Коментари - 10 месеца условна присъда и 10 000 лв. глоба за мъж, нарушил карантината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия там са ного прости,напрао като кеменета.

Убиици като Българските политици няма Шкембара няма 300 лева да си плати глобата въпреки че се крият и получават заплати краде от Македонско гражданство строи палати А този присъда по наи бързия начин Банкялията винаги търси от вол теле Ако неговата дневна заплата е един милион народа изнемогва Вина има човека да Но глоба от една годишна заплата в света не съществува за подобно нарушение

Можеше поне да напишат и на Каролев, който под карантина отиде да си навести хотела в друг град колко му дадоха...естествено николко

Колко?. Те са за панделата директно!

Това на снимката е ламборгини. И летенето със 120 малко е пресилено. В София на прибиране към Люлин/Перник вечер има такива летци и то не с ферари та.

Прав си. Само, че го пиши под другата статия.

А цшганките от Хасковско, дошли си заразени с доказан положителен тест за вируса още в Нидерландия, подложили на риск над 100 човека, умишлено внесли и разпространили заразата, лъгали и заблуждавали властите - КОГА? А останалите дошли си болни със симптоми, плъзнали и умишлено заразявали в страната - КОГА? Ние ли трябва да ги наказваме?

А за джигита карал с 140 км/ч в Пловдив, глобичка от 950 лв??? Дейба тая държава и закони, дейба

Карантина означава, че вероятно си носител на вируса (поради факта, че идваш от чужбина) и трябва да седиш в пълна изолация в дома си 14 дни - т.е. докато се види болен ли си, или не! Това значи да не излизаш никъде, нито да контактуваш с някого извън хората, с които живееш в този дом. Друг е въпросът, че държавата е тази, която трябва да определи начин, как на човека да се доставя храна и вода до дома му, за да не му се налага да излиза. Това направиха в другите държави! Задължават те да не излизаш, но същевременно ти осигуряват начин да можеш да посрещнеш основните си жизнени нужди.

Какви са тези цени?В Монте Карло кафето било едва 200 евро.

Е хубуу де 14 дни БЕЗ ДА ИЗЛИЗАШ ДОРИ И ДО МАГАЗИНА! Що за идиощини, какво ще ядеш тези 14 дена, такава ЗАБРАНА ДА СЕ ХОДИ ДО МАГАЗИНА НИКЪДЕ НЯМА?

Ами стой си там, където си бил и яж, какво се въкнеш тук, измекар долен ненаплюскал се..

ТЪП И ПРОСТ ГЛУПАК И СЕЛЯК СИ

хех средата на март пращат от ски курортите в Австрия автобус с работници персонал по новините го пишеше а наш' Бойче щабове куп клоуни на заплата висока заплата никой не пратиха да ги прибере и ескортира до домовете сами са спасявали същото сега се повтаря и некви жени от Нидерландия нашия пак събира тен нейде а онзи клоун с пагони си бръсне главата и дрънка глупости кой ще глоби и премиера шопар и клоуните от щаба че всяват психоза само и никва работа не вършът

Аз питам а всички ония властващи, щабове и незнам си какво няма ли да получат администативни и съдебни наказания за това че само плямпаха а реално много неща не свършиха и поставиха в риски здравни работници и покрай тях много други пациенти.

Поредният тъп селяк.

ти си тъп че не виждаш цялата пародия хахаха

Аха ти я виждаш - ясно. Друго виждаш ли? Слончета, извънземни, елфи? Ще се пият май хапченца мдааа