16 щата заведоха дело срещу Тръмп заради извънредното положение

Ситуацията ще позволи на президента да си набави още над $6 млрд. за погранична стена с Мексико

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривай!

Редно е да се разпаднат на сувенирни държавици. Движат се в правилната посока. Като са обединени, светът със зор им плаща желанията.

"главният прокурор на Калифорния Хавиер Бесера" - аха... много ясно че тоя прокурор със звучно испанско/мексиканско име няма да има особено желание неговите роднини от южната страна на границата да не могат да се отбиват без документи ей така , когато им е кеф.. отделно от това не се пита колко от тия които берат портокали и разни други аграрни продукти с Калифорния са легални... и дали това интересува фермерите там. Нечии интереси май ще пострадат... Гледах и разни тая сутрин по ТВ, как протестират - вдигнали плакати с надписи че Америка била направена от имигранти.. без да се уточнява - легални ли, нелегални ли... ако няма разлика между имигрант и нелегален имигрант, то значи че няма разлика и между стол и електрически стол... но те толкова знаят

Последните 5 президента на САЩ са обявявали извънредно положение средно по 25 пъти. Обама го е правил 28 пъти. Никой до сега не еобръщал внимание на това. Тръмп реши да го направи седнъж, за да изпълни предизборното си обещание за стената и защото демократите му блокираха бюджета за защита на границата... и почнаха тъпотиите. Само дето демократите пропускат факта, че мнозинството от американците подкрепят защитата на границата. С тия съдебни постановки демократите си гарантират загубата И на следващите президентски избори.

Ама нали Мексико щеше да плати стената?

Айде майна, събаряйте си кочината ...

Говедария спира да работи. Което беше ясно отдавна. Заради някаки си 6 милиарда. Смех, смех, смех! Вместо извънредно положение по добре я закрийте тая кочина

Знаеш ли кое е кочина ? Разходи се с чичко Гугъл из кварталите на някой руски град и може да видиш меко казано кочина - смрад , смрад , смрад и пияни свине натаркаляни по пейките.

Естествено щатите доминирани от демократ-комунистите начело с Калифорния ще квичат на умряло ,нали именно в тях се набутват основно нелегалните мигранти и престъпници ,за последните 30 години населението на Калифорния се е утроило и то най вече с тъмнокожи скакалци .

Чудят се как да си доказват ''демокрацията'' дето я няма а и избори идат и трябва врява да вдигат.. Всички са в кюпа на лапачите и там ама не се знае кога ще им писне и на американците та да си спретнат една ''нежна революция'' от тия дето ги изнасят къде имат интерес и на собствена територия..

Джендър-либералите са в паника щото ще секне наплива на мексикански гласоподаватели. Браво на Тръмп. Върховния съд ще се произнесе в негова полза.

Добре, щом сегашният президент на САЩ има толкова натрупани пасиви, слабости и пропуски като президент на една от най-великите и най-силни във военно и икономическо отношение държави, защо тогава не се задействат съответните там процедури по неговото отстранавяне от бласт - сигурно световното задкулисе не позволява това да се случи, ами тогава?

Щото не е вярно бе пич. Либералите контролират медиите, всичко което говорят за Тръмп е лъжа. Нашите журналя просто превеждат пропагандата.

щом шорошорастите квичат, значи Тръмпи е на прав път ! Да се готви за втори мандат !

"Президентът Тръмп се отнася към върховенството на закона с пълно презрение" да ви прилича на някой местен???

BRCK

Путин да се обяви за временен президент на САЩ, а Китай и Венецуела да го признаят. Да им блокира сметките и да им прати хуманитатна помощ в белия дом - колчета и бодлива тел за ограда.

Какво да им запорира като тия скъсаняци дължат на зелия свят над 23 ТРИЛИОНА долара?! Все едно на циганина да му запорираш сметките... та той кара каруца с кон, които не са негови...

Първо Rosenstein би трябвало да е от немски и да се изговаря РозенЩайн, а не написаното Розенстайн. То е от две думи като втората е stein - камък. Първата е рози или розово. Нещо като АйнЩайн - един камък! С такива природни имена са кръщавани евреите. "St" в началото на дума, която не е име се изговаря "щ".

Кликналият минус, да обясни какво съм сбъркал? ;)

ми да ти кажем? Хитлер Капут! Оттогава, секо еврейче родено, интегрирано или правещо машинациите си у сащ.юкеят се вика стейн. Бълнстейн, Голдстайн и прочее. Казва ти, че не е от упадъчна, обрана и побеена, че и окепирана германия, а от кукловодна коалицион. айде щаносвай се.

В английският също има май дума stein, макар и с друг смисъл, но не и rosen. От където това може да са англиски имена. Например споменатото от теб "Бълн" (Бълнстейн) не значи нищо на немски. Поне не се сещам. "Голд" си е злато и на английски. Освен това твоето завършва на "ейн", а тук е преведено като на немски "айн" (от сложеното тук РозенстАЙн.), "ei" се чете "ай". Дадох ти точен пример с АйнЩайн. Има при немците имена съставени от думи като "Щу-махер" - правещ обувки или обущар. САЩ се разминава с 1 глас да не говорят официален език немки, като немец е гласувал за английският. Явно сред ръководителите са били много немците. ;)

Само защо ми изрезаха поправката за "Шу-махер" не разбрах! Триенето на коментари е толкова нелогично тук. Понякога си е очевидна цензура, но в ситуацията какво е?!

Що реват, когато използват "закона" за техни нужди е ок , а когато президента го ползва за негови не може. Те това е проблема на демокрацията, взаимно неутрализиращи се закони и бой кой от тях да се приложи.

Щом Калифорния е начело, значи Тръмп не е сбъркал. Жалко за щата, дал на страната Роналд Рейгън.

Рони е роден и израсъл в Илинойс... Все едно да кажеш че хераковският циганин е софиянец...

Тръмп половината му държава го съди а пък той седнал да обяснява на Венецуела какво е демокрация

СЕГА ШЕ УСЕТЪТ

Че у Рим командва Нерон. Ше ги смаже. и ше ривът.

Американското посолство няма ли да пусне някой DMS-номер да събира пари за оградата? Ншите шорошорасти няма начин да не се отчеат с по 100 смс-а... Аре пускайте там DMS - OGRADA и да се приключва! Даже написано по този начин смятам, че и чефте-патреотарите на балевски ще се включат преди да разберат, че това е акция на американското посолство, а не на далавери...

Вие русофилите, така ли спонсорирате руските безаналогови оръжия :)

Махайте го този рижав пудел от там. Слагайте Помпеио. Всички нации клякат пред него без да трябва да прави мръсни схеми. Истински политик.

аха либерасто демократи кого ще съдите бе, не разбрахте ли че бай Дончо ще ви изрита всички и няма се остави да му извивате ръцете, колкото искате враякайте, пак ще го изберем. А като подбара и слугите на сорос сащ демократо либерастите в европа начело с меркел, и юнкер, туск и сталинка там ще хвърчат перушини. ой ой свърши царството ви либерастко.

не му пука от никого и от нищо, действа с твърда ръка!!! Не като нашите президенти, льотчики!

Наистина, не му пука от закон, конституция, морал, логика..... Пълен непукис.

колкото повече мърдат либерастите по-дълбоко им влиза. ако просто бяха стиснали зъби и бяха изтърпели, щяха да се разминат с по-леки щети