуации като отнето предимство на пътя се превръща в повод за жесток побой, унижение, физически и психически тормоз или целенасочено увреждане на нечие имущество. Навсякъде цари тотална агресия и нежелание да се спазват правила и норми или просто добро поведение. Българите се мразим и само чакаме да възникне удобния момент, за да се нараним един-друг или просто да уязвим някого. За нас няма нищо свято, нищо, което да ни респектира. Ние не уважаваме ближния и непознатия. У нас дори у децата битуват нечовешки и принизяващи страсти и помисли като расизъм, нетолерантност към всичко чуждо, неуважение към бедните или другия пол. Като прибавим ширещата се неграмотност сред население, липсата на внимание и контрол от страна на родителите, които пускат 12-13 си деца да хойкат по улиците и да се възпитават от Интернет, като добавим към списъка с абсурдите и тотално абдикиралата ни държава, безсилната и незаинтересованата полиция, и не на последно място тоталния разпад на училището като институция, нищо добро не очаква тази нация. И ще продължим да се избиваме, само защото някой е направил на друг забележка или му е паркирал на мястото.

бла-бла-бла. как пък не се научихте да МИСЛИТЕ поне малко, а не само да четете и да плещите?! то смърди на турцизирано тъмно-зелено от първото изречение на "новината", тая седнала да пише сороски фермани за "българите СМЕ ужасно примитивни, дрън-дрън, пръц-пръц"...

Не и забелязвай много на мелиха,те циганските циганки са така.

Това което си написал го знаем.Въпросът е какво да се прави за да се промени към добро ситуацията в държавата.

stankow

Да, и дойчевелето е на едно мнение с вас !

и сега кво паим с ИК? де точно и кого ша защитава? няма морални ценности и затова стават тия работи... и докато каките смятат, както казваше една циганка "шундата си е моя и ша праа с нея квото сакам! ако сакам ша я напшълня с клечки кибрит и ша я гръмна" винаги ще има такива случки. е можеше и 22годишния кротко да се самоубие... и тогава нямаше да я има новината де!

Младеж на 22 години?

Цигания до шия.