Идва студен уикенд, и другата седмица ще вали

Днес и през следващите няколко дни времето остава хладно за сезона, прогнозират синоптиците.

Обратно в новината

Коментари - Идва студен уикенд, и другата седмица ще вали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете метеоролозите на мира. Сега ще направят една невярна прогноза, за да може топлофикациите да пуснат парното и да плащаме повсеместно за тръби и сградна инсталация. Все пак голяма далавера - още от октомври да лапат!.. А пък нашите родни синоптици предричаха октомври да е невероятно топъл!... Същите са и нашите политолози, икономисти и пр. Прогнозата за топли дни е за края на октомври, но какво ще стане е Божа работа! Но ще е хубаво и снегът да бъде малко, по възможност - никакъв, иначе при тези непочистени и заледени тротоари Травматологията в Пирогов отново ще бъде пълна! Когато чистят улиците, снегорините зариват тротоарите! Явно колите са по-важни от хората!!! И така е не само в София, а навсякъде!!! Вече никой не може да каже какво ще е времето! Имало леко изместване на земната ос с няколко градуса, затова и лятото е по-горещо, а зимата - по-студена. А каква ще бъде, ще теглим калема на 1.03.2011 г. Простено им е на синоптиците, нали затова се нарича прогноза! Вече нищо не е нормално!... Стягайте си дупетата и гледайте по-позитивно на нещата!...

Мамицата им комунистическа!... На кои точно - не знам, ама това със студеното време е постановка на феодалите от БАН!

Оставете метеоролозите на мира. Сега ще направят една невярна прогноза за да може топлофикациите да пустнат парното и да плащаме повсеместно за тръби и сградна инсталация.Все пак голяма далавера си още от Октомври да лапат.

Баш така си е !

Този пък...Ти от къде знаеш кой плаща, кой какъв е и т.н. Най-обичам хора, които си избиват комплексите по форумите...Темата е за времето, ти нападаш...Цък, цък...

Тихо, жено! Виж - разбрахме са с човека!))

зимата сте доиде рано и сте си отиде кусно. сте е уясяваста и вледеняваста.

да вземат бан и да си заврат прогнозата им за месеца в з...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Парното си го плащам лично аз, а зимата очаквам да е снежна, а не че настоявам чак толкова да е и студена.

:) Но е хубаво и снегът да бъде малко, по възможност - никакъв.

А пък нашите родни синоптици предричаха октомври да е невероятно топъл...Същите са и нашите политолози, икономисти и пр.

Прогнозата за топли дни е за края на октомври, но какво ще стане е Божа работа. Вече никой не може да ти каже какво ще е времето. Има леко изместване на оста земната ос с няколко градуса, затова и лятото е по-горещо, а зимата - по-студена. Аз лично очаквам снежна зима.

Простено им е, нали затова се нарича прогноза;) Правителството е виновно!

....и борда