17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми пратете Бабуля Шмеркел фередже Хабиб бе! Тя ще ги облажи всичките тия ислямита благодарение на които Европа стана чисто и просто мангласка кочина и ислямска септична яма!

Терминът "афро-американци" е еманация на световното лицемерие. Не им харесвало на негрете, че са негри и всички останали им виновни за това. И защото не ги кефело да са такива, какъвито са, те видите ли били дискриминирани. Ама това, че в Америките живеят и африкански араби, примерно, това няма значение. Те не са афро-американци, не защото не са, ами защото не са негри. Тази пародия на толерантност ще свърши толкова работа в световен мащаб, колкото и преименуването на циганите в роми в България. След което циганията им се увеличи драстично.

Така ще е , като не им шие вече Хуго Бос униформите на полицаите

Какво ще кажеш за нашите цигани? С тях също не постигнахме баланс, а няма и светлина в тунела... Подобна е картината и с негрите. Смайващото е новото отношение към едните и другите, от страна на някакви сбърканяци, организирани от какви ли не НПО, според които едните са вече роми, а не цигани, както хиляди години са били, а другите са афроамериканци, а не негри, както се знае от времето на колонизациите... И какво се постига, и каква е целта? Расизмът вече е в обратна посока - срещу белия човек! Нямаш вече право да удариш дори шамар на циганина, който е разбил къщата ти да краде, а зад океана негри престъпници са вече национални герои... И така как ще я караме нататък, като нито едните, нито другите, не работят, не учат, не спазват законите, и няма дори намек за някаква промяна и развитие към добро... До дестина-двайсетина години у нас ще има повече цигани от българи, а зад океана повече негри от бели хора... И тогава???

Поне бойците лесно ще се разпознават по ..... униформите

А сега си представете как щяха да звучат новините, ако това се случваше в Русия и протестърите бяха аверчетата на Навални...

Браво на американската полиция, оставайте ги да се избиват, нали не искат да има полиция.

Американските идиоти ще си запалят държавата, само и само за да се нареди начело на държавата кървавата Килъри.

Ако дойде килъри те са загинали три пъти по-бързо така че нека дойде. Няма спасение за сатанюгите от фащ.

"В съобщение в Туитър полицията призова населението да избягва мястото на инцидента....". Нали не искат полиция, да ги оставят да се оправят сами.

по Си Ен ЕН показват като местопрестъпление счупена витрина на магазан. Може би престрелката е била за ограбването му. Кой да го ограби по-"демократично" и "свободно"

И недискриминационно, и антирасискто.

Истината е, че всичките градове където има вълнения и престъпления са управлявани от педократите на байдън и килърито! Факти! По дяволите, та дори даренията от Живота на черните е от значение, отиват директно в фондовете на педократичната партия и сметките на байгано и килърито! Факти! Всеки може да го провери в нета, дори има и линкове за това!На тях им е изгодно да има безредици, за да могат да ударят по реномето на Дони и да го свалят от власт! Това и най-тъпия и дебилен педокозяк го знае! Въпроса е, на чия страна са педокозяците на педократите или на републиканците! Кой им плаща жълтите центчета, по кого требе да плюят а? Хахахахахахахахахахахаха

Как не ги е срам да стрелят по горките маймуни?! Какво като краде, той изхранва пет членно дете...

ЕС и светът няма ли да излязат с декларации, осъждащи случващото се в щатите ? Защо няма санкции ?

Ако тези събития се бяха случили в Русия, юдейските медии 24 нон-стоп щяха да говорят за това, санкции щеше да има от целия "демократичен свят", ООН щеше да излезе с резолюция по въпроса, Путин щеше да бъде новият Хитлер и нарисуван по плакати с рога, мустачки и кървави ръце, но неееее........ щом се случва в голямата юдейска държава - табу......там всичко може!!!!

Не , че нещо ама представа си нямаш явно за ерейското лоби в РФ :)) Братя Ротенберг също не си ги чувал явно хахахахаха

Някoй

не искам да те разочаровам, ама евреите са разделени на два големи кблана, които враждуват помежду си.

Причината за агресията е голямото разслоение на обществото - има много богати хора и много бедни, постоянно намаляване на средна класа и дребния бизнес за сметка на монополите и държавно финнасираните фирми. Все пак в САЩ е имало робство, използване на хората за трупане на пари, без оглед на техния живот и здраве, постоянно следене, побои и изнасилвания на робите. Хората там са затънали от кредити и са в пълна зависимост от банките, няколко месеца да не работят /заради корона вируса/ и всичко ще загубят /там почти всичко е на кредит/. За голямото разслоение на обществото говорят и пикаещия богаташ от ролс ройс върху бездомен човек останал на улицата. Полицейското насилие е само отприщило това огромно социално разслоение в САЩ.

Дрън , дрън ярина .. един стар български лаф ;)

Някoй

прав си. Бунтовете избухнаха защото всички са богати, доволни и щастливи... И се чудят как да си разнообразяват свободното време!

Бунтовете избухнаха защото маргиналите искат да са богати , доволни и щастливи без усилия а само поради черният цвеят на кожата си

Ъ-хъ мъ-хъ бунтовете няма да спрат. Сатанинските американски щати ще се сринат както всяка куха империя, а на вас козяшките ибрици няма да има кой да ви плаща, ей това е. Бягай да си запазиш място около контейнерите измекяр, защото и там има йерархия.

Бате да не си прекалил с концентрата за вана ? хаха

Дълбоката държава vs Психо Перчема Тръмпи. От сега ви казвам, че Тръмпи е обречен. Най-вероятно ще измисли някаква болест и ще се оттегли.

То щото кандидатът на Дълбоката държава едеин интелигентен, спокоен, стабилен, образован и улегнал.

И няма деменция ич хахахах

Негърско лято в Щатите. Икономиката е пред поредна ултра криза и е необходимо да се спретне нещо брутално, за да се намеси армията и раята да бъде тотално ограбена. Ако такова нещо стане в БГ, щяха да ни наричат полицейска държава, комунисти и т.н., а посланиците на определени страни щяха да дават акъли от ТВ екраните 24/7.

всеки ден убийства в САЩ... ама така е като "разградихте" полицията. Както вече писах: ще гледаме Втората гражданска война. До Атланта има склад с 1 млн. ковчега, приготвени са такива случаи.

ще е бърза и лесна, 95% бедни срещу 5% богати, познай кои ще победят бонус в армията постъпват бедните

Бе много бедни имало в САЩ пу пу завалийте

Какви ковчези за един милион бре? Избухне ли война с масово мране, убитите ги заравят на куп ,в масови гробове ... сега и булдозери има за тази цел ...кой ще им кове ковчезите ...ти и опяване ще им искаш - според религията и обичаите ... Дано само някой щур на добара куфарчето с кодовете за ядрените междуконтинентални,че тогава даже и заравяне няма да ни е нужно ...ще се разнесем из Космоса ...

Абе да се радват че са толкова малко....>Че ето в Атланта, вече няма и полиция дори! Всички са напуснали полицейските управления оставяйки оръжията, ключовете от колите и значките...И Атланта вече 3 ден е без полиция! Там кво става не е истина!

Отпуснаха се юздите, демократите пуснаха платените гласоподаватели да правят зулуми и скоро ще видим как расизъма ще се върне с пълна сила. Всички ще се въоражат до зъби и стрелбата ще е масова ....

Всяко погазване на закона трябва да се отреагира с полиция и армия ако трябва. Закона трябва да се спазва, ето това е правова държава, където законите трябва да се спазват

Върнете си заграбеното това което корпорации олигарси и мутри са ви го отнели то си е ваше.

А има толкова лесен начин да се усмири всяка паплач. Просто им се спират помощите и се изкарва превантивно цялата полиция по улиците със заповед за ивънредно положение, което значи стрелба в случай на мародерство. За няколко дни всички ще се приберат гладни, тихи и кротки в гетата си, подписали декларации за вярност и послушание. След това - непрестанен засилен контрол. След месец всичко ще бъде забравено и паметниците възстановени. Не те бива за нищо, а искаш да папкаш - значи ще слушкаш, или заминавяй някъде другаде...

Ако спрат помощите ще започне революция с поголовни кражби и обири. Затова помощите непрестанно се увеличават.

Забравяш, че зимата ще има избори.

Ейй, много си ербап бре, що не питат тебе какво да правят да им дадеш акъл. Голям гений се извъди трольовеца ти с трольовец посран. Ако спрат помощите ще гледат втора част на Великата октомврийска само че около Манхатън някъде. Ама такъв чалъм няма, няма и да има. Въвят към разпад и това е. А вие - трольовците мизерни вървите към кофите за боклук, където ви е мястото отрепки.

Прав е Тръмп да адресира "бялото мълчаливо мнозинство". Колкото и да подготвят почвата медиите и Холивуд контролирани от ДП и соросоидите, Тръмп получава огромната подкрепа на бялото работещо мнозинство и неминуемо ще спечели и следващите избори.

Нали точно в Минеаполис обявиха, че затварят старата полиция и ще правят някаква нова на милиционерски принцип? В градове където управляват демократите стават грабежи, палежи и се правят всякакви спънки полицията да упражнява правомощията си. В стремежа си да дискредитират Тръмп на всяка цена, демократите ще избушат Америка.

Ама защо Black Lives Matter, а не All Lives Matter?! От “расизъм” в расизъм.

Тука някой ги избива на расизъм.Къде е американската обсерватория по правата на човека.Някой наши НПОта защо мълчат.

Който сее ветрове, жъне бури. Май дойде време за жътва...

"Появят ли се мародерите, започва и стрелбата." Американска поговорка

Давай, Тръмп,, усмири безмозъчните черни маймуняци! Всички бели с автомати на улиците!

Аз приканвам и всички бедни срещу богати и те с оръжията си там да се запукат

PEYTSCH

Докато буржоазните политици в Германия само „крайнодесния екстремизъм“ им е във всяко изречение пред медиите и в Бундестага, Крайно левите и зелените екстремисти съсипват света. Анархистите палят, убиват и разграбват...Това крайнодесните НЕ ГО ПРАВЯТ. Напротив, крайнодесните защитават населението от 10,5 милона чужденци, мигранти, социални пиявици и наркомани...Вижте и чуйте какво казва Президента Тръмп. Левите от столетие са подстрекатели на бунтове и „революции“ с цел да станат богати на гърба на зблудения си електорат и мошенци-политици...В България вече знаете имената на „цвета“ на престъпността...

Не чухме някой известен журналист да е взел интервю от др. Сорос във връзка със ставащото ?!

Ето ти един жокер: В София забраниха "Луков марш", а в същото време по книжарниците ни се мъдри двутомно луксозно издание на биография на Хитлер!

Не са леви тези дето разбиват магазините, а са необразовани примати. Има и бели сред тях, но познай кои са 90+% от тях. Най лесно е да првиш гърчави деижения и да викаш “Йе, бро! “ или “ Йо, бро” както там си викате. Ама се иска малко усилия за да завършиш училище..( явно и еволюция си требе)

Нищо не е такова, каквото изглежда и ни го внушават.

Знаех си аз , че антифа са крайно десни мда хахаха

Вероятно цветнокожи мародери да са разбили нечии магазин и собственика да е защитил собствеността си, и да са си го получили подобаващо.

PEYTSCH

Има и бели комунисти-анархисти, крадци и мародери...Сега са „бизнесмени“...

Голям страх от комунистите, вечер като лягаш гледаш ли под леглото - да не се е скрил там някой комунист да дебне?

Афроамериканец се прибира късно вечерта от поредния бой с полицаите и закачва портрет на Чапаев на стената. Жена му с учудване го пита кой е тоя.... - Нямам представа... казват че се е биел с белите...

PEYTSCH

ами да. Такива са болшевиките - по-черни от черните...

Я кажи сега, в коя серия от Планетата на маймуните се намираме, като гледаш тез шарени хора? Мисля, че сме предпремиерно на втора серия, защото сега свалят паметниците. Като се опомниш след време, вече ще е късно- навсякъде маймуни ще виждаш.

Ей тоя не бях го чувал ... Разсмя ме:) Явно е нов-напълно се вписва с актуалността на Деня !

Херо Мустафа защо мълчи? Да ни разясни как трябва да ценим и тук живота на нашите индоевропейци.

Всичко това се подклажда от демократическата партия, за да спечели изборите на всяка цена - черните са само ударната сила.

Почти всички афроамериканци гласуват за демократите (четох някъде, че около 90% ).

Ми то там разформироваха полицията, то и сградата я подпалиха черните...явно населението е взело закона в свои ръце.

Спор за подялба на плячката...

Линкълн на онзи свят се чуди дали правилно е постъпил като е освободил черните.

Едва ли се чуди. По-скоро реве и си скубе косите.

Нищо подобно. И той е бил от кликата, която сега насърчава черните.

Вижте сега - тук има неприкосновеност на частната собственост и се стреля на месо при опит за навлизане! Когато разни леви мародери се опитат да грабят дома на въоръжен до зъби традиционалист, се стига до такива инциденти, които много бързо потушават мерака на социалистите за безплатен обяд!

И що реши, че са социалисти. Щото тръмпони ги нарекъл леви екстремисти или щото си завършил с отличие социология и тия неща априори са ти ясни. А, сега ще отвориш речника и ще провериш какво е априори, нали.

Това се решава с преговори и оставка с нови избори, с тоя идиот въвлича сащ в кървав граждански конфликт....кой е той че да стреля по хора, нека те да почнат да стрелят по харема и копелетата му тогава да види кво е кръв, щом не знае какво е преговори и цивилизационен начин за разрешаване на конфликтите

Преговори С КОГО И ЗА КАКВО?

Ако протестиращите са малко, пак ще те приберат....но само след оставка и пускане нов вот на доверие от населението можеш да управляваш...откъде накъде ще вадиш оръжие срещу протестиращи срещу малоумието ти хора

Хаха, леви терористи - 1000 метежника и да подава оставка - останалите милиони, които са го избрали са на друго мнение.

Си mалоумен по рождение?! С кого да преговаряш. след като всичко се прави нарочно и е инсценирно. Не четеш ли, не гледаш ли репортажи от св. медии. В момента се разиграват два осн. принсипа: Ловене на риба в мътна вода и разделяй и владей.

А е тез ченгесари Блак ливез не са им ли разработили Пърделниците и изгонили. Кви интервюта дават С полички и вибратори отзад ли са шефовете на полицията.

Вероятно на някой нормален му е писнало от безчинствата на левичарите.

Ама какви капиталисти само, купиха чрез неизплащаеми кредити всички държави, като първо ги окупираха военно и после ги фалираха...лайно ти си проклето от Бог

Ами нали искат да разформират полицията, така ще става. И още по-лошо. Да свикват или да се вземат в ръце, че иначе BLM forever. И да си изберат демократите пак - те са съпричастни и много лесно коленичат, както се видя.