Старейшините на Прехода - как орисаха последните 13 парламента

Йосиф Петров е първият от демократичното летоброене, който удря звънеца в залата, четирима откриват Народно събрание по два пъти

Обратно в новината

Коментари - Старейшините на Прехода - как орисаха последните 13 парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртите мошеници на "прехода"(ама друг път) как осираха "парламента".

Очакват кифтетата днеска. Не са закусвали още само да опитат отново .Трепет и почитание за първа заплата ,първо кифте първо облажване.. Трябва да им влезем в положението притеснени са дали ще отхапят пак дали ще могат да краднат пак.

Как Осраха де Що има! Все пак постигнаха едно нещо на сто процента-думите им нямат значение вече за българите! Едва ли има нормален човек който да верва на депутат!

И да ви казвам ли колко ги вълнуват нашите интереси? Дали сме гладни, дали може да си плащаме сметките. Никакъв, никак не ги вълнуват. Вълнува ги как по ефикасно да оближат задникът на боса им

Не, не гнусните комунисти, а всички без изключение имат принос в съсипията. От гнусен да още по гнусен. Други няма. Правителството се назначава от посолството на САЩ. Няма значение ние кого избираме, важното е кой му казва какво да прави. Не е ли ясно? Има ли все още някой на който не му е ясно как стават нещата в нашата колония? Те дори напоследък решиха че няма нужда и да го крият дори

Закри реакторите и вер селям ! Що не се изтъпани сега с бентлито да обяснява коло е демократична!

Гнусните ,мизерни комунисти съсипаха България и до ден днешен не можем да се оправим от техните лайна !!!!

Опъваме цирка пак утре. Бог да ни опази!

Старейшини, шамани… Все шарлатани.

Отрепчици, майна...

боже,боже......... четем ОСРАХА и си викам: ЕЙ ТОВА Е СТАТИИЯ. А ТО....................

Нароченото за 7-мо ВНС беше открито от потомствен фашист-Иван димитров, бивш първи секретар та ГК на БКП в Свищов, когото изстреляха във В.Търново, иначе щеше да яде позорен бой на площада. Приветства присъстващите сининикакви и розови аматьори в качеството му на кмет на В.Търново. Йосиф в същност засвири втора цигулка. Преди откриването той беше на беседа със Семерджиев-началник на Ген щаба. Слаб /2/ на взсеки студент по право, които твърдят че Петров е открил първото заседание на това порочно съставено ВНС. Думата орисали в заглавието ми се вижда сбъркана-звучи ми повечето като окъкани,, за да не кажа осрани.

Най големите крадци са от БСП.

240 малоумника вземат по 10 хилки имат по две коли два апартамента и две секретарки минимум,кюфтета на корем и цял ден глупости .!Ако мое и да краднат блажени са! Утре ще гласуват по 15 хилки че има инфлация. Е въпросът е какво правят въобще и защо са ни!

Айде бе ЦРУ, правете го най-накрая този парламент, че ми писна бе да ви ева.

. . . . . За неразбралите : партиите субсидирани от американската левица на джо байдън (не от америка - а от ЛЯВАТА партия на америка) като ДБ и ПП не ги интересува българския интерес. Те се интересуват от Затоплизма, ЛГБТ и правата на мургавите. Това им е идеологията. Така че те искат да ви направят много по-бедни като затворят тецовете и аеца, искат да заменят белите хора с араби и африканци, и искат Истанбулска Конвенция в училищата. Мисли малко ! . . . . . .

Запазената Марка ми прилича на уйова глава?

до къде стигнаха евроатлантические ценности,ристе сигурно всяка нощ камък по камък мести паметника на съветската армия,докато в Унгария е атракция и водят туристите там,бацко сигуно служа зеления и се готви за лягане неспокоен че не му се пълнят както трябва шкафчетата ,киро сигурно е набарал някой парапет ,че жена му нали не е тука няма да му минава времето напразно или вече заплашва някой с не евроатлантическа ориентация.

Един ритуал който симулира нормалност, не ни прави нормални. Понякога може и да са се срещали почтени хора на това проклето място (парламент), но по правило там се среща само долнопробна сган.със сигурност е така от около 33 години.

Най-големия проблем на българския „преход“ са продажниците от козяк и прочие американски подлоги. Всичките те са на ясла на сорос и всеки месец получават пари от америка за България. А тези пари са платени от всички нас. И още нещо – предлагам грозния поручик да бъде натирен от България.

Най-големия проблем на българския „преход“ са продажните мурзилки, рубладжии, копейкаджии и прочие руски подлоги. Всичките те са на руска ясла и всеки месец получават пари от руските фирми в България. А тези пари са платени от всички нас през горивата и газа. И още нещо – предлагам грозната, дръглива и нахална крава Мутрифанова да бъде натирена от България.

Абе. най-хубаво си беше при БКП-то

Абе какви са тия “старейшени”, които никой не слуша ? Какво се сбъдна от техните пожелания ? Нищо ! Нещо повече - от година на година, от началото на прехода , затъваме все повече в калта ! Вече съм стар, но много добре си спомням, че преди “демократичните промени” бедни в страната нямаше, а сега са над 70% ! Преди нямаше просяци, бездомни и ровещи в кофите за боклук, а сега са навсякъде ! Населението ни беше близо 9 милиона , а сега сме 5.5 милиона ! За какво говорим ?

за унищожаване на България. От сорос и всички подлоги.

общо взето достойни хора, с малки изключения

Трябшаве да прочета заглавието втори път- прочетох орисаха като осраха...

И така виждаме че ДИР.БГ ни показва една организирана банда измамници,

Без външо финансиране не могат да уцелеят и един месец. Толкова за дира.

Дира се храни от реклами. цъкай по картинките, презареждай страницата и отново.

Оцелеят се пише

- Старейшините на Прехода - как орисаха последните 13 парламента Йосиф Петров е първият от демократичното летоброене, който удря звънеца - БАХТИ ПРОСТИЯ САЙТ...

защо старейшините на прехода вече не висят пред Народното Събрания, а?

щот са измреле кат тебе