17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва мангалите трябва директно да се кастрират и после на площада да им се сече главата

изнасилване на непълнолетна .... смъртта е леко наказание за такива изроди. Такива трябва да се наказват със сщото което са причинили на жертвите си....

В затвора си имат специална програма за такива. Сам ще иска да си тегли ножа.

Вместо нова конституция да вземат да променят Наказателния кодекс! За такива престъпления директно доживотна присъда , без право на обжалване! За няколко престъпления - да се издават отделни присъди и да се сумират годините наказание!

ама чакайте малко, как така осъден да бъде затворен? близките на момичето нямат ли право на глас? как така някой брутално ще изнасилва и после хоп - ще си лежи в затвора, защитен от стените? когато се извършват такива тежки престъпления трябва да има адекватни последствия, а не да ми се точат дела и след това мангали да ми лежат по леглата. близките на жертвите трябва да имат право да им бъде предоставен престъпника и да им се дава определено време насаме с него, под строгото наблюдения на органите на реда, да не би случайно престъпника да не им направи нещо лошо. трябва да се предоставят средства на близките на жертвите, като например инструменти, машини и т.н., с които да предизвикат мъчение и болка в престъпника.

това с присъдите е наистина необходимо - в момента ако си извършил множество престъпления наведнъж се взима само най-тежката присъда за едно от тях ... другите отпадат така да се каже. и най-"хубавото" е че като те осъдят, ако обжалваш на по-горна инстанция не е задължително да си в затвора докато обжалваш - все пак имаме презумция за невинност. Пълен абсурд.

Тези да не са и двамата цигани - как 7 месеца е заплашвал и изнасилвал това момиче ? Къде го е срещал и изнасилвал ? На колко години е момичето и мъжът има ли някаква връзка с него - роднинска ,приятел на семейството , приятел на майката и т.н.Да не излезе ,че накрая той е прекарания в цялата история.Ако са цигани ,най-вероятно близките са му я дали , а сега искат да изкарат малко пари.Преди време пак съдиха един такъв ,докато се разбра ,че това си е бизнес.

Изнасилването си е изнасилване и следва да се наказва. В никакъв случай, абсолютно никакъв, вината не е на жертвата. Отвратена съм, че още има пещерняци в България и по света, за които изнасилването си е нещо в реда на нещата.

Е ка стаат тес работи, ебал преди 10 години па сега го съдат

Ал. Томов с обжалвания отърва затвора - докато течаха обжалвания и отлагания на делата му изтече давността на присъдата!

сега приключват на 1-ва инстанция.... Българска бюрокрация в действие брат......

при нас такъв го вкарват доживот, ама чакай чакай. България е страна от третия свят.

Струва ми се, че от филми и книги ти е опита. Лежал ли си? колко вътре са мангали /при тях си е традиция с деца/ и изнасилвачи? Така, че забрави "специалната програма".

Прегазиш 10 човека на спирка - 5 години условно. Убиеш човек - 7 години. Изнасилваш дете - 13 години. Подкуп - 20 години. Бахти якото правосъдие!

тц. НЕ даваме! електората ни требе.

абе на 40 год съм 15 год имам стаж зад решетките, заради наркотици , ама тва е друга тема. Тия изнасилвачите и педофилите са като всички други затворници. Лежат си пият си, ядат си. И общо взето им минава времето, гледат си кефа. После пак навънка. Може и да има хомо забежки, ама тва обикновено става с по - слаботелесните, дето са като женички и може по лесно да го сгащиш. Иначе е без значение за кво лежиш, ако нямаш мускули дупе да ти е яко - в буквалния смисъл.

изнасилване на дете - грамота и почести за инициативата за безплатно сексуално ограмотяване ? Поне за едно престъпление да дадат що годе нормална присъди и пак недоволни. Освен това качеството на живот на това дете какъв ще бъде от нанесената му физическа и най-вече психическа травма - или това няма значение щом е живо и мърда , проблем няма ?

Съдиите на панов много са се преуморили от работа. 10 години дело, сега следват обжалвания 20 години. Тоя ще умре свободен. Искам оставката на панов. Оставка на всички съдии свързани пряко и косвено с червената мафия Оставка

Значи делото е почнало докато е изнасилвал и е продължило докато изнасилва, а? Като мислиш те боли глава, пък за днес ти стига толкова главоболие и пишеш по инерция, или?

трябват на ГРОБ, неграмотно племе избира тъп вожд

...

Карам ви да се замислите какви са законите. Нормално ли ви се струва за серийно изнасилване на дете да дават 13 години? От които ще излежи 1/3 заради работа и добро поведение? Същото е и с убийствата. Къде съм писал, че е малко??? А в същото време същите тези закони се ползват за мачкане на неудобни. И на никой не му прави впечатление и явно на всички им е добре. Да сме пълни с педофили, убийци и изнасилвачи. Щото излизат след 5 години и продължават с още по-голямо настървение. Чети и мисли!

Да беше дал половината на тези пари на майка И и нямаше да се стига до съд и присъда. А и на какво да се надява -на апелацията във варна! Надали има необходимият вървежен адвокат, иначе още в Разград щеше де се стигне до споразумение

Хайде отново сливестна еквилиблистика! Накрая ще се окаже, че момата му е пристанала, и след време работата се е разсъхнала. В някои етноси това е стратегията да се изкарат пари. Къде е била майката та не е разбрала че момата е изнасилена първият път, ами вторият! А и вероятно дехлорацията е станала 4 -5 години по -рано. А вие си чепкайте вълната кое и как е станало. Имах колега, който на 32 преживя подобен кошмар с една засукана мома от В. Едва се оттърва и то само защото се намериха колеги да я "успокояват" в една каюта, докато помполита кандардисваше Еблю да си я вземе. Пък се оказа и 13 годишна .....

кастриране и това е!

Простак