Два джакпота по милион ще дебнат играчите в четвъртък

Два джакпота от над 1 милион лева ще очакват всички участници в игрите на Български спортен тотализатор за следващото теглене на тиражите в четвъртък, 28 юли 2011 година.

Обратно в новината

Коментари - Два джакпота по милион ще дебнат играчите в четвъртък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долни мръсници, махнаха 3то а сега и второ теглене на 6/42, пък после рекорд. 3-пъти намаляш шанса , по-добре 10 награди по 100 000 лв от колкото 1 по 1 000 000 лв. Да си го играят това тото, мен лично ме изгубиха тотално

ще ги лапне дянков а ния балаците да играеме ли.

Пишете на кой тираж ще ги пуснете за да си попълня фишчето!

Защо махнаха второ теглене на 6 от 42? Откакто тотото се тегли в плексигласовите сфери, далаверата е пълна.Член на комисията затваря диска с числата в кутия и му слага пластелинов печат.Като че ли този диск не може да бъде копиран преди това?! Всеизвестно е, че където играят големи пари, там честност не очаквай! Взехте всички ни за идиоти! Не може да пускаш едни и същи числа от 1967 г. насам и най-голямата печалба да е една петица за 188 лева!... Тройката продължава да е по лев, лев и двайсет,четворката по 8-10 лева. Както всички идиоти, които ни управляват, трябва да бъде изметена и тази паплач от тотализатора, която краде милиони левове от народеца! Яжте и дано да се задавите!...

ами нали е отпускарски месец , немаме клиентела!!

тази мафя е от суздаването на тттооо. не играите булгари,емигрираите спесчно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

чакат ни хора пускайте тото иначе ще им спаднат гушките на директорите :)

Тези идиоти от тотализатора накрая предлагам да забранят всички тегления до ние да си плащаме.Защо махнаха второ теглене на 6 от 42.Откакто тотото се тегли в плексигласовите сфери далаверата е пълна.Члена на комисията затваря диска с числата в кутия и му слага плестелинов печат.Като че ли този диск не може да бъде копиран преди това.Взехте всички за идиоти.Не може да пускам едни и същи числа от 1967 година насам и найголямата печалбаеше една петица за 188 лева.Тройката продължава да е по лев ,лев и двайсет,четворката по 8-10 лева.Както всички идиоти които ни управляват трябва да бъде изметена и тази паплач от тотализатора която краде милиони левове от народеца.Яжте дано се задавите.Улица "Здраве" 2 Ви очаква с радост/за справка на незнаещите там се намира патоанатомията/.Дори и много да крадеш рано или късно стигаш до тук гол и бос.

нагласена работа.

Наистина ли има хора, които още да вярват на тотото?

не играите,бягаите от бул. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.