17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Средната възраст на починалите обявени днес е 77 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години.

Някой може ли да ми отговори на въпроса...Как може да ви ваксинират срещу НЕ съществуващ вирус и следователно НЕ съществуваща болест ?!?? Вируса на CoVid-19 и до сега НЕ е ИЗОЛИРН !!! Изобтетателя на PCR теста ви обясни,че той не е направен да открива CoVid-19 !!! Какви статистики продължавате да каканижите бе олигофрени недни ?!???

Алоуу, мисирките, по каква логика някой, който се е ваксинирал преди 1 - 1,5г. все още го броите за ваксиниран? Нали уж ваксините защитава ха до 6-9 месеца и после трябва пак инжекция? На практика у нас вече няма ваксинирани, тъй като отдавна средно на ден се слагат само по 200-300, макс. 500 бр. ваксини, 99% от населението или никога не си е слагал или пък от слагането е минало много време

Редно е да съобщават процентът ваксинирани за всички починали, не само за тези с КОВИД. Да не се окаже, че 60% от умиращите от инфаркт са ваксинирани против КОВИД.

не са умрели от Ковид, а от неадекватното лечение спуснато от СЗО. Интересно как всички умрели са в болници и никой в къщи.

Точно така колега ! Били са УБИТИ в болниците ,защото лекарите в тях са били ЗАДЪЛЖАВАНИ да следват протоколите за убуване на СЗО !!! Това са фактите и това е истината !!!

Хахаха, то не знам дали остана някой да вярва в коБид измамата след всичко, което се случи през последните 2 години. Дори най-заклетите фенове на коБид сега не могат да си намерят място, след като разбраха, че са били лъгани... :

Тази статистика е пълен абсурд. Тъй като не им изнася да се знае истината, преиначават фактите. Поне в някои европейски държави просто спряха да водят такава статистика откакто видяха че хоспитализациите, тежките случаи и починалите бяха над 90% напълно ваксинирани… За тези, които се интересуват какво се случва реално в момента, д-р Хеирт ван ден Бошъ от Белгия е доста добър ресурс. За сега каквото е казал за хода на пандемията и “мерките” се е случило. За жалост, според него в момента вирусът евулюира от имунния натиск точно на ваксинираните, при които неутрализиращите антитела от ваксините вече не работят и сега вирусът се свързва с не-неутрализиращите… те имат приоритет пред вродения имунитет. Това позволява на вируса да се изменя и то по начин, по който да заразява ваксинираните, тъй като тяхния отговор е като на една монокултура, всички имат еднакви антитела… какво става когато вредител нападне една монокултура? Та според него, за съжаление, в момента евулюира нов вариант във ваксинираните, той ще заразява и прави пакости основно при тях, което не значи, че свободните от ваксини хора няма да се разболяват. Но се очаква криза при ваксинираните. Първоначално се спекулираше, че ще е наесен… но според него това ще се случи още през лятото. :( България вече е изградила стадния имунитет и няма да бъде засегната толкова тежко, но в силно ваксинираните държави ще бъде много проблематично, дано да не се окаже прав! Бог да пази България!

Глупости. Неваксинираните си мрете като пичове. Което е нещо, което аз подркепям с две ръце. Дефектните гени трябва да се изчистват по някакъв начин.

12 от 13 умрели не са ваксинирани, а освен тях още 13 са умрели вследствие на ваксинирането. Но тях никой не ги брои. Завишената смъртност в България е около 87-90 000 от началото на пандемията, сравнено с предни години. Официалната смъртност от Ковид е около 37 - 40 000. Останалите още толкова от какво са умрели?! Разликата с предходни години е само масовата ваксинация.

Какъв е смисълът сега да се набождаш за Ковид, следкато СЗО утре може да реши масова ваксинация за друг патоген? Всяка година ли ще ни пробутват различни вируси и ваксини?

Добре, че послушах партията и правителството и сега с две игли и бустер съм спокоен

И аз познавам такива спокойни, само че с по една игла. Толкова са спокойни, че чак вече червеите ги изядоха от спокойствие.

Щот не са били убити с незаконните, нерегистрирани, криминални, неизвестни по състав , с доказани паразити и блитуут устройства от графенов оксид в тях килгеноцидовки досега

Ами да бяха се ваксинирали.

Не ни интересува! Заврете си фалшивите статистки там където слънце не огрява! Как не оставихте хората на мира да живеят спокойно! А може би подготвяте почвата затова, което ще се случва на есен отново - мерки, каски, маски?

Стига вече с тоя измислен вирус, ве мърши продажни

.

Това са пълни лъжи. Истината е че неваксаните дори не се разболяват.

Най- после умряха неваксинирани,защото от месец нищо не казвайте за умрелите.А може би на тези им е минала ,защитата от 1 г и ги водите неваксинирани.