Коментари - Белгия ще интегрира наши и румънски роми | Днес.dir.bg

Белгия ще интегрира наши и румънски роми

Белгия ще отмени някои ограничения пред работниците от България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Белгия ще интегрира наши и румънски роми | Днес.dir.bg

Коментари

г'син старши, молим да докладвам. Я мислим дека требе да въведат задалжителна наборна служба и трудоваци и кеч и това онова. Бая полза ше има. И магистрали и улици и даже шахти със капаци ше има. И много важно! Кой учи - не влиза у казарма. Чак тогава без дискриминация ше ги укарате у ред.Разрешете да напусна!

...някой смислен човек да разпространи тая новина из столипиново и факултета, а защо не и по другите маали. Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Евала на белъгиците, и оттам ше зеем некое евро, па и што жица и релси има - бол! Нали скоро опитааме да ги остаим без влакове. Че зеем да расфасоваме целиа Атомиум барабар с топките в Брюкъсел, разбиаш ли. Само не знам кво ше праим с каруците, коньот ше дигне ли 120 км по магистралата, таковата.

За циганите навремето е помислил Дочо Христов.министър на вътрешните работи(1943-1944)Той е смятал циганите да бъдат депортирани от България.За съжаление идва 09.09.44. и плановете му са се провалили.Ако му беше стигнало времето,сега нямаше да има цигани.Поклон пред паметта на Дочо Христов-министър,юрист,адвокат,издател на вестник.

Ще има празници там :)!

Hе съм пристрастна, даже и не съм гласувала за партията му, но отбелязвам, че премиера има трезва мисъл. Bярно е, че си променя често мнението, но явно това е защото се вслушва в гласа на народа.

Tova e komentar kym druga tema, a ste go slozhili tuk .

ама да си ги взимат всичките ако може *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Causa perduta!

още не сам видял поп да олаче,циганин да не краде и да работи и комунист да ти дава заплата такова животно няма в последните 20 години колкото до ромите и хората с турско съзнание интеграционния процес е трудно нещо нежелаят искат да си живеят както до сега казвам го от личен опит и наблъудение от 10 години живея извън българия

трябва да са готови да работят хахахахахахахаха белгя вие виждали ли сте циганин да работи направо ще ви процавти икономкята като почнат да сабират цветните ви метали за начало а после като почнат да си правят сметище на улицата кадето живеят успех

Ало, БЕЛГИЯ! Ромите- в Палестина, а евреите -тук в България!?!

И ние българските гейове искаме да работим в Белгия.

ШшшТ!!! Трай бе! Като ти почернее гъза, тогава ша идиш в Белгията!

Няма да успеят. По времето на Тодор Живков всички работиха и пак катунари си останаха. Ще си вкарат автогол белгийците. Както немците с турците а французите с арабите. Единствения шанс за Европа е да им направят държава. В Сибир или Гренландия.

не ги разубеждавайте белгийците - те и сами ще стигнат до тоя акъл (скоро, след като им се стоварят:). но нека вземат - 100, 200, 1000... и повече, дай Боже:) 1во. колкото повече идат там - толкова по-малко остават тук; 2ро. може пък поставени в други условия, част от тях да се променят и да се научат на ред и дисциплина, а тези, които не се научат - в затвора и пак ще си го отработят:)

Хич не си прав. Колкото и да отидат, тука няма да останат по-малко. Все пак всяка година стават все повече и повече.

За кфо ни е друга държава? Тя Бълхария си е вече наша. Не мърдаме от тука. Ше одиме да аргатуваме другаде като тука на нас ни аргатуват!? Айде нема нужда!

ЕЕЕ, къде такъв късмет! И аз да бях циганин да си работя в тази страна съвсем спокойно. Доколкото знам българин малко трудно ще си намери работа без да знае езика

Хайде,по-скоро ги вземайте и никога не ни ги връщайте,моля!

А КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ МОЖЕ ДА РАБОТИМЕ В ЕС? ВЕЧЕ МОГАТ АРАБИТЕ, ЧЕРНИТЕ,ИНДИИЦИТЕ, СЕГА И НАШИТЕ РОМИ...

Айдеййй, барабар с блок 20 да ги зимат! Даже и отбив на цената за почивка ще им напрайм на белгийците ако дойдат на Черното море - дето е много добре! Ръйш ли!

Според мен Европа е достатъчно голяма за да погълне с лекота населението на квартали като Факултето и Столипиново.Работа има за всички.Направо ще светне от чистота Европа-та с 200-300 хиляди наши роми.Всички заедно за една по-чиста и хубава Европа,Браво на Фландрия,сега е ред на Германия,Франция,Испания и Италия.

Успех, успех, ППППФ... ПФФФФХАХХАХАХАХАХАХААХ

пращаите им ги на тон с камионите

Нали знаете ,че Вие (държавата )също се интегрирате в Е.С или мислите ,че сте се интегрирали вече . Я намалете тази измислена гордост защото сте жители на най-бедната страна в Е.С . Нали никои не смята ,че сме достиганали нивото на Румъния и Гърция ... Нали знаете , че живеете на гъза на географията и онова изображение с тоалетната нали си го спомняте . То бива гордост от бедняци ,ама толкоз гордост не бива . Що се лъжете по между си колко сте велики - умре циганката която ви хвалеше замина за Белгия ! А това ,че всички сте с диплом за висше образование и никога не сте крали го кажете ама бялата ми шапка .

Прав си приятелю ние сме скапана държава но ако ние сме на светлинни години от белгийците то циганите са на светлинни години от нас . Съжалявам ако те засягам но това си е истината . Лично аз не мисля че ще имат някакъв успех белгийците защото нито циганите нито българите нито никой не иска да е чистач на кенефи той може да чисти кенефи и в родината си .В Белгия отиват друга група цигани не тези които искат да си търсят работа и да се развиват а тези които искат да се занимават с джебчиство и подобни неща .

Нямах си и идея ,че вярно могат да отидат хора които само могат да гепят (но си прав). Но по тази логика другите държави трябва да ни изолират с телени огради и да пуснат най-малко 10 000 волта прав ток , за да не може и пиле да прехвръкне от тази територия ...

Но в Белгия както и в България следва не само да се работи /нещо презряно за циганина!/, но и да плащат наеми, данъци, такси, глоби...И да не се краде, в никакъв случай да не се краде. Мечти.

българите емигранти в чужбина нямат проблеми с интеграцията, много от тях стават помощници, сервитьори просто защото отнякъде се почва. докато циганите, където и да отидат си остават същата сган!

Трудът е създал човека, но малцина от нашите ще остискат. Едва ли ще им позволят да приложат системата през куп за грош. Ще има вой за погазени човешки права, че ще ни спукат ушите.

аиде дано и със чааветата барабар

Тут ле ром а ла Белжи травай!

Поздравления за елегантния начин да спират циганите-емигранти и същевременно упрек към всичките ЕС-страни, че сами се ограничиха да го правят това явно - с точните му думи! Затова и Швейцария можа да забрани строежа на джамии-понеже не е в съюза (ЕС) на самоунижаващите се държави!

А ние като все още не бяхме в ЕС да не и да не строяха джамии тука, глупак. ЕС е привилегия, но ти никога няма да го разбереш, мисленето ти е далеч от това на един Свободен човек.

ЕС не дава свобода, дано когато го разбереш осъзнаеш, че глупака си бил ти

Никой не е в състояние да накара циганин да работи!Експеримента поне ще докаже на цяла Европа,че циганина е паразит в чист вид!Така поне най-сетне ще бъде окончателно класифициран.

Тези не са виждали циганин!Дори да го видят на снимка,трябва да му ударят шамар.

Интегрирайте мен, имам две магистърски степени и владея три езика. Тук за мен няма работа, нямам и помощи. Не крада, убивам и лъжа, просто искам работа.

Издигни кандидатурата си за Президент , не са много хората с такива данни . Бях решил да гласувам само, ако има кандидат за Президент със средно а дори с основно образование но да е Човек . От лустросани ми е омръзнало ! Малко са ти в повече данните дано не и гяволъците ! Идва ми идея да издигнем Човек от форума а защо не и теб . Не се бъзикам това е сериозно предложение . Много нормално казваш търся рбота . Първия ми въпрос е какво мислиш за циганите работещите в чистотата ? Втори въпрос - защо няма закон за разкриване на крадците от прехода . Трети въпрос - Ще има ли някога закон в които всички да докажем какво притежаваме и от къде го притежаваме (имущество и пари срещу насрещни доходи получавани през годините ) .

Продължи с въпросите 4- Къде отидоха всички пари, отпуснати за интеграцията на циганите? 5- Кой измисли термина РОМ (не алкохола), при положение че циганина си е циганин? 6- Как да се разбира израза "хубава работа, ама циганска"?

Нека отговоря само на 1 въпрос (за другите не ми стига акъла) - няма цигани, работещи в чистотата, има цигани, които размятат метли и се правят, че вършат нещо, особено ако наблизо минават хора.

Гражданите на Фландрия трябва бързо да сложат решетки на прозорците си и бронирани врати, защото идва циганската орда.

По обясними причини, нека решетките и блиндираните врати да не са с високо метално съдържание...

Тия сигурно все още не са виждали жив циганин, милите. Е, сега ще си получат екзотиката, по която въздишат.

Какво представлява циганин в Европа? Качил Манго Манговица и детето в микробуса, по цял ден обикалят за вторични суровини и спят в микробуса. Това са циганите в Европа. Вземат социални помощи (които са високи), по цял ден събират картон, желязо, мебели (защото там се изхвърлят здрави шкафове, дивани и телевизори) и с това си изкарват хляба. Тук-таме има някой свестен циганин, дето работи нормална работа, с осигуровки и т.н., но като цяло каквито са тук, такива са и там, само дето там изкарват много повече пари.

Виждам ,че си запознат по темата чужбина . Можеш ли да кажеш работят ли допълнителна работа домашните помощнички (много от тях разбираш ме какво питам) . Защо българите в чужбина се избягват един друг . А нещо за тези с фалшивите карти и онези които изкарват пребиват момичета и ги изкарват за проституция . Да събират болкук е много по номално от колкото да крадат !

айде бе в Белгия не се крадяли кабели. Наскоро имаше новина за овъглен български циганин при кражба на кабели от железницата!

Брюксел, Брюксел, тук София Брюксел, Брюксел, тук София Намерихме един циганин който иска да работи като джепчия. Пращаме ви го със следващия полет. Ще го вържем за халката на пода на самолета с белезници че много иска да работи.

Направо ужас!Там хората не си заключват вратите, колите и от всякъде може да се влезе навсякъде.Атмосферата е като в Бг през 60-те години на миналия век.Никой не знае да се пази от кражби, джебчии и мошенници.В големите градове наистина е пълно с емигранти от всякакъв произход, но раят в малките градове явно ще изчезне също скоро , щом роми ще се "интегрират"Ужас!

О, отидат ли мангалите там, белгийците ще почнат и дирниците си да заключват!

...за един стар виц, който завършваше така: "Узмите си шопо и Фордо" Лордо )))))))))))

По точно: Фердо,ела си узми шопо!Е''''ти "Фордо"! С поздрав: Лордо ("Фердо" е обръщение към цар Фердинанд,който се е обзаложил на един"Форд" с лорд дали може да се интегрира шоп.)

Защо не взе4мат да интегрират българите? Ползата ще бъде по-голяма и за двете страни.

Нито един циганин няма да стъпи повече в Белгия:))))))))

Екстра! Само да не ги върнат :)

интересно защо в тяхната страна няма мангали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господа европейци, ромите, т.е. циганите ще дойдат, но не да работят а да крадат.

Не ги предупреждавайте белгийците какво ги чака, че ще вземат да се откажат от "работещите" ни цигани!

Лелеее колко наивен бил европееца?!Ама така е като никога не са си имали цигани....къде сте видели циганин да работи?!Той само краде,изнасилва,убива и паразитира!На всичкото отгоре като ви писне от всичко това няма да може и да ги върнете обратно щото ще ви осъдят в Страсбург и целия ЕС ще настръхне срещу вас!Нима искате да станете отговорни за "циганизацията на Европа"?!Сигурно живота ви е много скучен за да искате да си причините това!Оставете ги да си седят тук в БГ,ние вече свикнахме с мисълта че явно собствените ни политици искат да ни затрият като предоставят повече права на едно малцинство отколкото на българите!Вие да не би да имате някаква романтична представа за тях като интелектуалци с висше образование,готови да работят от сутрин до вечер,да плащат данъци и осигуровки,да живеят според законите на държавата,в която живеят?!Ако е така-най-много някоя циганска организация да ви го е представила.Единствения циганин,който видях по ТВ с висше образование беше в криминалната хроника-беше представил фалшива диплома за да заеме привлекателна общинска длъжност!Хора,осъзнайте се!Направете си живота разнообразен и приятен,а не абсурден и кошмарен!!!

скоро се върнах от брюксел!!ужасен град!!пълно с турци,негри и цигани и то в сърцето на европа!!ЕВРОПА с тази безумна политика УМИРА!!мюсулмани навсякъде,християнството загива ,опомнете се ленивци!!

ХАХАХАХАХАХАХАХА!! Не, сериозно им пожелавам успех с начинанието, но искрено се съмнявам в резултата. Очаквания зезултат от европейска страна де. Доколкото помня ромите последно ги натовариха като добитак на самолети и ги върнаха от Франция. Белгия е близо, сигурно и там ще завърши начинанието по сходен начин.

Хахаха, УСПЕХ!

Коментари - Белгия ще интегрира наши и румънски роми | Днес.dir.bg

Белгия ще интегрира наши и румънски роми

Белгия ще отмени някои ограничения пред работниците от България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Белгия ще интегрира наши и румънски роми | Днес.dir.bg

Коментари

г'син старши, молим да докладвам. Я мислим дека требе да въведат задалжителна наборна служба и трудоваци и кеч и това онова. Бая полза ше има. И магистрали и улици и даже шахти със капаци ше има. И много важно! Кой учи - не влиза у казарма. Чак тогава без дискриминация ше ги укарате у ред.Разрешете да напусна!

...някой смислен човек да разпространи тая новина из столипиново и факултета, а защо не и по другите маали. Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Евала на белъгиците, и оттам ше зеем некое евро, па и што жица и релси има - бол! Нали скоро опитааме да ги остаим без влакове. Че зеем да расфасоваме целиа Атомиум барабар с топките в Брюкъсел, разбиаш ли. Само не знам кво ше праим с каруците, коньот ше дигне ли 120 км по магистралата, таковата.

За циганите навремето е помислил Дочо Христов.министър на вътрешните работи(1943-1944)Той е смятал циганите да бъдат депортирани от България.За съжаление идва 09.09.44. и плановете му са се провалили.Ако му беше стигнало времето,сега нямаше да има цигани.Поклон пред паметта на Дочо Христов-министър,юрист,адвокат,издател на вестник.

Ще има празници там :)!

Hе съм пристрастна, даже и не съм гласувала за партията му, но отбелязвам, че премиера има трезва мисъл. Bярно е, че си променя често мнението, но явно това е защото се вслушва в гласа на народа.

Tova e komentar kym druga tema, a ste go slozhili tuk .

ама да си ги взимат всичките ако може *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Causa perduta!

още не сам видял поп да олаче,циганин да не краде и да работи и комунист да ти дава заплата такова животно няма в последните 20 години колкото до ромите и хората с турско съзнание интеграционния процес е трудно нещо нежелаят искат да си живеят както до сега казвам го от личен опит и наблъудение от 10 години живея извън българия

трябва да са готови да работят хахахахахахахаха белгя вие виждали ли сте циганин да работи направо ще ви процавти икономкята като почнат да сабират цветните ви метали за начало а после като почнат да си правят сметище на улицата кадето живеят успех

Ало, БЕЛГИЯ! Ромите- в Палестина, а евреите -тук в България!?!

И ние българските гейове искаме да работим в Белгия.

ШшшТ!!! Трай бе! Като ти почернее гъза, тогава ша идиш в Белгията!

Няма да успеят. По времето на Тодор Живков всички работиха и пак катунари си останаха. Ще си вкарат автогол белгийците. Както немците с турците а французите с арабите. Единствения шанс за Европа е да им направят държава. В Сибир или Гренландия.

не ги разубеждавайте белгийците - те и сами ще стигнат до тоя акъл (скоро, след като им се стоварят:). но нека вземат - 100, 200, 1000... и повече, дай Боже:) 1во. колкото повече идат там - толкова по-малко остават тук; 2ро. може пък поставени в други условия, част от тях да се променят и да се научат на ред и дисциплина, а тези, които не се научат - в затвора и пак ще си го отработят:)

Хич не си прав. Колкото и да отидат, тука няма да останат по-малко. Все пак всяка година стават все повече и повече.

За кфо ни е друга държава? Тя Бълхария си е вече наша. Не мърдаме от тука. Ше одиме да аргатуваме другаде като тука на нас ни аргатуват!? Айде нема нужда!

ЕЕЕ, къде такъв късмет! И аз да бях циганин да си работя в тази страна съвсем спокойно. Доколкото знам българин малко трудно ще си намери работа без да знае езика

Хайде,по-скоро ги вземайте и никога не ни ги връщайте,моля!

А КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ МОЖЕ ДА РАБОТИМЕ В ЕС? ВЕЧЕ МОГАТ АРАБИТЕ, ЧЕРНИТЕ,ИНДИИЦИТЕ, СЕГА И НАШИТЕ РОМИ...

Айдеййй, барабар с блок 20 да ги зимат! Даже и отбив на цената за почивка ще им напрайм на белгийците ако дойдат на Черното море - дето е много добре! Ръйш ли!

Според мен Европа е достатъчно голяма за да погълне с лекота населението на квартали като Факултето и Столипиново.Работа има за всички.Направо ще светне от чистота Европа-та с 200-300 хиляди наши роми.Всички заедно за една по-чиста и хубава Европа,Браво на Фландрия,сега е ред на Германия,Франция,Испания и Италия.

Успех, успех, ППППФ... ПФФФФХАХХАХАХАХАХАХААХ

пращаите им ги на тон с камионите

Нали знаете ,че Вие (държавата )също се интегрирате в Е.С или мислите ,че сте се интегрирали вече . Я намалете тази измислена гордост защото сте жители на най-бедната страна в Е.С . Нали никои не смята ,че сме достиганали нивото на Румъния и Гърция ... Нали знаете , че живеете на гъза на географията и онова изображение с тоалетната нали си го спомняте . То бива гордост от бедняци ,ама толкоз гордост не бива . Що се лъжете по между си колко сте велики - умре циганката която ви хвалеше замина за Белгия ! А това ,че всички сте с диплом за висше образование и никога не сте крали го кажете ама бялата ми шапка .

Прав си приятелю ние сме скапана държава но ако ние сме на светлинни години от белгийците то циганите са на светлинни години от нас . Съжалявам ако те засягам но това си е истината . Лично аз не мисля че ще имат някакъв успех белгийците защото нито циганите нито българите нито никой не иска да е чистач на кенефи той може да чисти кенефи и в родината си .В Белгия отиват друга група цигани не тези които искат да си търсят работа и да се развиват а тези които искат да се занимават с джебчиство и подобни неща .

Нямах си и идея ,че вярно могат да отидат хора които само могат да гепят (но си прав). Но по тази логика другите държави трябва да ни изолират с телени огради и да пуснат най-малко 10 000 волта прав ток , за да не може и пиле да прехвръкне от тази територия ...

Но в Белгия както и в България следва не само да се работи /нещо презряно за циганина!/, но и да плащат наеми, данъци, такси, глоби...И да не се краде, в никакъв случай да не се краде. Мечти.

българите емигранти в чужбина нямат проблеми с интеграцията, много от тях стават помощници, сервитьори просто защото отнякъде се почва. докато циганите, където и да отидат си остават същата сган!

Трудът е създал човека, но малцина от нашите ще остискат. Едва ли ще им позволят да приложат системата през куп за грош. Ще има вой за погазени човешки права, че ще ни спукат ушите.

аиде дано и със чааветата барабар

Тут ле ром а ла Белжи травай!

Поздравления за елегантния начин да спират циганите-емигранти и същевременно упрек към всичките ЕС-страни, че сами се ограничиха да го правят това явно - с точните му думи! Затова и Швейцария можа да забрани строежа на джамии-понеже не е в съюза (ЕС) на самоунижаващите се държави!

А ние като все още не бяхме в ЕС да не и да не строяха джамии тука, глупак. ЕС е привилегия, но ти никога няма да го разбереш, мисленето ти е далеч от това на един Свободен човек.

ЕС не дава свобода, дано когато го разбереш осъзнаеш, че глупака си бил ти

Никой не е в състояние да накара циганин да работи!Експеримента поне ще докаже на цяла Европа,че циганина е паразит в чист вид!Така поне най-сетне ще бъде окончателно класифициран.

Тези не са виждали циганин!Дори да го видят на снимка,трябва да му ударят шамар.

Интегрирайте мен, имам две магистърски степени и владея три езика. Тук за мен няма работа, нямам и помощи. Не крада, убивам и лъжа, просто искам работа.

Издигни кандидатурата си за Президент , не са много хората с такива данни . Бях решил да гласувам само, ако има кандидат за Президент със средно а дори с основно образование но да е Човек . От лустросани ми е омръзнало ! Малко са ти в повече данните дано не и гяволъците ! Идва ми идея да издигнем Човек от форума а защо не и теб . Не се бъзикам това е сериозно предложение . Много нормално казваш търся рбота . Първия ми въпрос е какво мислиш за циганите работещите в чистотата ? Втори въпрос - защо няма закон за разкриване на крадците от прехода . Трети въпрос - Ще има ли някога закон в които всички да докажем какво притежаваме и от къде го притежаваме (имущество и пари срещу насрещни доходи получавани през годините ) .

Продължи с въпросите 4- Къде отидоха всички пари, отпуснати за интеграцията на циганите? 5- Кой измисли термина РОМ (не алкохола), при положение че циганина си е циганин? 6- Как да се разбира израза "хубава работа, ама циганска"?

Нека отговоря само на 1 въпрос (за другите не ми стига акъла) - няма цигани, работещи в чистотата, има цигани, които размятат метли и се правят, че вършат нещо, особено ако наблизо минават хора.

Гражданите на Фландрия трябва бързо да сложат решетки на прозорците си и бронирани врати, защото идва циганската орда.

По обясними причини, нека решетките и блиндираните врати да не са с високо метално съдържание...

Тия сигурно все още не са виждали жив циганин, милите. Е, сега ще си получат екзотиката, по която въздишат.

Какво представлява циганин в Европа? Качил Манго Манговица и детето в микробуса, по цял ден обикалят за вторични суровини и спят в микробуса. Това са циганите в Европа. Вземат социални помощи (които са високи), по цял ден събират картон, желязо, мебели (защото там се изхвърлят здрави шкафове, дивани и телевизори) и с това си изкарват хляба. Тук-таме има някой свестен циганин, дето работи нормална работа, с осигуровки и т.н., но като цяло каквито са тук, такива са и там, само дето там изкарват много повече пари.

Виждам ,че си запознат по темата чужбина . Можеш ли да кажеш работят ли допълнителна работа домашните помощнички (много от тях разбираш ме какво питам) . Защо българите в чужбина се избягват един друг . А нещо за тези с фалшивите карти и онези които изкарват пребиват момичета и ги изкарват за проституция . Да събират болкук е много по номално от колкото да крадат !

айде бе в Белгия не се крадяли кабели. Наскоро имаше новина за овъглен български циганин при кражба на кабели от железницата!

Брюксел, Брюксел, тук София Брюксел, Брюксел, тук София Намерихме един циганин който иска да работи като джепчия. Пращаме ви го със следващия полет. Ще го вържем за халката на пода на самолета с белезници че много иска да работи.

Направо ужас!Там хората не си заключват вратите, колите и от всякъде може да се влезе навсякъде.Атмосферата е като в Бг през 60-те години на миналия век.Никой не знае да се пази от кражби, джебчии и мошенници.В големите градове наистина е пълно с емигранти от всякакъв произход, но раят в малките градове явно ще изчезне също скоро , щом роми ще се "интегрират"Ужас!

О, отидат ли мангалите там, белгийците ще почнат и дирниците си да заключват!

...за един стар виц, който завършваше така: "Узмите си шопо и Фордо" Лордо )))))))))))

По точно: Фердо,ела си узми шопо!Е''''ти "Фордо"! С поздрав: Лордо ("Фердо" е обръщение към цар Фердинанд,който се е обзаложил на един"Форд" с лорд дали може да се интегрира шоп.)

Защо не взе4мат да интегрират българите? Ползата ще бъде по-голяма и за двете страни.

Нито един циганин няма да стъпи повече в Белгия:))))))))

Екстра! Само да не ги върнат :)

интересно защо в тяхната страна няма мангали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господа европейци, ромите, т.е. циганите ще дойдат, но не да работят а да крадат.

Не ги предупреждавайте белгийците какво ги чака, че ще вземат да се откажат от "работещите" ни цигани!

Лелеее колко наивен бил европееца?!Ама така е като никога не са си имали цигани....къде сте видели циганин да работи?!Той само краде,изнасилва,убива и паразитира!На всичкото отгоре като ви писне от всичко това няма да може и да ги върнете обратно щото ще ви осъдят в Страсбург и целия ЕС ще настръхне срещу вас!Нима искате да станете отговорни за "циганизацията на Европа"?!Сигурно живота ви е много скучен за да искате да си причините това!Оставете ги да си седят тук в БГ,ние вече свикнахме с мисълта че явно собствените ни политици искат да ни затрият като предоставят повече права на едно малцинство отколкото на българите!Вие да не би да имате някаква романтична представа за тях като интелектуалци с висше образование,готови да работят от сутрин до вечер,да плащат данъци и осигуровки,да живеят според законите на държавата,в която живеят?!Ако е така-най-много някоя циганска организация да ви го е представила.Единствения циганин,който видях по ТВ с висше образование беше в криминалната хроника-беше представил фалшива диплома за да заеме привлекателна общинска длъжност!Хора,осъзнайте се!Направете си живота разнообразен и приятен,а не абсурден и кошмарен!!!

скоро се върнах от брюксел!!ужасен град!!пълно с турци,негри и цигани и то в сърцето на европа!!ЕВРОПА с тази безумна политика УМИРА!!мюсулмани навсякъде,християнството загива ,опомнете се ленивци!!

ХАХАХАХАХАХАХАХА!! Не, сериозно им пожелавам успех с начинанието, но искрено се съмнявам в резултата. Очаквания зезултат от европейска страна де. Доколкото помня ромите последно ги натовариха като добитак на самолети и ги върнаха от Франция. Белгия е близо, сигурно и там ще завърши начинанието по сходен начин.

Хахаха, УСПЕХ!