108 заразени с Хепатит А в София

Ваксината не се прави задължително, а е въпрос на избор на родителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви ваксини,газови камери купете с мойте пари.

Трагедията е в това, че нацистите не създават газови камери за убиване на хора. Циклон Б се използвал за обезпаразитяване в херметични автоклави под налягане. "Нацистки" газови камери е същата хибридна партенка, както "отравянето" на Скрипал и интеграцията на изгонените индийци от Индустан.

В момента във Факултета, по ул. Суходолска се прави заустване на канализационни води с бетонови корита, но се прави така мърляво, че само след една година те ще се разместят и ще трябва да се прави ремонт на ремонта.

Драги ми селянчета много прости, нали разбрахте сега защо ви подлъгаха и се натикахте в големите градове. За да се проведе по лесно редукцията ви било то чрез африканска чума, било то чрез хепатит или даже чрез една бомбичка и набутани в широкия канал наречен "метро". Но комунизма дето ги преценяше тези неща беше много лош затова си избрахте една селянка да ви управлява. ....... Поради горните факти си гответе ковчезите, може и да се наложи в близко бъдеще. Тя светлата демокрация е измислена във всеки детайл още от средновековието от онези там до Мъртво море което май напоследък не е толкова мъртво и дето са провели първия си конгрес близо до швабско.

Индийски културни особености. Нормалните на Терминал 2. Такъв е планът за България. Да останат само цигани и пенсионери, които после да бъдат ликвидирани тихомълком от новите господари.

Изолирайте заразата като не пускате жителите на факултета извън квартала!

Това, което не успях...природата сама си го върши. На популационните и климатични закони не се влияе, въпреки гигантските парични вложения на "някои избрани кръгове".

Жителите на Красна поляна са подложени на геноцид от кмета Йорданка Фандъкова и местния кмет . След всички протести свързани с превахването на гетата , освен мръсния въздух (над 300 пъти от разрешените норми), краснополянци получиха и пандемия от Хепатит !!!! Защото бум на Хепатит има цяло лято... Чудесен репортаж може да се направи ?! Съсипаха квартал на 10 мин. От центъра на София ! За капак кмета им асфалтира и улиците на Факултета ! А канализацията, която наводнява централните улици в квартала при всеки дъжд не е важна...