Синдикат иска спешна среща на тристранката

Синдикатът "Подкрепа" предлага спешно извънредно заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество за цените на енергоносителите от 1 юли.

Обратно в новината

Коментари - Синдикат иска спешна среща на тристранката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако включим всички увеличения - ток, газ, вода, ДДС - излиза, че майките не получават детски, защото трябва да доплащат сметки. Пенсионерите не получават пенсии от по 130 лв... инвалидите инвалидни пенсии... е, какви са тия министри-терористи... и каква е тая държава?!? Република Африка. Позор, геноцид - това е България, а министрите - престъпници, депутатите - мафиоти!... Вчера стана ясно, че всички електроразпределителни дружества сериозно са нарушили лицензите си за доставка и разпределение на ток и ще бъдат глобени." Най-накрая ни просветна защо ЕРП-та ще си вдигнат цените с 2 % - ами да си избият глобите! Иначе няма здрава пазарна логика при тези маржове, при тази липсваща инвестиционна политика и дори при тези счетоводни нарушения", които установи проверката, тези безбожни кожодери да си увеличават цените пак! Пак да попитам ДКЕВР - вие чии интереси защитавате - държавните ли (респективно на данъкоплатците) или на ЕРП-тата?! Издържаме болно правителство и слаба власт, издържаме синоди и вероизповедания, издържаме синдикати и рекламни медии, издържаме водни, електро- и енергомонополисти, издържаме мобилни оператори, партии, партийки и безбройните им израстъци! Никой от тях не работи, но всичките блестят с алчност и чудовищен апетит! Не стига това, ами за капак сега трябва да понасяме и фалшивата им загриженост за бедните и слабите! Вървете си!!! Стига зрелища, бе! Няма да е с 24% - ще ни направят отстъпка" - да речем ще е 20%. Целият сеир е да ни подготвят и после да сме им благодарни, че са намалили" поскъпването!...

Ми няма да е с 24% - ще ни направят "отстъпка" - да речем ще е 20%. Целият сеир е да ни подготвят и после да сме им бладарни, че са "намалили" поскъпването.

Издържаме болно правителството и слаба власт,издържаме синоди и вероизповедания,издържаме синдикати и рекламни медии, издържаме водни, електро и енерго монополисти, издържаме мобилни оператори, партии,партийки и безбройните им израстъци.Никой от тях не работи,но всичките блестят с алчност и чудовищен апетит! Не стига това,за капак сега трябва да понасяме и фалшивата им загриженост за бедните и слабите!Вървете си,бе задници!

"Вчера стана ясно, че всички електроразпределителни дружества сериозно са нарушили лицензите си за доставка и разпределение на ток и ще бъдат глобени." Най-накрая ми просветна защо ЕРП-та ще си вдигнат цените с 2 % - ами да си избият глобите! Иначе няма здрава пазарна логика при тези маржове, при тази липсваща инвестиционна политика и дори при тези "счетоводни нарушения", които установи проверката, тези безбожни кожодери да си увеличават цените пак! Пак да попитам ДКЕВР: вие чии интереси защитавате - държавните ли ( респективно на данъкоплатците) или на ЕРП-тата?

ако вклYUчим всички увеличения ток,газ,вода.ддс излиза че маиките не получават децки защото трябва да доплащат сметки.пенсионерите не получават пенсии от по 1з0 лв... инвалидите инвалидни пенсии ...е какви са тия министри -терористи... и каква е тая дарJAва ????република африка. позор геноцит това е булгаря а министрите и -престапници,депутатите мафиоти сащо.