Полицията имала принос за ръста в туризма

След увеличаването на полицейските екипи в курортите туристическият поток към Черноморието се е увеличил спрямо миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Полицията имала принос за ръста в туризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eeee... това е. Евала! Сложете във всяка стая по едно доп.походно легло и там да спи полицейче. Миналта година ходих в Гърция и за 14 дни видях една полицейска патрулка, минаха покрай плажа да бройнат някоя мацка. Никаде не се чувстваше необходимост от гръцки, албански български и др. полицай.

Нищо добро няма да видим, ще ни завлекат кой колкото успее!

Убеден съм че всеки турист преди да иде някъде на почивка проверява колко куки се падат на човек и съм убеден че туристите ходят там където има повечко куки особенно ако са се запътили на някъде за курви и пиячка на тънкаш .

Това заглавие ми прозвуча все едно хиляди полицаи ще бъдат "командировани" да почиват по черноморието и ще увеличат заетостта и ще подкрепят ръста в туризма. :-) :-)

Министерство на икономиката и туризма определено "проспа" възможността да открия 3-4 представителства в Израел след проблема с Турция. След отказа на 200 000 туристи да посетят Турция, това беше нашия шанс. Но .... уви..... Сега се опитваме да замажем гофовете и пълното си безхаберие с празни приказка :)))

Дойде и благодарността от Обама. На ББ му благодарят за приноса в Афганистан, желание да разположи ПРО в България, заложник от Гуантанамо и за ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ /отказа на ББ от Белене, Бургас-Александропулис и Южен поток/ все важни за страната обекти които ББ с лека ръка ЗАЧЕРТНА

Въх, пък аз си помислих, че е заради кризата в ГрЪция...

А бе, Цецко... Тебе чавка ти е изпила акъла вече бе, чадо! Къде по света туристите се кефят на полицаи до тях... Ти да не тръгнеш сега да искаш увеличение в щата, че да може да ги подредиш: "Турист-милиционер-турист-милиционер-..."

Отново лъжи и хвалби-горкия сигурно е слънчасал.

Министърът на полицията чука частно като тупоператор. Еййййййй, тия кретени ще ни довършат.

без полицията нищо не става!

Малко се съмнявам, че стотици хиляди израелски туристи ще изберат баш нашата Ревиера. Но ако стане би било много добре за икономиката.

Кой пък ти спомена за бг. ривиера? Става дума само за хазарт...